Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
staszirafi #7223 üzenetére
Idéznék az Alapelvek amit tiltunk szekciójából:
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
Viszlát
addikt
Ryo-t akkor hívhatod ki, ha mind a három Showdown-t lejátszottad (a nagy csillagok, amik felett-alatt nincs másik versenynap).
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83 #7197 üzenetére
Na azt pont nem próbáltam, hányás az a verda, nem adnék érte pénzt
-
Viszlát
addikt
válasz
Face8814 #7134 üzenetére
Én egy olyan body kit-et tettem fel rá, amivel meg tudtam nyújtani a hátsó diffúzort. Az elejét letettem földig, a hátulját nem annyira, azt lehúzza a diffi. Ja és váltóáttételekkel is szórakáztam, rövid 1, hosszú kettő, rövid 3. Így az 1-ből kettőbe váltásnál elnyomom a nitrót, ami a 4. végéig kitart.
-
Viszlát
addikt
A karrier térképen azt láthatod, hogy mely versenyeket szabadítottad fel és melyikek lezártak még. A felszabadítottak között vannak a fő versenyek (Showdown) és vannak fel és le irányban is felszabadítható versenyek. Értelemszerűen a látott irány szerint tudsz mozogni a versenyek között, fel-le, jobbra és balra.
De egyébként a legegyszerűbb megoldás egy nagyon furcsa találmány, amit úgy hívnak: egér
-
Viszlát
addikt
Én a wheeliet megoldottam úgy, hogy rögtön induláskor nitró, oszt annyi. Ha jól váltasz, két keréken maradsz a következő adag nitróig, talán kétszer sikerült ügyesen végigkerekezni a 400 métert.
-
Viszlát
addikt
Tök mókás... a speed king elleni utolsó versenyen egy pontnál, az út bármelyik részén is akarnék áthaladni, kilő az égbe. Ez az egy győzelem hiányzik a játék befejezéséhez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest