- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
Mr.Minyi #42437 üzenetére
Na, megvolt a márkaszervíz. Olajnyomás mérés, diagnosztika...olajnyomás terhelésen 3,6, alapjáraton 1,2...ergó a pumpa okés, az olajgomba cserélve lett...problem solved
Jövő héten megszabadulok a régi olajtól és a szűrőktől, átállok a 10e Km/csere ciklusra.
(Elf Evo 900 SXR 5W40+Purflux levegő és klíma+Mann olajszűrő) -
diablo1984
veterán
válasz
Mr.Minyi #41839 üzenetére
otthon is ki tudod cserélni, nem kell hozzá autószerelő végzettség! még az akkuról a sarut sem kell bántani, csak egyszerűen nem kell, hogy gyújtáson legyen. de ártani nem árt, ha esetleg valamit összezársz máon a művelet során, akkor ne legyen baj, de alap esetben nem megy áram ezekben a dolgokban, csak ha a gyújtás rajta van!
-
tresh
veterán
válasz
Mr.Minyi #40953 üzenetére
Persze privbe írj rám és akkor este elküldöm
(#40951) MMA87: persze, nem ugyan az a kettő de még pl nem volt dieselem én nem is gondolkodtam ilyen utólagos megoldásokba mint pl ülésfűtés, vagy állófűtés
nekem kb 3-4 km után már olvasztott a megane olyan meleget nyomott
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest