Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Symbian^3 OS-re is le lett tiltva a youtube és Skype alkalmazások? Csak mert nekem van most egy E72-esem és ezeken már nem támogatott. Minden symbianon halottak vagy csak az E71-72- eseken stb. futó symbianokon?
Azért kérdem mert lehet veszek egy E7-est, aztán ha azon se mennek ezek, akkor inkább mégsem.
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Csak remélni tudom, hogy tudtok segíteni.
Facebook alkalmazást letöröltem tegnap a telefonomról, ma szeretném visszatelepíteni, de Nokia áruház nem működik a telefonomon. Mindig azt írja ki, hogy a kapcsolat nem megfelelő vagy valami ilyesmit.
Ez miért van?Továbbá kerestem a neten facebook alkalmazást, de sehol nincs működő. Aztán gondoltam felmegyek a telefon böngészőjében és onnan töltöm le, le is lehet szedni a jad fájlt, elkezdi telepíteni majd 1mp-en belül kiírja, hogy nem egyezik a jad és jar mérete. Na ez miért van???
Nincs egy szájbab@szott működő hivatalos program ami még használható????
-
wolfman
veterán
A Nokia Mapson belül van olyan funkció, aminek nem kell online kapcsolat, hanem csak rá szeretnék keresni utcára, stb. akkor meg tudom nézni a környékét? Mert most folyton po.ázik hogy de kapcsolódj, de persze nagyon nem akarok!
Esetleg másik aplikésön ami erre képes?
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Nokia E72-re kellene nekem zene felismerő program (mikrofonnal felveszed és megkeresi hálózaton).
A Shazam-ot leszedtem Nokia Store-ról, de ez limitált 30 napig. Unlimitedet nem tudna valaki adni? -
wolfman
veterán
Valakinek van youtube alkalmazása symbianra? e71-re kéne, de a neten l.f@szt se találok!
jah és zene felismerő progi is kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- E-roller topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest