Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezer??
Ennek agyára ment a jó levegő 
Így legalább díszítgethetik vele a próbababákat még 2050-ben is
-
sfspirit
csendes tag
1000 repülővel együtt :Đ
-
SpeciCanyon
tag
szabad estés lettem, elugrottam megnézni az OTT-t, a boltban egy hozzá nem értő srác volt, aki felhívta a főnökét a repülős szemüveg miatt...
aztán az meg nagyon okos, ezer € mondott neki hogy annyit ér doboz nélkül... mondom akkor köszi, van már négy 😂😂... kicsit jobban örülök, hogy nem lett meg, mert ilyenem már van és így előbb meglesz a 2 másik projekt.. de ha kellene valakinek elhozom. -
SpeciCanyon
tag
válasz
oszamaster
üzenetére
Grey lencse van benne. 230$ is sok érte...
Az a whitecamo már fél éve fent van, 100ról indult, bécsben van amúgy ha jól emlékszem, de nekem eddig 15ből egyszersem válaszolt, pedig lenne ismerős bécsben aki elmenne érte.. de hát ez van 😂Majd máshonnan lesz meg a 12.

Tribalban benne a monster felirat, whitecamokban nincs..
-
kpykpy
tag
válasz
sfspirit
üzenetére
amik nekem voltak monsterek azokon egyiken se volt külső felén felirat... belül van a monsterdog és a made in u.s.a. felirat. de kérj az eladótól képet a szár belsejéről!
nightcamo monster volt nem rég ebayen 230dolcsiért, ugy érdemes várni vele, mert tuti lesz jobb árban is!
ui: willhaben-en már egy ideje hirdet egy srác 60eur-ért whitecamo monstert csak nem postázza, ki kell menni érte grácba.
-
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Bal száron semilyen monster dog kezdeményt vagy betűt nem látok. Létezik, hogy nincs beleírva? Sztem mindegyikbe beleírva kell lennie. Nem tűnik annyira szarnak a kép. Szóval nem értem!
Sztem is a white szebb

iu.: Ahogy nézem, vannak olyanok, ha nem mind, hogy nincs beleírva. Akkor lehet hogy mégis létezik, hogy nincs benne ...
-
tomyka74
senior tag
üdv!
egy cimbi Holbrook-ot keres ,ha esetleg lenne valakinek vagy tud eladót akkor jelezzen lécci és beajánlom!
köszi. -
sfspirit
csendes tag
kiváncsi vagyok mit mondtok! Ez sztetek eredeti?
-
-
beamen1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem nem túl hihető, de gondoltam megkérdezek nálam okosabbakat róla (az eladónak több fajta is van):
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Oakley_Inmate_massziv_fem_keretes_polarizalt_UV_400_as_napszemuveg_66288481.htm -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Holnap épp abba a faluba kirándulunk. Lehet veszek egy OTT-ét?

-
majorosbence
csendes tag
Nem vagyok sportos oakley parti de ez a lencse nagyon ott van kar h nem lehet kapni es csak 100db lesz belole mindossze

http://imgur.com/a/AoAyg[ Módosította: radi8tor ]
-
SpeciCanyon
tag
Ma jött meg a fizum
köv szabadnap, mert ezek elég érdekesen dolgoznak 😂 8-12 és fél4-6-ig vannak, ami nekem nem jó mert én is majdnem így vagyok... de a múltkor mutattam öcsémnek és megijedtem, átrendezték a kirakatot és "eltűnt".. de észrevettem az egyik próbababa fején, alig látni így kintről 
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
és az osztrák falusi sportboltos OTT? nem akarják eladni a szenyák?

-
@rglaaf
veterán
Üdv
Az lenne a kérdésem hogy emlékszik még valaki arra típusra ami a pitboss1-el jött ki kb egy időben? az rémlik hogy prémium cucc volt -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hol tart a tribal dogos, bobhead kulcstartós biznisz?
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Miután lebukott Lance piros szemüvegeket csinált neki Oakey.
-
Sh4rk
aktív tag
Skacok én nem szeetem a Julikat, de hátha valakit érdekel innen.

-
flaskadavid
csendes tag
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó Holbrook ducati-ja véletlenül? -
napey
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Iszonyat jól néz ki az a Daniel Defense Fuel Cell amit vettél

Ezen is van cerakote kerámia bevonat? Hogy találtad azt az olasz boltot, és ha nem titok, mennyire jött ki postával? Én csak ebayen láttam ilyet, szintén olasz eladótól, 220 ojró +10 a posta, ami kissé húzósnak tűnik. Vagy ez ennyi? -
arnikusz
veterán
válasz
majorosbence
üzenetére
Személyit és egyéb íratokat, még fénymásolatban sem küldünk senkinek, bárminemű visszaélést megelőzve a személyi adataiddal.
A hirdetését, ha még él pedig a jófogáson jelenteni kell.
-
tomyka74
senior tag
szerintetek ez eredeti? holbrook-ot keres az illető de szerintem ez gagyi!
-
trafóóó
tag
Lenne egy eladó Half Jacket 2.0 / Doboz nincs csak microbag .Elvileg karcmentes.
Nincs nálam még, pontos típust így nem tudok csak ez a 3 képem van róla.

Illetve eladó egy Minute Powder Blue / Black Iridium szintén karcmentes és ehez megvan a doboz is.
Ha van érdeklődő rá akkor elmegyek és csinálok róla képet.
Ha valakit valamelyik érdekel küldjön privátot. -
Viry
tag
válasz
harryls
üzenetére
50.000 alatt van!!! Így csak szabálysértés a rendőrség hozzá se szagol!!! Nehogy előre utalj! Inkább személyesen menjen érte valaki, vagy erőltesd az utánvételt
!!!
Ez a személyi igazolványos bohóckodás is csak arra jó hogy megbízz benne, hogy "húúha hivatalos irat..."pfff
google képkeresést nyomtál már a képekre? keress rá nehogy csak leszedte valahonnan képek legyenek !
Szorítok hogy meglegyen szép adag jóság egybe !
-
tom956ster
aktív tag
válasz
tom956ster
üzenetére
Nagyon úgy tűnik, hogy eladva az Inmate, hacsak a posta vissza nem hozza... Nagyon sajnálom, remélem új gazdija sok örömét leli benne!
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az meg minek neki
Gondolom előre utalnál. Meg ha ekkora probléma ez a dolog hogy utalás, csomagolás postázás stb akkor miért téged választott? Én pl írtam neki hogy bármikor bárhová elmegyek, ahová Ő mondja.
A titokzatos idegen szerintem figyeli a fórumot és most jól szórakozik
-
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
ez azért viccnek is rossz
Egy egyszerű adásvételhez minek személyi ? vicc kategória 
-
SpeciCanyon
tag
válasz
becike76
üzenetére
ott áll a dolog, hogy kért képet a személyimről(ezt nem feltétlen értem, vajon miért?)... mondom okés, de én meg az összes cuccról egyben és az ő személyiéről+lakcím kártyáról+bankkártya...

Szerk.: azt írta valahol van még két doboz, amiben valószínüleg szemüvegek vannak.. de nem lett kibontva még, egyik a szakításukkor érkezett a másikat a csaj gyerekének küldte... másnak írt erről??
-
tom956ster
aktív tag
válasz
tom956ster
üzenetére
Az Inmate az ígért fotókkal:
https://www.jofogas.hu/nograd/Oakley_Inmate_elado_67868596.htm
Bocs, a link beszúrása nem megy mobilról.

[ Módosította: radi8tor ]
-
majorosbence
csendes tag
válasz
keskeny00007
üzenetére
Remeljuk nem jacsa Atinal
Jo helyen lesznek majd ird meg mi sult ki belole Attila!
-
keskeny00007
csendes tag
válasz
majorosbence
üzenetére
sziasztok nekem is irt hogy a második viszi pedig csepel mellet lakom kb 10percre de azt irta rengeteg jelentkezö van rá de a második viszi
-
tom956ster
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég beszerzett, régóta vágyott Oakley Inmatem eladó lett. A pakliban benne volt, sajnos úgy alakult, hogy tényleg szarul áll. A szemüveg Németországból jött, eredeti, vászon tatyó jár mellé.
Keret: polished silver,
Lencse: passz, de biztos nem Irridium black, mert barnás árnyalatú, Irridium az fix.
Állapota: keret, lencsék, orr gumi kiváló, szárgumi viseltes, de még hordható.Posta lehet, mivel Salgótarján nem a világ közepe, de jobb a személyes átvétel.
Ára 35k.
érd: pü, gyorsan észreveszem

Jófogáson is fenn lesz, ha megvan a jóváhagyott hirdetés, belinkelem majd, ott sok fotó akad...
Tom
[ Módosította: radi8tor ]
-
majorosbence
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
nekem azt írta már elvitte aki először jelentkezett érte.
Csak a személyes átvételt preferálnám a helyedben! -
-
harryls
aktív tag
válasz
oszamaster
üzenetére
Nem, azt nem ismerem. Van néhány aftermarket lencsém de azért inkább az eredetit részesítem előnyben
-
harryls
aktív tag
válasz
oszamaster
üzenetére
A két nagyon jó: Linegear, de csak x-metal-okhoz van, az exovista meg sajna megszünt.
Legutóbb a Ten-be vettem cofery márkájú brown polarized nem iridiumos lencsét, meglepően jó. És ami ritkaság az utángyártott lencséknél ez kontrasztos -
oszamaster
csendes tag
Szerintetek melyik a leg elfogadható utàngyàrtott lencsemàrka ahoz amihez màr nincs erkó?
-
sfspirit
csendes tag
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/122567197653
-
becike76
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
hát ez szép kollekció, caia koopman ravishing bag-gel, tribal md, bob head keychain 4db, darabja $100 ebayen

-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Én ekkor írtam neki: "Ma, 15:46:18" pont fél órára rá hogy feltette.
-
napey
tag
Egy jó állapotú Pimple Róbertért mennyi $-t lehet adni, ha nincs hozzá semmi?
-
-
Sasa12_24
újonc
Sziasztok!
Az Opticworld-ben van Gyémánt kártyám, amivel 30% kedvezménnyel lehet vásárolni. Ha esetleg valaki szeretne venni valamit, szívesen elmegyek vele és használhatja a kártyát. Ez nekem azért jó, mert a vásárlás után pontokat kapok amiket később felhasználhatok, így mindenki jól jár. Ha valakit érdekel szívesen segítek. -
moti07
tag
Sziasztok!
Kecskeméten tudtok megbízható boltot ahol eredeti napszemüveget árulnak? -
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Megválnék a custom Frogomtól és a maradék fémkeretes szemüvegeimtől, pontosabban ezektől:
- Daviation - Polished Black/Ruby Iridium, új - 28k (épp amilyet Babar linkelt néhány hsz-sal ezelőtt)
- Plaintiff - Polished Silver (Red)/Dark Grey - 40k- elkelt
- Crosshair (1.0) - Pewter/Black Iridium, microbaggel, használt - 18k
- Crosshair (1.0) - Matte Black/Slate iridium (keret újszerű, lencse dobozos új) microbaggel - 25k- Frogskins - Acid Blue/Fire Iridium Polarized - 35k
Az árak tájékoztató jellegűek, inkább cserélném őket, főként Racing Jacket/Jawbone vonalon, de végső esetben kp-ért is vihetők.
-
-
Tome08
tag
Hello,
Van egy Oakley Gascan polarizált lencsés szemüvegem amit 2011 óta nyúzok. Belül az alján úgy látom pedrődik egy réteg....probáltam tegnap kicsit takarítani és még körmömmel is sikerült egy húzást ejtenem rajta...

Kérdés
Tudja valaki, hogy milyen rétegről lehet szó?
Használhatom-e így biztonságosan? (azért elviszem bevizsgáltatni)
Honnan érdemes új lencséket beszereznem?
Ahogy látom vannak méretek, de nekem fogalmam sincs, hogy ez mekkora...van méret táblázat valahol?
Oakley oldalon a standard elérhető, az mekkora lehet vajon? (a benne lévő kódok lekoptak)
Hol érdemes ezt javítattni? Ahol biztos kézzel cserélik a 30 ezres lencséket?Előre is köszönöm
-
SpeciCanyon
tag
válasz
SamuraiKenji
üzenetére
ment válasz
-
SamuraiKenji
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Keret festéssel kapcsolatban írtam neked múltkor egy privátot, ha már aktuális amúgy is itt a téma, majd néz már rá légyszi.

Ha már keret nekem van egy elfekvő Jupiter Squared Woodgrain keretem, ha esetleg valakit érdekel, írjon egy privátot megbeszéljük.
-
icm
tag
Sziasztok!
Új emberke vagyok erre. Van pár Oakley cuccom, de azért nem mondom, hogy fanatikus vagyok. Viszont anno egy február 29.-i akció alkalmával sikerült szert tennem egy Icon pack 3.0-ra ami bazira bejött és azóta keresem a kistesóját. Ha valakinek volna egy small icon pack-je amitől megválna - vagy első körben akár meg is nézhetném az szuper volna. 4 éve volt egy a kezemben de az valami pink volt a parndorfi oakley outletben, az úgy nem volt pálya.
-
oszamaster
csendes tag
Ja! Polarizàlt.
-
oszamaster
csendes tag
Sziasztok! Ismét segítség kéne. Lenne egy új dobozos ice iridium canten lencse fillérekért. Bele faragható ten be , vagy valve ba?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- Linux kezdőknek
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MKV szerkesztés (mkvmerge gui, stb)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- E-roller topik
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ennek agyára ment a jó levegő 

köv szabadnap, mert ezek elég érdekesen dolgoznak 😂 8-12 és fél4-6-ig vannak, ami nekem nem jó mert én is majdnem így vagyok... de a múltkor mutattam öcsémnek és megijedtem, átrendezték a kirakatot és "eltűnt".. de észrevettem az egyik próbababa fején, alig látni így kintről

Gondolom előre utalnál. Meg ha ekkora probléma ez a dolog hogy utalás, csomagolás postázás stb akkor miért téged választott? Én pl írtam neki hogy bármikor bárhová elmegyek, ahová Ő mondja.