- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #91135 üzenetére
Voltam ma egy itt ajánlott karoszéria lakatos mesternél, nagyon normális volt, ülés felöl tudtunk csak megnézni, hátulja nyithatatlan, vagy ha kinyitja nem lehet majd becsukni, lényeg hogy úgy össze van gyürődve az egész hátúlja, 10 -15 cm...
Hogy 400 + anyag, ami 6-700 lenne, ami már nem gazdaságos. -
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #91135 üzenetére
Köszönöm ! Ez a terv
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #91124 üzenetére
Szia
Igen az rendezve.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Meglett a kár rendezése a Thália ügyében.
Tud valaki segíteni abban hogy hova vigyem megcsináltatni gazdaságosan, bontott alkatrészekből, Budapesti vagyok.
Lakatos munka, fényezés, bontott alkatrészek.
Hátsó lámpa, csomagtartó ajtó, lökhárító cserés.Köszönöm. Joe
-
Joe.36
addikt
válasz
Mezga Aladár #90781 üzenetére
Megvolt a kárszemle, gazdasági totálkáros a thalia.
-
Joe.36
addikt
válasz
LamerGyuri #90785 üzenetére
Nem volt sok időm, ez a kép sikerült, de ki kellet vennem valamit a csomagtartóból, hátúl a résen ahogy tudtam bemásztam, zseblámpával, a hátsó rész több cm be van nyomva, a szőnyeg vége meg lelóg valami mélyedésbe....
.
-
Joe.36
addikt
válasz
Mezga Aladár #90788 üzenetére
Az egész szép pénz !
-
Joe.36
addikt
válasz
Tehát ha Totálkárra veszik nem éri meg megcsináltatni ezek szerint, mert a következő esemény esetén már nem nagyon fizetnek ?
.
-
Joe.36
addikt
válasz
450 ezert adtak?
Világosban is csináltam képeket.
.
-
Joe.36
addikt
válasz
rob210 #90765 üzenetére
Sajnos lehetetlen kinyitni a csomagtartót, annyira eldeformálódót minden.
Kulccsal se lehet kinyitni.
A csomagtartó hátsó része felment majdnem a hátsó szélvédőig.
Nagy a rés is, szerintem be fog ázni.
Be kellet másznom, hátulról ahogy lehetett, mert a belső világítás folyamatosan ég. Hogy kivegyem az izzót. -
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Ma este a 2 Kapy uton megáltam a zebránál hogy átengedjem a gyalogosokat ( nagyon meredek utca ) pár másodperc múlva egy Toyota Yaris hátúlról belém jött.
Van betétlap meg minden, a képek alapján mekkora a kár.
Riasztó, központi zár, belső és csomagtartó világítás meghibásodott.
Hátsó lámpák is sérültek. -
Joe.36
addikt
válasz
rob210 #90747 üzenetére
Szia
A hiba az volt hogy a 4 izzitó gyertyábol csak 2 ment. Most hogy hideg lett nehezen is indult.
Kapott 4 uj Bosch izzító gyertyát és a hibát törölték.Renault Thálián direkt rakták az elektromos szervot oda !?
Mert így elég körülményes utántölteni, mert azt is kellet.
-
Joe.36
addikt
válasz
diablo1984 #90744 üzenetére
Hát ez nem hangzik jól... De köszönöm
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Renault Thalia 1.5 DCI . 2005. Országúton menet közben kigyulladt az izzitás vissza jelző, és folyamatosan ég. Az autó működik. Mi lehet ez a hiba ?
Köszi. Joe
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
--- [Ez] --- letört a 2005. 1.5 DCI Tháliámról, ez jó lehet rá ? És hogyan lehet ezt kicserélni ?
Köszönöm. Joe
-
Joe.36
addikt
válasz
diablo1984 #86610 üzenetére
Köszönöm, sikerült venni . De úgy látom hogy Renault Thália első lámpa cserénél sajnos le kell venni a lökhárítót.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok. Renault Thália 2005. Utángyártot elsö lámpát keresek. Hol találok ? Köszi elöre is. Üdv. Joe
-
Joe.36
addikt
Ezt cserélték ki, lehet hogy nem pontos a kép, a neten kerestem. Eddig 4 fokozat volt csak, a klíma ment. Most van 1. 2. 3. 4. De a Klíma nem megy nem is jelez a kis lámpa sem.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, Ranault Thalia 1.5 DCI. 2005. Ma elkezdte azt hogy a ventilátor csak 4 fokozatban megy !? Tud valaki segíteni ? Köszönöm. Joe
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, van egy Renault thália 1.5 DCI, 2005. Milyen kulcs kell az olaj cseréhez ? Előre is köszönöm.
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #83728 üzenetére
Az lett a történet vége hogy a fiam ajánlott egy profi szakembert aki most ért ide és 10 másodperc ( Tényleg ennyi volt ) alatt kinyitotta, semmi sérülést nem okozva. 16000.- kért érte.
-
Joe.36
addikt
válasz
LamerGyuri #83730 üzenetére
Az sajnos nem. Fáradtan , figyelmetlenül.
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #83728 üzenetére
Igen
-
Joe.36
addikt
Bp. 14 Kerület
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Nagy Bajom Van !
Van egy 2005 Renault Tháliám, központi záras és sikerült kizárnom magamat most este .
Tud valaki segíteni ?
-
Joe.36
addikt
válasz
rob210 #82367 üzenetére
Azért kérdeztem mert a szerelő akihez vittem ránézésre mondta hogy mindent cserélni kell, és csak úgy nyúl hozzá.
De ha van rá esély hogy elég csak fékbetétet cserélni elviszem egy másikhoz.
A kérdés az lett volna hogy 220000 km szoktak e ezen az autón dobot is cserélni.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok!
Van egy Renault Thalia 1.5 DCI. 2005 . 220000 Km van benne.
Nem fog a kézifék. Állítani se nagyon lehet már.
Elég lehet fékbetétet cserélni benne ? Vagy dobot is kell ? Mert az kb 70-80 ezer lenne.
Előre is köszi.
Joe
-
Joe.36
addikt
Sziasztok.
Renault Thalia 1.5 DCI 2005 levegő beszívó cső kéne mert megette az idő vasfoga. Az a cső ami a légszűrőházból megy az autó elejébe. Van már rajta szigetelőszalag, de már nagyon ki van.
De sehol nem találok újat...Tud valaki segíteni ?
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #77366 üzenetére
Köszi szépen
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, megint én.
Renault Thalia 1.5 DCI melegen véletlen szerűen nehezen indul , néha simán, néha nehezen.
A teljes üzemanyag ellátó rendszer fel van újítva, kb azóta 5000 Km mentem vele.
Hidegen indul .
Mi lehet megint a gond ?
Köszi. Joe -
Joe.36
addikt
Sziasztok.
Renault Thália 1.5 DCI
Üzemanyag ellátó rendszer teljes felújítása után a tankban a tulnyomás szabályzó szelep tele tankolás eseten ( 1 kattanásig )kinyomja a gázolaj egy kis részét. 1-2 Liter kb.
Tud valaki tanácsot adni hogy mit lehet tenni ? ( Most nem tankolom tele )
A szerelő szerint nem az ő hibájuk.
-
Joe.36
addikt
válasz
molnarpeter #75687 üzenetére
Köszi, ment pü
-
-
Joe.36
addikt
válasz
rob210 #75567 üzenetére
Remélem a 2 szerelő ( Francia autó szervíz mind2 ) érteni fog hozzá, az 1 nem tudott vele mit kezdeni.
Tudsz valakit aki jó ebben Budapesten ha úgy alakulna ?
A 2 szerelő azt mondta adagoló vagy főtengely csapágy lesz mert minden vezérlés cserénél cserélni kell a főtengely csapágyakat is.( Ez a 65 Le )
Vagy mid2... -
Joe.36
addikt
válasz
rob210 #75560 üzenetére
Köszi a választ, amikor megált, azt néztem hogy semmi üzemanyag nincs a csövekben, ahogy pumpáltam akkor lett, de akkor se indult be, csak késöbb... De azóta csak csattog , füstől és alig megy, semmi baja nem volt nagyon jó volt eddig, , menet közben lett ilyen hirtelen...
Kis fordulaton lehet vele közlekedni csak.
De nincs a műszerfalom hibajelzés -
Joe.36
addikt
Sziasztok.
Van egy Renault Thália 1.5 DCI 65 LE. 2005. 206000 Km.
Mindig szervizelve volt. Nem volt meghajtva, nagyon vigyáztam rá. 3 éve vettem használtan 160000 Kmvolt benne.
Ma enyhe emelkedőn elment belőle az erő, csúnya csatoggó hangja lett és fekete füstőt okádott.
Majd leállt. Be sem indult.
Vontatás, szerelő, végül beindult egy légtelenítés után, de 2000 fordulat felett csattog és füstöl és nem megy.
1500 forulaton viszonylag jól megy.
Mi lehet a gond ?Midig jó minőségű üzemanyagot kapott. olaj , szűrők , vezérlés le lett időben cserélve, gázolaj szűrő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- iPhone topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest