- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
válasz CactuS #68337 üzenetére
Elmentem a kereskedésbe.
A klímás nem vállalta el az autót, megnézni sem akarta. Hogy ezt miért nem lehetett telefonban elmondani, az nem derült ki. Annyit mondtak, hogy ha bevállalom, elengednek az autó árából még 30 ezret. Mondtam, hogy mindenképpen át akarom nézetni szervizben, majd ott mondanak rá valamit, aztán majd meglátjuk. Jövő hét elejére kérek időpontot, a srác elviszi, a szerelő nekem majd elmondja az infókat, lefotóztatom az alját stb. Sajnos valószínűleg nem tudok jelen lenni az átnézéskor.
Ha vannak tippek, hogy mit nézessek meg az autón, ami kifejezetten ennél a típusnál fontos, azokat megköszönöm.
De ez majd hétfőn vagy kedden lesz. Mondtam, hogy most már mindenképpen menjünk el vele egy körre, hogy lássam, milyen a járgány. Indítja, indul pöccre, az alapjárat szép. Indítja a klímát is, hogy megint halljuk a visítást. Semmi. Azért hozott valami spray-t, hogy befújja, ha rákezd. Nem kezdett rá. Gázt adott, semmi. Jó, mindenesetre meg fogom ezt is nézetni. (Azt mondta, hogy a héten a jégeső elől átvitték az összes autót egy másik telepre, szóval közlekedtek az autóval. Ő már akkor sem hallotta.)
Kigurultunk, először ő vezetett. Amire egyből felfigyeltem, valami nyekergő, nyiszogó hang volt, ami a két első ajtóból jött, ha átmentünk valami útegyenetlenségen. Ezen kívül semmi különös.
Aztán átvettem a gépet, és vezettem pár kilométert. Teljesen rendben volt. Az autó kényelmes, az útegyenetlenségeket jól elnyeli, eléggé egyben van. Semmi rendelleneset nem tapasztaltam. A váltója nem akadt, minden fokozatot gond nélkül bevett. A fék rendesen fogott. Amikor megálltunk, kicsit égett szag jött a jobb első kerékből.
Ez minden. Mit gondoltok?
"I'm too old for this sh.t..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI