- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79326 üzenetére
Ja kezdem már érteni
tehát akkor neked gondolom surf van amihez van 150mb (hiszen domino5-ben alapból Napidíjas mobilinternet van a díjcsomagban) + turbo 1gb, így jön ki a havi 550ft+1590ft=2140ft ami ~1.2GB net (1gb turbo, 150mb surf)
tehát akkor a turbo jobb mint a marathon
-
goop
őstag
válasz
Black_Raven #79302 üzenetére
Akkor jött be kb. Én egy hónapja aktiváltam, a weben továbbra is hülyeségeket ír, a netplusz aranyra. De élő csomag az biztos.
-
Keem1
veterán
válasz
Black_Raven #79289 üzenetére
Nekem pl. már kb 1 éve nincs is a netplusz s arany/platina pedig arany vagyok. Régen használtam, de már egyáltalán nincs. Vajon miért?
-
Zeki
nagyúr
válasz
-
St3ven
addikt
válasz
Jó neked. Nem tudok most képet feltölteni mobilról, de asztaliról linkelni fogom.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79277 üzenetére
??
Hogy mondod? Én is látok olyat hogy Netplusz Arany, 200MB, 2490Ft-ért, amire ugyan azt írja hogy korlátlan havidíjas mobilnet, de akkor is csak 200 MB. Magyarán lassítják ahogy elfogy a 200 mega. De a sima Netplusz S is ilyen, olcsóbban. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79280 üzenetére
Már 6 éve vagyok náluk de nem írta hogy arany lennék. Eddig csak domino alap csomagom volt. Azt váltottam le.tegnap domino surfre. Csak a napi net zavar. Azt akarom kikapcsolni hogy legyen netem. Arra gondoltam hogy ha bekapcsolom a maraton 1 GB ot és lekapcsolom a napinetet úgy is működik e a net.
Olvastam hogy működik de az domino 5. -
törölt tag
válasz
Black_Raven #79277 üzenetére
De nekem nincs ilyen
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79270 üzenetére
Korábban olvastam hogy valahogy ki lehet kapcsolni a napi netet és így is működik a net. Ha veszek hozzá maraton 1GB ot az megoldható így?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Black_Raven #79269 üzenetére
Ez a 1.2GB hogy jött ki? Így éjfél után már nem egészen tudlak követni!
Mihez adod hozzá +domino 5 díjcsomag +domino "most"-ot? A Domino NetPlusz L-hez? vagy mi az 550ft és a 1590ft?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #79264 üzenetére
Igen mutatja. De meglett a hiba. Azt hittem a szolgáltatáshoz nem kell a napinet így lemondtam. De vissza kellett aktiválnom mert anélkül a 150 MB ot nem tudom felhasználni.
-
_q
addikt
válasz
Black_Raven #79170 üzenetére
Az immmr miért jobb mint a viber vagy hogy tudná felvenni a viberrel a versenyt, ha a viber ingyenes, az immmr pedig bármikor fizetőssé válhat?
-
Zeki
nagyúr
válasz
Black_Raven #79173 üzenetére
Igen, kevesebbet tesz rá. Ennyi. Flottákban meg 1400Ft körül van 4GB net, korlátlan net meg 4500Ft körül.
Ezen ugyanúgy megy az extra profit mint az sms-en vagy MMS-en. -
MadMancs
veterán
válasz
Black_Raven #79173 üzenetére
Nemtudom. Igazából nálunk még el se indult hivatalosan. Nagy a csend nagyon.
-
MadMancs
veterán
válasz
Én nem is használom mióta Redes vagyok. Csak azért van fent telón mert többen szoktátok kérni APK-t.
-
Beca1990
senior tag
válasz
+ még a 12 hónapon keresztül havi 10 perc beszélgetés is hozzá jár a 490-es SIM-hez
-
jozsi968
tag
válasz
Black_Raven #79154 üzenetére
[link]
Itt -
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #79154 üzenetére
Aztán dehogy 10-nél több kártyád legyen, mert kopogtatni fognak *trollface*
Eddig nem olvastam itt, tehát itt egy kicsit összefoglalnám a legfontosabb változást, ami januártól van érvényben.
Kibővítik a számhordozási kedvezményt!
Innentől nem csak a számhordozásra, hanem a dominó átváltásokra is érvényesül a két éves havidíj kedvezmény!Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a számhordozott telefonszámok, illetve azok a dominós ügyfelek, akik havidíjasra váltanak (több mint három hónapos dominóra érvényesíthető csak a kedvezmény) - azok havidíjkedvezményt kapnak két éves időtartalomra.
Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy:
Eco XS, Eco Surf, Like S, Fun S ATK, move XS, Move S, Move M, Move M ATK díjcsomagok két éven keresztül havi 490 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Next S/next S ATK két éven keresztül havi 1000 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Next M, Next XL (társkártyák is), két éven keresztül havi 2000 Ft kedvezményt kapnak (számhordozás, havidíjasra váltás esetén)
Érdekesség:
Nem tudom, hogy tudjátok-e/olvastátok-e, hogy a Fogyasztóvédelmi felügyelőség helyett január 1-től a Járási Hivatalok veszik át ezt a szerepkört.Az összes felügyeleti szerv az alábbiak szerint változik:
- Területileg illetékes járási hivatal
- békéltető testület
- NMHH
- Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hírközlési és Média Biztos(#79154) DarthFader
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #79149 üzenetére
Minden leírt tapasztalat hasznos.
a fent leírtak alapján ő meg eldönti, hogy mi lesz neki az egyszerűbb
-
Soulfly842
addikt
válasz
Black_Raven #79145 üzenetére
1, 3G-s internet már egy publikus érvényben lévő csomagban sincs a Telekomnál
2, a sim kártya típus megfelelő.
3, másik kártyával működik megfelelően ugyanazon telefonban
4, az APN minden paraméteren rendben volt
5, Azt hogy kártyahiba tényszerűen nem fogják tudni szerintem mondani, csak javasolni fogják miután hosszasan mindent leellenőriztek.Mindezek alapján a kártyacsere több, mint valószínű megoldásnak tűnik.
Ha útbaesik egy üzlet, akkor nem kérdés, hogy egyszerűbb megoldás-e.
Telekom.hu oldalán az üzletkeresőnél lehet online időpontot is foglalni, s akkor csak az időpontkódot kell beütni a sorszámosztóba.
(telekom.hu oldalán egy nappal előtte, online min két órával előtte)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest