- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Melafoto #1748 üzenetére
Az volna még hasznos infó, hogy a következő autóknál szükséges lenne-e minimum néhány főalkatrésznek lilának lennie vagy pedig elég kék is.
Mert pl egyből a soron következő RX-7 is már az a kategória, hogy tudnak benne lenni lila alkatrészek is.Annak egyébként nem tudom mi értelme van, hogy sok event verseny ad szürke conversion kit-eket...
Illetve akik az egész játékot esetleg ma kezdték, azoknak biztos hasznos szürke főalkatrészek továbbfejlesztéséhez, de azért kevés lehet az ilyen játékos.
Szerintem ezt inknább benézték az előző event rendszeréből, ahol elég volt minden főalkatrész továbbfejlesztéséhez szürke conversion kit és figyelmetlenségből megmaradt itt is ez a szisztéma, ami ugye itt nem igazán működhet. -
air
nagyúr
válasz
Melafoto #1639 üzenetére
Csak egy kérdés. Ugye nem költöttél annyi pénzt a mentés elvesztése előtt a játékra, mint amennyi extrát az ajándékkal kaptál?
Gyanítom egyáltalán nem.
Akkor miért költsön az ember egy fillért is rá?
Eddig 3 monthly goldot vettem, 1600 forintért.
Nem érte meg. Feleslegesen kidobott pénz volt. -
válasz
Melafoto #1565 üzenetére
Sárgává nem is tudod fejleszteni főalkatrészeket?
Mindegyik főalkatrészed ebben az állapotában "Maxed"-et ír?Ha így van, akkor konvertálás után gondolom mindegyik lila főalkatrészt üresen kapsz majd meg, tátongó sárga alkatrész slot-okkal.
Szerk: Akkor Event alatt lilák tudnak csak lenni maximum a főalkatrészek.
A 7 csillagot meg ne sajnáld, mert azt csak akkor fogod tudni kihasználni, ha van legalább 1 féle alkatrészedből 2 db, lila conversion kit-eket ugyanígy fel tudsz gyűjteni és használni a későbbiekben, mert lila főalkatrészből először még csak 6 csillagos sárga lesz. -
Amur
addikt
válasz
Melafoto #1548 üzenetére
Vennék aranyat, de a 25 blueprint ugye 2000 arany..1630 gold a store-ban 13.486 ft!! Az anyjuk pi...@&#
2ezer forintot simán költenék rá, pedig azért ugye jó címeket lehet már venni akcióban a steam-en pc-re, kiadnám egy autóért egy mobilos játékban, de 13ezret.. Ahogy egy klasszikus mondta:
hülye azért nem vagyok.. -
válasz
Melafoto #1527 üzenetére
Ó ez hasznos kép, köszi!
Tehát bp-kért nem is 4000 aranyat lehetne költeni az autóra, hanem 4400-at.Én aranyat innentől már csak bp-kre és ticket-ekre fogok költeni ezt az autót illetően (eddig is aranyért csak kék turbót vettem bele).
Ticket-ekre mondjuk jócskán lehet még itt költeni, mert 45 percenként töltődnek csak újra és jópár versenyt újra lehet játszani, utóbbiakat ráadásul 4x is újra lehet nyomni.Majd meglátom még nálam hol áll meg holnap ez az autó aranyilag és főalkatrészek szintjét illetően.
--------------------------------------------------
@Darkkoi: Szerencsére pont ezért nem is gondolkodtam másodpercet sem ilyen limited ládákon.
Túl értékes az arany a játékban a zsákbamacskázáshoz.Egyedól a -80%-os monthly gold pakk mondható "ajándékként" a játékban.
--------------------------------------------------
@csadi0011: Hol írja, hogy beruház valamire 4-es VIP-ért?
-
Amur
addikt
válasz
Melafoto #1451 üzenetére
ezresért nem gondolkoznék, ez valahogy a lélektani határ felett van figyelembe véve hogy fogok még költeni rá havi szinten is.. Úgy nézve viszont már lehúzás, hiszen prémium játékot vehetnék lassan pc-re, sőt steam-en olyan akciók lesznek..hogy inkább oda tartalékolok nem egy freemium játékra költök most..
Kár mert ha kicsit olcsóbban adnák az ilyen pakkokat mindig vennék. -
-
Amur
addikt
válasz
Melafoto #1405 üzenetére
Igen.tapasztalom.. hiába tart ilyen sokáig a tournament, ha már az első nap után olyan ellenfeleket ad még jó kocsival is amit már nem tudsz lenyomni..
Én 704-es kocsival tier5nél ragadtam le, a leggyengébb ellenfél amit bead 754.. no comment.
Azért díjazhatná a játék a kitartást is, lehetne mindig egy legyőzhető ellenfél is jóval kevesebb tournament pontért... akkor talán lehetne végigjátszani egy tournamentet, így megyek és nyomom tovább a car series szálakat, ennyi volt.. -
válasz
Melafoto #1263 üzenetére
Ejj, nem túl szerencsés a helyzeted akkor, részvétem. :/
VIP téma is akkor szépen a lehúzás kategóriában szerepel akkor. Eddigi bármilyen aranyas vásárlást (nekem eddig van egy sima és 2x Monthly Gold-om) is hozzárendeli már vagy csak az innentől történő további arany vásárlások számítanak bele a rendszerbe?
Igazából 12 egységnyi benzin tök jó lenne, mert könnyebb lenne számolni, hogy kerek 2 órahossz lenne egy full tank újratöltődés.
Azt se bánnám, ha a kártyahúzások esélyét is pozitív irányba lendítené, mert nagyon fárasztó, mikor 3x lejátszom ugyanazt a versenyt és pl ebből kétszer VP-t ad, egyszer meg mondjuk pénzt.Szerk:
Új garázs elkelt már, nem is értem miért jó ez a sötét garázs téma (CSR Racing-ben is eleinte világos garázs volt, aztán későbbi update óta full sötét téma...).Neked egyébként Play-en keresztül frissült vagy pedig játékon belül "Downloading content" formában?
-
Melafoto
senior tag
válasz
Melafoto #1257 üzenetére
A VIP-es dologra rájöttem... Ez is azt sugallja, hogy vegyél aranyat.
A grafika jobb lett, igaz van benne némi bug, de jó lesz ez.
Azt viszont remélem csak azért van sötét a pályákon, mert este van.
Nálatok volt tournament? Nekem volt már elég jó helyen voltam, erre jött a frissítés és most nincs.
Új verzió 1.1.5
@Danny365. Sony Z3 -
Micsurin
nagyúr
válasz
Melafoto #1241 üzenetére
Megtörtént
Azzal kezdtem majd letettem a játékot mert mailt kaptam , majd kiléptem és ment vissza töltőre , megint sehol semmi
Ha leszedem megint ez a lvl1-es szar jön le , a google fiókomba továbbra sem tudok sehol belépni , nincs ilyen opció... Nevetséges amit művelnek.
-
-
-
-
bostone
addikt
válasz
Melafoto #1148 üzenetére
Szerintem, ha nem lesz alkatrészhiányos, akkor megkapod az autót fullosan. A razor bmw-vel is hasonló volt a helyzet. Nekem csökkentett pr-el szabadult, másoknál, ahogy befejezte a menetet.
Azonban tényleg szomorú, ha csak 760-ig lehet tápolni. 54-es vagyok, a következő chaperekben már kevés lehet. -
válasz
Melafoto #1146 üzenetére
Minden megnyert Event-es átkonvertálódik úgymond normál használatúra.
Már csak olyan értelemben is, hogy ugye prototípus alkatrészek helyet később normál alkatrészekkel lehet tápolni.
Ez korábbi autóknál sokaknál azzal is járt (köztük nálam is), hogy pl a BMW-nél kevesebb PR-el kaptuk meg az autót, mint amennyire azt feltápoltuk prototípusos idejében. -
válasz
Melafoto #1127 üzenetére
Holnap úgyis lesz közülünk, aki már napközben lejátssza majd a legutolsó versenyt és megírja majd, hogy mi a helyzet e téren.
Mondjuk lehet nem annyira szükséges ezt max csillagosnak tudni, mert nem hiszem, hogy verné az előző Event-es autókat teljesítmény terén. Már csak abból is kiindulva, hogy kevesebb csillagos tudni lenni.
Persze akik időközben baleset következtében elvesztették azokat az autókat, nekik persze jobban megéri hajtani most erre a Hoonicorn-ra.Egyébként én úgy játszom ezt a mostani Event-et most, hogy miután letúrom a napi kötelező főszálat, átnézem az autót, hogy épp milyen alapanyagok kénének bele és ez alapján játszom sorrendben újra az újrajátszós versenyeket.
Közben be-benézegetek XRC Market-be, ahol ha látok olyan conversion kit-et pénzért, amit épp fel tudok használni, azt megveszem (de ilyenkor még csak azokat).Ha végzek minden újrajátszós versennnyel az adott napra, akkor pedig XRC Market-ből már a sima alapanyagokat is figyelem és ha látok felhasználhatót pénzért, azokat is veszem.
Ma és holnap éjfélig simán fogok tudni majd játszani (ilyenkor van ugye az újrajátszós versenyek újraaktiválása) és ha az utolsó fél órában marad még hátra több újrajátszható verseny, akkor fogok költeni aranyat ticket-re (mert megéri a Market árakhoz viszonyítva).
Azon meg erősen kell még majd gondolkodnom, hogy költsek-e 1000 aranyat azért, hogy max csillagos lehessen a Hoonicorn-om.
A tuningrendszer amúgy itt jobban tetszik. Mintha itt jobban át lenne gondolva az egész és ide jobban olyan alapanyagok kellenek csak, amik tényleg kellenének az adott főalkatrészbe.
Itt nincs olyan pl, hogy kerékbe akksi is kell, meg relé. Itt kell rá köpeny és fék (más kéréd, hogy felni is kéne, de az amúgy sem farmolható).
-
-
válasz
Melafoto #1079 üzenetére
Milyen farmolás? Jelenleg nekem mindkét fejezetben áll mind az össz 4 db újrajátszós verseny, mert legközelebb holnap lehet újrajátszani őket.
Pontosan hogyan érted azt, hogy "3. rész kell"?----------------------------
@-secret-: Áhh, te ha jól értelmezem akkor tekered az időt és már az utolsó fejezetnél jársz.
Van olyan újrajátszós verseny valamelyik fejezetben az 5 közül, ami conversion kit-et tud adni?Valamiért úgy érzem, hogy azokat mindenképp csak XRC market-ből lehet beszerezni.
-
válasz
Melafoto #1068 üzenetére
Event után, ha meglesz az autó, akkor a továbbiakban ugyanazokkal az alkatrészekkel lehet majd fejleszteni, mint általánosságban, szóval semmi prototípus hülyeség gyűjtögetés, meg ilyesmi.
Legalábbis az előző Event-es autóknál így ment a dolog, szóval abból indulok ki.
Ti egyébként, akik már a holnapi fejezetet nyomatjátok, gondolom időt tekertetek. Ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest