Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ Mythos

    aktív tag

    válasz 1430 #7525 üzenetére

    A történet kb. ott kezdődik, hogy a 2010 nyarán (nem tudom pontosan mikor, mert nincs a T-Pont által kiadott papíron dátum) a nevemre vettem egy Domino-s kártyát a szám miatt.
    Okt. 2-án vettünk egy Relaxnet M-es sticket duplanet (akkor még 2000 Ft-os kedvezménnyel) az otthoni T-Home előfizuval (az T-Home édesapám nevén volt akkor még. Analóg telefon és ADSL előfizuval. Sztem már akkor az arany volt, mert ezek jó 10 éve már megvannak...)
    Nov. 23-án váltottam át előfizetésesre (MMániaS) a fenti Domino-s számot. (Hűség nélkül, mivel a készüléket később akarok majd venni.) És számla szinten egybe került a korábbi Relaxnet M-mel.
    Február elején megrendeltük az IPTV-t (két vevővel, prémium opcióval) Még mindig csak arany szint, de ugye várható, hogy felmegy majd platinára).
    Február 25-én átírattuk a T-Home előfizut apukám nevéről az enyémre, és össze is regeltem a T-Mobile-os előfizetésemmel. A T-Home-nál kaptam úgy MT azonosítót, és a pontokat, meg a kiemeltségi szintet is végül áthozták a régiről az új MT azonosítóra.
    Március 1-én átváltottam a Relaxnet M-et, Társkártyás XL-re (ugye a T-Home volt arany szinten), és most már a duplanet 40%-os kedvezménnyel.

    Pár kérdés, hogy megzavarjalak :) :
    A Társkártyás Relaxnet XL, most a T-Mobilos főkártya mellé gyűjti a pontokat, vagy külön, vagy a T-Home előfizu mellé?
    A T-Mobile-nál mikor fog arany szintre lépni a MMániás előfizetésem? Azaz mikor fogok tudni egy "TE + ÉN Plusz" kedvezményz igénybe venni? (Mert az most kék, és az összeregisztráció kapcsán 09.01. a köv vizsgálat.)

Új hozzászólás Aktív témák