Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Összehozhatunk valamit. Bár nekem már nincs semmi ritkaságom.

-
sfspirit
csendes tag
https://www.flickr.com/photos/151366614@N07/albums/72157687539980654
-
sfspirit
csendes tag
Sziasztok!
100 éve ígérem, hogy feltöltöm a kollekcióm. Most volt időm feltenni.
Kérem, tekintsétek meg a világon egyedülálló custom Monster pup gyűjteményem, ami minden elemében eredeti oakley. Remélem tetszeni fog!
(van egy kakukktojás) -
iamjunk
csendes tag

Nekem sajnos nem jött be, így 45k ellenében elvihető az új Jawbreakerem (Polished White/Grey Polarized). -
TayRol
nagyúr
New Racing Jacket "30 years sport collection" eladó. Cimborámé, 2x talán max, ha volt rajta. Teljes gyári csomag + 3 pár lencse: blk ir vented, +red ir vented, prizm road (!) vented.
Átvehető Pásztón, vagy előre egyeztetett helyszínen (ha valakinek Pesten kell, akkor magamhoz veszem).
Nagyon baráti, 35e ft-os áron.
-
gaborcsu
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jól látom, hogy ez egy oakley alu pult amire ki vannak pakolva a szemcsik?
-
-
gaborcsu
tag
A Maui és a Persol is pont ugyanazokban a gyárakban, ugyanazon minőségirányítási rendszer mellett készülnek, tehát szerintem egyik sem különb a másiknál. Persze van olyan hogy egy keretnek a festése pont ugyanott hibás, pláne ha egyszerre gyártották őket. Az Oakley polished black kereteinél is régi probléma, hogy sokszor tiszta mikrokarc, de ez még az usa gyártás idejében is ugyanúgy előfordult.
-
-
-
Urak, tudom, hogy ez Oakley topik... de olyan létezik, hogy egy ~40.000 forintos Ray Ban keretén hibák találhatók? Már a 2.-at kaptam az egyik webshoptól ahol azt állítják, hogy ez így jön ki a gyárból.
Végül is visszakértem az árat mert nekem hibásan nem kell de azért egy kicsit felháborítónak találom.
-
X-metal
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
És pont eladó.

-
Xlg
csendes tag
Hello!
Szerintetek hamis szemüveg szárában is előfordul oo szám? -
arnikusz
veterán
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
ÁÁÁ kinyír a fórumtárs ezekkel a képekkel, most mehetek nézni milyen taktikai kesztyűi vannak az Oakleynak újdonságként.

-
X-metal
tag
Ha valakit érdekel, akkor van pár eladó cuccom...
Pit Boss 1 : Black Iridium Polarized. Új. 40.000 Ft.

Juliet: G30 Iridium. Új. 20.000 Ft

.
Split: Jacket Infinite Hero Grey. Új. 20.000 Ft.
Split: Jacket Positive Red Polarized. Új, matricás. 25.000 Ft.

Magnesium M-frame Denim + Ice Iridium Heather, Titanium Clear Heather és VR28 Blue Iridium Strike lencse + Zsír új kemény tok. 120.000 Ft.

+kép nélkül:
Juliet: Dark Bronze lencse. Új. 16.000 Ft
Fuel Cell: Violet iridium lencse. Új. 20.000 Ft.Romeo1 (zsír új!!!) X-metal színű keret. 140.000 Ft.
Tudom adni új Violet lencsével és új lila gumikkal is. 155.000 Ft.Esetleg néhány tételnél kevés alku belefér...

Érdeklődni privátban, vagy a kola.karoly@gmail.com emailen...
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ez a cannon red straight jacket tényleg nagyon szép. Nekem egy metallic blue van. Mostanában szemezek hozzá egy fire iridium lencsével. A gyári grey olyan... szürke.
-
majorosbence
csendes tag
Sziazstok,tudom kemeny dio de gondoltam rakerdezek itt is hatha valakinek lenne elado oakley minute machine oraja mielott ebayen nezegetek.Koszi szep napot!
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hátsó út???
.
.
Az ilyen lencsebemutató készlet? Harrylsnak is van vmi hasonló, de lehet, hogy már eladta az Art Chantry-mal együtt
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Húú Art Chantry
meg Water Jacket, ez még az igazi vad Oakley design 
Gratula

Az Art Chantry attól a német eladótól van az ebayről? Én is szeretnék majd venni egyet, de már csak az EU-ból, elegem lett a NAV kapzsiságából
.
szerk. ja nem az, mert még fent van, sőt egy másik is, az is germániai -
Hullamos
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
.akkor ez most jo fogas lesz.....mikor az elado ugy arulja mind hamis
) -
Hullamos
tag
Erdekelne hogy szerintetek ez a regi Racing Jacket eredeti-e?Mert a csavoka hamisitvanynak tunteti fel,de szerintem eredeti.De azert jol jonne ha valaki megerositene az erzesem.....[link]
-
majorosbence
csendes tag
válasz
majorosbence
üzenetére
ekelt köszi az érdeklődéseket!
-
majorosbence
csendes tag
sziasztok.
Okaley xsquared/ruby szemcsim eladó 99.000-ért ha valakti érdekelne.üdv -
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
és van köztük eredeti is?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xlg
csendes tag
Sziasztok!
Gascan lencséje nincs valakinek véletlenül eladó?Használt használható állapotú is érdekelne,szürke,vagy valamilyen sötétebb színben.Köszönöm. -
-
napey
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
-
sz_proli
csendes tag
Sziasztok! Érdekel valakit két igazán ritka darab? Egy Goldbrook és egy Robert Williams Dispatch lenne eladó, mindkettő új, dobozos (minden tarozékkal) és sosem használt, tökéletes állapotú.
-
Head88
addikt
válasz
Head88
üzenetére
Rákérdeztem a hirdetőre, hogy a Racing Jacket oo9171-06-nak mióta átlátszó a kerete. (a fotókon ez volt a szárára nyomtatva)Tuti kamu volt a szemüveg mert közölte, hogy eladta és különben is keresztanyja küldte USA-ból 4 másik Racing Jacket szemüveggel de ennek a mérete nem volt jó

Már le is vette a hirdetést
Bírom az ilyen arcokat akik a kamu oakley-kat eredeti új áron próbálják elpasszolni. -
Head88
addikt
Srácok jól sejtem, hogy ez hamisítvány?: [link]
Úgy rémlik mintha a 009171-06 White/Black Ghost Text keretes lenne.
-
TayRol
nagyúr
Eddig a műanyag Oakley-jaimat langyos víz alá tettem és szappannal lemostam. Ezt a Ti Crosshair-rel is megtehetem?
-
esszki
újonc
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ráér. Jelezz majd! Köszi!
-
@rglaaf
veterán
tuti vétel?
[link] -
-
-
macikos
addikt
Amúgy olyan jó, hogy rákerestem a Monster Dog-ra, erre csak ebay-es találatok jöttek be a gagyi hamisítványokkal, hirdetések, stb.
Az Oakley részéről semmi hivatalos oldal nincs, hogy anno valaha is létezett ilyen napszemüveg, milyen volt, stb. Mindezt úgy, hogy a Monster Dog talán a valaha volt legnépszerűbb napszemüvegük volt.
Miért törölnek mindent, miért nem tudnak valami archívumszerűséget csinálni?

-
sfspirit
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Miért volt csalódás?

-
macikos
addikt
Sziasztok!
Akit érdekel, van egy eladó "Monster Dög"-öm

-
TayRol
nagyúr
válasz
PowerBuldog
üzenetére
Hát jobb mint a múltkori autós képeden az a ferde napszemüveg.

-
Hullamos
tag
Szerintetek ez a Tincan Carbon eredeti....?
-
arnikusz
veterán
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Pit Boss aztán nincsé.

Gratula én zsebkésekkel voltam így, de most már elment mind és csak a napi EDC maradt, meg Karácsonyfa alá a 10 éve vágyott Microtech Halo jön.Viszont egy Pit Bosst jövőre becserkészek.

-
Hullamos
tag
válasz
PowerBuldog
üzenetére
A madman jobban allt
)))). Csak vicc...hasznald egeszseggel,majd ha megunod keress meg 
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
-
DiwDiw
újonc
Sziasztok, segítséget kérnék tőletek.
Eladnám 10 éves Oakley Romeo 2 napszemüvegemet.
Fekete polarizált Walleva lencse, mikrokarcos én ezzel használom és van egy pár vadonatúj ugyanilyen tartalék lencse hozzá. Mit gondoltok hol, mennyiért lehetne meghirdetni?
Nagyon szépen köszönöm az időtöket.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
arnikusz
üzenetére
Naaaaa, megérkezett asszonykám, hozta a laptopot a rajta lévő listával
hozzáírtam a nyáron érkezetteket és:199db szemüveg van a "családban" ebből 181db az enyém

..És a kérdésre a válasz: 47db Monster Dog-om van.
Teljesség igénye nélkül amik vannak
2 antix, 4 batwolf, 5 dispatch, 4 eyepatch, 4 fatcat, 6 gascan, 3 fuel cell, 6 hijinx, 5 jawbone, 5 jawbreaker, 3 jury, 8 mframe, 19 nsj, 6 oil rig, 6 ott, 2 plate, 2 pro racing jacket, 9 radar, 3 scar, 4 splice, a többi az 1-2 db-os még
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok,
ha valakit érdekelne egy nagyon szép állapotu xsquared xmetal/ruby doboz nélkül 110.000-ft a vételára jelezze
üdv
b -
Xlg
csendes tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nagyon várunk már...😊
-
esszki
újonc
Sziasztok!
Monster Doghoz keresek eredeti fekete, vagy szürke, esetleg fire lencséket. Tud vki ebben segíteni?
Eszti -
Agyas
aktív tag
Innen árulja valaki a jófogáson a titán crosshairt?
Dobjon egy pü-t legyen szíves! -
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Köszi
2014es az utolsó feltöltés, akkor volt 30-40db kb... most már majdnem 200 
Troland26: lelkes amatőr vagyok csak, infós végzettségem van, de már 5 éve konyhán melózok, kezdtem mosogatóként, aztán rabul ejtett a cukrászat egy éve
ebben igyekszem már mélyülni.PowerBuldog: nagy királyság a tribal, imádom, anno 2év volt kb mire harryls beadta a derekát, de már 2 van ebből és a 10w40ből is

Koxx: már nem úgy néz ki a canyon, kikerült a fox40 meg a ccdb, és levegős tag/villa van benne. "Enduro" lett.. azért idézőjelben, mert 180mm mozog elöl/hátul ami már az enduro felett van, de én arra használom.
-
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
A bringák jobban érdekelnének

-
PowerBuldog
veterán
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Tribal Monster Dogra sokáig csorgott a nyálam...meg még most is.

-
troland26
őstag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nem godoltam volna , hogy szakács vagy

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Le a kalappal. Gyönyörű gyűjtemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

novemberben egész hónapban itthon leszek lenne aki raérne?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)