- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
csabika0001 #7760 üzenetére
Mint mondottam Corsairt vennék, DE ha jóval olcsóbb, nem akarsz tuningolni, közel van a garisztató üzlet és ha korrektek akitől veszed, akkor még én is átgondolnám, hogy melyiket vegyem.
De amugy normál használat mellett a Kingmax is jó, a Kingston meg mégjobb. -
Pubszon
veterán
válasz
csabika0001 #7747 üzenetére
Persze tetudod, de én a Corsairt venném egyből.
-
FehérHolló
veterán
válasz
csabika0001 #7747 üzenetére
Rosszul kérdezted...
"Milyen memmodullal kompatibilis? kérdés helyett ez a nyerő: "Kompatibilis XY modullal?"Én személy szerint nem ajánlok DDR2-es Kingmaxot, de a te döntésed ezek után. Corsair kiírásában nagy eséllyel lehet bízni. Ha nem, akkor visszaviheted erre hivatkozva.
-
FehérHolló
veterán
válasz
csabika0001 #7744 üzenetére
Kérdezd meg a notid supportjától, hogy melyik modulokat lehet belepakolni. Laptopok különösen érzékenyek az ilyesmire.
4GB-ból nem fogja látni a teljeset a 32bites XP, sem a 32bites VIsta. De noti esetében a 4GB-tól való eltérés kevesebb lesz, mint asztali gépek esetében. (Ha tippelni kellene, szerintem 3.75GB-ot fog látni.)
4GB szerintem teljesen felesleges a jelenlegi állás szerint noteszgépbe, kivéve ha komolyabban foglalkozol photoshoppal, CAD-del, vagy hasonló memóriaigényes alkalmazásokkal. Játéknak nem a memória szab határt.
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #7719 üzenetére
Úgy látom nem túl sok embert hozta izgalomba a kérdésemmel... Vagy ennyire nagy banális hülyeséget kérdeztem? Azért köszönöm azt az egy választ a hozzászólásomra.
-
Pubszon
veterán
válasz
csabika0001 #7719 üzenetére
Bőven elég 2Gb mert mire az kevés lessz, akkor már maga a noti is kevés lessz mindenre.
Én gondolkodás nélkül a Corsairt venném mert nyugodtan ki lehet jelenteni hogy a világ legjobb ramjait gyártja, a kingmax pedig csak egy középkadegória, ha nem alsó. -
törölt tag
válasz
csabika0001 #6507 üzenetére
Ha Everest-re vagy Sandra-ra akarod használni a géped, akkor dönts ez alapján a "teszt" alapján. Ha nem, akkor meg ne foglalkozz ezzel az irománnyal, mert nem ér semmit. Arra érdekes módon nem tértek ki, hogy pl a Corsair XMS2P meddig megy 5-5-5-15-tel és kicsit magasabb fesszel, illetve mennyit bír a Kingmax 4-4-4-12-vel. "Samsung"-nak, Kingston-nak megintcsak elfelejtettek feszt adni. A tesztben egyébként sincs Samsung modul, csak Samsung chipes noname (ezt bizonyítja a nem kitöltött SPD is, Samsung esetén mindig rendesen fel van programozva).
Egyébként még nem láttam olyan tesztet az ippon oldalán, amelyik rendesen el lenne végezve. Ritka alacsony színvonalúak.
franky79: Ha leírtad a beállításait, akkor mi a kérdés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest