- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbx
tag
válasz
ADAM1337 #44312 üzenetére
Hello, én tavaly vettem ilyet használtam (benzines, kombi), igyekeztem elolvasni, felkutatni a típusról amit lehet, nem olvastam semmi komoly típushibáról, nekem is bevált eddig, nyugodtan ajánlanám bárkinek. Van a családban egy 2003-as dízel Laguna is, azzal sincs éppen probléma, de pl. az utastérben használt anyagok, valamint az összeszerelés minősége az újabb Megane-ban latványosan jobb.
Szóval szerintem csak olyan dolgokat kell megnézni, amit bármi más típusnál is ellenőrizni kell vétel előtt, a konrét dci motorokról viszont érdeklődj itt, melyik jó vétel, melyik kevésbé, azoknál azért lehet rizikó.
Az 5 ajtós szerintem szűk hátul, érdemes beülni, hogy elég-e Neked a hely ott is. Ha jól tudom a Generation verziókban (azon túl, hogy jó fapadosak) más (lágyabb?) a futómű hangolása - valahol azt olvastam, hogy olyan mint a Fluence-ben. -
FRENK1988
veterán
-
rob210
Topikgazda
válasz
ADAM1337 #40302 üzenetére
Az egyhat attól függ mennyit dugózol araszolgatsz?
Tud nagyon jól és nagyon rosszul fogyasztani.
Vannak akik it is 10 liter körüli fogyasztásról számoltak be.Nekem ugye a régebbi okoskerék nélküli verzió van de a motor maga ugyan az.
Én városban 7.5 ből elvagyok vele, de ésszel vezetek.
Ha pályázok és csak kerülő takon közlekedek, hogy ne kelljen ácsorogni a forgalomban akkor 6.8
Ha meg csak ideális forgalomban közlekedek vele akkor 6.3A 113 ló elviszi a kasznit de nyáron csomagokkal klímával nem lesz fürge arra készülj fel.
Én szeretem pedig csak 107 ló
A diesellel ha belenyúlsz nagyon komoly szop... rollerre lehet felugrani.
A lejtő aljáig pedig nincs is megállás.
Benzines esetén még ha leharcoltat veszel is kisebbekk a felújítási költségek.
Főleg ha van kedv hozzáértés vagy ismerős.Egy kicsit elnyűttebb darabot ha meg tudod csinálni érdemes elhozni, legalább tudod hogy minden meg van normálisan csinálva rajta és az ár olyankor komolyan alkudható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest