- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
superecneB
őstag
Hello!
1. Nekem a LINK1 NortonHack módszere nem sikerül - tanusítvány hibát jelez a NortonSymbianHackLDD.sis telepítésekor.
2. UMUHack ugyan csak tanusítvány hibát jelez.
A 3. módszert meg tudtam csinálni, de nem oldotta meg a problémát.
A 4. módszer szintén gondokNem igazán értem ezt a telepítsük az "E:/" meghajtóra, gondolom ez alatt a memóriakártya megfelelő meghajtójára gondol, de a 4. módszernél azt írja, ha az F:/ meghajtóra telepítjük használjuk ezt... QuarantineF.
Esetleg valaki tudna segíteni nekem ezzel a témával kapcsolatban?
-
superecneB
őstag
Közben kiprószáltam a számológépet amit a kolléga ajánlott: #4410-es hozzászólásban, és tökéletes, E71-en megy minden gond nélkül, ha esetleg valakinek tudományos számológép kellene, ez nem rossz. Köszi Karma!
-
superecneB
őstag
válasz
Earl_Muttley #4420 üzenetére
Ha jól emlékszem pedig java alapú számológépet használtam hozzá, de nem tudom már, sajnos ketté van törve az E51-em így nem tudom megnézni.
Én nem nyúzom a telefont a klasszikus értelmében naponta max 1-2 alkalommal 3G/wifi (megnézek egy menetrendet vagy ilyesmi) 3-4 2 perces hívás, átlag 1-2 sms (küldés/fogadás) így nálam simán mennek 4-5 napot is adott esetben tehát ez azért nem mérvadó, viszont nálam keményebb használatnál is ment 3 napot szóval picit azért keveslem a készenléti időd.
Az E71-ben vakut és autofókuszt is kapott a kamera, továbbra is van, de minek kategória baromi fakó, fals színeket produkál, egy füzetlapot azért le lehet vele fotózni, de többre nem való.
Anno Ebayről rendeltem 120ft ért postával együtt 2,5-3,5mm átalakítót, a mostani E71-nél is ezt használom, bevált, annyira nem érzem nagy tehernek bár nem is a legjobb dolog
-
superecneB
őstag
válasz
Earl_Muttley #4418 üzenetére
Nekem 3-4 év alatt 1x fagyott le úgyhogy kicsit sokallom a két fagyásodat 1,5 hónap alatt.
-Hát az akku idő az röhej, nekem 4-5 napot is ment töltés nélkül, de még erős használatnál is 4-et legalább, úgyhogy ott valami baj van. Bognak is sikerült 2 napig nyúznia mielőtt kihalt pedig ő nem kímélte a cikk szerint: "Az akkumulátor kapcsán kicsit bajban vagyok, mert különböző okok miatt a tesztidőszak a szokásosnál is jobban megtépázta a telefont ilyen téren, nagyon sokat beszélgettem rajta. Így ment két napig, kíméletes üzemben nem kizárt, hogy az 1050 mAh teljesítményű telep 3-4 napot is kihúz egyetlen feltöltéssel."
-A halksága általában a hangszóró előtt lévő háló bekoszolódásából adódik.
-JAVA van az E51-ben.
-A kamerája az inkább ilyen van de minek kategória... nem érdemes többet várni tőleA 2,5mm jack valóban fájó, az E71-re is ezt rakták meg akkoriban kb minden hasonló készülékükre, bár egy átalakító nem nagy was ist das, de szvsz jobb lett volna a tetejükre egy 3,5mm-es.
-
superecneB
őstag
Ez mennyire megbízható vajon? [link]
-
superecneB
őstag
Sziasztok!
Valaki esetleg nem tud E71-re használható tudományos számológépet? Neptunban miért nem tudok rákattintani a gombokra? (pl egy órarendet megnéznék vagy ilyesmi) sem a gyári, sem opera mini böngészóvel, esetleg van rá valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged