- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7360 üzenetére
A csúcssebesség futamokat én úgy csináltam, hogy álltam a rajtnál 15-20mp-et. Mire utolértem őket addiga néhány már a pálya szélén volt... Ez csak egy tipp azoknak akik sokat szopnak az ilyen futamokon.
-
Veg1ta
tag
Sztem ez az a játék ahol nem nagyon számít a statisztika az autókról. Mikor beruháztam a Nissan GT-re (nem a proto) gondoltam sz*rrá verek mindenkit..... teljesen feltuningoltam, a 3,3mp 60mph-n és a 5,5 100mph-n (ezek az adatok nem tuningolva), (a végseb-re már nem emléxem...) semmire nem volt jó! Pedig papíron talán a legjobb autó.... ennyit az enyhe szimulátor beütésről....
-
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7336 üzenetére
Én úgy tudom a nehézségi szintek csak arra jók, hogy egyre kevesebb segítséget ad a gép. Vagyis a 3.-on már mindenféle kanyarodási meg fékezési, stb. segítség ki van kapcsolva. Én úgy játszottam és szinte csak a csúcssebességes futamokon volt bajom (sok totálkár)
-
Veg1ta
tag
válasz
darnellsmith #7333 üzenetére
Jó az a Zonda, csak nekem olyan érzésem volt, hogy több pontot kaptam akkor (hajsza) ha nem a Zonda-val mentem. Pedig azzal döntögettem minden addigi csúcsot, sőt nem 1x köröztem is....
-
Veg1ta
tag
Én sem tuningoltam az rx7-et, viszont a vége felé már raktam rá néhány cuccot. Jobban megy néhol a drift ha gyorsabb vagy, na meg sebesség bónuszt is kapsz!
-
Veg1ta
tag
válasz
HDR renderin #6960 üzenetére
A Mitsu tökéletes lesz a sprintekre!
Én is azt használtam. Simán nyertem vele, persze ha nem lett totálkár!
-
Veg1ta
tag
válasz
venember83 #6953 üzenetére
De ha van benne felező.....
-
Veg1ta
tag
válasz
Mazka05 #6908 üzenetére
Sajnos gyenge a vas hozzá....
Leírom még1x milyen az öcsém gépe: 3800+ , x1900gt, 2gb 400mhz ram, msi k8n sli ..... 800x600 minden minimumon játszhatatlanul szaggat. Nálam meg 1024 minden max, tökéletesen megy. Sokan azt mondják, hogy az NFS-nek nagyon jót tesz a 2magos proci!
-
Veg1ta
tag
Na! Végignyomtam! Huhhhh!
Néha téptem a hajam de 1x jó volt! Még1x tuti nem veszem elő!
-
Veg1ta
tag
Kanczy mennyivel gyorsabban válaszoltál az előbb.....
A hajszakirály elég gyenge, Zonda-val a 3. versenyen kört vertem rá...
-
Veg1ta
tag
Már csak a hajszakirályi ill. a sprintkirályi cím hiányzik...
-
Veg1ta
tag
RX 7 a legjobb driftre!!! 7954 az eddigi rekordom!
Most megpróbálom driftking-et!
-
Veg1ta
tag
Még 1 hülyeség! Hogyan "dönti el" a gép, hogy mindig utolsó rajtkockáról indulunk??? Mert mondjuk a szektoridős versenyeken aki elkezdi a versenyt, az úgy is behúzza magának mind a 4 szektort, mert hát ő ér oda elsőnek és akkor még az az idő az addigi legjobb eredmény....
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6783 üzenetére
Jól mondja Raskolnikoff, azért váltottam, mert adatok alapján sokkal jobbnak tűnt.... Mind1, most így próbálkozom. A sprinteknél azért néhányszor az idegbaj kerülget. kb. 20-adjára nyertem meg az egyik nevadai sebbeségmérő versenyt és a végén kiszúrja a szemem 6400 ponttal!
Ezért kár volt erőlködni...
-
Veg1ta
tag
válasz
raskolnikoff #6780 üzenetére
Nincs mit, legalább más kárán tanul az ember!
-
Veg1ta
tag
Magyarázza már el nekem vki:
Gondoltam leváltom a "hajszás" Nissan 350z-t egy jobbra.... Nissan GT-R (R35) lett belőle. Azt hittem, hogy a 0-60 3,3mp alatt ill. a 0-100 5,5mp alatt és a 195mph végsebesség bőven elég lesz mindenki lealázásához. A felfüggesztést kivéve minden 3. szintű... Eddig mindig megnyertem a hajszákat. Ők maradtak a régebbi autóiknál és most csoda ha megverem őket...... akkor is ha egyáltalán nem hibázok! Pedig papíron sokkal jobb autóm van....
Miért is van ez???
Driftben 90%-ban nyerek 3k vagy annál több ponttal, 6711 volt eddig a legtöbb. Pedig a Nissan 240sx-em van és azon meg szinte minden első ill. második szintű....
-
Veg1ta
tag
válasz
feka007 #6676 üzenetére
A "nagy" újságok sok olyan játéknak adnak 70-80%-ot amivel jobban elszórakozok, mint amire ők 90-95%-ot adnak! Ma már nem is olvasom az ilyen újságokat (a %-ot azért megnézem), de inkább kipróbálom a demót, az alapján meg tudom ítélni, hogy ez megfelelő-e nekem vagy sem!
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6663 üzenetére
Ilyenek is maradnak.... hülyék jó nagy pofával!
Amúgy összeraktam az új gépem és röccenésmentesen fut a NFS (1024, 8x aa)!
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6636 üzenetére
De megszólal, mert ők szeretnek okosnak látszani!
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6634 üzenetére
Persze, hogy látta.... Végülis neki mind1, mert így nem ő a hibás, másrészt meg nem az ő autója....
-
Veg1ta
tag
válasz
Sirandrish #6629 üzenetére
Akkor biztos jót nevettetek!
-
Veg1ta
tag
Nekem is hasonló a kofigom, mint Hawk1979-nek volt. Egymagos 3800+ , 2g ram, 1900gt.... totál szaggatás, játszhatatlan. Csak azt nem értem, mindig van olyan, akinek ennél is gyengébb gépe van és azon jól fut a játék!!!???
Na nem baj! Itt van már a 320-as 8800 gts-em, holnap jön az x2 5000+ -osom, aztán szerencsét próbálok a pc-s verzióban is!
-
Veg1ta
tag
Olvasgatom itt a topicot és újra előveszem a játékot (ps2). Megpróbálom most nem széttörni joy-t.
Na b*szdki! Load failed. ..... slot 1 save corrupted!
Akkor marad a pc!
Pénteken jönnek az új cuccaim a pc-hez, utána azon tolom.
-
Veg1ta
tag
Megnéztem pc-n a demót, nagyon szép volt. (igaz nálam játszhatatlan... még) Ps2-őn játszottam de azon nagyon csúnya! Lehet még a Carbon is szebb nála. Persze lehet kontrollerrel könnyebb, de ezt embere válogatja!
-
Veg1ta
tag
Sztem arra gondol, hogy félbehagyná a napot és később folytatná. ps2-őn volt race day-en belül egy mentés és akkor lehetett onnan folytatni!
Ments gyakrabban!
-
Veg1ta
tag
válasz
hector faub #6310 üzenetére
Igen, a MW tényleg nagyon jó volt! De azért sokszor felidegesítettek a zsaruk is!
Ez a játék gyorsan eltűnt volna a süllyesztőben ha nincs benne a címben az NFS....
-
Veg1ta
tag
válasz
hector faub #6308 üzenetére
Jó ez is meg az is!
-
Veg1ta
tag
Nekem sem jött be ez a rész, de gondoltam azért ezt is végignyomom! 40%-nál egyszer abbahagytam, majd folytattam.... 3 showdown, drag king megvan de a speed challenge-eknél állandóan totaled! Mivel ps2-őn játszottam így az egyik kontrollert szerelgetnem is kellett, mert hát véletlen földhöz vágtam....
Utána is folytattam de olyan 60% körül ismét dührohamom volt az 5. totaled után és inkább ps2 kikapcs! PC-n adok neki még egy esélyt majd ha összerakom az új gépem, mert a ps2 verzió iszonyú csúnya és ráadásul sokat is tölt!
Nem véletlen a gamespot.com-on a 6,5-ös pont!
Az EA meg rohadjon meg, hogy ilyenekkel szúrja ki a szemünk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- HP Probook 450 G5 - 15", i5-8250U, 8GB RAM, 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest