Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
Van mód, hogy Nokia 603-as telót wifi hotspotként használjunk, esetleg valami más mód az internetes megosztásra, mondjuk USB-n keresztül?
Egyik haverom kérdezte tőlem telefonon, de sajnos nem tudtam neki választ adni, hogy symbianon van-e ilyen opció
-
DeathAdder
veterán
válasz
rootkiller #4449 üzenetére
Hali.
Köszi a választ!
Kizárólak Symbian akarok most venni, egy bizonyos program miatt ami csak ezen a platformon tökéletes.
Egyébként volt és van is Symbianos készülékem és semmi gondom nincs vele.Volt már a közelmúltban SGS, i4, SE Arc, SGS2, SG Note ezért kicsit unom is már az egészet, úgyhogy SGS3 ig biztos vagyok benne, hogy egy Symibanos készülékem fog lenni
Jelenleg egy E52-vel nyomulok ,amit szintén szeretek, de emailezni kicsit nehéz vele a qwerty hiánya miatt
Tisztában vagyok hogy mekkora különbség van egy SGS2 és ezek között, ezért nem is nagyon érdeklődtem ezekben a körökben, mindössze csak a teszteket olvastam el róluk és ennyi
Másik fórumban is beszéltünk már erről! Nálam az E7 lesz a befutó úgy érzem a qwertz miatt.
Persze jó lenne a 12mpixeles kamera, meg az a dizájn amit az X7 ad, de mindennel kompromisszumot kell kötniC7 van a másik kolegámnak az is nagyon bejövős ,de nem annyira mint egy E7 vagy X7
-
DeathAdder
veterán
Hali.
Godoltam beírok ebbe a topicba is, hátha okosabb leszekTegnap este volt alkalmam megnyomkondi a kolegám E7-esét, amin Anna volt és eléggé metgtetszett a készülék
Azon gondolkodom, hogy bevállalok egyet ,csak nagyon vacilálok az E7 és X7 között
Esetleg N8?Ti mit ajánlanátok?
Nem nagyon merek beírni a pontosan ehhez való topikban, mert sokan kiakarnak majd oktatni ,hogy ne vegyek Symbiant stb... -
DeathAdder
veterán
Hali.
Egy Nokia E52 ben szeretnék témát váltani.
Gyárilag kettő van, Golden Business és a Golden Personal.
A témával nincsen bajom, csak a színével
Hol tudnám ugyanezt a témát letölteni fekete színben, ami a gyári képeken ilyen?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest