- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
-
Real_Necro
veterán
válasz
andorra #20623 üzenetére
Lényegében mindenkinek el kell indulnia valahonnan, amit leírtam, azt lehetne általánosítani a focilabdától a mosogató gépig. Egy megfontolt választással és vásárlással nem azon fog rágódni az ember, hogy "lehet még sem ezt kellett volna".
Én nagyon meg vagyok elégedve a D90-el (nem bántam meg, hogy le kellett mondanom a D5100 adta újításokról), igaz, látom még, hogy sokat kell tanulnom. Sok képet lőttem már, tesztelgettem a beállítások hatásait a képekre nézve. Hozzá jutottam Tom Ang Fényképészet című könyvéhez is, amit még sajnos nem volt időm elkezdeni elolvasni. Szóval lassan, de haladok előre. -
csacsi77
senior tag
válasz
andorra #20592 üzenetére
Ez most milyen hozzászólás?
Szerintem igenis fontos más felhasználók értékelése egy termékről. Lehet, hogy éppen az én pár sorom billenti valakinél a mérleget a D90 irányába."te sem tanultál az előtted (értelmesen) hozzászólók tapasztalatából"
Ezek szerint én nem szóltam hozzá értelmesen? Tudtommal kerek mondatokban és figyelmesen szóltam hozzá, figyelve a reakciókat a beírtakra. Elolvastam a válaszokat és mérlegeltem. Ellenben a te hozzászólásod megalázó és kirekesztő.
Egy fórum azért van, hogy kérdezzünk. Ha kapok rá választ jó, ha nem, akkor sem leszek kevesebb csak tudatlanabb.
Mint írtam elolvastam minden leírást a D3100-ról és az alapján döntöttem. Csak a pár napos használat után vált számomra világossá, hogy mégsem az az igazi. Ezt a tapasztalatot honnan szereztem volna meg szerinted? Mert többször megfogtam a gépet áruházakban, de az a pár perc nem hozhatta meg a pár nap tapasztalatát.Szerencs, hogy nálad vannak itt segítőkészebb és kedvesebb emberek is.
-
Freddy76
addikt
válasz
andorra #20420 üzenetére
Visszaolvastam... De ahogy írtad, mindenre találok példát, így ha csak a hozzászólásokat nézem, akkor az esetek többségében fel kell dobnom egy pénzt
. Most éppen azon agyalok, hogy vegyek a 18-55 obi helyett egy másikat, vagy vegyek mellé egy 55-200 obit. De lehet, hogy veszek egy fix 50-est a gyerek fotózására.
-
flugi
tag
válasz
andorra #20252 üzenetére
azért használok állandó expo korrekciót, mert feledékeny vagyok, és ha visszatenném magasabbra, elfelejteném, és beégnének a képeim, amíg észbe nem kapok. Nekem megéri 100+ képet expoban felhúzni, mivel csak néhány kattintás, hogy apply all, és nem kell észnél lenni fotózáskor.
Ugye van a WIFE szabály, White balance, ISO, Focus, Expo. Ha RAW-ba fotózok, csak az ISO meg a Focus marad, azzal még megbírkózom
-
Peethy
őstag
válasz
andorra #20209 üzenetére
Teljesen egyetértek. Van flickr-en egy csaj, aki ha jól vettem észre, analóg képeket készít, majd azokat szkenneli be. Nem a legújabb technikát használja, de a fotói szerintem valami nagyon jók, bár nem a legprofibbak, de nagyon különleges stílusa van.
A gépváz fog utolsókként akadályozni egy átlagos környezetben, az objektívparkod sokkal hamarabb. De szerintem ezt már sokan elmondták, úgyhogy csak a sorba tudok beállni én is...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
andorra #20206 üzenetére
Nem teljesen erre gondoltam
Én azt vallom, hogy úgyis több múlik az objektívparkon, inkább legyen egy "közepesebb" tudású vázam, de tudjak fotózni. Aztán ha elmélyedek egy adott témában, majd veszek hozzá specifikus objektíveket. Ha nem, akkor átlagjúzer maradok, egy átlagjúzernek meg halál mindegy, hogy D3100, 5100 vagy 90.
Jómagam az elmúlt 2-3 évben sosem tudtam olyan mértékig elmerülni a fotózásban, hogy ne lennék elégedett akár a jelenlegi D5000-emmel, akár a régi D40-el. Azt sem azért adtam el, mert már feszegettem a határait...
-
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
andorra #20182 üzenetére
Így van.
Azt meg zárójelben jegyezném meg, hogy itt sokan úgy állítják be a d90-300s előző gen. szenzorát mintha egy zajtenger lenne, és az új, na az már valami. Nekem volt- van mindkét szenzoros gépem, és bármikor vissza mernék térni a d90 féle szenzorra, mert az is több mint kiváló, bőven van benne tartalék minden tekintetben. -
törölt tag
válasz
andorra #20182 üzenetére
Igen, de ne felejtsuk el azt sem, hogy ha a D5100-at hasznalo kezdobol halado lesz kesobb, akkor a D5100-tol ugyanugy megkapja azokat a lehetosegeket a manualis es felautomata beallitasok tekinteteben, mint amiket a D90 kinal. Annyi, hogy nehany beallitast talan korulmenyesebben er el a menubol, vagy le kell mondania a statuszkijelzorol (de aki soha nem hasznalta, annak ez nem lemondas), helyette az LCD-n lathatja a kivant adatokat. Ha el is jut idaig, meg akkor is elonye lesz a modernebb szenzor miatt. RAW-ban is fenykepezhet, sot ilyenkor megjobban kijon a szenzor elonye.
Pont ez az elonye a D5100-nak, hogy fejlodni vagyokat is tokeletesen kiszolgalja.
En ennek ellenere azert is fogom venni a D90-et, mert szuksegem van a fokuszmotorra a 85 1.8 AF-D miatt. En ezt mar tudom, eldontottem, nem csak mint lehetoseget fontolgatom, es alternativat sem tudok ra es nem is akarok.
-
Kleroo
veterán
válasz
andorra #20140 üzenetére
A kolléga konkrét típust szeretne hallani. Nem tud dönteni.
A megoldás,hogy senki semmit nem ír?
Vagy leírja mindenki ugyanazt ami a tesztekből kiderül,és ugyanúgy nem tud dönteni?Nincs itt semmi baj, csak a kolléga sem tudja/tudta mit akar.
De ez a fórum segít neki,és szerintem már megvan a végső gép.szerk: ha pár nap múlva megint új ötlete lesz,és a "D3" kell neki,akkor én offolom magam,mert csak tépem a szám a semmire.
-
Kleroo
veterán
-
Throme
veterán
válasz
andorra #20058 üzenetére
A canonról annyit se tudok mint a nikonról, csak megkérdeztem a rendszerváltás okát.
Gondolom ott nem teljesít rosszul egy 18-135 IS obi. Ha szar akkor bocs.
A kérdező egyébként beltérben gondolkodik főleg. Szóval nikon váz esetén lehet jól jöhet neki egy tamron 17-50 VC f 2.8. Nem tudom milyen a képminősége csak egy 5let.
De miért?
-
Real_Necro
veterán
válasz
andorra #19902 üzenetére
Az 5100-ban viszont még mindig nincs fókuszmotor. Ok, van kihajtható LCD (ami már több képpontos), meg tud HDR-t meg továbbfejlesztett "motor" van benne, ha jól tudom van kivezetés külső mikrofonnak stb...
Negatívum a kevés kezelő gomb, zajos mikrofon stb., meg "a mattüvegen nincs kompozíciós segédrács". Na ezt nem tudom, csak sejtem, hogy mi, meg hogy a D3100-ben vagy a D90-ben van e? -
hemaka
nagyúr
-
nesa
veterán
válasz
andorra #19850 üzenetére
18-105 ot probaltam mar de osszevetni nemvolt alkalmam, itt vagy a masik forumon irtak hogy lagyabb a kepe.
A 35/1,8 meg baromi jol dolgozik a D40 en, de pl D90-en nekem nem tetszik annyira, ugyan ez igaz a 18-55 re is.
Volt masik rendszerem is ott azer nemkicsit volt jobb a kitobi de ez most lenyegtelen, es en sajnos ahoz huztam meg a mercet.#19848) Játékos
Egy utcabol jottunk, te elegedett vagy a 18-55 el? -
balpis
őstag
válasz
andorra #19626 üzenetére
Azt tudom, mie jó a polár szűrő, volt már nekem 25 évvel ezelőtt is, ma is van 2 vagy 3 is talán. De tudom, én nagyon ritkán veszem elő, s nem biztos, hogy NEKEM érne 20eFt-ot az, hogy egy évben 4-5 kirándulás alkalmával elővegyem azt, s ne az 5eFt-ost, aminek valószínűleg valamivel gyengébb lesz a képe, de ezeket nem pályázatra készítem úgysem.
Persze, műtermi képekhez, vagy ha valaki stockfotóra gyúr, számíthat (TALÁN), hogy 20 ezres polárszűrő volt-e a gépén vagy 5 ezres, de mezei usernek SZERINTEM nem.Szóbal nem azt akartam megkérdőjelezni, hogy kell-e polárszűrő vagy sem. A kérdés arra vonatkozott, hogy BIZTOSAN ilyen drága kell-e.
Elhiszem, hogy van JELENTŐS különbség minőségben a relatív olcsó és a drága között, de szerintem nics akkora, mint egy igazán gagyi (1-2kFt-ért is kapható már) és egy közepes közöttSzerintem érdemes bújni egy kicsit a tesztoldalakat, aztán a gyártói lapokat, s párhuzamosan az ebay boltjait
Szűrőkből én megelégedtem a (szerintem) középmezőnnyel, a hazai árak 30-50% körül megvéve amerikából.
-
Real_Necro
veterán
válasz
andorra #19574 üzenetére
A manuálban fotózás nem idegen számomra (talán a kamera még közelebb áll), de igaz, sokat kell tanulnom, ha dslr-re térek át. Interneten történő eligazodással semmi gondom nincs. A legnagyobb gond, hogy nem csak a vélemények oszlanak meg, tehát mindenki mást ajánl, hanem a tesztekben is ugyanezt látni. A végén úgy is nekem kell meghoznom a döntést, aztán ha rossz lesz, majd nevezhetem tapasztalatnak.
Ennek hiányában csak annyit tudok tenni, hogy meghallgatok sok véleményt, elolvasom a teszteket, aztán amit jónak találok, azt választom. Ma megyek még tapogatózni boltba, lehet kézre sem áll.
-
hegyimorc
senior tag
válasz
andorra #19488 üzenetére
Ez a RAW-koverter deathmatch kb olyan, mintha DSLR-eket valaki úgy hasonlítana össze, hogy zöld-auto módban nézné mire képesek kitobival. Dilettantizmus!
(Eleve, hogy lehet LR-t custom camera profile nélkül használni? Aki így használja, meg is érdemli! Csak akkor minek neki RAW? Sőt minek neki 20ezres kompaktnál drágább gép? Grrr!!! )
A linket ennek ellenére köszönöm, mert ismét felhívta a figyelmemet a Capture One konverterre, ami már ismeri a Pana G3 RW2-t is! (egyelőre egyedüliként, ha eltekintünk a géphez mellékelt - kalap szar - Silkypix SE-től)
-
-
-
ATM_automata
őstag
válasz
andorra #19112 üzenetére
andorra: "Nem is neked ajánlottuk." Nem is neked írtam, vagy láttad a neved valahol?
Ha már írási kényszered van, akkor arra válaszolj, amit kérdeztem...szerintem...
Annyira bírom, hogy emberek megkérdezik azt, hogy kinek min a tapasztalta, aztán mások meg itt puffognak, ha valaki leírja, azt amit tud és nem egyezik meg azzal az idealista képpel, amit ők leírtak....mindenki leírta, hogy húú...a 18-105 nagyon tuti...hát annyira nem tuti...,egyből lett is olyan, aki azt mondta, hogy "Hát igen, ez valóban így van, torzít meg vinyettál." Azért ezt is tegyétek hozzá amikor ajánlgatjátok...mert szerintem így a korrekt.
-
Donald
tag
válasz
andorra #19028 üzenetére
Akkor már inkább a Hama HTMC. Még jobb az ár/érték viszonya. Főként régen volt belőle egy ghostless verzió, nagylátóhoz tuti volt. De a BW és Hoya topmodellek kevésbé rontanak a minőségen, csak drágák. Emiatt nem best buy... De én inkább az MRC-s BW-t vettem, sokat fotózok uszodában is, szinte alig párásodik. És mivel ritkán veszek szűrőt, a + 35 % felár "belefér".
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
andorra #18992 üzenetére
Vannak akik azt állítják, hogy egyenesen rosszabb a képminősége a 18-105Vr obinak, mint a 18-55 Vr-nek. Nekem most a 18-105-ös van, hasonlítani az első generációs, D50-hez kapott 18-55-ös obihoz tudom, annál még képernyőméretben is láthatóan jobb, élesebb a képe. Tapasztalatom csak ezekkel van, amit leírtam, azt olvastam, illetve kérdeztem felhasználókat, mikor még a D50-hez keretem VR-es obit. Valaki akkor írta priviben, akinek mindkettő volt, hogy nem jobb a képminősége a hosszabb obinak.
Ebből persze nem vitát akarok kirobbantani, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nagyon jó minőségű a Nikon legolcsóbb kitobija, kétszer annyiért sem adnak sokkal jobb képminőséget. -
Sefter
veterán
válasz
andorra #18947 üzenetére
igen, csak az a baj, hogy természet fotózáshoz nekem a 200mm tele kevésnek tűnik a 200-400 pedig annyiba kerül "amennyi pénze talán még a királynak se vót.." ezért maradna egy 70-300-as arany közép út, csak azt meg sz@rozzá(to)k..
másik alternatíva a nevesincs fix telék (Dörr, Samyang, Walimex) ~500mm-en de azt szintén senki nem ajánlja... -
Sucuka
senior tag
válasz
andorra #18787 üzenetére
"egy rágumizott névjegykártyával."
Igazából láttam olyan megoldást, ahol a kihúzható nagylátószögű prizma és a burkolat mögé csúsztattak be egy vékony műanyag lapot, így nincs nagyon mit gumizni
Azért köszi a tanácsot neked is. Egyelőre elég lesz egy vaku is, ha pedig már a lehetőség adott volt, akkor éltem vele... -
Degeczi
nagyúr
válasz
andorra #18678 üzenetére
dehát írja is a csillagozás utáni részen, h ez csak elírás volt az eredeti sajtóanyagban...
egyébként minden Nikonra igaz:
- vagy nincs benne AEB egyáltalán (belépő modellek)
- van, de csak 3 képet készít, ám azok akár +-2 FÉ távolságban is lehetnek egymástól (haladó modellek, mint a D70, 80, 90, 7000)
- a profiknak szánt típusok (D200, D300 és fölöttük) 9 képet tudnak ebben a módban lőni - ám azokat csak max. +-1 FÉ távolságban, ami szintén buta megkötés, mert fölöslegesen kényszerül vki hosszabb sorozatra, ha nagyobb különbséget akar (és közben a téma is nagyobb eséllyel mozdulhat el) -
Sucuka
senior tag
válasz
andorra #18680 üzenetére
Megnéztem: +2
(#18681) Hemaka: Bizony ám!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz
andorra #18648 üzenetére
Folyamatosan érlelődik bennem a döntés, csupán azért vagyok bizonytalan ebben... Ezért "vívódok" az 5100/7000 között, ill. az árakon... Vagy hogy érted?
Milyen sebességű mem. kártyával használjátok a gépeiteket?
Melyik az ajánlott, jó ár/érték arányú típus (nem a Class x értéket nézve, hanem a gyakorlati sebességet)? -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
andorra #18522 üzenetére
Bár én a kérdésemre konkrét választ nem kaptam még, körülbelül ez a problémám. Elég régóta fotózom, vagyis inkább rég kezdtem, közben volt jó pár év szünet, jelenleg még "egybe" gépem van (S9500).
Nyár végén fogok másikat venni, de nem tudom egyelőre mennyit szánjak rá, és melyik vonalon induljak el (Canon/Nikon).
Makro-, portré-, épület-, rendezvény-, sportfotó célra, tehát amolyan "all-rounder" gép kellene, ami nem teljesen kezdőnek való. Vaku is kellene majd a géphez később.
Azóta nézegettem teszteket, tehát úgy érzem a Nikon D90/5100 Canon 600D (esetleg 50D használtan) közül kellene választanom, de sok mindent nem tudok ezekről jelenleg. -
Kleroo
veterán
válasz
andorra #18522 üzenetére
Mi a baj a régi obikkal? Annyival rosszabban rajzolnának?
Én mindig csak szívom a fogam,hogy Nikon 50es fixet, 300ig tartó telét lehet kapni már 25k körül megkímélten.Ami kissé drágább mint a fóksuz motorosak.
Régi alatt nem 30 éveset kell érteniPl a mostani új 50es sem kap jobb eredményeket minőségre ,mint a korábbi,tán 9éves modell.
-
Sucuka
senior tag
válasz
andorra #18381 üzenetére
Köszönöm szépen a tippeket mindkettőtöknek! Gyakorlásként jónak hatott, bár én voltam a "balf...", hogy nem előbb kérdeztem meg. Utólag megvilágosodott számomra, hogy az SB-600 kihúzható lapja nem derítésre való, hanem a nagylátószögű vakufej-állás kiterjesztésére (user manual
)
Egy biztos, hogy ha veszek is, inkább SB-700, vagy felette. De a Yongnuo-k is "mozgatják a fantáziámat". -
Zola007
veterán
válasz
andorra #18381 üzenetére
valóban idegesítő, hogy egy 50ezres vakun házilag kell eszkábálni. Nem ez térített el a vételtől, de én is meglepődtem anno, mikor nézegettem megvételre.
Mondjuk ~12 forintot spórolt vele a nikon, hogy nem rakta bele a lapocskát
kezdőnek, alapfeladatokra talán még jobb is egy erősebb kínai vaku, nem kell annyira sajnálni, könnyen állíthatók és később még mindig lehet komolyabb cuccra váltani szinte bukó nélkül (vagy megtartani másodvakunak) -
Kleroo
veterán
válasz
andorra #18330 üzenetére
A dslr-el sok olyan dolgot tudsz művelni,amit hasonló,akár szintén fullhd felbontással dolgozó kamera hírből sem ismer(fentebb említett háttérmosás pl).
Mellesleg cserélj objektívet egy átlagos kamerán
Mint írtam családi videóra nem jó.De beállított rövid jelenetekhez pokoli jó,és minőségben RÁVER,de csúnyán más fullhd kamerára.Aki családi videózni akar,az nem is fog DSLR-t venni ,hogy videózzon vele.
De hasonló párhuzammal élve átlag családi;n+1 fotózásra sem szoktak DSLRt venni.Egy DSLR-rel egy olyan kompakt kamerát kap az ember,amivel felveheti a képi minőséget sokkal de sokkal nagyobb/drágább kamerákkal. Ez tény. Nem véletlenül forgatnak sokszor kisebb tv-filmeket,klippeket DSLR-rel.Biztos csak a marketing miatt.....
Javaslom próbáld ki a videózást.Én használom,és még mindig csak nézek,hogy mi mindent meg lehet valósítani az eszembe jut.Ha pedig nem érdekel/nem értesz a videózáshoz,akkor ....
Sucuka:Lehet,hogy szakmailag nem teljesen stimmel amit írtam,de egyértelműen lehet tudni,hogy melyik felbontásra gondol az ember.Neked hogy jön ide már maga az,hogy HDTV
A HD-ready cikk pedig a levédett "logo" jelentését magyarázza.
Ez az egész meg van kavarva.Nem igazán tudnék igazságot tenni,hogy akkor most mi mit jelentDe a legegyértelműbb szvsz az,ahogy én írtam.Vagy csak simán 720p/1080p. azzal nem lehet mellélőni.
Csakb: Jó kérdés. De ha már akar saját fényképezőt,akkor miért ne legyen videózásra is alkalmas eszköze
? Nyilván nem azért jelentkezett ilyen szakra ,mert csak a kötelező feladatokat akarja letudni.
Egyébként én is gondolkodtam azon,hogy erre a szakra megyek. -
madgie
titán
válasz
andorra #18333 üzenetére
Családi videóknál igen, művészibb irányoknál pedig óriási hátrány a faltól falig élesség. Neki ez utóbbi a cél, nem?
Szvsz direkt le vannak ezek a DSLR videós képességek butítva, máskülönben senki nem venne külön kamerát. Nem az AF-re gondolok ez alatt, mert ott még tetten érhető a hátrány, hanem a képminőségre. Pár hetet kijött a hack a Panasonic GH1-emre, hát ég és föld a hekkelt és az alap videó tudás. Eredetileg magas GoP számokkal, 3:2-es pulldown-os interlace-elt videóval örvendeztetett meg max 17 Mbps bitrátával, most meg olyan kristálytiszta képe van (1080p/25p, 75 Mbps peak bitrate, jóval alacsonyabb GoP), hogy a BD filmek mellé simán odatehető a produktum (pedig nincs kihajtva teljesen a cucc, hogy ne csak Class 10 SDHC kártyával menjen)
-
Kleroo
veterán
válasz
andorra #18324 üzenetére
720p->HD (ready)
1080p->FULL HDAttól még,hogy téged nem érdekel a videó,attól még rengeteg dolgot ki lehet belőle hozni.
Az,hogy marketing,az egy jó nagy butaság. A telefonoknál pl!!! Na ott aztán marketing.
Csak nevetek a legújabb csodatelefonok fulhádéé videóin,amit még a 12éves sony Hi8 kamerám is a sárbagyaláz.Pedig marketing szempontjából siralmas a felbontása....Én maximálisan kihasználom a videó nyújtotta dolgokat is(10-15mp-es beállításokból nagyon komoly színvonalú anyagokat lehet összevágni.)
És aki művészeti szakra jár,annál akár döntő érv is lehet,hogy egy ilyen minőség van a kezében.(igaz családi videózásra nem a legjobb,főleg a d5000 nem.De "munkára", jól használva kiváló)Szerk: Én is tartottam magam a sávhoz,csak felvázoltam a következő szintet,amihez vagy gyűjt még, vagy nem.
-
A Zéé
addikt
válasz
andorra #18285 üzenetére
Ugyan nem ismerlek, és nem szeretem a fórumon a személyeskedést, de ezt most nem bírom megállni.
Te tudsz építő jellegű hozzászólásokat is produkálni, vagy csak az ehhez hasonló cinikus, beszólogató dolgok mennek?
Azt már korábban észrevettem, hogy a belépő gépeket nagyon lenézed.
Nyilván egy D7000 vagy egy D300 sokkal jobb gép mint a D3000 vagy a D3100, de nincs mindenkinek több szézezer forintja fényképezőgépre.
És azért nem mondanám bóvlinak azt a D3000 duplakitet, amit linkeltek a minap. D5100 + 18-105 biztos sokkal jobb mint az, de az ára is sokkal több.
Neked lehet, hogy aprópénz az a 60k többlet a két kit közt, de sokaknak, többek közt nekem is iszonyatosan sok.
Sokkal jobb lenne nekem is egy D5100 legalább 1 vakuval, 3 objektívvel, de egyenlőre a D3100 + 18-105 is csak spórolással, és gondolkodással jön össze. Tudom, vegyek kompaktot, és fogjam be a pofám, de úgy érzem, hogy nem elég az a képminőség, amit a kompakt nyújt, de nincs is annyi pénzem se, mint ezek szerint neked. Nem egyedül vagyok ezzel így.
Lehetek ezek után akár én is bóvli a te szemedben, és mindenki más, akinek D3xxx van a tulajdonában, de ennyire nem kéne fölényeskedően mindenki más tudtára adni ezt. Szerintem. -
aginor
veterán
válasz
andorra #18208 üzenetére
Abban a stílusban válaszoltam, ahogyan szerintem megnyilvánult. Annyi a különbség, hogy én letudtam egy mondatban, ő pedig egy egész hozzászólás alatt adagolta. Egyébként mostanában a fórumban mindenki olyan mint a durva pokróc (én is), lehet valami a levegőben. Jó lenne, ha lenyugodnánk kicsit.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest