- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok! Inmate nincs valakinek eladó véletlenül?
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek eladó X-Metal XX-e?
-
SHO(KER
csendes tag
Ja, egyébként Polarizált Monster Dog-om (pici sérüléssel) pár órája startolt a Vaterán 1 Ft-ról, ha valakit érdekel, dobjon rá egy licitet!
-
SHO(KER
csendes tag
válasz
ineedpower #5229 üzenetére
Az Iridium réteg igenis a tükrös réteget jelenti, viszont a világosabb lencséken (pl. Gold vagy G30) az Iridium réteg elenére is át lehet látni. Tehát Dare2Live nem azt mondta, hogy az Iridium nem a tükrös réteget jelenti, csak azt, hogy van olyan is, amin ettől függetlenül át lehet látni (hozzáteszem, ez leginkább árnyékban igaz, napsütésben az Iridium réteg elég jól "végzi a dolgát").
-
SHO(KER
csendes tag
Szegény Vettel, vajon látta magát tükörben?
A Frogskins nekem már egy kicsit sok, a Jupiter viszont szimpatikus, és mellesleg jól is áll a hülye fejemen. -
SHO(KER
csendes tag
válasz
DemonDani #3399 üzenetére
Dombornyomott bankkártya az alap, majd regelni kell a paypal.com oldalon. Kb. ennyi. A vásárlások pedig úgy néznek ki a bankszámla-kivonatodon, mintha bankkártyás vásárlások lennének. Amikor fizetsz, akkor nagyjából az aktuális MNB deviza-középárfolyam + 5 Ft árfolyamon váltják a dollárt. Pofonegyszerű.
Ja, tegnap láttam egy nyugdíjas nénin egy OIL DRUM-ot a strandon... Ha jól láttam, brown smoke keretes volt...
-
SHO(KER
csendes tag
Nem tudom, miért bántjátok a Conduct-ot...
szerintem még nem láttátok élőben. Én már kb. 2 hónapja használom, és kimondottan bejön. Egyébként egyáltalán nem olyan feminin, mint a gyári képeken. Most akarok venni még egy Straight Jacket II-t, vagy egy Oil Rig-et, de a Conduct is biztosan megmarad.
-
SHO(KER
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy szemcsit az angol eBay-ről, és van egy kis gyártási egyenetlenség az egyik lencse belső oldalán. Mivel nincs számlám róla, gondolom nem foglalkoznak velem a hazai Oakley üzletekben, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Yettel topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Asztalos klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest