Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
Az L3-ban kb. 5-6cm holtjátéka van oldal irányban, tehát nem fixpontos, mint az asszony Jettájában.
Ha olyan gyerekülés lesz berakva, ami vállnál nem túl széles, akkor cipőkanállal be fog férni az asszony.
Szerk.: Tedd össze a két kezed, és adj hálát az égnek, hogy a feleséged a földszintes autókat szereti. Szerencsére az enyém is így ütötte be a fejét, és nem ácsingózik dömperekért. -
vzsryl
nagyúr
Az L3 hátul szélesebb a Talismánnál 4 cm-rel. A Lagunában ha bent van 2 ISOFIX-es ülés, akkor középre nem fér be már semmi. Ha mind a 3 ülés övvel van bekötve, és a 3 ülés 45 cm-nél nem szélesebb, akkor elférnek. Nálam 42-44 cm-es ülésekből simán elfér a 3 db, de akkor nem lehet ISOFIX-et használni. Mondjuk az ikreknek már ülésmagasítósra alakítható van, amiből nem is létezik ISOFIX-es.
-
mycso
Topikgazda
Jajj, bocs átsiklottam a kérdés felett.
Pontosan melyik méretekre vagy kíváncsi?
(ha jól értem arra, ha bekerülne 2 gyerekülés, akkor mennyi hely marad középen? azaz nagyjából az szélső isofixek egymáshoz közeli lábai közti távolságra?)erre?:
Délután ha hazértem lemérem szívesen.
-
shifty!
senior tag
Köszi a részletest neked is, Robinak is!
M2-ből lenne váltás, és annak bőven elég a mérete, viszont az öreg M2 minden tekintetben megöregedett. Szeretnék egy megbízhatóbb, kicsit modernebb darabot, meglátom találok-e szívó benzinest '12 után, bár ahogy nézem a hahut, erre picurka esély van, cserébe ez amit linkeltem nem néz ki innen egy lelakott darabnak.
-
szebe
addikt
Nekem 7,5 körül alakul a fogyasztás, de döntő többségében városban és autópályán van használva, szóval ez inkább felfele mozdítja.
Lábtér tényleg nagy a kombiban, 18x centimmel magam mögé beülve parádés a helykínálat, bár az is igaz hogy én kicsit "konzervatív" üléspoziban vezetek, nem kifeküdve. -
szebe
addikt
Gombos nyitás után nem elég ajtót nyitni? Nekem is szabadkezes M3 van, de őszintén szólva nem emlékszem, mert csak ritkán nyitok/zárok gombbal, meg akkor is minimum gyújtás van, de inkább indítás is. (pl ha nyaraláson a ház mellett áll a kocsi, bár tudom hogy hatókörön kívül van, de jobb a békesség
).
Ha esetleg néha nem akar bezárni, akkor visszamegyek, becsukom még1x az utoljára nyitogatott ajtót, utána jó.szerk: akkor ezt Sirius86 megválaszolta
-
gabor9991
addikt
A vezérműszíjcsere esedékessége az szerintem nem hiba, hanem a kötelező karbantartás része.Ha ezt a vevő új tulajdonos figyelmen kívül hagyja én azt gondolom nem lehet az eladő a felelős a szíj elszakadásáért.
Viszont ha megtekerted a km-órát és így a szíj a valóságban túlfutotta a tervezett élettartamát majd elszakadt, és ezt bizonyítani is tudja a vevő
akkor szerintem lehet jogászkodni. -
tycon
tag
Most már úgy néz ki, majd az új tulaj küszködik vele tovább. A kitisztítás, és új részecskeszűrő berakás után sem füstölt, meg egyáltalán sose. Olajat sem eszik. Inkább a májamat. Olajcsere 10000km. Én, senki más nem olajozott az autón. Légszűrő, olajszűrő, ELF 5W-40. Valamit beszélt a nejem, nem tudom, kint volt az udvaron, már ha a vevővel beszélt. Elvileg ma viszi valami szervízbe. Neki is ilyen van, Laguna 2. 1.9 dCi. Ezt a munkásoknak vette. Persze cigány amit mond, hát...
-
gergo5991
őstag
hát most már itt van ez, ha nem lehetlesz bele tenni vagy nem fér el max csak akkor, de az is ki tudja mennyi idő alatt érkezne meg. Aztán a mostanit majd még hirdessem fél évig, szar ez az egész..
ha a fék miatt húztak volna meg azt mondom oké, igazuk van, de a redvás nappali menetfény miatt amit úgyis látnak hogy a fele nem világít azért ez nem közveszély..
ezek az árak is amik vannak vicc..
most már értem miért mondanak mindenre gtk-t, amilyen órabérrel a szervízek dolgoznak semmit sem gazdaságos megjavítani..
régen még javítottak is dolgokat, most mindenhol csak újat akarnak venni és kicserélni, lényegében nem is szervíz, hanem ki és be szerelő üzem -
norbert1998
nagyúr
Sokat segít, ha bőven 6000 felett kezdődik a piros

Bizony bizony. Egyszer én is szeretnék egy jó háromhengerest
Még OFF-abb OFF:
2 ütemű 3 henger
Egyik abszolút kedvenc hangom, de ez már sor6, nagyon magas redline mellett
Egy ilyennel is nagyon széles mosolyom lenne, hiába gyenge a kis lökettérfogat miatt
[link 2] -
ThodEE
őstag
-
angyalpc2
aktív tag
Szívócsöves lenne a 0.9TCE?
https://www.youtube.com/watch?v=XNvRhWL1stQ
1.2TCE H5Ft
Ez meg a szívócső alatt?
https://www.youtube.com/watch?v=zFj-LzVU7TUEz annak fényében, hogy
H4Bt 898cm3 90Le ->1 henger 299,3cm3 30Le
H5Ft 1197cm3 130Le -> 1henger 299,25cm3 32,5Le
( több verzió: 100 ->25Le, 115, 118, 130 132->33Le)
Hát...tehát ha a H4Bt 4 hengerrel lett volna ez is tudott volna 120le simán...meg ugye turbo nyomás)
Nem tudom hogy csak ezen múlik-e az 1.2-es megdöglése (szerintem nem)
Teljesen érthetetlen, hogy mi az oka hogy 2 külön blokkot csináltak. Mert az 1.2 H5Ft értelme csak az lehet, hogy hengerenként 1-2% kisebb volt a kibocsájtás, fogyasztás a direkt injektálással.
De akkor minek tervezték a H4Bt-t? ezek szerint a H4Bt még kevesebbet fogyasztott volna és 97,5-99Le kijött volna ha az 1.2-es levágásával 3 hengerré alakítják. Kicsit fura ez nekem. 2 különböző elven működő motor. Azt tudom elképzelni, hogy a max 90le miatt vékonyabbak átmérők és akkor már azon is spróroltak. MEg a 3 henger miatt jobbna ki kellett egyenlíteni...de a szívócső és direkt különbséget akkor se magyarázza
Más gyárak 1 blokkot és hengerfejet csinálnak és levágják a hengereket.(+minimális módosítások nyilván)Egyébként ha valaki meghekkelné és az 1.2 szívócsőbe fúrná bele az injektort, mi történne? Sokkal nem lenne rosszabb a keverékképzés.(főleg így az adatokat nézve)
-
kisgyerek85
senior tag
Volt benne cserèlve. Minden második olajcserènèl cserèltetem. (35-40e km)
Olajcserèt nem hanyagoljuk el csak Ő az a típusú ember,ha ugyanazt az alkatrèsz a lehető legolcsóbban is meg lehet venni,akkor mièrt vegyük meg a drágábbat. Tankolás ugyanez a szitu. Látja,hogy èvi hány liter dieselt tankolunk ès -10ft/l -el így mennyi pènz marad bent a kasszában. -
törölt tag
Ilyen használat mellett jó olajjal el lehet menni a longlife Km tartamot, eleve erre lett tervezve. Az a baj, hogy sokan ezt átlagautósok félreértelmezik és benne hagyják 30 ezerig akkor is, ha 5 év alatt fut annyit a kocsi és csak boltba járnak vele.
De ha pár hónap/hét alatt belefut akkor nyugodtan maradhat, nem kell tízezrenként csere. Aztán persze mindenki azt csinál a kocsijával amit akar. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ez lehet, hogy neked röhejes, nekem nem az, de most, hogy még jobban belehúztunk a társammal, kb már inkább hetente cseréljük az olajat, csak is xado luxury drive-ot kap és persze a szűrőket. Pl teljes fék felújítás is esedékes, pedig télen volt, jah meg új gumik, pedig pár hónapja cseréltem...etc.................
Az meg nem publikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- 2026 - Íme a 18. héten megjelenő játékok listája
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyereknel oriasi elony
kérdés eldöntve!
).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mycso
rob210