Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ronaldo

őstag

válasz danaudio #1620 üzenetére

Szia! Én is hétvégén raktam fel, két játékot le is rántottam hozzá, de itt is hasonló a hiba. Aztán barangoltam az N-gage oldalon, meg is leltem, hogy kizárólag N-es készülékeken fut. Ami tényleg érdekes mert mondjuk egy N73 hardveresen eléggé le van maradva az E51től. Mondjuk arról nincs információm, hogy ami az N95-ben van - külön 3D műveleteket segítő chip - megtalálható-e a régebbi N szériás telefonokban is, vagy csak az újak kiváltsága ez. Mert ha nincs bennük, akkor teljesen érthetetlen, hogy E51-en miért nem fut (vagyis érthető -> üzletpolitika, hisz az N-es a multimédiás telefon, E pedig a biznisz) ha pedig van bennük akkor annyiban érthető, hogy hiába a bivaly proci, komolyabb 3d-s programoknál elvérzik egyedül.

Esetleges megoldást én is várok, mert a telefonmemóriából két játékkal már 22mb-t elfogyasztottam (plusz a 6mb-s telepítő) nem akarom leszedni, várok picit :)

Saját probléma: használom az Advance Device Locks programot (zárol egyes alkalmazásokat és csak úgy tudsz belemászni ha beütsz egy négyjegyű kódot) de angol ugyebár. Hasonló a gondom a SkyeCaller-rel is (teljesképernyőn jeleníti meg a hívó vagy üziküldő fél fényképét). Szeretném átírni a szövegeket magyarra, de egyelőre nagyon elveszek a mappák között, fogalmam sincs hol van a forrás. Egy szaki segíthetne :)

Új hozzászólás Aktív témák