- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
válasz
V8TommY #40258 üzenetére
A munkahengertől jövő csövön volt egy pár mm-es hajszál repedés.. nem a meg találással volt baj hanem hogy pont akkor kuplungoztam neki a gépet. Összetett volt a dolog de még egyszer neki nem állok délután ilyen folyamatnak..estig szívtam vele mire mindent megcsináltam neki. Igaz most faja
(hossz motoron akna nélkül sz@r kuplungozni
)
-
SZATA
senior tag
válasz
V8TommY #40226 üzenetére
Köszi, ez jó lehet, nincs messze. Egy százassal olcsóbb is literje. Előre lehet fizetni kártyával is.
(#40224) diablo1984:
Sorry, nem neked szántam!To all:
Ez jó nekem 1.2 16V motorhoz? "ELF EVOLUTION SXR 5W30"
A viszkozitást a könyv szerint jó, de a pontos típust nem tudom. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
V8TommY #40226 üzenetére
Megane 1 ph2 1.4. Ha szemben állok a motorházzal akkor, a baloldali doblemez előtt van egy testkábel. Tudja valaki h., a másik vége hova csatlakozik? Help!
(#40200) rob210: Én egy jó fajta testpont csiszolást is megejtenék a helyedben.
Teljesen igazad van. Én ma de. csináltam+összerakásnál rézpaszta. Szörnyű állapotban voltak.
Teljesen megmegváltozott a motor járása+fényesebbek a kijelzők a műszerfalon. -
diablo1984
veterán
válasz
V8TommY #40128 üzenetére
más a motor is és már láncos vezérlésű. 150 lovas, majd az újabbakban 131lovat (is) tud. elvileg a csapágyasság nem jellemző rá(nincs tapasztalatom vele, de tényleg nem sírnak annyian tőle, mint egy 1,5dci vagy 1,9 dci motortulajok, de lehet a megfelelő olajcsere is közrejátszik).
nagyon nincs mit írni róla, teljesen más konstrukció.
-
tresh
veterán
-
Lacy6
senior tag
válasz
V8TommY #40073 üzenetére
Szia,
Szerintem annyira még nincs ki a turbóm.
Tényleg csak akkor érezni az égett olajszagot ha éppen "gyorsulási versenyhez" támad kedvem.
Azóta hajtom már egy ideje, igaz próbálom nem kinyomni a szemét, de azért úgy óvatosan előzgetek és nem érzem a kocsiba ezt a szagot.
Jelenleg nekem sincs pénzem turbócserére és félek, hogy egy jó ideig nem is lesz.
Így megpróbálok vigyázni rá és figyelem ezt a "huhogó" hangot.
Alapból nincs amúgy olyan erősen fütyülős hangja a 2.0 motornak, de biztos meghallom a halálhörgését ha ott tartunk.
Megfordult a fejembe, hogy eladom de nagyon hamar lebeszéltem magamat erről.Amúgy csak 1 kérdés. Ha eladásra kerül az autó és nem mondom meg ezt a hibát a vevőnek, majd később kiderül hogy szervizbe megmondták nekem és tudtam róla, akkor annak lehet bármi következménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest