- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompull
csendes tag
válasz
#16820480 #2633 üzenetére
Az akkor fasza. Kicsit még utána olvasok ezeknek. Igazábol 2 nokia sem mindig tud egymással kommunikálni. És az S 40 teókat az istennek sem tudom rávenne h kommunikáljon a PC-vel.
ui: a linux-ban igazad volt nagyot tévedtem vagyis van egy progi ami hasonló a pc suitra (azt is a nokia csinálja csak azt az amcsi piacra) az valóan nem PC suit. bocsi a tévedésért.
-
Tompull
csendes tag
válasz
#16820480 #2631 üzenetére
Alapvetően a pc suite-tal azon belül Nokia Pohne Browser-rel ami a sajátgépben találsz, lehet ezeket a legegyszerübben a jó örek Jobb klikk másolás művelettel
. igazábol nem tudom mi lehetett a problémád, az ujjab telók már nem kommunikálnak a réggebi pc suittal, Az üzleti szériának nem csinálni ilyet de a múltimédiés szériárol már el tudom képzelni.
Minden symbianos telefon tud a másikkal kommunikálni infrán keresztül. ott lehet a két telefonoon átküldeni az adatokat, ha a pc vel szeretnéd kontaktba hozni akkor mindenféle op renszererre megtalálod a Pc suitot. Sajnos a symbianos telók nem ez egyszerűségéről híresek, igen a kezelő felületük egyszerű de a ha kicsit beljebb is szét akarunk nézni akkor komolyan el kell kezdenünk utána nézni, még egy jó tipp ha szinkronizálasz a PC-vel a telefon mindeig legyen általános készenlátben, csak akkor fog sikerülni bármien kommunikáci egy külső géppel
Illetve a te esetedben lehet letülteni minden S60 és S80 -platformra Blackberrys progit amivel lehet kommunikálni a Blackberry-s telefonokkal. De egyben annk a fonkciói is elérhetők. -
válasz
#16820480 #2629 üzenetére
Pedig furcsa, mert már küldtem át az összes kontaktomat így máshova. Biztos is, mert dühöngtem, hogy a WM Standard nem tud ilyet, az S60-as telefonjaim meg tudtak (így küldtem rá az i600-ra meg a P1i-re anno minden névjegyem).
Én meg egy másik irányba mozdultam közben, de a munkám miatt nem szabadulhatok az S60-tól
Szívesen fejlesztenék pedig bármi másra
-
válasz
#16820480 #2627 üzenetére
Ha működne a BT, akkor nem kellene egyesével. Csak simán kijelölöd az összeset menüből vagy a # gombbal. De mivel nem működik, marad a szinkronizálás. A BlackBerry-k tudnak Outlookkal kommunikálni? Mert akkor N78 -> PC Suite -> Outlook -> ??? -> BlackBerry -> PROFIT!
Másik lehetőség a Google Sync, ha van BB-re is. (A G1-re is a Google-ön keresztül juttattam át a kontaktjaimat, mondjuk logikusan.)
-
Pajoz
őstag
válasz
#16820480 #2426 üzenetére
Tudtommal 9.3ra még nincs működő HelloCarbide.Ennek ellenére néhány 6220 Fw-nél működ a hack.Ugyanígy mehet az N78nél is.
De valóban az újabb Fw-eken nem megy a hack (lsd.N80-30as,6120-6.01 stb,)
A nokia megtalálta azt a kis "rést", amit FCA és társai megtaláltak és bezárta az új szoftokon. -
Pajoz
őstag
válasz
#16820480 #2424 üzenetére
Nem tudok pontos infot... A nokiaprogramok topicjai szerint némely 6220 Fw hackelhető.Ezért írtam.hogy "elvileg".N78 hasonló kategória.Úgyhogy passz.Vagy sikerül,vagy nem.
bajnokpityu
Ngage-t nem lehet így törni.De ez már warez,tiltja a szabályzat!ByB
Remélem jó lesz valamelyik -
Klemens
őstag
válasz
#16820480 #2005 üzenetére
Hát...ö...
Nekem pannonos netem van (szélessávú), de mivel nekem a telóm nem 3G-s, így EDGE-n keresztül netezek.
Amikor a progi kéri, hogy válasszak kapcsolatot, akkor a "Pannon internet" nem jelenik meg csak a "Pannon streaming" meg a "Pannon wap@gprs".
Nekem egyiken sem tud kapcsolódni.
Erre valami ötlet? -
Balinov
titán
válasz
#16820480 #1971 üzenetére
Udv,
hirtelen ezt talaltam.
A 8-ik hsz az erdekes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest