Hirdetés
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
majorosbence
üzenetére
Ára?
-
majorosbence
csendes tag
Sziasztok!
Ha netán valaki szeretne egy új,még napvilágot nem látott karcmentes OTT fmj/fire színkombináció dobozával együtt jelezze.
Csere érdekelne: XX vagy X-squared vagy R1ÜDv
[link] -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
majorosbence
üzenetére

-
majorosbence
csendes tag
Vitrin elkelt köszönöm!
-
válasz
majorosbence
üzenetére
Vitrin tartalmával együtt 120-at is adtam volna érte

-
majorosbence
csendes tag
ha valakit erdekelne a kepen lathato vitrin privatban jelezze( 100.000 huf).A benne levo szemcsik nem eladoak.
[ Módosította: radi8tor ]
-
-
Hullamos
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
van fent egy a jofogason.....110e-ert utangyartott lencsekkel,egyik forumtars arulja.......

-
-
TayRol
nagyúr
Nincs valakinek eladó új prizm lencsés síszemüvege? Mivel kb 3 hét múlva megyek, valamit kellene vennem (a régi nincs meg, valahol eltűnt a költözés közben). Ha nincs, akkor Gaborcsutól berendelek egyet.
-
Hullamos
tag
Szerintetek blama egy ilyenert kiadni 15000 forintot?[link]
-
troland26
őstag
Vajon nem leharcolt half-x et lehet még kapni valahol ..ami reális áron van ? Leginkább 04-141 érdekelne ...

-
Frogman
újonc
Üdv,
Tanácsot kérnék, van egy x metal juliet szemüvegem 10 éves és az iridium lepattog róla ki kéne csarélnem de amerikából horror a rendelés. Még ott vettem annó. Lehet a tengerviz tönkretette párszor beestem vele e vízbe. Illetve gumi is kéne a szárára mert oda van. Hol lehet ilyeneket beszerezni?? Köszönöm üdv. mindnekinek.
-
huniross
tag
Nincs valakinek Oakley Half Wire 2.0 napszemüveghez jobb oldali szár? Eltört a rugó az enyémben és nagyon a szívemhez nőtt, nem szívesen dobnám ki.
Köszi. -
majorosbence
csendes tag
Sziasztok!
ha van valakinek eladó sorban x-squared xmetal vagy polished szemcsije(keret is megteszi) szóljon plíz
-
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Whisker napszemüveg keret, illetve látásjavító szemüveg keret között van különbség? -
Spy89
aktív tag
Sziasztok!
Erről a boltról mi a véleményetek tapasztalatotok - a linkelt szemüveget néztem ki.
-
j_szilard
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Oakley(batwolf) iridium-os(polarizált) lencséhez milyen tisztító folyadékot és törlőkendőt ajánlanátok?
A gyári szetten kívül 07-101Köszi!
-
harryls
aktív tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Én is voltam 15 óra körül. Mint kiderült half jackethez már nem fog érkezni szárgumi és nálam az eléggé használatban van.
Isti mondta hogy már csak szettben van, az is összesen 10 dobozzal, 3-at elhoztam. Úgyhogy ha valaki sűrűn használ half jacket 1-est szerintem menjen be érte. -
trafóóó
tag
Van egy Oakley snowboard kabátom ami eladó sorba került mert nagyon nagy lett rám.
Pár alkalommal volt hordva nagyon jó állapotban van.Európai xxl es méret.
Ha valakit érdekel ide dobtam fel pár képet róla.Ára megbeszélés tárgya akinek van komoly ajánlata dobjon 1 privátot. -
KMan
őstag
Optikai szemuveghez keresek szervizalkatreszt (szargumi).
A Kiraly utcai LAB elerheto emailben esetleg?
Valahogy nem talaltam a neten email cimet hozzajuk
-
Hullamos
tag
Szerintetek ez a Tincan eredeti-e?Rakerestem a serial-ra a O-review es Tincat ad ki de nem a kepen latottat hanem egy masikat.....a ket modelen az elteres az egy szam.......vagyis a hirdetett szemcsin az SKu az OO4082-04,de ennek a szemcsinek ez eredeti szama az OO4082-05 kene legyen.Szoval.......

-
czuczb
csendes tag
Sziasztok!
Mindnekinek Boldog Új Évet Kívánok!!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Boldog új évet!

-
Sh4rk
aktív tag
Nagyon boldog és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánok minden tagnak!

-
krain
tag
Boldog Karácsonyt Nektek!

-
Alpha630
tag
Oakley cuccokban gazdag, boldog karácsonyt mindenkinek.
-
TayRol
nagyúr
Srácok, úgy néz ki beújítok egy Jawbreakert, de ha netán van valakinek Pitch lencsés Radarja, amit esetleg eladna, az szóljon.
Egyébként Kellemes Karácsonyt Kívánok Mindnekinek!

-
harryls
aktív tag
Valaki cserélne x-metal dobozokat? A képen láthatókból lehet válogatni, a juli plasma/ice új verziós coinnal.
Amik érdekelnének romeo1: mindegy melyik
juliet: xmetal/black, xmetal/ruby, polished/vr28 black polár
XX: plasma/ice, xmetal/black
Érdekelne még a képen látható kártyatartó max3db, adnék érte dupla alu szemüvegtartó állványkát -
-
gaborcsu
tag
-
majorosbence
csendes tag
Tudom nem lesz egy egyszerű mutatvány,de ha van valakinek Minute Machine órája eladó vagy cserélné xmetal szemcsikre jelezzen nyugodtan.köszi szépen,szép napot !
-
Vole
aktív tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Nekem szerencsere van kb. 8 par uj Juliet lencsem sajat hasznalatra, ugyhogy nincs ilyen gondom, de ha gyari lencset szeretnel, akkor felhivhatom a kanadai nagykert, hogy milyen lencsek kaphatoak meg. En legutobb nyaron vettem par Ruby lencset meg talan Black Iridiumot, mar nem emlekszem. Faternak is tudtam venni ket par Monster Dog lencset, ugyhogy nagyobb keszletuk van mint az europai orszagoknak.
Termeszetesen bolti aron adjak ( ha jol emlekszem CAD 50 korul van egy par ) + posta, de ha eredetit akarsz, akkor nincs tul sok lehetoseged. Szerintem akinek van tartalek lencseje, az nem adja el

-
iamjunk
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van eladó garage rock szemüvege egyszerűbb matt keret/lencse kombóban?
Gaborcsunál csak egy db polished blacket találtam.Köszi!
-
Alpha630
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Ritka bizony. Nekem még egyszer sem sikerült itthon, neten, "kéz alól", jó áron venni semmi Oakley cuccot.
Vagy elkapkodták a nálam szemfülesebbek, vagy hülyének akart nézni az eladó.
Volt hogy már majdnem beültem a kocsiba, hogy megyek Pestre szemüvegért aztán a saját hazugságába dőlt bele az eladó. (Kiderült hogy nem saját képekkel hirdetett. Meg hogy fake az áru... még jó hogy oda nem értem...)
Külföldről, vagy véletlenül magánembertől volt már szerencsés vételem. Egy darabig nézegettem naponta a hazai hirdető-oldalakat, de beleuntam kb. az 5. gyogyós után. Inkább fizetek többet, ha annyira elönt a birtoklási vágy. Nem vagyok túlzottan sem türelmes, sem kompromisszum-kész.Szerk.:
Van egyéni tapasztalat a +Red Iridium Polar lencsékről valakinek? (Nem 00-verzió)
Mennyire jó választás az átmeneti időszakokra?
Milyen a színhatás belülről?
Csak merthogy a Sapphire Polar-t neutral-nak írja a táblázat, és szerintem igencsak kontraszt kiemelő.
Úgy általában, minden-naposra használható lencse? -
Hullamos
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Ma bevittem a szemcsit az optikaba.A holgyike azt mondta hogy nem teszi ra a nyakatt,de megprobaljak megcsinalni holnapra.Kozben voltam a Lab-ban is...nincs Juli-hoz lencse........ha netan van valakinek elfekvoben egy lencse ami meg hasznalhato....nyitott vagyok mindenr.Es aki meg nem tudja,elmondom hogy a Lab-ban 24ig 30% kedvezmeny van minden textil termekre....szemcsikre nincs

-
majorosbence
csendes tag
válasz
Alpha630
üzenetére
azert ne keverd ossze a jofogast es egy vateras buy it now aras aukciot.Plusz a karabineres tetelt en hivtam eloszor es ra egy hetre vettem át es
mondta az elado hogy csomoan hivtak es ajanlottak nagyobb osszeget annak ellenere hogy mar foglalasban volt.Epp ez lett volna a mondanivalom hogy ritka manapsag az ilyen... -
Alpha630
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Nem olyan régen pont te vadásztad le 3000-ért azt a karabínert, amire évek óta vágyom, de a gyűjtők horror árképzését nem nyelem be, annyira nem...
Még nem vette le a hirdetést az ember, pedig ti már megegyeztetek. Ilyen ez a kapitalista világ...
Persze senkit nem hibáztatok, de szerintem neked sincs miért. -
majorosbence
csendes tag
szeretnek megosztani veletek egy sztorit ami manapsag masokkal is elofordul/fordulhat.Vateran leutottem egy xsquared polished/vr28 szemcsit amire mar 2éve vadaszom.Nagyon megorultem neki hogy vegre sikerult de ma jott a fekete leves...szombat utan ma reggel jott az elso eletjel az eladotol miszerint privatban megegyezett valakivel es eladta mielott en leutottem volna....jottek a kifogasok hogy nem szokta bekapcsolni a telojat hetente egyszer,stb...nyilvan valaki megszerezte a szamat es radobott meg penzt...mondanom sem kell elegge elszomoritott de remelem legalabb jo helyre kerult a szemcsi.Na mind1 a lenyeg hogy addig ne orulj
amig nalad nincs a kivant termek :/ -
Hullamos
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
Meg nem volt idom......de majd holnap....
-
harryls
aktív tag
-
Hullamos
tag
válasz
harryls
üzenetére
Koszonom.Es sajna nem adom el mert utanvetelel kuldtek,azt mondtak hogy makulatlan...40e fizettem erte.....errefel a csavar beletorve a lencse pillanatragaztoval beragasztva a keretve.....a lencse annyira karcos hogy ha felteszembkodos a kilatas....szoval szornyu.De a keret rendben van a gumik feszesek.X metal keret.Igy ha sikerul megoldani a menetet,irany a lab es veszek valami jo lencset
)).Vagy ha van valakinek elado juli lencse valalhato allapotban jo aron az is erdekel. -
-
majorosbence
csendes tag
-
Hullamos
tag
sziasztok.egy olyan gondom lenne hogy a tulajdonomba kerult egy juli aminek a lencsbefogo csavarja bele van torve a menetbe.......es lehetetlen kiszedni.....veletlenul nem tudtok egy eljarast,amivel kivehetem,vagy hogy kihez fordulhatok Bp-n(mert ma utazom bpr-re) aki segithet ez ugyben rajtam?Elore is koszi a valaszt.
-
majorosbence
csendes tag
koszonet goldnarzm-nak az xs-ert es sz_prolinak az XX-ert!
korrekt,megbizhato forumtarsak!
barkinek lenne elado x-squaredje jelezze batran!
udv -
gaborcsu
tag
Aki nem ismeri pl az új prizm lencsék adatait, annak támpont lehet a lista, amit feltettem az oldalamra: [link]
Az oakley oldalon már jó ideje nem találom a lencsék adatait, pláne nem a régi lens tints-es mintaképekkel de most ebbe belebotlottam valahol. Ha tévedek és van fent ilyesmi az linkelje már be pls. (Az tudom hogy lens tints most is van de a lényeg kimaradt belőle. -
majorosbence
csendes tag
Hello
eladó sorban lévő x-squared valakinek?(bármilyen színkombó érdekel)
KÖszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron / Western Digital 256GB M.2 NVMe SSD
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)).Vagy ha van valakinek elado juli lencse valalhato allapotban jo aron az is erdekel.