- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeciCanyon
tag
Leüllt a topic
igaz, én is “elvoltamtűnve”, volt egy felejtsük el decemberi új melóhely, röviden, 13napra kaptam majdnem annyit mint a havi fizum lett volna... lehet matekolni a túlórák számát
Megérkezett az a 7es fogat, de nem fotóztam le.... lett egy 8. OTT-m, szintén nem fotóztam.... lett egy 2. RedBull gascanom, lett egy 100€-s új radar pace-em, és behúztam egy 25€ transition monster dogot... nálam ennyi változás volt
Meg egy skull belt is érkezett..
a jack sparrow-sat nem vettem meg.....
-
urak a sok elado cucc kozott akad-e valakinel siszemuveg, ferfi/noi, preferalt a prizm lencse
koszi
-
Kt2tojas
csendes tag
Eladó/felesleges Oakley napszemüvegeim:
- Oakley Big Square Wire Platinum Gold VR50, dobozos, lencsék szép állapotban vannak, „hibája”, hogy a keret egy helyen javítva volt Ára: 20.000 Ft
- Ritka (főleg ebben a felállásban) Oakley OO A-Wire Pewter Positive Red Iridium. Hibátlan szemüveg, törlőjével, kemény tokkal, valamint egy szintén hibátlan Blue Iridium OO lencsével!!! Ára: 60.000 Ft
- Ritka Oakley Titanium lencsés T-Wire. Tökéletes állapotban van – jár hozzá a törlője és egy félkemény tok. Ára: 55.000 Ft
- Oakley Whisker Gold (05-717) makulátlan állapotban. A törlőjével és egy félkemény tokkal adom. Ára: 45.000 Ft
- Oakley X Squared X-metal Ruby. Szép állapotú a keret – azonban egy aftermarket Ruby lencse van most benne. Természetesen jár hozzá a törlő és egy félkemény tok. Ára: 75.000 Ft
- Oakley XX, X-Metal Black szép állapotban - pluszban választható lencsével/lencsékkel. Törlőjével és félkemény tokkal adom. Ára: 90.000 Ft
Ezen kívül nagyon sok van még – viszont nincs időm (sajnos) jelenleg foglalkozni vele érdemben…ezért is javaslom a személyes találkozást és „nézelődést” – pont ezért nem is töltök fel képeket. Ha előzetesen szeretnél képeket kapni valamiről akkor írj privátban!
Természetesen sok egyéb - nem csak napszemüvegek - Oakley „cuccom” is van eladósorban jelenleg, melyeket ugyanott meg tudsz nézni/venni.
Köszönöm!
-
vazul73
csendes tag
Az "orofashion.it" akciózik, úgy nézem minden Oakley akciós, ma kaptam tőlük hírlevelet. Kód: NATALE18 ha valakit érdekel.
-
harryls
aktív tag
Két érdekesség van. Az orrközép nem Jordan mert akkor csak 4 szám lenne benne. A szárak viszont jordan, a 2.-ik képen látszik. Elvileg x-metal kollégánál volt egy ilyen
Egyébként az első kérdésedre válaszolva, persze eredeti
Szerintem volt is nálam. Az első képen látszik hogy a felső gumi nem gyári, és én anno csináltam bicikli belsőből felső gumikat. -
Surci1
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem és szerintem Ti biztosan fel tudtok homályosítani.
A flak draft és a speed jacket szemcsiknek a lencséi egy méretűek és görbületűek vagy csak hasonlítanak egymáshoz?
Tudom nem egy szépség egyik típus sem, de lehet beszereznék olcsón egy flak-et a speed mellé.
Nekem laikusnak úgy tűnik, de itt a fórumon biztos tudja valaki. Esetleg a speed-el melyik típus kompatibilis lencsét illetően? -
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Ajánlanátok Budapesten üzletet,ahol van választék bőven.Polarizáltat szeretnék.
Köszi előre is!
-
gaborcsu
tag
Először csináltam, kb ahogy Kálmán írja. Pitbullnak indult, kívül leragasztva körberajzolva, majd a végeredmény meglepő módon kicsi lett. Ezután lett fate lencse belőle, de ott már úgy csináltam, hogy a belső felét is leragasztottam és ott rajzoltam körbe. utána éles ollóval a nagyját levágtam és dremellel finomhangoltam. Lehet a 8as görbület miatt lett kicsi, igazából nem tudom, inkább legközelebb belülről csinálom.
A széle nem szép de mivel a keret kitakarja így abszolút érdektelen.
Jelenleg a Double edge és a Gauge 8 Large lencséje megfelelő szinte mindenhez, és mivel Gauge 8 L lencsét tudok normális áron, így abból készült. (Akinek kell esetleg donor lencse az jelentkezzen, relatíve normális árban tudok adni) -
napey
tag
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon #35773 üzenetére
Uhh de vagány az SI-plakett (is). Honnan lehet ilyet újítani!?
-
napey
tag
Hát igen, hogy a házát ilyen stílusúra csináltatta az azt jelzi, mennyire kötődik ehhez a formavilághoz, ami az egész céget jellemezte fénykorában. Nem lépett át rajta szimbolikusan, csak mert már más üzletágban érdekelt
Én csak akkor laknék itt, ha nekem is lenne 3 milliárd dolcsim, mint neki. Arrafelé azért vannak ilyen évi 50e dolláros ingatlanadók meg ilyesmi fenntartási költségek -
kpeter555
csendes tag
Ha belegondolok, az OTT 16 ért került hozzám a vateráról... 2008 ban
-
kpeter555
csendes tag
Nekem sikerült 35ért venni carbon shiftet Amerikából. Nagyon könnyű, kényelmes. A Sapphire iridium lencse pedig teljes jó.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35758 üzenetére
Egy ilyen szép racing jacketre én is rámennék de sajna nem találok olyan ajánlatot ami nekem megfelelne.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88 #35757 üzenetére
napey hát, igazad van... de egy csipesz jó lenne, már régóta szeretnék, bár ez a square o logós tetszene a legkevésbé, jobb is hogy elment. Tavasszal szeretnék egy kocsi cserét beiktatni, utána meg egy bringát... szóval akár még az is lehet, hogy amiből több van az átkonvertálódik
2 straight jacket (blood, electric mustard), 1 nsj (electric blue), eyepatch2, racing jacket, flak jacket, jupiter.
Az electric mustardnak meg a jupiternek van törése, az első a lencsebefogó felső részén, az utóbbi pedig a száránál. Az electric blueba a jupiter szára lóg bele.
A racing jacket miatt mentem rá -
napey
tag
Neem, Lőrinc módos ember, neki lenne pénze (pénzünk?) elvezettetni a ház elől az összegyűlt esővizet
.
Speci neked minek az a csipesz, úgyis elköltöd minden pénzed Oakleyra
Mik ezek? Electric blue twenty? Hátsók straight jacketek? Egyiknek hiányzik egy lencséje? Az amúgy milyen keret? Villanymustár?Elöl az egy Flak 1.0?
-
arnikusz
veterán
Oakley Carbon Shift valakinek?
Érdekelnének a benyomások?
Köszönöm. -
Head88
addikt
válasz
harryls #35745 üzenetére
Én is beraktam figyelőbe.(még tegnap) kíváncsi vagyok a kimenetelére a dolognak. Azt is láttam, hogy 2 elég tapasztalatlan ebayező játsza a licitháborút (23 és 27 értékelés)
A 23 értékeléses tag fura nekem. Ha kinyitjátok az automata licitek megjelenítését akkor látszik, hogy a 89fontos licitre rakott egy 1000GBP maximumos licitet. A 27 értékeléses tag meg potom 1 perc alatt nyomta fel ilyen magasra az árat. Szerintem csak elkapta az agyf@sz. és a végén nem fogják ennyiért megvenni.
Nagyon meglepődtem ezen. Ahogy mondtad te is, ennél olcsóbban vehetnének fix áras dobozos julietet.
Mindegy majd meglátjuk mi lesz. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon #35746 üzenetére
Világos, fixen kb 400ért vannak dehát mégsem 1000
Annyiért akad Ichiro
Sejtettem hogy megvennéd
Még mindig nem tudtam szerezni egy normális színű fast jacketet, spanyolon vagy francián van egy black plaid asszem jade-val, kb 30-ra jön ki, de nem visz rá a lélek hogy annyit adjak érte -
harryls
aktív tag
válasz
Head88 #35738 üzenetére
Ketten brusztolnak érte és messze még a lejárat, mindenesetre meglepő. Ha valaki ennyit kiad érte tudja mit akar venni, kizárt hogy nem látja fixen vannak szépek, dobozos vagy polár is. Ennek valami más lehet a hátterében, bár lövésem sincs hogy mi az értelme
Berakom figyelőbe, kíváncsi vagyok mi lesz mikor kifut. Már csak azért is mert ha az üzlet nem jön létre újra listázáskor emailt küldenek, persze csak akkor ha az illető újból meghirdeti.
SpeciCanyon A tribal nem csak azért volt 120 mert tribal, ott volt az is hogy nekem is nagyon bejött és tudtam ha eladom többet nem lesz ilyenem. Jó...persze néhány % mindig ott lebeg hogy az ember belefut valami ritkaságba olcsón -
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88 #35742 üzenetére
Lehet aki megveszi jobban fog örülni mint az eladó
...és nem hiszem, hogy meghatná, vagy bánkódna a fizetés után ha megmondanád neki, hogy szerinted ez csak az 1/10ét éri.
Persze, értelek, én se adnék ki egy julietért 1000€-t..
De pl, tudom, hogy pár ember szerint “hülye” voltam, amikor megvettem 120e-ért a Tribal MD-t harryls-től, de nekem megért annyit, okés hogy utána lett még 2, de ha azokról lecsúsztam volna akkor is van nálam már 4 éve tribal
Ruszkik haza!
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35741 üzenetére
Természetesen nem fáj nekem ha valaki ilyen sok pénzt költ valamire ami véleményem szerint a 1/10-ét éri.
Nem liciten vettem és nem ebay-ről. Szóval nem volt mit felverni. Még aludtam is 180 Eur-ról.
Szerk:
Igen. Látom, hogy vannak akiknek ennyit és még többet is (majdnem 6 nap van a licitálgatásból ha jól láttam) megér egy julis. De ez az ár akkor sem reális. ismátlem nem zavar. biztos nagyon örül az eladó. Én is mákoltam már be licites ebay eladást. Playstation konzolos relikviát hirdettem meg. (a cuccost nyertem de volt már egy) Nagyjából 10x-es áron ment el mint amit gondoltam hogy maximum érhet. Nyilván örültem neki, hogy egy Uncharted 3 promó messenger táskát elpasszoltam luxemburgba majdnem 60.000Ft-ért -
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88 #35740 üzenetére
De amint láthatod valakinek megér annyit
...és ettől remélem, hogy neked nem lesz rosszabb
örülj, hogy nem azt verték fel amit te megvettél 130ért!
Azonban az hogy mi túlzás és mi nem, szintén egy olyan téma ami megosztó, de ott a lényeg az, hogy akarod, hogy a tiéd legyen a kiszemelt szemüveg vagy sem? Mindenkinek megvan az xy kiszemelteknél mi a max amiért még megveszi.. látod valakinek 1100€ is megér az a julis..
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35739 üzenetére
Rendben. De azért egy átlagos állapotú (doboz nélküli) julietért 1100+ EUR túlzás. Szerintem nem csak én vagyok ezen a véleményen.
Alig 4 hónapja vettem 130Eur-ért egy hibátlan (na jó az egyik orbital picit lötyög, ez hamarosan orvosolva lesz) plasma/ice gen3 Julietet coinnal doboz nélkül és kaptam hozzá egy gyári fire lencsét is.(bár az eléggé karcos) Ehhez az árhoz képest nagyon nagy túlzás az 1140 eur és még nincs vége a licitálásnak.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88 #35738 üzenetére
Nem értem miért hülye ha valaki akarja
minden annyit ér amennyit adnak érte, szerintem
Sajnos egyre jobban távolodnak azok az idők amikor 20-30e körül mentek az x-ek vagy “fillérekért” az o-matterek.. meg a bolhákon a párszázas fogások
de ezt elkell fogadni. Nézd meg a monster dog kínálatot ebay-en... tudod mennyit vettem 10-20€-ért? Mostmeg...
-
Hullamos
tag
ezt nem ertem....mitol olyan draga?
-
Head88
addikt
válasz
Hullamos #35734 üzenetére
Szintén köszönöm.
Kálmán:
Köszi a linegear tippet. Már nézegettem korábban a márkát, csak a saját weboldalukról és nem ebayről. Azért Japánból postázás árát szépen megszámolják.Az álványról a képet nem felejtettem el, csak még egy topcover lakkot szeretnék rá.(nem egy csoda kiézetű de sztem bőven jobban néz ki mint amilyen natúrban volt) Amint az megvan küldök képet.
-
harryls
aktív tag
válasz
Head88 #35729 üzenetére
Ha Istvánnak nincs vegyetek Linegear-t és cseréljétek ki magatok. Nem nagy dolog, én úgy csináltam. Most nézem hogy más eladónál stiftel együtt is is lehet kapni, bár elég drága és a posta is sok. A Lingear durván 3e-re jön ki a stiftet meg fel lehet használni újból. [link]
-
Hullamos
tag
Mostansag hol lehet csereltetni egy Juliban ornyereg tomitest? Koszi
-
SpeciCanyon
tag
Ha lenne valakinek eladó Four, mint ami Pengének volt, írjon priviben
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35724 üzenetére
Az opticworld-ben sem sokkal jobb a helyzet. Még szeptemberben volt szerencsém az arénában próbálni field jacketet. A csaj aki a segítségemre "sietett"... hát nem sok köze volt a szemcsikhez. Próbáláskor végig a s*ggemben lógott és konkrétan majd frászt kapott amikor átkapcsoltam a levegőztetőt, hogy mit csinálok a termékkel. (arra azért jó volt, hogy fogja a racing jacketem amíg próbáltam)
Egyébként a field jackettel sem voltam elégedett. Képekről jól néz ki de kézben fogva kissé gagyi hatást keltett. Ott is hagytam pedig vásárlási szándékkal mentem.
-
SpeciCanyon
tag
Lab.....
bementem(bár ne tettem volna).....
Kérdezték segíthetnek-e... mondom flight/field jacket-et próbalnék...
Első karikában rossz vitrin lett nyitva, persze nem annál a vitrinnél álltam amiben a sport szemüvegek voltak, mert közben mást néztem...
Mondtam a másik vitrinben vannak
Kivettem, próbáltam.. kérdem, hogy működik az orrnyeregnél a levegőztetés....
Forgatás, próbálkozás... hm,hm... kolléga ügyesebb, szólok neki....
Oké, köszi...Megláttam ezt, azt hiszem az a bizonyos pont felkerült az i-re!
Kedves lux másolja, ötletet lop a hamisítóktól!
Körbenéztem, kijöttem és mondtam:
“Többet ide nem jövök!” -
törölt tag
Sziasztok, turbine ikont itthon be lehet szerezni..? Köszönöm
-
Cold5
senior tag
-
SpeciCanyon
tag
7végén fent leszek bp-n, lesz nálam pár db szemüveg
Valaki esetleg még pólus center - asia center környékéről mini oakley talit veretni?
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon #35717 üzenetére
Hát ez nagyon durva. Impozáns gyűjtemény. Le a kalappal, hogy ilyen komolyan veszed. Gratulálok!
-
Lacess
tag
válasz
SpeciCanyon #35714 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Komoly energiát nem fektetnék bele az eladásába, kb. annyit hogy ha valakit érdekel keressen meg! -
harryls
aktív tag
Ilyenről ki hallott már? tribal Bottlecap
-
-
Lacess
tag
válasz
SpeciCanyon #35710 üzenetére
Én nem vagyok gyűjtő vagy kereskedő, de 10papírért inkább álljon tovább a szekrényben. Most egy Valve Prizm-et használok, ezt is használnám csak nagyon nem tetszik és még kicsi is a fejemre. Esetleg elcserélném szívesen egy polarizált Valve-ra a mostani mellé.
-
harryls
aktív tag
válasz
Head88 #35709 üzenetére
Mutasd már milyen lett.
Először úgy gondoltam hogy csak az 5 lángmintást ajánlom fel érte végül is adtam többit is. Maradt még egy narancs iconos black/black polár. Az az igazság hogy egyet sajnálok, amit elől látsz az a bordó splatteres skull, azt kellett volna inkább megtartani
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon #35710 üzenetére
Sejtetem, hogy nálad vannak.
1db Romeo 1? Jó üzlet volt.
Mi a különbség a gen1 és gen2 OTT között?
-
SpeciCanyon
tag
-
Head88
addikt
válasz
harryls #35708 üzenetére
Nagyon szép gyűjtemény (volt).
Az egyik kedvencem a NSJ. Egy emerald flames-et szívesen feltennék a polcomra. (A blue és a cannon red mellé)
Egyébként egész szépen kikupáltam azt a 3D nyomtatott állványt. Megoldottam azt a csavaros törött részt (már nem kell csavar), rendbe raktam a stabilitási gondját és airbrushhal lefújtam metal aranyra.
-
Lacess
tag
válasz
Head88 #35705 üzenetére
Köszönöm!
Szerinted/szerintetek mekkora értéket képviselhet? A keret szép, csak a jobb szár belső oldalán van egy kis hólyagosodás szerű hiba (képek alapján nem egyedi), a "Made in USA" felirat után. Valamint a lencséken apró karcok, pontok fedezhetőek fel. Csak a szemüveg van, se tok se doboz.
-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon #35700 üzenetére
Hát ezekhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni...
(Már majdnem megkérdeztem, hogy nincs Mambo Antix. Erre látom a vitrinben 2 is van.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest