- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
Namég egy kérdés:
Legjobb mp3 lejátszó prog.? -
Nyugdíjas
nagyúr
Minden napra egy kérdés a kezdő symbianostól
De a mai extrém lesz:
Hogy a rákba rakok bé én csengőhangnak mp3-at? Ne őritstek meg, hogy nem lehet. Köll a Johnny Be Goode csengőhangnak -
Nyugdíjas
nagyúr
Tudjátk-e mi kellene még nekem?
Nem, mi? Na majd minnyá megmondom!
Alakul már amugy a kis "okos", egész értelmes dolgokat lehet lelni a neten. Viszont egy dolog még nagyon hiányzik,ami nekem hasznos lehet, és igazából egyik fő ok, volt, hogy komolyabb telefonra váltottam:
Határidőnapló/naptár, akárhogy is nevezzem. Szóval valami jó, komoly, átlátható.Valakinek tipp igy séróból?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Olyan jóféle kérdésem lenne, hogy van-é valami alternativ böngésző ami tudja, illetve hogy lehetne(ha lehet egyáltalán) belőni, hogy ne ezer évig kelljen oldalra scrollozni a weblapokat,ha böngészek az E61-emmel? Magyarn, lehet-é fit-to-screen-t vagy valami hasonlót csinlni symbianos telefonokkal, hogy egy 1024x768-as weblapot ne csak 6 részletben tudjak nézni?
-
Nyugdíjas
nagyúr
Sziasz mindenki!
Olvasgattam, lapozgattam, és első hsz. szerint is valamelyest jó helyen járok.
Szóvaltehát:
Szert tettem egy E61-re a napokban, és szeretném kissé "felokosítani". Vannak ötleteim, miket szeretnék, de hogy pont milyen programokkal, illetve honnan tudom elérni, azt sajnos nem
Esetleg van valami jó lelőhely, ahol bogarászhatok, vagy esetleg vannak valami programok,ami úgymond alap-nak számitanak (tehát kb. mindenki feldobja a telójára,mert jó, szükséges, stb...)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest