Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• superecneB

őstag

válasz Earl_Muttley #4420 üzenetére

Ha jól emlékszem pedig java alapú számológépet használtam hozzá, de nem tudom már, sajnos ketté van törve az E51-em így nem tudom megnézni.

Én nem nyúzom a telefont a klasszikus értelmében naponta max 1-2 alkalommal 3G/wifi (megnézek egy menetrendet vagy ilyesmi) 3-4 2 perces hívás, átlag 1-2 sms (küldés/fogadás) így nálam simán mennek 4-5 napot is adott esetben tehát ez azért nem mérvadó, viszont nálam keményebb használatnál is ment 3 napot szóval picit azért keveslem a készenléti időd.

Az E71-ben vakut és autofókuszt is kapott a kamera, továbbra is van, de minek kategória baromi fakó, fals színeket produkál, egy füzetlapot azért le lehet vele fotózni, de többre nem való.

Anno Ebayről rendeltem 120ft ért postával együtt 2,5-3,5mm átalakítót, a mostani E71-nél is ezt használom, bevált, annyira nem érzem nagy tehernek bár nem is a legjobb dolog :)

• superecneB

őstag

válasz Earl_Muttley #4418 üzenetére

Nekem 3-4 év alatt 1x fagyott le úgyhogy kicsit sokallom a két fagyásodat 1,5 hónap alatt.
    -Hát az akku idő az röhej, nekem 4-5 napot is ment töltés nélkül, de még erős használatnál is 4-et legalább, úgyhogy ott valami baj van. Bognak is sikerült 2 napig nyúznia mielőtt kihalt pedig ő nem kímélte a cikk szerint: "Az akkumulátor kapcsán kicsit bajban vagyok, mert különböző okok miatt a tesztidőszak a szokásosnál is jobban megtépázta a telefont ilyen téren, nagyon sokat beszélgettem rajta. Így ment két napig, kíméletes üzemben nem kizárt, hogy az 1050 mAh teljesítményű telep 3-4 napot is kihúz egyetlen feltöltéssel."
    -A halksága általában a hangszóró előtt lévő háló bekoszolódásából adódik.
    -JAVA van az E51-ben.
    -A kamerája az inkább ilyen van de minek kategória... nem érdemes többet várni tőle

A 2,5mm jack valóban fájó, az E71-re is ezt rakták meg akkoriban kb minden hasonló készülékükre, bár egy átalakító nem nagy was ist das, de szvsz jobb lett volna a tetejükre egy 3,5mm-es.

Új hozzászólás Aktív témák