- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
nem csodát várok.... és nekem nem a fényérzékelő kell, hanem hogy én állíthassam profilokhoz, nem hiszem hogy megszakdnának a fejlesztők ha ilyet kéne programozniuk. kb 4 óra alatt tuti készlenne vele 1 ember. a baj a zárt api-val van.
Am lehet lecserélem se m600i-re hogyha lesz alkalmam, mert nemnagyon használom a kamerát -
REDeath
őstag
Hi!
Nem olyan rég óta van egy nokia E50-esem, de van pár dolog ami kicsit nevetséges pedig azthittem a symbian elég rugalmas ehhez, csak hát a zárt api...
konkrétan arról van szó, hogy szeretném a fényerőt változtatni külön a profilokhoz, hogy éjel ne süsse ki a szememet... de nem lehet, forumNokia-n írták hogy zárt api vezérli a fényerőt. hurráÉs mi a legszánalmasabb ebben?
hogy a Siemens C60 !!!!!-ban meg még régebbi telókban is volt iylen
hozzáteszem apámnak egy A55-ese van, és aszem abba is van, sőt, abba az ébresztőnél is simán x-eket tehetünk hogy melyik napon akarja hoyg szóljon az ébresztő. namost ezis vicces, oké hogy van Y-alarms mostmár a telómon, de ezt az ikszelgetős ötletet sehol máshol nem láttam, pedig ez a leghasználhatóbszóval én nem dobtam azért akkora hátast a symbianoktól mármint ilyen kisebb, számomra egyértelmű dolgok terén. menyi lehet a fényeró állító kód? 10-20 sor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest