- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-secret- #1458 üzenetére
Azon jobban meglepődtem, hogy beküldte az autót a festőműhelybe és szomorúan írja, hogy "No customization :/"....
Kérem, egy kultikus Ferrari-ra egyedi bodykit-eket meg spoiler-eket rakni?Ma vettem meg a második 5-ös BP csomagomat hozzá és szerintem ebből soha sem lesz használható verzió, mert ugye alapból is kb csillagosan kapjuk, aztán gondolom további 35 BP kéne a következő szinthez, aztán így tovább.
Ez mind rengeteg időnek tűnik.Más: Ezek a Ferrari Italia-k nagyon könnyen törnek.
Mármint az ellenfeleké, nekem nincs még Ferrari-m.
Sűrűn újrajátszom azt a versenyt, ahol hajnali időszakban kell 3 db Ferrari ellen mennem, azok tök hangulatosak, mert kihívást is adnak, na meg a verseny első felében sok Drafting pontot, mikor a hídon keresztül cikázgatok mögöttük hosszasan. -
Amur
addikt
válasz
-secret- #1217 üzenetére
Én tier3mal zártam 689-es autóval, és igazából még ott sem nyomtak le, csak már letelt az idő.
Sajna nem nyomtam az elejétől a tournamentet, meg tegnap is meló volt.
Ahogy írtam én nem is driftelek mint sokan.
Rögtön indulás előtt elövöm a nitrót, azzal előre kerülök, utána meg vigyázok hogy magam mögött is tartsam a delikvenst, ha el akar menni mellettem kicsit meglökdösöm és máris lemarad.Viszont drifterekhez kérdés: a mechanikájára nem éreztem még rá: a driftelés(tap le) után, vagy előtt kell neki megadni az irányt? mert a legidegesitőbb az mikor kanyarban a külső ív felé fordul, és rendszerint falnak is csapódok, pedig én a belső ívra húzom a kocsit.
-
válasz
-secret- #1162 üzenetére
Köszi az infókat!
Szerintem nem érdemes küzdeni, hogy 6 csillagos legyen. Főleg, hogy látszólag eleve nincs benne annyi teljesítmény potenciál, hogy a korábbi Event-es autók fölé emelekedhessen.
Egyedül akkor szórnék el rá 1000 aranyat, ha ingyen átköltöztethetnék rá minden kék és lila alkatrészt a Shelby-ről, de olyan lehetőség ugye messze nem lenne. -
bostone
addikt
válasz
-secret- #1140 üzenetére
Teljesen más az elképzelésünk a minőségi szórakozásról, az ea-nek és nekem.
Bp-t farmoltam a car series-hez, sokadszorra sikerült rossz kártyát húznom.
A többi már történelem.@Melanoma:
Eleve nem volt nagy a készlet, sűrűn tiszteletemet tettem a piacon, ritka alkatrészeket kutatva. Amikor elkezdtem szórni a vagyont, 1700 lehetett. -
válasz
-secret- #1134 üzenetére
Pontosítsd kérlek azt, hogy "9 előtt tervezem befejezni", mert nem egyértelmű számomra!
Az meg totál lényegtelen, hogy 3,5 millád van (egyébként hozzá kell tenni, szép teljesítmény
), mikor itt ugye Event pénzért lehet venni a prototípus cuccokat és általánosan is ugye ezzel hülye verseny végi szerencsejátékos kártyahúzogatásokkal tudnak csak gyűlni a cuccok.
Én úgy szoktam amúgy, ha már 1 millió fölött vagyok és van éppen helyem a garázsban, akkor elkezdek vásárolgatni 5 pakkos sima ládákat, sokat (persze nullázni azért nem nullázom magam).
Ha megunom, akkor ismét várok, hogy összegyűljön milliós pénz és megint láda vásárolgatósdi.Értelmetlenül mondjuk nem ládázgatok.
Pl jelenleg direkt várakoztatok a Mercedes-ben és a Viper-ben több főalkatrész szintléptetését is, hogy majd holnaputántól pár napig könnyen meglegyen a napi "2 alkatrész összeépítés" feladat. Ugye ezek most ebben az 5 napban könnyedén megvannak a Hoonicorn fejlesztésével.
Azokkal az Event utáni alkatrész fejlesztésekkel jó pár helyem is felszabadul majd a garázsban, Event végi pénz is várhatóan kedvezően hat majd a kasszába, lehet majd szórni megint a pénzt. -
válasz
-secret- #1081 üzenetére
Értem.
Na és találkoztál a hamadik fejezetben olyan újrajátszós versennyel, ami conversion kit-et ad bármihez is?
Csak mert ha nem, akkor inkább most költök ilyenekre olcsóbbért minél előbb (bár elég gyorsan frissülget a piac szerencsére), mintsem később a drága aranyas kék/lila főalkatrészekre. -
válasz
-secret- #866 üzenetére
Pont ennek az ellenkezőjét tapasztalom.
Ennél a Tournament-nél úgy játszok, hogy elején rajt után rögtön ellövöm a Perfect start-ból kapott kis nitrómat, majd egészen az alagútig nem csinálok semmi komolyat, csak igyekszem úgy terelgetni az autót, hogy véletlenül se tudjon beelőzni az ellen, majd alagúthoz érve elkezdek driftelni, szorosan a belső fal mentén csúszva, hogy ne tudjon beelőzni itt se (továbbra sem nitrózok még).
Majd pedig kiérve az alagútból, ami a csövön kifér, nyomom el az időközben összegyűlt nitrót, ami kb ki is tart a közvetlen cél előtti kanyarig, ami már elég szokott lenni a nyeréshez.
Itt akár ebben az egyenesben még van esély beelőzni így az ellenfelünket, ha esetleg sikerült neki korábban, de ez már nem mindig sikerül ugye.---------------------------------------------------------------
@bostone: "Meg mi az az 5000 vp"
Valószínű Visual Point, amivel a kocsijaidat tudod optikai tuningolni.Ez az fizető eszköz féle, amit a játék iszonyatosan megutáltat velem. Gyűlölöm, mikor single versenyeket újrajátszva ilyet húzok ki kártyákból.
Nem bánnám, ha egy az egyben kivennék ezt a húzható kártyalapok közül és mondjuk csak Tournament-es ranglépésekkor lehessen lehetőség ilyen féle pontokat nyerni. -
Danny365
őstag
-
válasz
-secret- #792 üzenetére
A "napi 3x Car series" témát az utóbbi időkben úgy nyomom, hogy újrajátszok gyorsan háromszor valami alap Ford Fiestás versenyt, ami csak versenyenként 1 benzint vesz el és azzal le van tudva.
Jobban kell a benzin most más cuccok farmolására, különben ha már Car Series-t nyomok, akkor 3 benzineseket nyomnék kék conversion kit-ekért.Lehet én is bővítem majd 120-ról a store-omat, bár olyannal lehet taktikázni, hogy 1-2 db-ot hagyni az olyan alkatrészekből, amiket mostanában nagy eséllyel ki tudunk húzni kártyákból és nem kellenek.
Például akaratlanul is gyűlnek most nálam a tömítések, ugyanis a Viper tervrajzokat adó boss versenynek az a másik kihúzható jutalma.-------------------------------------------------------------
@dejaris: Ez a schmidt felni nekem nem igazán jön be, de ugye ízlések...
Ilyen utcai autókra jobban passzol szerintem. Google képtalálatok alapján is inkább utcai autók felnije. -
B********
aktív tag
válasz
-secret- #774 üzenetére
Az oké hogy adott teszteken egyik vagy másik készülék teljesít jobban, de egy S5-ös galaxy azért nem gyengébb annyival, ami indokolná a textúrák lebutítását. Meg azért az is érdekes, hogy az én kis Huawei G620S-emen semmivel sem csúnyább a játék, mint az imént említett Samsung-on... Nyilván a felbontást kivéve, de pl ugyanazokat a textúrákat használja képek/videók alapján.
-
válasz
-secret- #743 üzenetére
Jaa, hogy te előre számoltál és úgy írtad. Azt gondoltam konkrétan ennyibe kerül nálad cucc.
Így már oké.@Maxtreme: Nem Volkswagen-es cucc volt, hanem olyan kupa, ahol csak azzal az autóval lehetett indulni, de semmi egyéb exkluzív cucc sem jár semelyik autóhoz Tournament-en soha sem.
-
válasz
-secret- #739 üzenetére
Na várj megint egy percet!
Azt már korábban is észleltük, hogy játékmenetben itt-ott különbözik az iOS és az Android verzió.Na most Android-on nálam 1500 Tournament pont szokott lenni 5x Supra tervrajz.
Nálad meg akkor ez 4500 pontért szerepel? Ha igen, mennyi tervrajz jár úgy egyben? -
válasz
-secret- #704 üzenetére
Még egyszer kiemelném!
Ha egy autó 5 csillagos, az nem jelenti azt, hogy fullos. Ugyanis komolyabb, nem utcai autók tudnak lenni pl 6 csillagosak is.
Furállom, hogy eddig ezt még nem vetted észre a játékban.De kérdésedre válaszolva:
Nálam jelenleg 5 csillagos verda a Golf, a Shelby és a régi Porsche.
Továbbá 6 csillagos a Razor BMW és a régi Porsche-met is jelenleg csak 1 db bp választja el a 6 csillagtól.Itt bánom egyébként a játékban, hogy nem lehet meghatározni, hogy elsődleges prioritásban, verseny indításoknál melyik autót szeretnénk alap kiválasztásnak.
Csak mert jelenleg egyedül PR érték szerint határoz és ez alapján mindig alapból a Shelby van kiválasztva, amit azért picit már unok, viszont az örökös farmolgatás közepette meg fárasztó mindig elgörgetni, kiválasztva az éppen kívánt autót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Metal topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest