Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpha630
tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszi.
Azt olvastam, hogy a Big Taco lencse jó donor lehet Romeo-hoz.
Vajon jó lehet Monster Dog-hoz is?
Milyen nem kifutott szemüveg lencse adja ki őket? (Márha a Big Taco nem jó mindkettőhöz)
Sajna az aftermarket lencsék a kukába valók, akinek van info-ja, dobja már fől pls.
Nem szeretném ha más íve lenne a lencséknek, ezért repültek a Fuse lencsék. (Vásárlás után, merthogy ezt bezzeg nem reklámozták.)
Köszi! -
válasz
majorosbence
üzenetére
PB 1-hez sok sikert
ebayen sem nagyon van, ha meg néha feltűnik akkor horror áron. -
majorosbence
csendes tag
ÜDv
vásárolnék szemcsit.Akinek van a felsoroltak közül eladó sorban kérem jelezze.Doboz,stb nem fontos...Illetve bármely színkombó érdekel.
X-squared
X-metal XX
Romeo 1
Over the Top
Pit Boss 1
Kozik Hijinx
Ernesto Fonseca antix
Fuel Cell rust decayelőre is kösz
ÜDv -
-
Allstar21
csendes tag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy Oakley napszemüveghez, hol tudok lencsét vásárolni?
Esetleg valamilyen üzletben, vagy van konkrétan netes lehtőség is?Válaszotokat előre is köszönöm.
-
-
harryls
aktív tag
Húhúú, kemény! 4050$-ig felnyomták a 0025-ös MJR1-et
[link] -
-
czuczb
csendes tag
Szia! Nem tudom válaszoltam-e erre a kérdésedre,de ha úgy alakul,hogy megbontom a gyüjteményt,és el tudok adni ezen kívül még 3 szemüveget legalább,akkor 90.000 Ft -ot kérnék a marsért zsákkal,álvánnyal,komplett gumiszettel (linegear)együtt.
Jövőhéten kiderül mi lesz velük.
Üdv.
-
bump3r111
tag
Sziasztok, Holbrookba szeretnék a grey warm mellé valami dögösebb lencsét. Szín mindegy mert a keret black matte.
Melyik a legjobb erős napsütésben, tehát nem kell félni a hunyorgástól? Illetve melyik adja a legszebb képet? (bár ez nyílván szubjektív)
Esetleg red iridium? (ez belül kék lenne??)
Köszi. -
teratti
senior tag
Hello! Monster Dog alap lencsét keresnék ha van valakinek jó áron írjon rám.

-
X-metal
tag
-
PowerBuldog
veterán
25-ös fekete távtartó pár kell-e valakinek?
-
majorosbence
csendes tag
AKinek van eladó:
X-squared
R1
Over the top
XXdobjon egy privétiot árral és képpel
köszöntem
-
Alpha630
tag
Hogy lehet egy csomó eladó Romeo serial nélkül? Tudtommal ezt csak seriallal gyártották. Vagy nem... vagy kipolírozták és az is ment vele.... vagy mi?
-
Alpha630
tag
Valaki szeretne innen a fórumról rendelni az oakleyforum.com-ról Big Taco lencsét donornak?
Esetleg összeállhatnánk, hátha nagy tételre kapnánk némi kedvezményt.
[link] -
gaborcsu
tag
válasz
lalakov
üzenetére
Én tuti megvenném azt az eredeti bronz polárt amit harryls linkelt fentebb. Ősztől tavaszig ideális, és szép kontrasztos képe lesz. Nyárra meg úgyis black vagy ice iridium kell ha fokozottan fényérzékeny a szemed. Bár ez a bronz átlátszó kívülről. A keretedhez is passzolhat a szín.
-
lalakov
senior tag
válasz
harryls
üzenetére
Az alja fekete, a teteje talán bronz. Szeretem ha olyan a lencse amin nem látnak át és persze védjen mindentől.
Azt nem tudom, hogy az Exovista polarizált-e vagy sem, mondjuk azt sem hogy jó-e az nekem a mindennapokban.
Fényáteresztő képességnél mi az optimális vezetésnél? -
harryls
aktív tag
válasz
lalakov
üzenetére
Ezt nem ismerem, manapság már elég sok gyártó van.
Itt a topic-ban sokszor esett szó utángyártott lencsékről, amit nagyon sokan kritizáltak az a revant régebbi nevén VL, olyat ne vegyél. Én személy szerint meg itt a fórumon többen, ha utángyártott lencsét vennénk, az exovista vagy linegear lenne, márha van az adott modellhez.
A splice-od melyik színkombó? -
lalakov
senior tag
válasz
harryls
üzenetére
Köszönöm, minden lehetőségre vevő vagyok.

EXOVISTA-t megtaláltam köszönöm. Amit még találtam, őket akkor nem ismered ugye? -
albert8
veterán
Tegnap nagyon örültem képzeljétek. Kungfu edzésen kaptam egyet és rajtam volt a szemcsi: Crosslink sweep. Hihetetlen de egy karcolás nem lett rajta . Amikor látta a földön mondom ennek annyi. Erre meg se repedt.
A szárak tartóinak se lett semmi baja, az orrnyergek lejöttek, de vissza lehet pattintani.
Hihetetlen mennyire erős maga a keret és mégis mennyire flexibilis az egész konstrukció . Máris megérte megvenni. 
-
harryls
aktív tag
válasz
lalakov
üzenetére
Ha utángyártottban gondolkodsz 2 gyártó van ami tényleg elég jó: LINEGEAR, és az EXOVISTA. A LINEGEAR asszem nem gyárt hozzá. EXOVISTA-ból ezek vannak: [link]. Egyébként az "Unknown" lencséje ugyan az, arra is rákereshetsz ha mindenképpen eredetit szeretnél. unknown, splice lencse
-
lalakov
senior tag
Köszönöm.

Közben nézegettem e-bay-t, ha nem lenne más megoldás. Szóval nincs.
Akkor olyan kérdésem lenne, hogy mennyire nehéz kicserélni egy lencsét? Valamilyen speciális csavarhúzó kell hozzá? (gondolom minden Oakley-hoz egy fajta kell)
Találtam kb. 12000-ért utángyártottat. Írás alapján: polarizált, 100% UVA,UVB&UVC védelem, polikarbonát anyag és 12% fényáteresztés. -
-
lalakov
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni?
Van egy Splice napszemüvegem, amiben dioptriás lencse van. Most azon agyalok, hogy megcsináltatom a szememet, vagyis kéne bele normál lencse. Felhívtam a The Lab-et és ők azt mondták, hogy dioptriásat tudnának csináltatni, de simát már nem. Van esetleg más lehetőség gyári, hibátlan lencse beszerzésére?
Köszönöm,
lalakov -
Alpha630
tag
válasz
majorosbence
üzenetére
X metalnak van Kozik-ja.
-
majorosbence
csendes tag
üdv
valkinek esetleg Over The Top vagy ernesto fonseca antix vagy kozik hijinx eladó sorban?
Köszi
üdv -
-
-
czuczb
csendes tag
Sziasztok!
Nem kell valakinek kompletten tokkal vonóval?
Mindegyikez van gyári tárolózsák, és még ezer apróság.
Adnám hozzá a vitrint is, ami nem gyár alumínium, hanem rozsdamentes acél+plexi, de nagyon állat.
Ha valaki jó árat kínál(na) a komplett gyűjteményért,akkor nem tartom meg, nem kell a drágábbakból sem 100 ezres/db számokban gondolkodni de még 90 -ben sem, de csak azért, mert egyben szeretném eladni valakinek.
Külön-külön nem akarom értékesíteni, mert alig vagyok itthon, és akkor sincs sok időm.
Sajnos összeszedni jobban élveztem mint most, bár tény, hogy nagyon jól mutat!!
Ha nem válaszolok azonnal bármilyen kérdésre, az csak a számítógép közelségének hiánya miatt van!Minden jót nektek!!
-
Alpha630
tag
Egy kis szösszenet a Fuse-lencsékről.
Rendeltem tőlük a Monster dogomba egy kék és a Romeomba egy fekete polár lencsét. Mindkettőt a drágábbik polár verzióból. Elég sok idő volt mire megérkezett, mert megvámolták meg amúgysem kapkodtak.
Kibontván a várva várt csomagot, nem voltam felhőtlenül boldog.
Pro:
-Nem torzít
-Lencse anyaga
-Bevonat színe, minősége
-Csomagolás
Kontra:
-Rossz lencsét csomagoltak.
(két romeot kaptam, hála az égnek nem valami teljesen használhatatlant számomra)
-A polarozációs síkok nem vágnak egybe egy lencsepáron belül, kb 5 fokos szöghiba
-És a legfájóbb. 6 os bázisgörbületű lencsékkel dolgoznak. Ami az eredetihez képest jóval laposabb. Ez nekem kizáró ok lett volna, de nem derült ki az oldalukról sajnos.
Hát marad a vágatás mert nincs más alternatíva az eredetit megközelítő minőségben. -
X-metal
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Hát, tényleg elég gagyik. Mondjuk ez a rózsaszín nekem bejön.

Már írtam az embernek a European OAKLEY Network-ön is, hogy kicsit szemtelenség ennyit kérni egy simán festett (még csak nem is színterezett) szemüvegért, amikben gagyi lencsék és alkatrészek vannak.
Azt is leírtam, hogy pont 100 euróért bármilyen módon megcsinálok bármilyen X-metal keretet. Új gumikkal.
Erre az volt a reakciója, hogy mutassak jobbat, ha tudok. Beszúrtam neki néhány képet a színterezett szemüvegeim közül. Volt ott R1, XX, Juli, Spike... Na, azóta nem reagált semmit.
-
harryls
aktív tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Az a zöld-fehér is katasztrófa
én is épp tegnap vettem észre.
Aki ismeri az o-review oldalt lépjen be és válasszon ki egy bizonyos modellt és kattintson rá. Nálam az van ha megteszem egy fake oakley oldal jön be "sunglassonestyle.com" Ha nálatok is így van, valami jó angolos nem írná ezt meg facebook o-review oldalra? -
Az ilyen és ehhez hasonló mókolmányok ugye csak vicc
főleg ennyi pénzért és nem original alkatrészekkel... [link] -
levics
csendes tag
ha esetleg vki táskát szeretne
...vagy zsákot -
Viry
tag
Engem érdekel a chainlink, ha harryls futni hagyja....

-
X-metal
tag
-
X-metal
tag
válasz
Hullamos
üzenetére
Amennyiben a fentebb bemutatott "bolhapiac"-os Zero is eladósorba kerül, küldj rám egy privátot Please!!!
Más:
Keresek eladó X-Squared-et
Kifizetném készpénzben, vagy cserélném.BadMan is érdekelne!
Elsősorban a konszolidáltabb szinek, de akármi jőhet.
Mivel ezt újonnan is elég korrekt áron be lehet szerezni, Így szerencsésebb lenne valami csere...
Persze csak ha nem alkalmi vétel. 😎Cserébe tudok adni (a teljesség igénye nélkül): 2 féle Split Jacket, Polished White Jawbone (többféle lencsével), 1st gen Fmj 7,62 Straight Jacket, 3 féle Strechline Warden, Kozik HijInx, 3 féle Juliet, Mars Crater (csak keret), Custom Polished X-Metal XX egyenes szárral (többféle lencsével). Esetleg egy Custom X-Metal R1 keret szintén egyenes szárakkal. Van sok új ritka lencsém Julihoz, és OEM X-metal gumiszettem több szinben.
Ami nem szemüveg: Új Kevlar Wallet, Icon Claw Carabiner, BobHead kulcstartó... Állványok, és egyéb display cuccok...Szóval, ne kiméljetek!

Szerk: Majdnem elfelejtettem! Első generációs Pit Boss is jöhet. Bármilyen színben... Ducati előnyben!

-
X-metal
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Nnnaaa, úgy látom van új bringás szemcsid. Így a Mag M-et passzolhatod is le nekem.

Szerk: Bocs a moderátor úraktól, ez a kettő mehetett volna egybe is. Tisztára mint egy amatőr.
-
X-metal
tag
-
gege71.hu
addikt
Carbon Blade 9174 05 Ice/Grey/Red Iridium Polarized érdekelne. Ha tud valaki megbízható forrást nem feltétlenül aranyáron...

örvendenék vala
-
hroberto
veterán
Sziasztok!
Sikerült tönkretennem a Straight Jacketem egyik oldali lencséjét. Honnan tudnék beszerezni hozzá? (Fire Iridium.) -
TayRol
nagyúr
Már csak egy szemüveg keresi gazdáját:
- Jupiter Squared VR Signature Series Polished Black/Fire Irdium (SKU009135-11): 22e

-
delon
tag
Sziasztok!
Napszemüveg vásárlás előtt vagyok a típus az a fuel cell illetve a gascan lenne
Olyan kérdésem lenne hogy azt hogyan tudom eldönteni hogy eredeti -e a lencse
illetve hogy a szám benne van a szár ban akkor az biztos hogy eredeti?
Ha valakinek van eladó a fenti két típusból ne tartsa magában, írjon privátban -
bump3r111
tag
Sziasztok!
Van rá mód hogy egy Holbrookon "állítsunk" ? Jó lenne ha egy kicsit szorosabban állna, főleg mikor felrakom fejtetőre, azonnal lecsúszik. Youtubeon van pár videó, ahol műanyag kereteket forró vízzel és hajszárítóval állítják
van értelme? -
sz_proli
csendes tag
Sziasztok, eladóvá vált néhány kiemelőm (egyes, kettes), állványom és egy oakley tálca is.
Kedvezményes árakon, ami nem 1000 Ft/db-ot jelent de az ebay-es árak alatt mindenképpen. Ha valakit érdekelne vmi mielőtt megy az ebayre, privátban érdeklődjön. Pár napszemüvegtől is megválok (pl shaun white darabok vagy holbrook, frogskins) stb. Ja és a gearbox-om is eladó még
-
j_szilard
csendes tag
Sziasztok!
Eladó Polarized Black Chrome MirrorShield™ lencse Batwolf szemüveghez.
Revant Optics oldalról rendelt 2015.09.09.-én.Ár:8000
Kérésre küldök képeket ha kell.
-
harryls
aktív tag
válasz
HorviGabi
üzenetére
THE LAB Király utca
1061 Budapest, Király u. 48.
Telefon: 06 20 954-6055
E-mail: kiraly@mofo.hu
Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat: 10:00 - 18:00Régebben lehetett egy db lencsét is venni, nem tudom most lehet-e.
Bal lencse akkor az a gravíros, hát az nem biztos hogy lesz, max gravír néküli -
HorviGabi
aktív tag
Sziasztok. Sajnos megkarcolták a Fuel Cell Ferrari editon szemüvegem bal oldali lencséjét, lehet ezt cserélni vagy kapni ilyen lencsét valahol?
-
Alpha630
tag
válasz
SpeciCanyon
üzenetére
Húú, ez nagyon vagány. Nagy reccsenésem a Monster.
-
majnz
tag
Akciósak az Oakley ruhák a Brands-en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Starlit Green Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.05 Media Markt Garancia!
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ebayen sem nagyon van, ha meg néha feltűnik akkor horror áron.

A szárak tartóinak se lett semmi baja, az orrnyergek lejöttek, de vissza lehet pattintani. 
nem vagyok xmetal rajongó, de árat ide dobhatsz pü-ben

én is épp tegnap vettem észre.