- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qw78er89
aktív tag
Szia!
Szvsz nem biztos hogy olcsóbb, mert 1 GB Kingmax 1066 kb 7000, én pedig a GeIL Ultra 800-t vettem 11500-ért 2x1 GB természetesen. Ugyanaz a lapom mint neked és nálam stabilan megy 900 4-4-4-12-n. A 450-es fsb-hez még jó is lenne. De csak egy ötlet, nyugodtan nézelődj! -
Termi16
őstag
Ha viszonylag olcsó kell, akkor Adata vagy Geil 1000/1066. Ezek megbízhatóak és az áruk sem olyan vészes már.
Ha vmi extrémet akarsz, akkor nézz szét itt ph-n, pl Ösember árul fincsi ramokat, amik ezeknél is jobban mennek.Bár hozzátenném, hogy giga lapoknál én eddig nem hallottam olyat, hogy az 1066-os kingmax ne ment volna jól. Tehát akár még az is megérhet egy próbát.
-
törölt tag
amennyire látom alaplap függő. van akinek felismerte default 1066ban és ment is simán, nekem 800-nak telálta meg, és kézzel kellett késlelteséketet belőni, meg 1:1 ben hajtom most a procival 2.2V-on, alapon nekem nem ment.
egy darabig ment 3600-as proci mellett szinkronban 1066-on, de mivel annyira ritkán játszok/renderelek/képbuherálok hogy nincs értelme, így visszavettem. olyan nincs hogy a procim nem használná ki
csak ha gyorsabba memó akkor jobb mem:fsb arányt lehet belőni, ami sokat segíthet. meg nem mindegy hogy cl5 vagy vl4 mondjuk az sem hogy 14k vagy 45k
-
Goldye
aktív tag
Vki erre tud válaszolni?
Jövőbeli gépembe 1066mhzes memória kéne a proci tuning miatt, vagy erősebb 800-s amit fel lehet húzni. Egy e6750ről lenne szó. A kérdésem hogy Kingmax 1066-sat nagyon érdemes e venni, mert ha 1066 akkor nem emelgetném az elég, és nekem eddig is kingmaxaim voltak, tudtommal csak egyszer sütöttem el egy kitet, azóta az új megy 24/7be már régóta. Előre is kösz a válaszokat!
-
tomjankins
csendes tag
Ezt tudom bár az 2GB modulok állítólag elég makacsok, ugy hallottam.
De én arra lettem volna kiváncsi, hogy quad (olyan memóriacsomagot amiben 4db összevállogatot modul van) verziót vagy 2 párat (2db kettes csomagot amiben a párok egyenként párba vannak válogatva) érdemes venni? Müködni fog a duál mindkettőnél? Melyik a jobb? Egyébként a quad drágább. -
törölt tag
A Win XP egyesített címtartománya 4GiB. Ebből levonódik minden onboard memory (VRAM, tunerek, hangkártyák és egyéb eszközök memóriája) és pagefile mennyisége. Ami marad, azt tudja kiosztani fizikai rendszermemóriának.Szóval letiltott pagefile és 1MiB-os VGA esetén akár 4095MiB-ot is elérhet.
-
FehérHolló
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SKHynix 32G DDR4 2400 Szerver RAM - 2 maradt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged