- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynameis?!
tag
válasz
FehérHolló #9074 üzenetére
Ezt talán mondhattad volna először: "Mondjuk azért ekkora az árkülönbözet, mert a fenti helyen beragadt áruról van szó, és a régi áron akarják mindeképp értékesíteni. " Komolyan tettem fel egy kérdést nem azért hogy itt humorizáljál, köszi a segítséget
-
mynameis?!
tag
válasz
FehérHolló #9072 üzenetére
OMGOMGOMGOMGOMGOMG, nem mondod
De akkor miért ilyen nagy az árkülömbség?? Ha ilyen okos ötleteid vannak inkább tartsd meg magadnak, hozzáértők segítsenek ha lehet -
attiati
veterán
válasz
FehérHolló #8886 üzenetére
kb 1 év múlva venném majd a másikat mellé.
Azt még látom, hogy milyen oldalas, de hogy milyen chip? Azt hol fogom látni?
Kijöhet két különböző chipes 1 gigás 800as kingston? És ha van közöttük fél év különbség gyártási időben, akkor már nem is fog menni?egyáltalán Am2 athlon 64bit 3000+ on van értelme DC-nek?
Hülyét kapok a pénzéhes barom gyártóktól! Félévente szórjam ki a 2*512-es kinőtt kit-et, vagy állandóan pazarlásnak vegyek óriási KIT-eket????
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #8886 üzenetére
Mi legyen GEIL Ultra vagy Blackdragon? És miért?
#8888: -
attiati
veterán
válasz
FehérHolló #8884 üzenetére
és a #8881.hsz. második felében tudsz segíteni?
-
attiati
veterán
válasz
FehérHolló #8877 üzenetére
csak bénázok
de az igaz ugye, hogy a lassúbb határozza meg a sebességet?Ha vennék Kingston KVR800D2N5 1Gigás-ból két darabot, nem KIT-ben, azok valószínű, hogy mennek DC-ben majd?
Szerinted egy Supertalent megéri egy Kingston-nal szemben?
-
Spenc
csendes tag
válasz
FehérHolló #8879 üzenetére
jah értem a dolgot....667 elméletileg gyakorlatilag meg a 333-at tud? amugy most ha jol látom akkor 266-on megy...hogyan tudnám kihasználni a maximumot, hol és mit kellene egyáltalán akkor állitanom?vagy nem érdemes próbálgtni ezt 333-on?
amugy a cpu-z-ben az spd fül alatt van alul egy kis táblázat három oszloppal...most a középső táblázat adtai vannak használatban ha jol látom -
Spenc
csendes tag
válasz
FehérHolló #8877 üzenetére
cpu-z szerinnt DDR2-es memoria van benne....vagy nincs ilyen 333MHz-es?
-
attiati
veterán
válasz
FehérHolló #8875 üzenetére
bocs, hogy beleszólok, de a 2g 667-es kingston-t nem fogja nagyon belassítani, hogy mellette egy 333-as modul fut csak? ilyenkor nem a leglassab memóriamodul határozza meg a sebességet?
egyébként köszi a választ az előbb. AMD konfigba lenne, 800mhz-es, de mivel Kingmaxot mindenki szidja, így hagyom. (pedig most is az van benne)
-
Spenc
csendes tag
válasz
FehérHolló #8871 üzenetére
akkor ez elég zsákbamacskás dolog, hogy lehet nem is indulna igy.....lehet hogy akkor várok még vele egy kicsit és inkább kettő kingstont veszek...amugy csak filmnézésre, zenehalgatásra, video szerkesztésre használom a gépet, játszani nem szoktam
-
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #8780 üzenetére
Értem.
És mit javasolsz ami megbízható és hatékony és lehetőleg ingyenes?ha bort iszok, az almalét kiöntöm.
-
válasz
FehérHolló #8765 üzenetére
Más topic témája ugyan, de egy B3-as Q6600 általában nemhogy 1.3V-on, de 1.5V fölött sem viszi a 3.5GHz-et.
-
viktor82
őstag
válasz
FehérHolló #8765 üzenetére
Na megpróbáltam-3600-on kifagy majd holnap kiteszem a hidegre+1.4volt-on.Alapfeszen 3200mhz gond nélkül!
Ez a Steveko jobb mint én pedig 252napja van itt!
-
viktor82
őstag
válasz
FehérHolló #8763 üzenetére
Kössz szépen majd holnap reggel az első lesz hogy kipróbáljam!A ramok OZC 6400 Platinum szerintem birnia kellene!A procinak mennyi feszt adjak?
-
Bodmeister
csendes tag
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
nem nem fizettem érte, nemvok felháborodva, csak egy kicsit
ne vegyél ilyen komolyan, én ilyen vicceskedő gyerek vagyok. ha fel lennék háborodva akkor kicsit erélyesebbet írtam volna, de mivel nemvok bunkó, nemtette. nah elég a magánjellegű pszichológiából
Szóval mindkét gépben AsRock P4i65G van. Proci különböző, de minkettő 3giga csak egyik cerka, másik pentium HT. Mindkét alaplapban ugyanabba a slotba vannak berakva a modulok. Egyetlen külünbség a ramok márkája. A manual-t elolvastam, de abból semmi hasznos nem derült ki számomra.
-
válasz
FehérHolló #8756 üzenetére
Jogos!
Pl. MSI K8N Neo4F füzetében le van írva, hogy ha egy RAM modult raksz be, akkor azt biza nem mindegy, hogy melyik slotba teszed... -
qw78er89
aktív tag
válasz
FehérHolló #8475 üzenetére
Nem személyeskedni akartam, de ha olvasta, akkor még milyen választ vár?
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #8436 üzenetére
Akkor 200 hszonként copy/paste. Lehet többet nem is fogok írni a topicba...
Mert akkor senki sem fog áttérni x64-re.
attiati: Azért írtam oda, hogy általánosan. A kiemelt rész nem neked szólt, hanem a topic összes olvasójához. Bár olyan a jelek szerint csak kevés van, a többség csak írja.
Megveheted nyugodtan a 2x1GiB DDR2-800-at, a DDR2-667 úgysem olcsóbb.
-
zso73
veterán
válasz
FehérHolló #8411 üzenetére
Elindult 1066-on
, de meg is reccsent. Nem tud elindulni a vindóz.
-
skorBooT
tag
válasz
FehérHolló #8415 üzenetére
az világos... ennyit is adott először és emiatt ment- gondolom én-4-4-4-12 helyett csak 5-5-5-15-öt. ... a többit leírtam ,hogy mi valójában a problémám.
-
zso73
veterán
válasz
FehérHolló #8411 üzenetére
Fesz alapon megy.
Köszi a tippet, kipróbálom. -
pigatt
őstag
válasz
FehérHolló #8399 üzenetére
Akkor jó, azért köszi!
-
Hoffer
őstag
válasz
Jaja!
Vagyis egy lapnál láttam h BIOS-ban állítható hogy SLI-ready memod van e de az is csak egy hülye állítási lehetőség nem segít semmit!! -
Laraxior
titán
válasz
Így va'
SLi rendszerhez fejlesztve... de ha bedobsz egy sima kitet slihez az is ugyanúgy megy mint ezek. -
pigatt
őstag
válasz
FehérHolló #8397 üzenetére
Hogyhogy sehogy ezt nem értem
-
Jazz
veterán
válasz
FehérHolló #8380 üzenetére
És akkor hogy is van ez. Kezeli vagy nem. [link]
Most akartam venni semmi pénzért 2*2Gb-ot, akkor ne is vegyek? Marha jó.
64bit-es oprencert értelemszerűen csak 64bit-es proci tud meghajtani ugye?#8371<-- erre is tudsz válaszolni? (P4 530 Prescott 240x15=3.6Ghz, és ugye tud kezelni 533Mhz-nél gyorsabb memókat? -->állítolag nem. Nekem amit kezelnie kéne az egy 960Mhz-en ketyegő DDR2 1066-os modul.)
És nincs erre a 4gb korlátra valami megoldás? Használjak Windows Server 2008-at?
Laraxior. Lásd Link feljebb. -
Laraxior
titán
válasz
FehérHolló #8380 üzenetére
Azt olvastam hogy az xp is kezelne több memóriát csak a microsoft valamit bekorlátozott... hogy mit és hogyan :S
-
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #7787 üzenetére
Ha eleged van akkor ne írj és ne olvass. És én ugy emlékszem hogy mindig oda írtam hogy Sztem azaz SZERINTEM és ez saját vélemény amit nem tudtok módosítani, mert én azt látom hogy a nagyob órajelü ram az mindig gyorsabb, ha a többi paraméter azonos.
-
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #7784 üzenetére
El se kellett volna kezdened, mivel hozzád a kutya sem szólt. Vége.
-
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #7782 üzenetére
Szted akkor egy DDR2-es meg egy EDO ram ugyan olyan teljesítményü?
Meg akkor miért tesztelnek ugyan olyan paraméterü ramokat hogy méknek nagyobb a teljesítménye?Ha nem vagy tisztába a teljesítmény szó jelentésével akkor ne okoskodj.
-
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #7778 üzenetére
Mindennek van saját teljesítménye amit tud produkálni.
Ilyen alapon akkor semminek nincs teljesítménye? -
Pubszon
veterán
válasz
FehérHolló #7773 üzenetére
A memória teljesítménye, főleg az írás függ a proci sávszélességétől.
-
csabika0001
senior tag
válasz
FehérHolló #7746 üzenetére
Ők azt mondják, hogy gyári TOSHIBA memóriát tegyek bele...szép kis pénzért...
Egyébként a "PC2-5300" szabványú DDR2 SDRAM modulok működnek benne.
A CORSAIR oldalán a memóriakonfigurátor segítségével megnéztem, hogy konkrétan az én laptopomba melyik típus jó. És ott a lentebb említett 2GB-os modul is ott volt.Eddig akitől kérdeztem kivétel nélkül azt mondta, hogy ne vegyek 2x2GB-ot, mert bőven elég 1x2GB is.
Ez most már tiszta, csak még azon filózok, hogy a Corsairt vagy a 2e Ft-al olcsóbb Kingmaxot vegyem meg. Szerintem ha 1 év alatt nem döglik meg a RAM modul akkor az utána sem fog, és emiatt kevésbé motivál a Corsair 10 év garanciája. Tuningolni nem fogom, amiben esetleg jobb lenne a Corsair memóriamodulja a Kingmaxhoz képest. Szóval nagyon a Kingmaxnak áll a zászló nálam.
Köszönöm FehérHolló a válaszodat!
-
Chaser
legenda
válasz
FehérHolló #7696 üzenetére
És ez most mire? 1ébként grat hozzá
-
SSJPeter
őstag
válasz
FehérHolló #7505 üzenetére
Ő legalább válaszolt . . .
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #7314 üzenetére
Kellemes kikapcsolódást/pihenést/regenerálódást...
-
Tomate
veterán
válasz
FehérHolló #7294 üzenetére
Nem tudom mi lett a bajod
-
cuko#
tag
válasz
FehérHolló #7258 üzenetére
gondoltam <:
amúgy mindegy, most találtam meg a nem atis ramot másik bolt oldalán: 9ezer forinttal olcsóbban . . -
barnam_
nagyúr
válasz
FehérHolló #7261 üzenetére
Láttam, de később ha procit cserél, jól jöhet a gyors ram, már ha tuningol...
-
cuko#
tag
válasz
FehérHolló #7254 üzenetére
hát elég érdekes marketing taktika, hogyha a cf ready olcsóbb 200 fttal
(jó, gondolom nem mindig/ mindenhol van/volt így) de azért az atis rács szebb szerintem
-
cuko#
tag
válasz
FehérHolló #7250 üzenetére
és egy 4-4-4-15ös ocz?
lenne még egy (lehet, hogy buta) kérdésem:
van két ocz ram: [L:www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_ati_crossfire_dual_channel]ez[/L] és [L:www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel]ez[/L]. Ahogy látom, az adataik megegyeznek, csak a hűtő más picit, és ugye az egyik crossfire optimalizált, a másik nem. Akkor a teljesítményük egy nem cf-ös gépben megegyezik? Árban 200 ft van közöttük(remélem jól linkeltem -> gondoltam villogok itt a html-tudásommal, de valamiért nem jó Oo
)
-
barnam_
nagyúr
válasz
FehérHolló #7204 üzenetére
Akkor miért van olyan, amin nem szitázott chipek vannak?
Illetve miért nem jó nekik, ha megtudom állapítani, hogy milyen chip van rajta?(#7205) Armando_19: 1100 CL5-t akarsz elérni vele? Azt az enyém is tudja 2.05V-on, pedig ez csak egy "gagyi" Kingmax ram
-
barnam_
nagyúr
válasz
FehérHolló #7201 üzenetére
Jó, de gondolom nem véletlenül nem adja a nevét hozzá.
(#7202) Armando_19: Annyit, hogy nem a chip gyártó neve van rajta, hanem A-Data.
Bár azt írja hogy D9-es, úgyhogy nem lehet rossz.
Azért nézd meg még 1x, hogy pontosan mi van ráírva. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FehérHolló #7157 üzenetére
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
FehérHolló #7156 üzenetére
Há miért kellek en ehhez?
De igazad van D5 hynix van rajta.
[oWn]f4te : Adata 500-as ramokat nezeges,olyat aminek a sorszamaban SS betukombinaciovan.Azok tccd chipesek.Amugy a kingmax sem rosz,de 500mhz folott nemigen mennek a d5-ök sajna.
-
qw78er89
aktív tag
válasz
FehérHolló #7157 üzenetére
OK
Köszi a idegenvezetést!
-
qw78er89
aktív tag
válasz
FehérHolló #7153 üzenetére
Akkor a 258.3 MHz hogy jön ki? Miből következik? Az effektív órajel az amit meg szoktak adni a RAM-oknál (667, 800, 1066)? Azt olvastam, hogy ha a DRAM : FSB arány 1:1, akkor a leggyorsabb az az írás-olvasás! Ezt hogyan érem el?
Bocs a sok láma kérdésért, de annyi helyen keresgéltem, hogy belezavarodtam!Pedig eddig azt gondoltam már értem
-
Hawk1979
őstag
válasz
FehérHolló #7150 üzenetére
"vagy pedig az 512mb-os mellé még 1db 512mb ddr(1) "
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #7091 üzenetére
szóval:
benne van 4 ram full azonosak
de csak az egyik pár megy dualban....
csak azt nem tudom h a másik kettő miért nem megy, a bios mindet látja...
és nem tudom melyik ram a ludas ezért.
a többi meg csak annyi volt h végig próbálgattam mindenhogy őket (egyessével is meg kettessével is beraktam az alaplapomba)de nem jöttem rá mi lehet a baj.... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
FehérHolló #7091 üzenetére
pont ezt akartam kerdezni en is
-
cuko#
tag
válasz
FehérHolló #7077 üzenetére
:d köszi
nem igazán érint a hw, csak most próbálok kicsit belemélyedni az új gép miatt, szal bocsi, nup vagyok[és a keresőt ugyan nem használtam csak a topik első ~200 postját futottam át, és ott nem került elő ez az 1066os dolog a kingmaxszal @@)
tehát akkor, mint előttem jópáran szerintem én is egy a-data 800mhz-es (Vitesta?) 2x1 gigás kittet fogok venni : hacsak nincs azzal is valamilyen probléma
(?)
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
FehérHolló #7086 üzenetére
Mindegy szerintem hanyagoljuk a temat.Amit akartam,elmondtam,aki megertette megertette,aki nem azmeg..
nem mondtam,hogy szabvany van az mch feszultseg es mem. orajel parosra,hanem hogy alltalaban kell hozza + feszultseg.Tapasztnyalatbol mondom,nameg sokat olvasgatok ilyen dolgokrol.Lehet hogy nem frissitik a kompatibilitasi listat?Vagy ilyen opcio nincs?Csak a ram szar ertem.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #7077 üzenetére
Az élet nem szar. Max igazságtalan v kegyetlen.
cuko#: na az van, hogy az a kinmax csoda a giga p35-s lapokban szokott menni. Ott is kell kézzel állitgatni, de megy. A tuningot meg el is felejtheted vele szvsz. Majd jönnek mindjárt akiknek ment 1100-t. De lássuk be az 1066-ről 1100 nem egy maradandó teljesitmény. Ezért nemhogy emlékművet nem kapsz, de egy résztvett az eseményen kézfogást sem.
-
cuko#
tag
válasz
FehérHolló #7073 üzenetére
miért?
mondjuk egy 2x2.66-os intel c2d mellé?
-
D.Csaba
tag
válasz
FehérHolló #7007 üzenetére
Természetesen az általad leírt beállításokkal is megpróbáltam, úgysem működött. - ez volt az első, hiszen az lett volna a tuning alapja, hogy az alap gyári specekkel megy-e rendesen a cucc.
Gorneck oldalán olvasott tuningesemények tükrében úgy gondolom, hogy a 400as FSB nem elszállt húzás, 450ig símán felmennek a fanatikusok
A feszültségek nem alapfeszek, némileg hozzá vannak állítva az FSB emeléssel (+0,1V). -
D.Csaba
tag
válasz
FehérHolló #7005 üzenetére
Amíg nem muszáj, nem akarom, mert 2 hétig gép nélkül nehezen bírnám...
-
D.Csaba
tag
válasz
FehérHolló #7003 üzenetére
Köszi, keresek valamit, aki ezt megteszi nekem
-
puntotom
csendes tag
válasz
FehérHolló #6998 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
-
d@minator
addikt
válasz
FehérHolló #6983 üzenetére
Köszi már nem kell, lemértem.
-
d@minator
addikt
válasz
FehérHolló #6983 üzenetére
DDR2-es.
-
vadani
tag
válasz
FehérHolló #6967 üzenetére
köszi a tanácsot
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló #6967 üzenetére
supertalentből csak a t800 drága (ami cl 4-4-3-8at tud), az viszont télleg elég pöpec. az 1066-os a-datánál viszont olcsóbb
-
vadani
tag
válasz
FehérHolló #6962 üzenetére
és mégis mi volna a megfelelő párosítás mit tanácsolnál intel e 6550 proci mellé geil ultra 2gb 800mhz pl?
-
Bocaa
senior tag
válasz
FehérHolló #6958 üzenetére
Akkor az ultrát veszem. THX a helpért
-
Mexy91
csendes tag
válasz
FehérHolló #6909 üzenetére
2*1Gb Corsair 800MHz-es RAM-ot választotam mert 4-4-4-12 a memokésleltetése vagy mije
És az ára is barátibb
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
FehérHolló #6909 üzenetére
jó, csak amd-nél csak húzással lehet 800 felett hajtani a ramokat.
mod: most látom hogy intelt akar akkor tárgytalan -
DSG
tag
válasz
FehérHolló #6898 üzenetére
pffffff
-
DSG
tag
válasz
FehérHolló #6892 üzenetére
Gigabyte P35-DS4
Intel Core 2 Duo E6750
Játékra leginkább.Vista...
Egyébként meg nem kioktatni kéne...
Gyuri köszi a választ sokat segítettél. -
Gyuri27
félisten
válasz
FehérHolló #6894 üzenetére
The Witcher, Crysis, Bioshock, MoH Airborne. Ajánlott a 2giga. Ha meg ajánlott akkor épp elég a fejlesztők agyával gondolkozván.
Ez van most. Mi lesz nem soká (vista sp1-l)? -
benny23
tag
válasz
FehérHolló #6890 üzenetére
Gondoltam!
Akkor köszi a segítséget!
-
benny23
tag
válasz
FehérHolló #6888 üzenetére
DDR2 PC6400 800MHz 4096MB GEIL ULTRA KIT 2DB (SPD: 4-4-4-12, Paper Retail, Metallic-Orange Aluminum) 38 092 Ft Élettart.
by BandiT!utolsó kérdés:
1066-os 1GB-os kingmaxból ugye nem érdemes 4et bepakolni?
Bár szerintem itt egyesek szerint 1 sem érdemes! -
benny23
tag
válasz
FehérHolló #6886 üzenetére
Igazából ezt szúrtam ki magamnak:
DDR2 PC6400 800MHz 4GB GEIL BLACK DRAGON KIT 2DB (SPD: 4-4-4-12, Retail, Heat Spreader: 8 Layer PCB with LED)Szóval az alacsony késleltetés jobban gyorsít mint a magas mhz?
Szerk.:
Vagy ugyanilyet, csak ultrát! -
benny23
tag
válasz
FehérHolló #6884 üzenetére
1. a konfigot még nem sikerült eldöntenem, egyenlőre csak tervezgetek úgy január környékén vásárolgatnék
vagy egy q6600 + giga x38 ds5 vagy phenom 790fx lappal2. fotoshop, premier pro, játék, konvertálás
3. tuning csak minimális, de nem fontos
4. most elég jó árban vannak és geil-okat nézegettem
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #6806 üzenetére
Mondom, hogy csak tipp, de szerintem a SEEPROM-ban el van szállva egy vagy több bit, ezért írás utáni checksum nem stimmel.
Az SPD adatokat tartalmazó EEPROM-ot normális esetben NEM ÍRJA SEMMI/SENKI!
A kiolvasó progik pedig egyértelműen jelezni szokták ha nem stimmel a CRC-vel vmi, vagyis sérült lehet az adatstruktúra.
A BIOS pedig a leggyakrabban belehal abba ha sérült vagy üres EEPROM tartalommal találkozik. Be sem indul ilyenkor az alaplap...függetlenül attól hogy alapórajelen megy a rendszer vagy tuningolva. -
ktomek
aktív tag
válasz
FehérHolló #6806 üzenetére
Köszönök mindent mindenkinek, hétfőn becserélem egy másikra.
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #6795 üzenetére
Állítólag az Everest-ben megnézte az SPD-ket...egyformák voltak.
Ha nem lenne olvasható vagy rossz lenne az EEPROM, kiderült volna...szerintem...
Úgy érzem én is, hogy az új modul a ludas...csak sajnos nem lehet (hivatalosan) rossznak nyilvánítani azért mert nem bírja a tuningot...ezzel nem tudja visszavinni... -
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #6790 üzenetére
Úgy látszik nem vok rászorulva a pénzre...
De: aki sokadszorra sem fogadja/érti meg a tanácsainkat és még mindig elhiszi egy programnak hogy a single channel memó 754MHz-en (gyk: ~PC6000
) több mint 9MByte-ot olvas másodpercenként, azon én nem tudok segíteni...
P.S.:
Megyek is le, oszt elforgatom az Opel-ben a km óra számlapját balra 45 fokkal...szeretem ha gyors autó van alattam... -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #6590 üzenetére
A lapot szerintem tutti megfogom hagyni mert nagyon megvagyok vele elégedve max proci csere meg video kari csere lesz! Szal sztem a ramok sok ideig szolgálnának majd!
Amugy miből gondolod??
Igen komolyabb procituninghoz is kelett már +0,1V de majd próbálkozom!! -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #6588 üzenetére
Nah akkor lehet ilyet veszek, meg láttam h csak Micron-t tesznek rá!
Nah igen azt láttam képeken, karácsonyi hangulat jeee!!!
És akkor már 2*1GB-ot vegyek, vagy vegyek egyből 4*1GB-ot mondván ha már lúd legyen kövér?? -
erdol
senior tag
válasz
FehérHolló #6579 üzenetére
Köszi.
-
erdol
senior tag
válasz
FehérHolló #6542 üzenetére
Kicsit módosítottam az aláírásomban szereplő gépen az újba lenne a ram ha tudnám milyen legyen.
-
törölt tag
válasz
FehérHolló #6536 üzenetére
Akkor meg főleg baromság, lévén a memóriacím-busz 36 bites. Semmilyen formában sem igaz az az állítás.
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #6449 üzenetére
Sőt, ugyebár AV8 + 3 modul is volt egy héten belül...
Válaszok is születtek rá... -
Goldye
aktív tag
válasz
FehérHolló #6434 üzenetére
Okok köszi a tanácsot.
-
Goldye
aktív tag
válasz
FehérHolló #6430 üzenetére
de nem ebbe megy xD. Én meg már ezt írtam le biztos. De nem akarok vitatkozni. a lap: gigabyte p35-ds4.
-
Rover623
félisten
válasz
FehérHolló #6287 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy lehet, nem tetszene a lapnak a három modul hajtása...sok AMD-s lap szenved ezzel...
Talán nem véletlen, hogy a manual-ja sem említ három modulos konfigot a lehetséges kiosztások között... -
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #6246 üzenetére
És 2*2GB jobb, vagy 4*1GB?? Csak azért kérdezem mert a 4*1GB-bol olcsobban kijönnék!!
-
Tituszazeb
tag
válasz
FehérHolló #6206 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ + a megerősítést! Veszem az 1 GB 800-as Kingmaxot. Kitudja, talán lehet, h vistára váltok vmikor, ahhoz pedig jól jön a plusz RAM.
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #6232 üzenetére
Szoval akkor megvehetem nyugodtan?? Ráadásul még Micron chipes is szal szerintem jo vétel lenne!!
-
ipavlidu!
tag
válasz
FehérHolló #6236 üzenetére
Bocs, de nem tudnál konkrét terméket mondani? Ez a value cucc nemtom jelent-e valamit, de ugy sejtem ez a gyengébb cuccokat jeloli. Nekem speciel Corsair TwinX-bol ajanlottak. Ajjo?
-
Fucsi
tag
válasz
FehérHolló #6233 üzenetére
Azt nem szeretném...Szal igazán semmit sem lehet vele csinálni???
-
grex4
aktív tag
válasz
FehérHolló #6218 üzenetére
tavaly áprilisi prockó...giannitól
hali, igen erre gondoltam énis ezért vettem vissza default-ra. ennél lejjeb nemvehetem
memtest progit futtatom hátha lesz vmi, arrais gondoltam h egyenként kipróbálom a ramokat h meikkel lesz criticalom, procihoz nemtok nyúlni -
Goldye
aktív tag
válasz
FehérHolló #6202 üzenetére
Addig sztem nem fogom húzni
Érdemes nagyobb mhz-re rakni az 1:1-s arányt megszakítva, vagy inkább ne emeljem majd magasabbra?
-
Goldye
aktív tag
válasz
FehérHolló #6180 üzenetére
Azokat meddig tudom húzni? És kell rá vennem hűtőt vagy a nélkül is bírja?
-
Hoffer
őstag
válasz
FehérHolló #6182 üzenetére
Igen az tudom h pl az én lapomnál nem látja a 4GB-ot csak 3-mat!
Az SLI--t pedig csak azért venném mert Micron chip van rajta és jó árban van!
Szal te melyik variációt vennéd?? Vagy milyen ramot vennél??
Erről a Dominatorrol mi a véleményed? -
tarti19
senior tag
válasz
FehérHolló #6132 üzenetére
egyenlőre azt tudom mondani, hogy 775-ös inteles lapka lenne és dualcore 1,8 vagy 2Ghz-es proci mellé
-
Gyula_
tag
válasz
FehérHolló #6096 üzenetére
Real-life teljesítmény alatt mit értesz?
3 modul közül egyik sem fog DC-ben menni. A te rendszerednél viszont nem sokat számít a DC real-life teljesítményben.
-
válasz
FehérHolló #6122 üzenetére
Ez kétségtelen, de viszonylag kevesen állnak neki mérőpontokat vadászni, a szoftveres mérés pedig legalább támpontot ad.
Az Abitom AUTO-n rendesen megemeli a feszt, ha húzva vannak a memók. SPD szerinti feszen be sem indulnának a moduljaim.
-
válasz
FehérHolló #6096 üzenetére
Feszre gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston)
- HyperX 32GB (2x16GB) Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- (új, bontatlan) Kingston 8GB 16GB DDR4 3200Mhz CL22
- FURY 32GB Beast RGB DDR5 6000MHz CL36 KIT Memória!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest