- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Symbian^3 OS-re is le lett tiltva a youtube és Skype alkalmazások? Csak mert nekem van most egy E72-esem és ezeken már nem támogatott. Minden symbianon halottak vagy csak az E71-72- eseken stb. futó symbianokon?
Azért kérdem mert lehet veszek egy E7-est, aztán ha azon se mennek ezek, akkor inkább mégsem.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Csak remélni tudom, hogy tudtok segíteni.
Facebook alkalmazást letöröltem tegnap a telefonomról, ma szeretném visszatelepíteni, de Nokia áruház nem működik a telefonomon. Mindig azt írja ki, hogy a kapcsolat nem megfelelő vagy valami ilyesmit.
Ez miért van?Továbbá kerestem a neten facebook alkalmazást, de sehol nincs működő. Aztán gondoltam felmegyek a telefon böngészőjében és onnan töltöm le, le is lehet szedni a jad fájlt, elkezdi telepíteni majd 1mp-en belül kiírja, hogy nem egyezik a jad és jar mérete. Na ez miért van???
Nincs egy szájbab@szott működő hivatalos program ami még használható????
-
wolfman
veterán
A Nokia Mapson belül van olyan funkció, aminek nem kell online kapcsolat, hanem csak rá szeretnék keresni utcára, stb. akkor meg tudom nézni a környékét? Mert most folyton po.ázik hogy de kapcsolódj, de persze nagyon nem akarok!
Esetleg másik aplikésön ami erre képes?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nokia E72-re kellene nekem zene felismerő program (mikrofonnal felveszed és megkeresi hálózaton).
A Shazam-ot leszedtem Nokia Store-ról, de ez limitált 30 napig. Unlimitedet nem tudna valaki adni? -
wolfman
veterán
Valakinek van youtube alkalmazása symbianra? e71-re kéne, de a neten l.f@szt se találok!
jah és zene felismerő progi is kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged