- iPhone topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple Watch
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz sesomaru1989 #84016 üzenetére
Ugyanez volt nekem is, vezetékszakadás...úgy látom ez is visszatérő M2-nél...
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, van egy Renault thália 1.5 DCI, 2005. Milyen kulcs kell az olaj cseréhez ? Előre is köszönöm.
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
peter710
csendes tag
Hello!
Tudna valaki segíteni r-link2 2.2 szoftver 3.3 vagy ennél magasabb verzióra.
Segítséget előre is köszönöm! -
mycso
Topikgazda
válasz sesomaru1989 #84030 üzenetére
Szia, milyen felszereltség? Mert már elég alap felszereltségtől tudta ezt.
Ha a távon egymás után kétszer rányomsz a zárás gombra, nem húzza fel?“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Xantomas
őstag
Külön elektronika kell neki. A riasztó modul helyére tudsz tenni egy, SN65HVD230-cal párosított ESP32-t, amivel, elkapva a központi zár zárás jelét, el tudod neki küldeni az ablak felhúzás parancsot is.
Ha van igény erre, tolhatok fel OSHWLAB-ra komplett tervet, amit csak meg kell rendelni. JLPCB-n keresztül meg lehet rendelni, kicsi sárga emberek fel is forrasszák, és csak be kell építeni a kocsiba, wifiről, meg frissíthető a FW.
Jah, meg ki lehet írkálni a “no message” felirat helyett bármit, pl navi adatokat, rádió RDS adatokat, stb.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
rob210
Topikgazda
Van de nem bekapcsolás kérdése, hanem komfort elektronika.
illetve utólagos riasztó modullal is megoldható.Renault power
-
Gali199qd
tag
Sziasztok !
Clio2 1.4 8v-es (E7J634) 2000-es évjáratú autónál ,,beesik" a km mutató .
Òracsoport vagy jeladó hiba ?
Ha netán jeladó hiba ,akkor hol található meg ? -
sesomaru1989
aktív tag
sziasztok,
@Rob a Megane 2 2004 be, bekapcsolhato, hogy az autó lezarasakor, az ablakokat is felhuzza?, vagy ilyen funkcio nincs benne?
-
Xantomas
őstag
Gondoltam rendelek új ablaktörlő lapátot, az SWF-es cikkszám alapján ami a legutóbbi gyári ablaktörlőn volt.
[link]
hát… legalább lehet kapni… asszem maradok a gyárinál.Ami Bosch / Valeo és ugyan az a lapos felfogatása van mint a gyárinak, konkrétan olcsóbb a gyárit megvenni, mint a brandeltet.
A hosszú hétvégét kihasználtam, és lebontottam a CC teljes műszerfal, és tető burkolati elemeket, elmostam mosogatószeres vízben, a fent maradt részeket ecsettel átdörzsöltem, kiporszívóztam, kicseréltem a Patenteket, a surlódó felületekre pedig tekertem teflonos bandázst, a patentekre sűrű, fehér, agyváltóba való Shimano zsírt, a tetőnél a “felkoppanó” részekre öntapadós neoprén lapot.
Újra bandázsoltam a vezetékeket, és kapott mindenhova szivacsos rezgésmentesítőt.El sem hiszem. Megszüntek a zörgések, a kigyorsításkor bizonyos fordulatszámkor a rezgések, az úthibáknál koppanások.
Mindezt úgy, hogy derekasan bevallva, az utóbbi 3 hónapban le se mostam a kocsit, mert az építkezések miatt, reggelre olyan mocskos lett, mintha hozzá se nyúltam volna, sőt, ha reggel pára volt, rá is kötött a cucc.
A mókás, hogy új lakó a környéken, immár az 1 utcatömbben levő CC-k száma 4-re nőtt.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
-
addikt
válasz sesomaru1989 #84024 üzenetére
Igazából az előző Mégane-ba vettem, és a szerelő is mondta most hogy az jó, mármint a Night Braker Silver, ez maradt, 2.300/db
-
sesomaru1989
aktív tag
-
2003-as Thalia, világít az airbag lámpa. Ha szétszedem/összerakom a csatlakozót, lehet bármi gond? Valahol azt olvastam, hogy akksit le kell csatlakoztatni ilyenkor. OBD olvasónak amúgy kellene írnia melyikkel van gondja?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
addikt
Szép estét!
Milyen izzót érdemes venni Mégane 2 tompított kiégett helyére?
Nyilván párban, de milyen H7-et?
Pl Osram Nightbraker Silver? -
sesomaru1989
aktív tag
válasz lsebestyen #84019 üzenetére
-
passat77
tag
Sziasztok,
Tudom, már sokszor volt téma a gyertyahézag beállítási értéke. De még is kérdeznék...
Az én esetemben a Denso K20TT gyárilag 1.0mm-re volt beállítva. Igazából gyertya típusától független és egységesen 0.9mm minden esetben a gyertyahézag?[ Szerkesztve ]
-
Zoli1222
addikt
válasz sesomaru1989 #84016 üzenetére
Köszönöm!
-
sesomaru1989
aktív tag
válasz Zoli1222 #84015 üzenetére
szia,
persze.
Ha itt a topikba rá keresel, többen leirtak már.
Bebujsz a csomagtartóban, es a csomagter zárat ha megnezed belülről egy feher reteszt fogsz látni. Azt a reteszt kell egy lapos csavarhuzoval at billenteni, es már nyilik is.Hiba okai: vezeték szakadás, leginkabb a gumi kabel vezetőnel.
biztosíték hiba
zar elektronika hib
zar mechanikai hiba.utobbi kettőnél egy uj zár megoldja a problemàt. kb 8000 Ft egy uj zar.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Délután megadta magát a csomagtartó zár. Van esetleg módja házilag kinyitni úgy, h ne gyújtsam fel az egészet a p....ba? Köszi! Megane 2 limusine.
-
veterán
válasz sesomaru1989 #84009 üzenetére
Egy gázszerelő is ért mindenhez
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
rob210
Topikgazda
-
Atesz08
tag
válasz sesomaru1989 #84009 üzenetére
nagyon köszönöm a figyelmeztetésed, szem előtt fogom tartani ! a kérdésem nem a sajátom volt. amúgy nem a száguldós, egymással versengők népes táborába tartozom. szerintem az sem véletlen, hogy a feleségem senki mással nem szeret utazni. Természetesen a fék és kormány, nem játék és még egyszer köszönöm, figyelmeztetést.
-
rob210
Topikgazda
válasz Atesz08 #84007 üzenetére
ATE fékfolyadék dot 4 tökéletes.
A nyereg megszorul azaz ki kell venni a dugatyút és teljes felújító szettel , felújítani.
Őszinte leszek én nem hiszek benne én a cseredarabos új nyerget javaslom mindig.
Sajnos ismerősöm is állt meg árokban a felújított nyereggel.
[link]
De persze eezt csak miután le lett ellenőrizve minden és meg lett állapítva a nyereg hiba!!!Renault power
-
Atesz08
tag
válasz rob210 #84006 üzenetére
én sem játszok a fékkel, de akkor mire gondoltál felújítás alatt ? mi a menete ? a szakmám szerelő, én szoktam csinálni ami olyan kisebb dolog, de ezt még nem szedtem szét. ha leírod megköszönöm, a kormánymű cseréjét szerelővel csináltattam, mert azzal nem akartam én bajlódni. fékolaj az van ehhez gyári (ha igen melyik az), vagy javasolnál azt is amelyik megfelelő ? köszönöm !
-
Salex1
őstag
Lodgy media Nav-on lehet valahogy video-t lejátszani?
-
Peflow
csendes újonc
válasz sesomaru1989 #84001 üzenetére
szia, scenic 2--nél használt (2005) van kettő darab keresztrudam. az jó lehet a megane-hoz is? Kecskemét és környéke.
-
nagyúr
válasz lsebestyen #84002 üzenetére
Elotte pug 206 volt.
-
lsebestyen
addikt
válasz tboy93 #84000 üzenetére
Ha eddig bowdenes autója volt, akkor bizony laggosnak fogja érezni, kérdés mennyit késik, milyen fordulaton...
Én mikor átülök a szívóbenzines elektromos gázpedálos autóba, akkor fura szokott lenni, hogy nem történik semmi, mikor lenyomom a pedált (pl. 2000rpm-en le tudom úgy padlóig nyomni a pedált, h nem történik semmi). Nyomaték maximumon nincs késés ott sem, de azért a jó öreg egyes Megane még mindig poén.[ Szerkesztve ]
-
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok,
Megane2 -re lenne valakinek tetőcsomagtartoja?
Köszi