Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenky89
addikt
Valaki rájött már, hogy mi értelme van ennek a peccsnek?
Sztem semmi.
A DB9-et, meg a merdzsót, meg a többi kocsit, amivel a gép az új pályákon hasít, azokat meg se kapom; kivéve egyet-kettőt, pl Seat Leon... és hiába nyerek 700k-t a 4 új RD-n, attól még a tuning nincs ingyen
sőt a Code Entry-nél meg nem veszi be a kódokat amit neten találtam
Tudom, hogy nem szép dolog a "csalás", de mondja meg valaki, hogy itt már mit lehet csinálni a játékkal az uninstall-on kívül!?
Valaki adjon egy működő pénz trainert, pls!!!
-
Frenky89
addikt
Valaki adjon egy működő pénz trainert!!! Kiakasztottam a játékot és próbálgatni akarom a kocsikat, DE lassan engem is kiakaszt
-
Frenky89
addikt
Én csak speed challange-be meg top speed run-ba törtem kocsit, de ott meg nincs ideális ív (annyira), resetelni meg sose kellett, mert volt rengeteg marker.
Shodan: nálam ryo-nál nem volt gond, pedig alap rx7-tel mentem (csak a turbó volt kettes szintű) - úgylátszik carbon-ből marad egy "kis" drift-skill
-
Frenky89
addikt
Nekem már csak a custom építős rész hiányzik ebből a játékból. Most, hogy vége a karriernek, kapok egy szép intrót, hogy "Defeated All Kings", de mi van ezután??? Autót csak a karrierbe belépve, ugyan úgy cash-ből tudok csak venni/tuningolni
-
Frenky89
addikt
Ti melyik kocsival csináltátok meg a Speed King címet? Én próbáltam már Zonda-val, aminek nagyon érzékeny az irányítása és a nevadai pályákon, már vagy 20x törtem össze. Azután kipróbáltam a Lambo-t, de az meg pont a Zonda ellenkezője, tohonya állat
Most pedig teljesen tanácstalan vagyok, mert már csak ez az egy cím hiányzik a koronához
-
Frenky89
addikt
Új negatív rekord!!! 25db Total Repair Marker-em volt és volt még hátra 2 Speed Challange a Race Day-ből mire befejeztem a 2 versenyt 15db Total Repair Marker-em maradt, pedig eddig még csak 1-2x Totalled-eltem az 50% alatt
-
Frenky89
addikt
A felfüggesztésnél a TOE és a CASTER mit jelent?
-
Frenky89
addikt
Vki segítsen pls! Ha eleadok egy kocsit, amihez már voltak tuningcuccaim, majd később ismét megveszem, akkor megmaradnak a cuccok - mint ahogy blueprint váltásnál is megmaradnak -, vagy elvesznek?
-
Frenky89
addikt
válasz
dvdbackuper #5233 üzenetére
nincs igazad
-
Frenky89
addikt
Van egy 2LE híján 1000LE-s GTO-m. Mit csinálok rosszul, hogy nem megy fel kétkerékre?
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #5138 üzenetére
Feltetted már? Van vmi különbség?
Amúgy igen 384.zip volt nekem is.
-
Frenky89
addikt
hotfix vagy nem hotfix, nekem teljesen mindegy, de jobban megy tőle a game és kész; amúgyis késő van már
-
Frenky89
addikt
ATI-soknak ajánlom a 7.11-es drivert. Nekem elmúlt töle az a minimális akadás is ami volt.
Ez az RX-7 a legjobb speed challange-re kimaxolva, áhh nagyon dúrva. 500 méter után leszabályzásig forog a motor és 330-cal megyek végig a pályán.
Mondjuk driftre is egy alap RX-7-et használok. Tök felesleges jobb, amíg az ellenfelek 1500 én pedig 4-5000 pontokat megyek.
-
Frenky89
addikt
ki tudja merre vannak a react-os matricák?
-
Frenky89
addikt
Nemtudja valaki véletlen, hogy merre vannak a R3act-os matricák?
-
Frenky89
addikt
sumdudum: thx!
Drag: a váltót is lehet állítani a TUNE-nél!
XBox360-as gamepad-dal sztem az irányítás se rossz, csak a nagyobb sebességekre van hangolva: kisebb sebességeknél óvatosan kell kormányozni és gázt adni, de az az analóggal meg a trimmerekkel megoldható.
mod: [link]
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4589 üzenetére
Ráuntam és nem volt kedvem megtanulni egy hoszabb, gyorsabb pályát.
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4585 üzenetére
Csak így tudtam menni.
mod: ugyan az a pálya mint a 180-asod.
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4583 üzenetére
Nekem ment 240-260-nal is, elég irreális volt, de még a 160 is az.
-
-
Frenky89
addikt
Ahogy látom, a nem számottevő kisebbséghez tartozom a véleményemmel, miszerint nekem nagyon bejön a game. Végre nem lehet 400-zal bevenni a hajtűkanyarokat!
-
Frenky89
addikt
Ez az RX7 elég harapós jószág lett: 225MPH a vége
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4375 üzenetére
Sok szerencsés ember szaladgál le-föl errefelé, gondoltam hátha.
Egyszer nagyon unom magam biztos kipróbálom, hogy bevárom a gépet a 3-4 mérőpontra, hátha bejön.
Mostmár jóccakát, vagy reggelt, kinek hogy tetszik!
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4373 üzenetére
3 nitro + draft és mondjuk az első pontnál (ahol ugye lejt az út) befigyel egy draftos 200 = 803MPH
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #4371 üzenetére
Ezért kérdeztem hogy ment-e már valaki.
-
Frenky89
addikt
válasz
venember83 #4360 üzenetére
bocsi nem írtam oda hogy összesen
-
Frenky89
addikt
Ment már valaki 800MPH fölött nevadában? akárhogy próbálom csak 799 jön össze
-
Frenky89
addikt
Nekem is csak most tűnt fel - összetörtem kicsit a bmw-t és véletlen megnyomta a hátranézés gombot -, de nem tudom, hogyha gyorsan megyek akkor is így csinálja-e.
-
Frenky89
addikt
Nem tudja valaki, hogy miért fordulnak olyan furán az első kerekek? Először teljesen kitér az egyik és a másik csak ezután fordul el ütközésig. Ez normális jelenség, vagy az új irányítás része?
-
Frenky89
addikt
sztem akinek csalódást okozott a demo az ne ássa el a gamet, mert ismerjük EA-t. demok terén nem valami profik lsd.: FIFA08 vagy 07 demo vs teljes.
-
Frenky89
addikt
válasz
Sirandrish #3211 üzenetére
az érdekes, pedig több RAM-od van meg a vga-d is jobb
mod: Zin: ott van a profiljában
-
Frenky89
addikt
üdv all!
csak nekem tűnik furának, hogy a nevadás demo maxon fut a legtöbb embernél a pályaversenyesre sok ember panaszkodik, hogy akad?
-
Frenky89
addikt
háááát
irányítást még szokni kell, de ez lehet driftben majd jó lesz
a törésmodell sztem ***** : 300-zal nekimegyek a villanyoszlopnak és kiírja hogy heavy demage és benyomódik a lökhárító meg a motorháztető
-
Frenky89
addikt
20 szál : jobb klikk > Properties... > File block > 20
uTorrentbe nemtom hogy lehet ftp-zni
-
Frenky89
addikt
ez a bitcomet miért csak 20 szálat tud kezelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged