- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
Hali,
nekem nagyon kézreáll minden a Megane-ban. A váltót kimondottan szeretem és szerintem nagyon jól lehet vele kapcsolni.
Nekem elég dinamikus is.
Most szerelönél van az autó. Várom, hogy mit mond. Ma viszont lekértem KEKKH-ban.
Rakjam be? Kíváncsiak vagytok, láttatok már ilyet?
-
diablo1984
veterán
egy pd meg 300 fölött.....
más: eddig úgy néz ki, hogy rendben van az új motorom, bár kissé szivatott az elején a lelevegősödéssel, de tegnap minden bilincset lecseréltem, felraktam, ma már pöcc volt hidegen és melegen is. csak az a rossz, hogy jó lenne már ha az első futómű is végre elkészülne, mert ma megkapta az új téli gumikat, tapad mint állat, jó lenne, ha már a futómű is tök új lenne, akkor mehetnék hosszabb távra, most sajnálom kicsit, de az a lényeg, hogy rövid távon bele csúszott az első 50km, ami furcsa, hogy a zsír új termosztát ellenére sem akar melegedni a városban, igaz kicsit meghúzatva megy fel a hő, de hamar visszahűl.... ez még rejtély számomra, van itthon 4 termosztátom is hozzá, legfeljebb sakkozok egy kicsit!
-
just
aktív tag
turbo, befecs.fejek, cooler, minden ugyanaz mint a 170lovasban, szóval kb onnan irták meg. Kuplung is ugyanaz, ami nekem csúszni kezdett, kb 200lóig birja a gyári. Most kapott erősitettet és eddig köszöni jól van.
Imádom a "péklapát" effektet. 2ezer alatt úgyse tolok nagyon padlót, a nyomaték tényleg durva. -
mycso
Topikgazda
Múlt héten átbogarásztam millió francia meg lengyel fórumot, sajnos kevés az infó, de amit találtam, az nagyjából ennyi volt. Még a rezgés csillapítására van valami csillapító tengely berakva, de azt írták, hogy az szükségtelen.
Egyébként blokk, hf, elektronika egyforma.
Azért írom ennyire magabiztosan, mert pont mostanában néztem én is utána.Just gépe, ha lemaradtál róla: 130@220
-
tresh
veterán
-
gooool
őstag
Én is úgy gondolom, hogy teljesen jó megoldás.
Más téma:
Túlment a Laguna a 250.000 km-en, szóval kb. 1.200 km-t mentem vele amióta nálam van, ugye volt -11 fok is, hosszabb út is, rövidebb is, parketta is, meg papás autókázás, így eddig fedcomp. szerint 7,9 liter az átlagom. Nem is rossz egy 2 lityós szívóbenzinestől.
-
kisninja
őstag
No köszönöm az eddigi segítséget is.
Szeretnék egy újabb megbízható tágas szép kocsit. Olyat ami nem hajlamos a rohadásra jó a motorja. Valami nagyköbcentist, hogy lehessen előzni és a klíma se fogja meg. (olyan 1,8-2 es elég lehetne)
Formára nagyon bejön a Pözsó 407sw. Sok mindenre vevő vagyok de elkeseredésembe se szeretnék magammal kibaszni ezért fordulok hozzátok. Kombik tetszenek lehessen pakolni bele. A ford nem rossz már nem hajlamosak a túlzott rohadásra ? -
Sly189
senior tag
Így van, így néz ki. Viszont meleg motornál néha instabil, de nem fullad le, 850-900 rpm helyett leejti kb 700 ra. Szerintem majd ha jó idő lesz kap egy új légtömegmérőt
ilyen hidegbe még egyszer nem szerelek az is biztos
De ettől függetlenül normálisan lehet vele közlekedni. Jön megy közlekedik
-
speedydb23
senior tag
Azt tudtam eddig is, hogy nem ajánlott a dci-be az olcsóbb üzemanyagot tenni Magyarországon.
Eddig csak OMV-t kapott mióta nálam van, most utoljára tettem bele Auchan gázolajat, erre nem kicsit húzta a száját a Csaba.
Pedig itt többen is azt mondták, hogy semmi gond nincs a Lukoil és társaival, én innentől rááldozom azt a plusz 1-2ezer ft-ot, ha ezen múlik, hogy valóban tartós legyen ez a rendszer.
-
rob210
Topikgazda
Csak a Dephis KlÍmával szerelteknél lehet külön cserélni.
Az enyém szerencsére az és a Bárdinál lehet venni 3.200.-De le kell gyártani egy ellen darabot amikor a tárcsát le akarod szedni.
egy kőr lapra fel kell rakni 31mm es körben 3db 4 es furatot egyenlő oldalú háromszög alakzatban.
A közepére pedig tenni egy minimum 10 es furatot ahol a 30 as torxfejet be tudod majd dugni.
mindjárt lerajzolom. -
gooool
őstag
Szerencsére a Pözsón nem jellemző a mattulás, még mindig szép az első lámpa, a jobb hátsó rákos, belül jó ideje bepárásodott, szóval abból majd nézek rá egy bontottat, vagy esetleg javítható?
Egyébként a kiégett balos izzó foglalata meg van olvadva...szóval az is cserés lesz úgy gondolom. -
törölt tag
Unokatesómnak políroztam 4 autóját az utóbbi időben, mentem velük, mind dizel, szerelő és ezzel foglalkozik, hát megfertőzött.....
rob A terv az, hogy veszek egy fiatalabbat, alsóbb árkategóriából, rendbe teszem és tudom, hogy 4-5 évig autó.
gooool Nyáron 8,5 télen 9,5 ez vegyes használat 20-30km távok, autópálya nyáron klímával 3-4 fő + csomagok 135-145km/h 10,5 nálam nincs zsákbamacska.... akármilyet veszel benzinesben I-es lagut 8 alatt ne gondolkozz. Igaz amikor megvettem 7,3 volt az átlag 2000km távra számolva a fedkompban, lehet nekem nagy a lábam....
-
mycso
Topikgazda
Most, hogy elkezdtem jobban utána nézegetni, eléggé elszomorított. Mert már mindenkép laguna3 lett volna a cél, de most elkezdett a kosár szélére kerülni
Ahogy nézegetem, olvasgatom a teszteket az első-hátsó fejtér is szűkös és a hátsó lábtér is, már egy 180cm-es ember esetében is. Kezdek kiábrándulni...
Mk4 mondeo az tetszetős és nagy belül. Nemrég ültem egyben és meglepően jó érzés volt benne ülni. Csak ott a 2.0tdci-t nem tudom, hogy mennyire jó.
Ez adatok alapján is jó nagy, viszont a csomitartó 494/1745. Nem hiszem el, hogy a mostanié nagyobb... -
Lacy6
senior tag
Nekem hideg időben nehezebben indul az autó, és olyankor nekem is jön ki kékes füst.
De ez rögtön ahogy nagy nehezen beindul.
Amint beindult ez megszűnik.
Ilyenkor mi okozza ezt? Szintén porlasztó?
Mondjuk gondolom alapból nem szeretni, hogy nem "pöcre" indul hanem forog párat mire beindul.... -
dethroner
veterán
Pontosan mit jelent hogy szoláros? Az össz ár volt 21500, ebben benne volt minden, szóval nem hiszem hogy egy kiemelkedően drága üveget tett volna bele. Azt viszont észrevettem hogy nem teljesen átlátszó fehér mint az előző és mint a többi oldalüveg. Nagyon picit mintha zöldesebb lenne.
Ha a rétegek közti ragasztó, akkor azt földi halandó el tudja úgy tüntetni, hogy ne legyen fénytörés és egyéb hátrány? -
_NCT
addikt
Még messze vagyok az autóvásárlástól, kb jövő év végére tervezem, ilyen 2 Misi körül.... De eddig nem igazán találtam olyan autót 2M alatt amire szivesen lecserélném a mostani M2 Privilege felszereltségű bocim....
Talán a Volvo S40 1.8-as motorral 2007 körüli lesz a befutó... De még M3 Megane-ban is gondolkodom, mondjuk a mostanihoz képest azok nekem keményebbek, fapadosabbak...
-
dhgm
tag
Nyáron cseréltem a 4 db-ból hármat. A gépsárkány 9 éves kitudja hány km-rel.
Egyetlen célszerszámot vettem hozzá ami egy 10-es csőkulcs volt. Igaz az minőségi darab volt vagy 500 Ft.
Előtte egy kis WD 40-es megszórás, majd egy kis pihentetés, utána lazítás, megint egy kis WD 40. A motortéri burkolatokat tovább tartott levenni mint az izzító gyertyákat kicserélni...Mostanában viszont nem megy a kiegészít elektromos utastér fűtésem... Tudom, hogy 5 fok felett nem működik, tudom, hogy be kell kapcsolnom a szellőző ventillátort ( manuális klímás) Egy kis segítséget, tanácsot szívesen elfogadok ezzel kapcsolatban, ha volt már valakinek ilyen gondja. Szerelőhöz nem szívesen viszem Sly kartárs hozzászólása miatt sem.
M2 PH2 ...
Köszönöm.
-
FerNandor
őstag
Bizony. Nekem se jön be az a nagy tv, lapos felület ott középen. Szerintem pl az új Peugeot 508 belseje sokkal sokkal jobb, harmonikusabb. Nagy tv nélkül nagyon jó lenne, mert amúgy nagyon tetszik. Na nem azt mondom, hogy nem kéne, de sajnos van más, ami sokkal jobban tetszik belülről, mint az új Renault.
Leadtam az autót, kicseréltetem a bal első lámpát és helyrerakják rendesen a lökhárítót, remélem jó lesz és akkor már kb semmilyen esztétikai hibát nem kell javítani.
-
Szendwich
tag
Kornyezetvedelmi besorolas... Opel Astra. 1994esl 1.4es hengerenkenti inejktoros fekete plakettal jarkalt, de a 2000-es 1.4es kozponti injektoros megkapta a keket. Magyarazat: evjarat! Bazzzzz
Slusz poen. Jo regen lattam forgalmi szerint "ransporter" tipusu furgont, mert a T betu le volt esve a honositasnal...
-
rob210
Topikgazda
Na de pont ez az.
Ha megnézed egyre több új autó jön ki led fénnyel nem DLR hanem led "lámpával"
Magyarán manapság alkalmasak ezek az izzók kiszolgálni a közlekedni vágyókat.
Olcsóbb mint a xenon a fényereje hasonló talán még jobb is és sokkal tovább bÍrja.
Tehát nem fognak tudni mit csinálni.
A lámpatest ugyan az, nem köthetnek bele.
Persze tudjuk ez Magyarország, de ha gyárilag azzal jön ki a kocsi cseszhetik.Ha meg elég erős lesz a lobbi meg fognak törni, márpedig az uniós elvárás a környezetterhelés csökkentése.
Egyszóval én imádnám, ha végre valamiben kicsit haladóbb szellemiségűek lennénk.
A sok gagyi Homasitás forgalomban nem használható kÍnai csodát meg be kell tiltani és kész azokkal szemben keménykedjenek ne az értelmes dolgokkal menjenek szembe.
-
törölt tag
Náluk vettem a 160.-ba is akku bolt van, mellette a sarkon az egy kicsit drágább, de ezzel beszéltem előbb így ide mentem.
-
Doki16
addikt
Beszeltunk a citroen topikba, most attol az autotol vagyok kicsit besozva. Meg mindig nem tudtak megcsinalni a C3-at, pedig mar ket honapja naluk van es mar 400k ft-nal tart ez a kis szar kocsi. Nem er az egesz 700-at. Par honapon belul 2 dizeles kocsink halt meg. Az opelt garanciaba csinaltak meg de ha az nincs akkor 600k lett volna a teljes osszeg es csak 2 porlasztot kellett cserelni. Ezert fosok nagyon a meganetol. Nagyon draga hozza barmi ha beszarik. Mind2 auto 90000 km a c3 11 eves az opel pedig 3 eves. Az enyem pedig 119000 es pont most lett 5 eves.
-
Mezga Aladár
veterán
Nekem nincs egy éves a bosch silver.
Jelenség, 5 fok alatt ha áll egy napot az autó, akkor lassan forgat az indító + felvillan a service-abs lámpa.
Akku saru, 3 testélési pont(ennyit találtam) tisztítva, akksi tegnap feltöltve, reggel megint köhécselt.
Töltési fesz, menet közben és alapjáraton mérve 14 volt fölött, max 14,5v.
Szerintetek? -
Szendwich
tag
Azt nem akarok
Szivo 2.8 V6 tudta ezt. Csak az 11 liter LPG-bol jart alaphangon. Lehet hozza kell csak szokni a valtogatashoz es jo lesz ez is.
Mindenesetre kiprobalnam a 2.0 szivo benzinest. Tesom most vasarolt egy Grand Scenic-et, 2.0 szivo benzinnel. Majd elkerem egy korre. -
Szendwich
tag
Nem elvezni akarom, arra van masik autom.
Engem az zavar, hogy emelkedon felfele 2 szemelyel 40nel vissza kell lokni 3asba, hogy huzzon. Az atlag fogyasztasom ennek ellenere 8.8 - 8.9 liter LPG-bol. Ez nekem meg a belefer kategoria. Ha +1 liter lenne es nem kellene valtogatni akkor az is beleferne. -
diablo1984
veterán
bontott motorokat körbekérdeztem, de sehol sincs már meg, amit hirdettek, helyben is volt egy bontott megane, ráadásul ismerem is a csórikámat, de persze hogy abból is elvitték már a blokkot. még jó hogy nem hal a dti, csak mindenki visz haza egy blokkot tartalékba!
ez is itt van a szomszédomba, ezt is tervezem megnézni, annyit lehet tudni róla, hogy híd és adagoló donornak hozták be, indult, de annyit ment, hogy a trélerre ráálltak vele, 300ezer van a kocsiban, a blokk olajos(tömítéseken taknyol), de semmi infó arról, hogy eszik-e valamit, elvileg olaj/víz megvolt benne, pöccre is indult, de a tulaja szerint is, ha már így jártam, akkor az ő motorjától sem kell csodát várni, mert nem kevés már a km benne, meg ő sem tudja, hogy mire való a technika. belül koszos a kocsi, mondta, hogy kutyás használta, így csupa szőr minden....
majd ha lesz időm átmegyek és megnézem, még alapnak jól jöhet, de mivel nincs röntgen szemem, adagoló nincs a vason, nem tudom, hogy milyen lehet!
-
Doki16
addikt
Ez volt a Megane 3-ba ez meg a C4-be. Sehol nem találtam még csak hasonlót se ebben a kis fizikai méretben (talán 175mm ha jól emlékszem).
Ez meg most van a kocsiba. Teljesen kitölti a dobozt. A gyári csak 3/4-ét foglalta el a teljes helynek.Mondjuk bitang jók lehetnek ez a FIAMM akksik mert a C4-be 9 évet bírt ki a Renaultba meg mint utólag kiderült ki se kellett volna cserélni 4 évesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest