- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #91402 üzenetére
Be-be
Sajnos nem volt ilyen itt a közelben, egyébként nekem is ez lett volna a cél. Ideiglenesen bandázst kapott, 4k RPM fél percig volt a gyorsteszt, nem ugrott szét. Ezzel így már el lehet robogni szerelőhöz, ma kerültem egy karikát (bevásárlás, ilyesmik) és egyelőre OK. Ha kész a fehér, akkor ezt Robhoz akarom elvinni, hogy nézze átMeg hát nyilván javítsa is meg amiket talál rajta, nézni én is tudom
-
mycso
Topikgazda
válasz
Kroni1 #91353 üzenetére
Ahogy forceberg kolléga írta, ki kell kapcsolni ezt "Energy Smart Management" cuccot, vagy AGM akku kell bele.
Ha nem kapcsolod ki és sima akkut raksz bele, akkor azok JÓ esetben 2-3 éven belül kipurcannak.
Én sem tudtam erről a remek "feature"-ről, így 2db minőségi akkut nyírtam ki, mindkettő 2-2 évet bírt, aztán forceberg kolléga felvilágosított, erről a rendszerről.
-
válasz
Kroni1 #91357 üzenetére
Az enyém se S/S, csak smart-os, kb. hasonlóan néz ki az aksi teteje.
Ha nem íratod ki a smart töltést, akkor AGM aksit vegyél. Ha kiíratod, akkor az EP aksik is megteszik.
Clip, vagy valami ruszki klip koppincs kell hozzá
DDT4All ha minden igaz. Azóta SSD csere volt, erre nincs még feltelepítve.
-
válasz
Kroni1 #91351 üzenetére
Igen, a VRLA egy jó minőségű AGM aksi...
Nekem 9 évig volt a kocsiban a gyári, (ilyen, mint a tiéd, csak 70-es méretben) de még mindig használható állapotban van eltéve a lakásban, mint vész esetére. Indít még, de nincs már túl nagy kapacitása és a belső ellenállása is nőtt már, ami miatt nem olyan faxán teker.A S/S miatt kell ez, de a Smart töltés is ezt igényli...
-
rob210
Topikgazda
válasz
Kroni1 #89589 üzenetére
Olyan nincs, hogy egy hibát törölgetni kell!
Élő adatos diag kiderül mi a hiba, megjavít, mindenki boldog.
Ezért userként biztos nem vennék diagot, hogy törölgessek.
Már csak azért is badarság, mert előbb utóbb az a hiba nem lesz törölhető és más is jönni fog mellé.De ha ilyesmire adod a fejed akkor www.diagbolt.hu itt találsz olcsó hibakódtörlőt, legálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest