- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
dinka.86
aktív tag
Nálam ma jött el az uninstall ideje...és még csak nem is fájt
-
dinka.86
aktív tag
válasz
hülyegyerek #6770 üzenetére
muhaha
ez nem ide szól? [link] -
dinka.86
aktív tag
válasz
venember83 #6768 üzenetére
Jó,persze,de azért ha figyelsz az útra is, akkor meg tudod fogni. Én csak 2 szer törtem totálra,mondjuk az egyik eléggé fájt
sztem nagyon gagyi lett a fizika az indulásnál,mert az összkerekesnek úgy ott kéne hagynia a hátsókerekest,mint a sicc -
dinka.86
aktív tag
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Fooler89 #6736 üzenetére
Hát én minden autót ugyanolyan módszerrel tuningolok,nyilván lehetne többet is kihozni némelyikből..
Én a motort és a váltót buzizom. A hasmagasságon is meg a keréknyomásom is álítok(a hajtott keréken kicsit csökkentem). Állítsd a turbonyomás kezdetét alacsonyra és asszem a többit mind magasra,de adja magát. A fokozatokat is állítsd hosszúra. Amúgy én is kipróbáltam egy összekerest dragra,de nagyon lomha volt. Egy lambót húztam maxra,de fos volt. A régebbi M3 simán verte....szóval szerintem hátsókerekessel próbálkozz.
És nagyon fontos a jó tapadás,télleg másképp megy.Kb ennyi részemről -
dinka.86
aktív tag
Vki próbálta már az eredetileg kihagyott autókat?
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6388 üzenetére
De lehet,nekem 1200LE. És én azokat a dolgokat módosítottam,amiket leírtam. Plusz ugye a karosszérián is lehet állítgatni,h inkább tapadjon,vagy a végsebesség nőjön..
kipróbáltad a motor+váltó finomítást?
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6376 üzenetére
Hát lehet h az a dino már kihalófélben van
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #6365 üzenetére
Aha.Nekem is mondjuk 950ig megy ha mindenből megveszem a legjobbat és akkor jön a TUNING. Én a motort és a váltót buzizom. A hasmagasságon is meg a keréknyomásom is álítok(a hajtott keréken kicsit csökkentem). Állítsd a turbonyomás kezdetét alacsonyra és a többit mind magasra. A fokozatokat is állítsd hosszúra.
De itt nálam sokkat profibb tuningolók vannak,szóval olvasgass vissza,mert biztos lehet többet is kihozni -
dinka.86
aktív tag
Azért a Pagani zonda 1.35mp-es 0-100a az kicsit mókás volt
-
dinka.86
aktív tag
Sziasztok. Ti ilyen 1000 lóerőkről beszéltek,de én max 800ig tudom húzni a kocsikat,ha mindent megveszek akkor is. Gondolom babrálni kell a váltóval,meg a turbónyomással meg ilyenek...?
-
dinka.86
aktív tag
válasz
GC-EvElyN- #5999 üzenetére
sajnos igen...
-
dinka.86
aktív tag
Az elején énse tudtam h merre-hány méter. Az a lényeg,h először meg kell csinálnod a közepén a battle machinet,nyersz egy autót és utána rá tudsz kattintani a kivilágosodó jelekre amik a versenynapokat jelzik,amikben van 4-6 verseny,amit ált. meg kell csinálnod h megnyíljon új "pálya". Mert amikor megkérdezi először h elhagyod-e a versenynapot,akkor csinálnod kell tovább,amíg nem fog zölden villogni ott jobbra fönnt az a korona. Szóval jó szarul van megcsinálva.Sztem magyarosíts mert úgy könnyebb. Ha van kérdés,akkor ne szégyenlősködj
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5966 üzenetére
persze.és ez így van jól,h van akinek tetszik,van akinek kevésbé
a carbon annyira engem se,de ugye akkor sírunk érte,amikor nincs már
(jó,ott a párna alatt a dvd,de akkor is)
-
dinka.86
aktív tag
válasz
Sirandrish #5962 üzenetére
sztem nagyon unalmas,nem is annyira az h nehéz(vannak nagyon idegeesítő dolgok),hanem sztem elég sablonossá válik viszonylag hamar.Az hajt max előre,h új autókat próbálj ki,de ennyi. Az eddig utcai részekben legalább a városban bénázhattál,már ez sincs..szóval sztem rény gyenge játék
-
dinka.86
aktív tag
látom srácok kezditek feladni a játékot és kóddal operáltok
megértem -
dinka.86
aktív tag
Hát nem tudom ki-hogy van vele,de sztem ez borzalmasan gyenge játék...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Napelem
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest