- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
superecneB #4421 üzenetére
Kettétört? Ha az alaplap ép, tudok segíteni talán... de ezt pm-be
Igazából csak 2-3 játékot akartam rátenni, nem sikerült
Nem tudom, csak egy 3-4 éves telefonról van szó, az akku elromolhat. Nem tudni, ki mire/mennyit használták mielőtt hozzám jutott, én nem kíméltem, mert épp egy "zűrösebb időszakba" volt nálam.
Ezt elég rossz tudni, mondjuk a Nokia nem a kameráról híres, volt nálam C3 is, ugyan ez a kamera, és háááát. Zajos, rossz, szó szerint szar. A SE K750 jobbat csinál, pedig nem egy mai darab az se
Hát igen, lehet beruházok egy ilyen átalakítóra énis, mert tegnap elővettem, feltöltöttem, egész éjjel azt nyúztam
-
Earl_Muttley
őstag
válasz
superecneB #4419 üzenetére
-Akku:Lehet, szerintem megvan, miért volt ilyen olcsó.
-Java: Van, de minek, nem sikerült nekem egy azaz 1 dolgot se rátennem.
-Mondjuk abban az időszakban én se kíméltem, net napjában 2-3 óra, akár 15-20 sms/nap, 2-3 óra tel, rádió reggel-du, buszon 40-40 perc.
-Kamera: Hát igen, csak nekem van egy hülye meggyőződésem, miszerint egy üzleti modellben egy autofókuszt már el lehet várni, ha vakut nem is.
Hangszóró tippet köszi
-Jack:Hát igen, főleg hogy headset nélkül vettem, bár volt itthon 4-5 db 3,5ös, nem tudtam használni.
Mondjuk szerencsére ezt az E52-72 párosnál korrigálták.
Üdv, -
válasz
superecneB #4416 üzenetére
Hát, ugyanez a build van a BME-n is, viszont egyrészt kipróbáltam újra a Note-tal - továbbra is használhatatlan a menü -, másrészt megnéztem böngészőben, a fejlesztők tojva az accessibilityre a hover esemény köré írták a menüt, és azt is úgy, hogy még véletlen se legyen benne olyan tag, amit egy mobilböngésző aktiválható elemnek nézzen...
Add fel, reménytelen.
-
válasz
superecneB #4413 üzenetére
Ja az más, én a BME Neptunját próbáltam. Oda sokkal hamarabb felrakják az új verziókat, mondhatni ott bétatesztelnek...
-
válasz
superecneB #4411 üzenetére
Mennyire vagy biztos ebben? Próbáltad a legújabb témát?
-
válasz
superecneB #4409 üzenetére
Talán ez a számológép jó, már évek óta nem használtam ilyet.
A Neptunt kegyetlenül elkúrták az új változatban, nem újdonság hogy szarnak nagy ívben az elmúlt 15 év webfejlesztési elveire, és írnak valami használhatatlan saját menüretket... Még a Note-omon se működik a menüje, pedig igazán bivaly, ha a böngészdéről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged