Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Tsaba-
tag
válasz
lorcsi
üzenetére
Az Árkados egy fokkal jobb, ma voltam próbálni. Bár tényleg drága, de elég sok prizm, meg polarizált lencsés van. Azt állapítottam meg hogy a drágább vonalon mozognak. "Alapmodel" nem is nagyon van. Viszont egy srác eladó jött oda, neki is Oakley van, szóval legalább ért hozzá valamennyire. De arra mindenképpen jó volt hogy rajöttem a Crankshaft lesz az elsődleges, már csak a lencse a kérdéses...
-
-
-Tsaba-
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Koxx: köszönöm

gaborcsu:Autóvezetéshez meg bringázáshoz használnám, és ami most van (bár ez nem okley) túl sötét és "hideg".
Ezért olyat szeretnék ami kicsit "melegebb színképet(?)" ad, és világos, de nem látszik át.
Akkor nekem jó választás lehet egy warm grey?Mondjuk ami még tetszene, az a Crankshaft - Shadow Camo / Fire Iridium lencsével.
Mondjuk itt is ki tudom próbálni, de ugye az üzletben más a fény, ki a napra meg nyilván nem vihetem... -
miki_nrg
csendes tag
-
-
-Tsaba-
tag
Bocsánat előre is a hülye kérdésért, de mint hozzá nem értő.... Olyan kérdésem lenne, hogy az alap "grey" és "warm grey" lencsék mennyire átlátszóak? Leginkább arra lennék kíváncsi, hogy látszik e benne a szemem, vagy az hogy merre nézek (tűző napon)?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Én is kérdezgettem a romeo-ról.(sorozatszám és, hogy hol vásárolta) Válasz helyett reggelre láttam, hogy törölte.
Gyanús, hogy őt is átcseszték. A képeken szerepelt egy hivatalos vásárlást igazoló papír is illetve valami laminált garancia kártya.
-
-
Coolby
tag
Sziasztok, lenne valakinek Oakley Spike VR28 iridium polarized lencséje, vagy komplett szemüvege eladó?
Régi nagy kedvencem a Spike, de nem találok hozzá polarizált lencsét és a régiekről már válik le belül a réteg, illetve karcosak.
Kérem írjon privátot ha valaki tudja honnan tudnék még beszerezni ilyet. -
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
De a mag four az eredeti amit annó vettél tőle?
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Igen, láttam. Vicces próbálkozás ez a romleo.
Sejtettem én is, hogy kamu de azt tartottam biztosnak ha megkérdezem itt olyan arcoktól akik nálam sokkal többet láttak már a témában. Felém ezeket "Bókli"nak nevezték annó.

-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Idézőjelbe akartam a romeo-t, de gondoltam hogy úgy is látjátok

Még az előzőhöz annyi, hogy pont ilyen minden elem más színű azaz szivárvány kokli-k, xx-splice-plate volt mindenhol minden árusnál 2005 + - pár év, 1-2e ft-ért. Ezek szerint maradtak még ép darabok ezekből is

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Köszönöm. Pont ezt a választ vártam nálam jóval tapasztaltabb kollégától.

Az a romeo mekkora gagyi. Se sorozatszám az orrnyergen.. ívelt végű szár... polarized lencse. stb stb.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Hát, látszik a keret anyagán hogy gagyi, volt ilyen a kezemben... borzasztó gagyi...
Jofogason láttátok biztos a romeo-t, megnéztem, s látom, hogy egy “ismerős” hírdeti...
Anno vettem tőle egy optikai mag four s-t, majd pár héttel később elkezdett irogatni, hogy adjam neki vissza, mert hogy megbánta, meg mennyi emléke fűződik hozzá....s addig fajult, hogy konkrét elküldött a fenébe, hogy mekkora szemét vagyok
írtam neki hogy csere a mag four-ra ami az övé volt 
-
Head88
addikt
Én vágom. (nem az volt a kérdés, hogy újként mennyibe került mert akinek fingja sincs, hogy mit árul az nyilván nem tudja belőni az eladási árat sem)
Egy 60éves fickó akarja eladni. Azzal, hogy eddig bringázott de már nem akar és a kerával együtt eladja a bringás szemüvegét is.
Az öreg váltig állítja, hogy eredeti.(telón említette, hogy újként 60 volt) De sztem kamu.Szóval tisztelettel azt szeretném kérni, hogy egzakt választ írj ahelyett, hogy hülyének nézel.
Köszönöm szépen. -
-
Head88
addikt
Sziasztok,
Jól sejtem, hogy ez kamu?
Az eladó állítása szerint (miért is ne mondaná) eredeti XX twenty amit egy haverjától vett aki 60ért vette stb stb. Tudomásom szerint a 2000-es twentynek nincs ilyen színkombója. (emerald lencse, szürke keret szárán ezüst ikon, orrgumi sötétbarna, szárgumi piros) -
Kt2tojas
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam ide - sajnos rossz dolog miatt:
Múlt hét pénteken a 14-es villamoson maradt(?) a Penny-m. (a rohadt meleg miatt izzadtam, mint a dög és levettem mikor megtöröltem a búrámat a kis törölközővel, amit direkt ezért hordok ilyenkor)
A tokja a zsebemben és persze mire észrevettem, már esélytelen volt megatlálni a villamost (és a szemüveget).
Megpróbálom megkeresni valahol a sorozatszámát, de addig is annyit róla, hogy nem az eredeti lencse van benne, hanem egy fekete Walleva - az eredeti lencsék + egy még bontatlan Walleva szett otthon várja haza a gazdiját...
Van még Julietem és egy Big Quare Wire is, de a Penny volt a "kedvencem" és szeretném nagyon visszakapni.
Ha esetleg valakit bekínálnak vele, vagy tud róla, esetleg már meg is vette: akkor kérem szóljon/üzenjen/akármi - vagy ha már megvette valakitől, akkor vissza is vásárolnám!Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv
Tamás -
P00By
nagyúr
Köszönjük gaborcsu-nak a szemüveget! Ráadásul asszony elrontotta a netes rendelését (túl nagy volt), gaborcsu minden segítséget megadott és személyesen ki tudtuk választani a megfelelő méretet

-
SpeciCanyon
tag
válasz
HyP3b0y
üzenetére
Igen, egy Nicky Hayden eyepatch, 2007ben adták ki az o-review szerint. Ma indult útnak.
Biztos a 06-os vb címre
R.i.p. Kentucky Kid!Szerintetek az is benne lehet amit az egyik hazai kajakos kapott?

Anton, rio arany frog gyűjteménye... szerintem nála feljebb lévő gyűjtő nincs.. persze akik posztolják a szerzeményeiket.... sajnos a maranelloi magyar nem posztol ide

M. Bence, nem posztolod ide azt a kis háttérinfódat ezzel kapcsolatban?

-
harryls
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
A spike görbület asszem 6.00, szvsz a fuel cell lencséje kiadja, abból meg van választék. Utána kéne nézni. A lencse szabás listába sajna nincs benne a spike
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nicky Haydenhez lehet köze gondolom amikor bajnok lett 2006-ban. (69-es rajtszámból)
Szponzorált volt már akkoriban? (Ducis dolgokkal tudtam hogy igen, de azok későbbi évek)
Szegényt isten nyugosztalja

-
Papa-Georgo
senior tag
Sziasztok!
Spike-hoz keresek polarizált lencsét, de ahogy nézem esélytelen kb. Eredeti nincs nagyon, után gyártott meg nem passzolt a keretbe teljesen. Tükrös kéket szeretnék, de tudom ilyen gyáriban sincs.
Esetleg tudtok olyan optikát ajánlani ahol jó minőségű lencsét tudnak vágni a keretbe? Olvastam, hogy már volt aki vágatott más fajtába...
Esetleg a Spike lencséje kompatibilis más modell lencséjével?
-
SpeciCanyon
tag
Gyertek a csoportba!
[link] -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Valami Nicky Hayden, mivel nem oil rig, felteszem eyepatch

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Ezek mennek majd a diorámába?
-
Csésan
csendes tag
Jártam már Baján, tőlünk vagy három óra kocsival.Szerintem is hihető amúgy a story.Én csak a csomagtér méretére gondoltam ,hogy nemfért be a motyó ...
[link] . Speci nagyon jó az a monster dog ! Hányadik db ez már ? -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nyugi elég rég olvasom a fórumot csak eddig nem nagyon írtam. Tudok róla, hogy Te műanyagban utazol.(ezt nem is firtattam egy szóval sem)
Nem visszavágásnak szántam a dolgot. Ne haragudj. De azért te is ismeretlenben lehúztál engem, hogy akkor én egy nem korrekt vevő vagyok mert 2 alkalommal bepróbálkoztam.
Olvastam azt az átverős esetet, még reagáltam is rá akkor. Az viszont nem volt már meg, hogy a 2eset ugyanaz. Rég volt, ennyi.
Te is szereted az akph-t.
Hát akkor "phaszkivan vaze"
Písz. -
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Eléggé új vagy itt, szánhattál volna időt arra, hogy egy picit visszaolvass... harryls-el már lassan 10 éve üzletelünk, kb 70 szemüvegem tőle van, minden üzlet gond nélkül lement.
Azt is megtudhattad volna, hogy engem teljesen hidegen hagynak az xmetalok, 2x volt julietem, 1x mars és Romeo. Az első julim (carbon/black) ment harrylshez az első whitecamo MD és egy gunmetal/fire minute jött érte. Majd évekkel kesőbb újra megpróbáltam a julit megszeretni, harrylstől vettem egyet, majd pont egy hét múlva nulla ft haszonnal ment is, pont bajára
vettem egy romeo-t amit még meg se kaptam de már harrylsel elbizniszeltük nsj-kre.. pár db-ra.. 18? 19? 
Amit visszavágásnak szántál az pont egy ducati juliet volt amit harryls kérdezett hogy ki vette meg, nekem magaslabda volt és lecsaptam, hogy én
de nem azt írtam hogy rálicitáltam akárkire is, hanem azt hogy ha rám licitálnak akkor még 5e ft arra 
Aztán ott van alatta hogy “átverés” volt, mert egy téli olimpiás radar ev jött a Juli helyett.
“.... Nyisd ki a szemed, és ne csak nézz, láss is b+!....”
[link] -
Head88
addikt
válasz
gaborcsu
üzenetére
Nem másolom be a teljes 1,5 órás beszélgetésünket de ez az eset tényleg hihető volt. Ha maradt volna valami akkor az ma meg is néztem volna.
De természetesen nem muszáj elhinnie senkinek. Ezzel akkor zárnám ezt.(#35349) Csésan
Azért nem csak laferrarik meg fxx-ek léteznek. Itt Baján(koszos kis déli város ami mediterrán üdülőváros szeretne lenni) is ismerek olyan tagot aki egy 430at hajt, de szoktam látni egy sárga lambót meg 3 különböző porsche-t is. Mind magyar rendszámúak. Szóval a ferrari-s része is teljesen hihető. -
Csésan
csendes tag
Akkor a dobozok felét már az ülésre kellett pakolni mert a csomagtartóba nem fért volna el !

Viccet félretéve , jól járt a tag. -
Head88
addikt
Ez most igaz volt. Elég sokat dumáltam az eladóval. Hidd el nem vagyok egy könnyen átverhető fazon.
Megpróbáltam a rálicitálást mert ténylg szerettem volna azt amit árultak. Félreértés ne essék nem haszonszerzés céljából vennék szemcsiket hanem mert tényleg tetszenek. Ami van, azokat is hordom.
A rálicitálós dolgról annyit, hogy még régebben te is írtál valami hasonlót, hogy az egyik vásárlásodnál az eladónak azt mondtad, hogy más mindegy mennyit ajánl te többet adsz érte. Szóval te sem veted meg az ilyen eszközöket.
-
napey
tag
válasz
Head88
üzenetére
így képződek az urban legend-ek a ferraris oakley felvásárlókról

szerintem koxxnak volt igaza, és ez csak egy etetés volt
amúgy annál a jófogasnál hulladványabb ócskább és használhatatlanabb oldal nem volt még nálunk
néha megpróbálok nézelődni rajta, hátha én is kifogok egy ichiro julietet 3200 ft ért vagy ilyesmi aztán kb 1 perc után feladom a küzdelmet vulgáris szavak hallatása kíséretében
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Én a montoya splice-ért meg a bmx chrome jawbone-ért bringával mentem, majdnem ugyanolyan vagány

Nem netes licitálgatást írtam, de szerinted rajtad kívül nem beszélhette le a nő a személyes megnézést és vásárlást másokkal, akik egy kerülettel laknak arréb nem bajáról mennének? Ha maradt volna cuccos persze, de a Fantom elnyelt mindent

Nem belédállni akarok, nehogy félre értsd! De ezek szerint akkor rosszul csinálod azt amit.... megjegyzem, csak mellékesen, abból amit írtál, hogy személyedben egy rálicitálóst üdvözölhetünk ezek szerint

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az imént írt a nő nekem, hogy az illető elvitte az összes szemüveget. Újak + használtak 32db.
A fickó egy ferrarival ment a lakáshoz. Ja és még annyit írt a nő ,hogy kiderült a fémkereteseket a testvére nem szponzorba kapta hanem az Andrássy útiban vette. (előkerültek a blokkok) Ennek tudatában drágábban adta a cuccot. "De tényleg korrekt árat kaptam érte,mert volt olyan szemüveg amiért 120 ezer ft adott"A jogot arra adta a nő nekem, hogy ha marad cucc (nem maradt) akkor azt másodikként nekem engedi személyesen megnézni és helyben kp-ban fizetek ha valami tetszik. Szóval nem netes licitálgatást beszéltünk le.
A zero-hoz se orrnyereg, se szárgum nem volt. (de tudtam volna intézni mindkettőt)
Egyébként jófogásról annyit, hogy az utóbbi 1 hétben 3 használható darabról csúsztam le és ezeknél próbáltam túllicitálni az előttem lévőt(jelentősebb összeggel) de mindig megkaptam az eladóktól, hogy ez nem lenne korrekt. Szóval én belefutottam abba a kevés korrekt eladóba amik nincsenek jófogáson.
Egyébként szoktam nézegetni több olyan osztrák oldalon is amiket említettél. 1000 éve vadászok egy jó árú Scar butterscotch-ot.Találtam is, szóval lehet ez a vadászat is lassan a végéhez közeledik
-
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Nem akarlak elszomorítani, vagy a kedved szegni és jó lenne ha nem lenne igazam.... de..... én ezért hanyagolom kb a jofogas-t.

Ráadásul pont a saját példád is bizonyítja. Láttam én is a Zero-t nem volt hozzá orrnyereg, az volt az ugye? nem tudom már mennyiért volt fent, hiába írsz azonnal, akár egy percen belül, hogy neked ennyiért kell s még a postát is állod, utánad biztos ír/nak még, X+ valamennyit ad rá.
Itthon szerintem az eladók része akkor is belemegy ha már beszélt veled első jelentkezővel. De ha belegondolsz, miért is ne adná annak aki többet ígér? a baj, az, hogy ha már lebeszélted eltűnik, nem válaszol. Pedig lehet ha annyira vágyott modell, még te is adnál érte többet, akár a rádlicitálónál is.
A másik, a “neked adott jogot”, hogy megvedd azokat a szemüvegeket amik maradtak... írtad, hogy amíg te beszéltél vele, 5 másik jelentkező is volt.. szerinted az 5ből mennyi fog rád licitálni, főleg (maradjunk az ismert árnál) egy 7500ft-os kozikra? Te megvennéd, hogy végre legyen egy, hordanád, vigyaznál rá, és marha boldog lennél, egy ilyen jó fogással.. ha hibátlan, dobozos, szerintem 40ért is találni rá hamar vevőt, persze ebay-en... hidd el nekem, hogy az 5ből lesz aki felveri 30ig mert neki az a ~10 haszon is megéri, vagy akár még 5e ft is...
A német/osztrák oldalakon ha te vagy az első akkor 99% hogy a tiéd, hiába ígérnek rád, vannak annyira korrektek.
koxx, hidd el rengeteg olyan van aki sz.rik rá, itt kint is, simán igaz lehet, nekem az érdekes, hogy mihez viszonyította vagy hogy találta ki a nő az árakat ha fogalma sincs? Ha neki értéktelen akkor lehetett volna 2-3e ft/db is nem? Ezek pedig olyan árak amikre mindenki ugrik gondolkodás nélkül....Nem hiszem, hogy itt a jofogáson tudott viszonyítani és az alapján belőni az árakat. Illetve ha dobozosak akkor meg ha csak ebay-re beírod a dolgok nevét... lehet igaz a story, és remélem, hogy olyanhoz kerül aki beteszi a vitrinjébe nem pedig aukcióra! Hajrá

a sz.rik rá dologhoz, vettem már egy osztrák sráctól, 200€ Fire OTT-t, ő mondta, hát, megnézte az ebay-t, és oké hogy 3-400$ és fölfelé az OTT-k ára, de amerikában okés, de ausztriába ki ad érte ennyit? Pedig még Mo-n is elmenne

Nektek vélemény? Bár aki profithajhász, az úgysem véleményez.
-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Egy blue camo fatcat. Régen nagy kedvenc volt.
Fentről a második az mi? -
SpeciCanyon
tag
válasz
Head88
üzenetére
Ezek pedig már úton

illetve jött egy-egy leharcolt Nsj és eye jacket fillérekért, képem még nincs, okkal vettem meg őket, szeretnék egy kis “diorámát” velük, egy munkaasztal szerű kis jelenetet, airbrush pisztollyal, mintha custom készítés lenne
ha valakinek lenne hasznalhatatlan airbrush pisztolya, kérem jelentkezzen 
Szerk.
A legjobbat meg el is felejtettem... ahonnan jött a tron gascan, ott láttam... és találtam egy vadi újat. Frankó lesz a 2 tld gascanhoz

-
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
wow
Remélem majd a többit is láthatjuk. -
Csésan
csendes tag
Srácok a Kozikra én is lecsaptam de azt az üzenetet kaptam ,hogy elkelt

-
Head88
addikt
A dumából az jött le, hogy egy nagyon egyszerű családanya. Holnap kiderül. Ha marad valami szemcsi akkor arra nekem adott jogot, mert én jelentkeztem másodiknak. Ígért képeket és ha lesz valami ami tetszik akkor ezért már érdemes lesz felutaznom Bajáról BP-re. De sajnos ha igaz a dolog akkor esélyes hogy ilyen potom árakon a vevő visz mindent. Odalibeg fél millával és felmarkol 10 új fémkeretest meg több mint egy tucat műanyagot.
-
-
Head88
addikt
Annyit mondott ,hogy eladnak egy lakást és egy dobozban talált egy halom új és használt szemüveget.
Neki nem érték csak lom. Azt ígérte, hogy ha marad valami amit nem visz el reggel a vevője akkor küld róla képeket. Nekem elég hihetőnek tűnt a nő. Azt mondta hogy a kajakozó testvérét az oakley szponzorálta és azért vannak a cuccok. 3 műanyag kereteset rakott fel jófogásra ami kemény 15 perc alatt elment. Az egyik egy hijinx kozik 7500Ft-ért. A fémeket holnap rakta volna fel, de a vevője egyből ráugrott mindre amint megtudta, hogy van több szemcsi. A szemüvegek pontos típusát nem tudta, de sikerült kihúzni belőle olyan infókat hogy Jordan van egy kerek bőr bevonatú dobozán, vagy 2színű keretes juliet meg arany színű illetve egy rozsda színű penny. -
-
Head88
addikt
Amennyit beszéltem a nővel, kiderült, hogy 10db fémkeretes soha nem használt dobozos szemcsi van. Ebből 4db-ra emlékezett. Penny copper/vr28 blk iri, Mars Leather/gold iri, Juliet 24K/ Titanium Iri Polarized és egy Juliet TiO2/VR28 blk iri
Valaki holnap reggel 8kor nagyon jó üzletet fog kötni BP-n.
-
Head88
addikt
Srácok én ki vagyok akadva. Van jófogáson egy nő aki eladja fillérekért a kajakozó testvére szpozorban kapott oakley szemüvegeit. Juliet mars penny stb. stb. dobozos használatlanok. Egy tag lecsapott az egész készletre. Holnap viszi el a nőtől 20-30ért darabját (a fémeknek). A műanyag kereteseket meg 7-8ért.
-
Shy
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, van egy régebbi nem tudom pontosan milyen HIJINX szemüvegem. A lencsék már csúnyán karcosak, hol lehetne ezt kicseréltetni? Sima fekete irídiumos lencsék vannak benne, adnátok valami tippet hogyan oldjam meg? Ha lehetne nem szeretnék horror árat elkölteni. Írtam levelet a thelabnak, de hátha van olcsóbb/okosabb megoldás is.
Köszi!

-
lorcsi
veterán
-
SpeciCanyon
tag
Hm, hm... látva, hogy ezek a régebbi szemüvegek ilyen gyorsan eltűnnek, nem hiszem, hogy olyanok vették/veszik meg akik a nyárra akarnak egy márkás, jobb szemüveget..
cápák tesókáim cápák!
-
Head88
addikt
A Jófogásos 1999-es New Zero 0.4 cobalt/+red iridium szemcsit innen vette meg valaki?
A vevő jó gyors volt.
Tegnap közvetlen az után, hogy felrakta, írtam az eladónak de nem válaszolt egészen mostanáig... annyit, hogy bocsi elkelt. -
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Jófogás
10e
Így van -
Head88
addikt
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az. A tulaj édesanyja rakta fel eladásra. Karcmentes lencsékkel, szövettok és doboz nélkül.
-
SpeciCanyon
tag
válasz
PatsNation
üzenetére
Az volt 8e-ért?
-
Head88
addikt
válasz
PatsNation
üzenetére
Csak szerettem volna. 2órával az után, hogy felkerült, már el is adta a hirdető. Azt ígérte ha hétfőn nem utal a vevő jelölt akkor én jövök a sorban de sajnos utalták neki a pénzt.
-
PatsNation
csendes tag
Esetleg innen húzta be valaki a jófogásról a blood/blk ird. Eye jacket-et?

-
gaborcsu
tag
Van valakinek gyári vagy akármilyen hídtömítése Juliethez? (Sajnos amit Isti csinál az vállalhatatlan minőség, vmi farigycsált gumidarabot rak bele ami semmit nem ér hosszútávon)
Ja a lényeg, hogy gyorsan kéne -
-
harryls
aktív tag
Esetleg tudja valaki hogy a monster pup lencsegörbülete 8,75 vagy 6,00?
-
-Tsaba-
tag
válasz
gaborcsu
üzenetére
Igen, köszönöm, sejtettem. Csak fura volt hogy ott van látszólag minden (doboz, kendő, stb.).
De persze azért is kérdeztem meg itt mert nem értek hozzá
Hamarosan venni akarok egyet az alsó szegmensből, csak bizonytalan vagyok hogy melyik állna jól...
Sajnos itt Szegeden eléggé magasak az árak, de lehet felpróbálok párat és megrendelem nálad
miki_nrg : köszi
-
Sziasztok!
Valakinek eladó Jawbreakrer?
-
zolee145
tag
Kár volt annyit agyalnom. Ma kipróbáltam a deep water lencsés Fuel cell-t és tökéletes vezetésre is. A gyors próba után még úgy 100 km-t vezettem benne, és mindössze az oldalablakomon láttam egy kis foltosodást, de az sem zavaró. Sőt, a telefont is látom, meg a gps-t is, szóval minden okés.
Köszi gaborcsu.
-
Csésan
csendes tag
Az gáz ,hogy a szériaszámok lemaradtak.[link] megnéztem ezt a videót és jobban megértettem ,hogy miért 3.3m az a c6

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

lebeszéltem 12 szemüveget ebből 10 artist