- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SpeciCanyon #34499 üzenetére
Bob head érdekelne, nyilván nem 20k-ért.
-
SpeciCanyon
tag
-
csaszi72
senior tag
Köszi fiúk, van itthon 3-4 Oakley szemü, nem akarom én ezt eladni, csak ócsón jutottam hozzá.
-
robagy80
csendes tag
Sziasztok!
Van egy régi square wire 2.0, amihez sárga gumit keresek, a szárra (sajnos kezd a gumi szakadni). Tud esetleg valaki segíteni?
Előre is köszönettel -
albert8
veterán
Akit érdekel esetleg pár oakley cucc pm.[link]
Szemüveg, nadrág, ing , polo, kabát,bringás triko, pulcsi, sapka, fejpánt.
-
becike76
csendes tag
válasz
tom956ster #34491 üzenetére
Nincs mit , használd egészséggel .
-
iamjunk
csendes tag
válasz
iamjunk #34337 üzenetére
Köszi mindenkinek az ajánlatokat és a vásárlást, ami maradt:
- Crosshair (1.0) - Pewter/Black Iridium, microbaggel, használt - 18k
- Crosshair (1.0) Ruby Iridium lencse, új, dobozos - 15kA kettő együtt 30k, vagy cserélném más modellre (pl. Jupiter C100, Jawbone, Racing Jacket, akár kompenzációval is).
-
napey
tag
válasz
Alpha630 #34482 üzenetére
szia. ehhez a témához tartozik, a régi keretek életben tartásához. írtad nemrég, hogy vágattál az optic world-ben monster dogba lencsét. melyik a jó donor ehhez? jawbone? vagy még melyik típus? nekem is van egy nagyon karcos lencsés darabom, már nem tudom így használni
SpeciCanyon
az az 50 kicsit kevésnek tűnik, így lehet, hogy 116 éves korodban egyszercsak kifogysz a hőskorból származó igazi Oakleykból -
SpeciCanyon
tag
válasz
@rglaaf #34476 üzenetére
Sajnos ez már bukta...
nekem a 2000es évek eleje jelenti az OAKLEY-t.. plate, splice, scar, monster dog, valve stb stb... persze van bőven a 2007 utáni időből is, de sajnos nagyon gyatra a kínálat... okés még elmegy a jawbreaker, evzero.. de ezeknek nincs olyan "presztizse" mint pl az electric mustard pro m frame-emnek a hatalmas heater gold lencsével, annyira imádom ezt a szemüveget.... engem elszomorít ez a mostani helyzet..
honnan hová jutott a cég...
Na úgy ez a legjobb része az egésznek
-
harryls
aktív tag
-
Alpha630
tag
válasz
@rglaaf #34476 üzenetére
Biztos hogy részemről nem. Badman hiába került egy X metál árába, rendszeresen veszem elő a julikat meg a dogokat napi hordásra. Még kinézetre csak-csak súrolja, de úgy is alulmarad. Anyaghasználatra viszont egy hányás. Szar anyagok, szar design. Soha nem fog egy mai úgy kinézni, mint a 10+ -éve hordott x metal-ok. Ez az egyéni véleményem.
-
@rglaaf
veterán
nézegetem a .com oldalon a kinálatot és elgondolkoztam vajon a mostani modellek lesznek e olyan klasszikusok mint a Mdog, xmetal, juliet,OTT, Pboss, spilce stb
-
sfspirit
csendes tag
ÚJ, bazi nagy ritkaság épelméjű áron kifejezetten gyűjtőknek!
http://www.ebay.com/itm/282581455836
-
Hullamos
tag
Veletlenul valakinek Pitbull szargumi elfekvoben?Igazabol feher kene de jo lenne barmilyen szin is...
-
Rikseven
tag
válasz
gaborcsu #34469 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Idő közben a lencsetípusokról a weboldalatokon is találtam érdekes infókat.
A felpróbálásban csak a távolság a gond, mert a fővárostól messze lakom és mostanában nincs arra dolgom. Ha mégis akad arra teendőm, élek a lehetőséggel. Még egyszer köszi. -
Rikseven
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Oakley Holbrookot. Hezitálok a 009102-90 (prizm daily polarized) vagy a 009102-62 (black iridium polarized) modell között. Valaki el tudná magyarázni, hogy mi a különbség a két lencsetípus között? -
napey
tag
válasz
atibuc #34464 üzenetére
Szia!
Nem igazán lehet már venni hozzá eredetit, csak aftermarket lencsékkel van tele az ebay. Azokból a Revant talán a legjobb, úgy tudom, de én inkább a vágatást javasolnám megfelelő oakley lencséből, amit még be lehet szerezni. Pl. a Jawbone lencse elég nagy, és a bázisgörbülete is stimmel, 8.75-ös, ha nem tévedek (base curve) Sajnos én még nem vágattam, de vannak itt akik már igen, talán megerősítik amit mondok, mert nem vagyok teljesen biztos benne.
[link]
Ebay-en nemrég árult egy amcsi eladó authentic monster dog black iridium polarized lencséket, kb. 40k huf volt plusz mostanában mindent megvámol a NAV, tehát erre rájön 27% áfa és 2500 ft a postának az ügyintézésért -
atibuc
tag
Sziasztok.
Régi társam "Oakley Ducati Monster Dog" lencséje nincs valami fényes formában. Belül egy réteg elvált. Gondolom az izzadság teszi. Szeretnék lencsét hozzá vásárolni ha létezik.
Ebben kérem a segítségeteket. -
Hullamos
tag
Ez a Crosshair szerintetek eredeti?
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #34455 üzenetére
hát akkor talán olcsóbb lenne betenni középre egy tükröt
troy lee gascan, todd francis eyepatch, kozik, eddig világos, de mi a negyedik? -
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar #34451 üzenetére
Hozzáértők segítését kérném, a képek alapján látnak e hamisitvány/replikára utaló jeleket a két szemüveg között?
Azt tudom hogy a régi "elhagyott" eredeti szemüvegemben China volt nyomtatva a szárra.
Most van egy ugyancsak China, meg egy boltból vett Sample.Az biztos, hogy a ma vásárolt nem a saját elhagyott modell, mert a két lencse közötti részen nem olyan mintájú a TEXT visszakerestem régi képet, azt is beraktam a mappába.
Köszönöm a segítséget!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
SpeciCanyon #34449 üzenetére
Nekem is volt ma egy tuti bizniszem!
Feleségem este böngészett hátha valaki metalálta az elhagyott TwoFace-em.
És talált egy olyat mint ami elment (igen amilyet most vettem németből) vatera, néztem néztem 3 saját kép is volt, szövegben benne hogy replika, mondom magamnak, hogy ez nem replika lesz, és leütöttem este 11 kor. Ma egyeztettem vele és el is jöttem Kecskemétről csepelre átvenni, meg sem néztem csak fizettem arrébb által és ott vizsgáltam át. Szerintem 100% eredeti, mindenben megegyezik a nálam levő újjal. Ha hazaértem tolom képeket hátha ti láttok valamit.Keret apró részletek fém polárlencse polarized gravír betűméret/típus stimmt.
Ráadásul kinek jutna eszébe egy ilyen rétegmodell ghost text kerettel pepecselni..990 Ft volt, adtam egy 1000-est. Plusz útiköltség
-
becike76
csendes tag
Sziasztok . Sajnos eladósorba került egy jó pár darab X- metal szemüvegem . Privátba kérném a megkereséseket és ajánlatokat , képeket pedig viberen vagy facebookon küldök ( ide nincs türelmem feltölteni )
Bad Man Ferrari edition (már megint
) 10/10
Juliet Carbon Black Iridium ( dobozos full , keret 8/10 , lencse 9,8/10 )
Juliet Custom 24K tungstem polár lencsével ( csak microbag 10/10 )
Juliet Ducati carbon ( dobozos full 9,5/10 )
Juliet Plasma fire 2. gen ( dobozos , széria szám a dobozzal nem azonos ,grey lencsével , 8,5/10 )
Juliet Plasma Ice polár SKU 04-153 ( csak microbag , jobb oldali lencsén apró folt , keret hibátlan 8,5/10 )
Juliet Titanium Gold ( széria szám a dobozzal nem azonos, jobb lencse repedt , keret zsír 8/10 )
Juliet Plasma Emerald (csak microbag , Slate Iridium lencsével 9,5/10 )
Juliet Plasma Ice 3, gen (dobozos full , lencse after market 7/10 ,keret 9,8/10 )
Juliet Polished Fire Polarized SKU 04-147 ( dobozos ful , lencse sima fire iridium 9,8/10 , keret 9,8/10 )
Penny Titanium Ice ( dobozos full , széria szám nélküli , lencséje walleva red 10/10 , keret 8/10 )
Half X Plasma Tungtsen Iridium ( bobozos full , 9,5/10 )
Mars X metal Ruby ( csak microbag , lencse 8/10 ketet 9,5/10 )
XX Tio 2 , 1. gen Black Iridium ( full dobozos 8/10 )Bármi kérdés van írj !!!!
-
kovagege
csendes tag
Sziasztok! Oakley holbrookhoz lehetne rendelni esetleg masik lencsét (ebayen kívül)? A polarizalt reteg elkezdett lejonni, nem garanciális.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
SpeciCanyon #34446 üzenetére
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Fr3eWar #34445 üzenetére
sample - minta, szerintem ezek mennek a kirakatokba stb.
outlet bolt, sok szemüvegükhöz csak a zsák van, írják minden modellnél, hogy komplett vagy csak szütyő van hozzá stb
sikerült behúznom nekem is innen valamit... 50€ volt és galambok vannak rajta.. van valakinek tippje mi lehet?
-
Fr3eWar
őstag
Átvettem a TwoFace-t, látszólag minden rendben van, nem vagyok nagy mágus de szerintem eredeti.
Kérdés, ha sample az értéknövelő vagy értékcsökkentő, bárt kb mindegy, mert használatra vettem nem kereskedni
Mivel ennek a szárában csak annyi van, hogy sample. A korábbim ott made in china feliratot tartalmazott, ebben viszont nincs semmi, hogy hol gyártották.
A doboza valószínű nem a saját eredetije, mert a gyári plakett át van ragasztva valamiféle "hivatalos" cimkével, mely tartalmazza a valós szemüveg adatait.A szemüveg lencséje stimmel, poláros, szépen kontrasztol, olyan mint a korábbi darabé volt.
A kereten és a lencsén mikrokarc sincs, a szemüvegnek 0km-es új műanyag szaga van.Emlékeim szerint a korábbi HDO tatyónak nem fehér hanem fekete volt az összehúzó madzagja.
-
dreizwanzig
tag
válasz
SpeciCanyon #34440 üzenetére
thx! nincs is messze tolem
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok! Van egy Oakley Valve Ducati edition szemüvegem amit el szeretnék adni. A lencséje karcmentes, de a kereten van pár apró kopás. A tetején két oldalon , mert évekig az autóm kesztyűtartójában volt a tetejére állítva és ott csúszkált, meg a szárán van még belül pár kopás, amúgy elég jól néz ki. A lencséje nem polarizált. Sajnos a kis tasakja már elveszett. Vajon ebbe az állapotban mennyit érhet? - csere érdekelne poralizált lencséjű nagyobb hasonló formájú modellere.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
dreizwanzig #34437 üzenetére
34440 pontos oldalt írt
-
SpeciCanyon
tag
válasz
dreizwanzig #34437 üzenetére
😉😉
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Fr3eWar #34413 üzenetére
Tegnap hozta a postás a szemüveget, viszont nem volt otthon a feleségem sem, hogy át tudja venni, így értesítő jött, viszont ma elmegy érte a postára.
Ezt nevezem sebességnek. Csütörtök délután negyed hatkor megrendeltem, háromnegyedkor visszaigazolták, és hétfőn délben hívott a postás, hogy a ház előtt van. Németből->Magyarba -
majorosbence
csendes tag
válasz
dark/night #34434 üzenetére
www.o-planet.hu
innen rendelj bátran!
-
dark/night
csendes tag
Sziasztok!
Oakley napszemüveg vásárlás előtt állok, egy Crankshaft-et és egy Holbrook-ot szeretnék beszerezni...
Van valakinek tapasztalata ezzel a két webáruházzal?
https://www.shoptika.hu/
http://exin.hu/
A shoptikától azt a választ kaptam, hogy eredetiek a szemüvegek, anyag tok és papírdoboz jár hozzájuk, 1 év garanciát vállalnak, az exin-től pedig azt, hogy szintén eredetiek a szemüvegek, 2 év garancia van minden általuk forgalmazott napszemüvegre, az Oakley-khez általában gyárilag csak egy kis zsákocska jár, a megjelölt típusokhoz pedig mindig csak az. Azt írták, hogy az Európában gyártottakhoz nem jár külön garancia kártya, emiatt írnak minden esetben számlát és adnak jótállási jegyet is.
Ezek alapján bevállalható valamelyik oldal? Vagy tudtok esetleg más beszerzési forrást ajánlani?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
majorosbence
csendes tag
sziasztok.Lenne egy eladó Plasma XX-em(xp serial).Tömítés csere ráfér,egy nagyobbacska karc a jobb lencsén,keret makulátlan.Privátban ha kapok rá korrekt ajánlatot megválok tőle.szép napot!
-
atibuc
tag
Sziasztok.
Régi társam "Oakley Ducati Monster Dog" lencséje nincs valami fényes formában. Belül egy réteg elvált. Gondolom az izzadság teszi. Szeretnék eredeti lencsét hozzá vásárolni ha létezik. Ebben kérem a segítségeteket. -
fenyőke
csendes tag
válasz
Alpha630 #34426 üzenetére
Köszönöm! Van két custom lencsém a Pit Bull-hoz polarizált chrome lencsék, de a keretet sajnos eltörtem a hétvégén, és kellene valami olcsó megoldás Pit Bull keretre. A Pit Boss tetszett formára ,de olyan keret kell amibe bele tudom rakni a lencséket, mert elég jó volt használni őket. (sokat vagyok vizen)
-
fenyőke
csendes tag
Sziasztok!
Azt esetleg tudja-e valaki ,hogy a Pit Bull lencséje az jó-e a Pit Boss szemüvegbe? Ránézésre nagyon hasonló. Köszi a választ!! -
dreizwanzig
tag
sziasztok!
esetleg erdekel valakit egy gascan brown smoke?
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #34419 üzenetére
Najóvanmosmá fejezzed befele Attis
minden kiadott színben
nekem meg nincs egy óverdötopppom se?
meg miii?? halidély oil rig?? most hallok róla először -
napey
tag
válasz
SpeciCanyon #34417 üzenetére
Azt kell mondjam, méltó helyre kerültek.
Gratula
-
SpeciCanyon
tag
válasz
oszamaster #34414 üzenetére
Igen, azt hogy egy gagyi hamis kokley!
-
Fr3eWar
őstag
válasz
oszamaster #34412 üzenetére
Köszi, de ahogy TayRol is írta nekem pontosan a OO9189-14 típus kell.
Abból pedig semelyik e-bay-en nincs, csak egy darab ütött kopott.Viszont tegnap sikerült találni egy német outlet üzletet, ahonnan meg is rendeltem.
-
TayRol
nagyúr
válasz
oszamaster #34410 üzenetére
ez nem az. OO9189-14 számon keresd.
-
oszamaster
csendes tag
válasz
Fr3eWar #34407 üzenetére
Német ebayon van új jó àron! http://m.ebay.de/itm/OAKLEY-OO-9189-02-TWOFACE-NEU-OPTIKERFACHGESCHAFT-/112151572174?hash=item1a1cc12ece%3Ag%3ASVcAAOSwLnBX4pAx&_trkparms=pageci%253A40b109b1-6861-11e7-bbb8-74dbd1801e06%257Cparentrq%253A3fe0630c15d0aa13b38f283bffe7d3db%257Ciid%253A2
-
Fr3eWar
őstag
Sziasztok
Úgy fest valamilyen úton módon elhagytam a TwoFace Black Silver Ghost Text szemüvegem, annyira szerettem, hogy most valahonnan kerítenem kell egyet.
Hol keressem?
Egy lengyel boltban volt, írtam nekik de már ott is elfogyott. Hivatalos store-ban nincs. (annó Optic World-ben vettem). Amazon semmi. E-bay-en egyet árulnak aminek rommá van karcolva a lencséje. (képet is úgy csinált róla a barbár állat, hogy lencsével lefordítva fotózta...)Típus: oo9189-14
-
oszamaster
csendes tag
válasz
@rglaaf #34402 üzenetére
X metal bőr mars☺ Itt a lehetőség gyűlyteménybe😊
http://m.ebay.de/itm/OAKLEY-X-Metal-MARS-LEATHER-Michael-Jordan-/162583750055?hash=item25dabf25a7%3Ag%3AZwMAAOSwpINZYSg3&_trkparms=pageci%253A5a22a9d3-6566-11e7-8a14-74dbd180396a%257Cparentrq%253A2c58a48a15d0ab454f53335cffea8e89%257Ciid%253A2
-
icm
tag
Sziasztok!
Végre meglett, hosszú várakozás után elhatároztam magam.
Apám egyből le akarta nyúlni így neki is kellett egy feketét rendeljekamit ha nem használ... lehet nálam köt ki
Viszont felmerült egy kérdés: az aftermarket lencsék közül mit érdemes? Mármint melyik gyártótól érdemes, így kérdezem inkább. Valami narancssárga / rózsaszínt szeretnék mint pl a Persimon / G30. -
dreizwanzig
tag
sziasztok!
esetleg erdekelne valakit egy jo allapotu gascan brown smoke? szerintem a dobozat sajnos mar nem fogom megtalalni, csak a tokja van meg (feher).
illetve esetleg tudja valaki, hogy turbine rotort hol tudnek felprobalni? vajon van a lab-ban?
-
@rglaaf
veterán
-
SpeciCanyon
tag
Jaaa, első körben 450€-t mondott a srác hogy annyira emlekszik, mert már többen megvették volna... de aztán felhivattam a főnökét.. egy t pain oil rig 2 volt még régi motoros, azt elhoztam volna ha a csávó megtalálja a dobozát, de nem jött össze neki... mondta hogy írjak emailt és válaszol a főnök..remélem ez is 1000-1500€ lesz legalább 😂 Ezeken kívül semmi érdekes
Katasztrófa amúgy itt ezekben a kis sportboltokban, 90%ban belerakják egy random zsákba a szemüveget aztán viheted.... se doboz, se orrgumi, keménytok pl a radarokhoz... szólni kell mindenért
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest