Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
M_o_g_y_i #46821 üzenetére
Ez szép! Már csak üveg kell hozzá.
Egyébként szerintem nem szerencsés jelent esetben a brutál nagy felbontás, mert pont a géppuskaszerű sorozatkép (10+ kép/mp) volt a D4 nagy előnye és ismertetőjegye.
Remélhetőleg a mérnökök gondoltak erre, és felvértezték egy szerényebb felbontású, de jó sorozatkép sebességű móddal a vázat. -
dabgergo
őstag
-
Sequoyah
tag
válasz
M_o_g_y_i #46468 üzenetére
A D7100ban nem a szenzor jelenti a nagy előrelépést, de abból nem is volt rá szükség.
Viszont kvázi ugyanaz a szenzor van benne, mint az 5200-ban (mint ahogy ez történt a 7000/5100 esetén is), szóval nem csoda az 5200-as jó eredményeAz az 1 pont az kb a mérési hiba.
-
Balinov
titán
válasz
M_o_g_y_i #45145 üzenetére
basszus, nem birtam ki, kiprobaltam. a helicon remote elmehet a sunnyogoba, ez az open source cucc nagysagrenddel tobbet tud, meg az en regi vazamon is
.18 van fenn a Play-en, de a code.google.com-os oldalrol mar le lehet a .19-et kapni.
es meg megkerdezik, miert maradtam tabnal is a droid mellett, miert nem ajvagylovokot valasztottam. hat az ilyen cuccokert.
Koszonom megegyszer a linket
-
-
Melanor
tag
válasz
M_o_g_y_i #44799 üzenetére
Állítólag az eladó megkérdezte, hogy milyen obi parkja van és gyorsan kiderült, hogy első SLR gép, milc gépet tanácsolt neki, de neki komoly DSLR kellett. Mondtam hogy a fényerős obi jobb, így min a 2 obija f2.8.
Amúgy majd leírom hova megy nyaralni vele, lehet serpának jelentkezni
-
TeeJay
félisten
válasz
M_o_g_y_i #43989 üzenetére
Linkdelight-nál nézted? EN-EL15 2db : ebay linkdelight
2 darab
£23.99 ~ 8440forint (Erste Bank mai árfolyam)
nem tűnik ez sem rossz ajánlatnak -
Santiagain
őstag
válasz
M_o_g_y_i #42930 üzenetére
Ugyanezt árulja a Battery Empire 99,9%-os pozitív feedbackel. Utóbbi egy évben: 2345 pozitív és csak 4 negatív. Elég meggyőzőnek tűnik.
-
gab.m
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #42494 üzenetére
Szép állapotú kevés expós D90ek 120-130 körül mennek. D300s-ek pedig hasonló paraméterekkel még mindig 200 fölött vannak. Strapásabbakat ki lehet fogni 170ért is. Az én volt gépem még mindig eladó, 33 ezer expósan, gyönyörű állapotban. Szerencsétlen nepper már vagy 4 hónapja hirdeti, jó ideje 209 az ára, de szerintem 200ért simán vihető.
-
törölt tag
válasz
M_o_g_y_i #38302 üzenetére
Régen olyat csinált az FB, hogy ezeket a megosztós spéci linkeket nem regisztrált ember is láthatta - tökéletes volt.
Most már bekényszerítik a népet Facebook-ba, .. ha érdekel, regizz egy kamut, tökmindegy, akármi.. és láthatod, rendszeren belül "public" az album besorolása.
Flickr még érik nálam, vagy Picasa.. lehet a héten meglépem.
-
válasz
M_o_g_y_i #37595 üzenetére
Hát, az AF elég lassú lehet, de előfókuszálással nyilván használható. Azaz, mielőtt fotózol, már kb. tudod, hogy milyen messzire akarsz majd fotózni és előre azon a távolság környékére tekerteted a fókuszt. De pl. a követő fókusz, vagy szembejövők fotózása eléggé nehézkes, bár ezek még gyors obikkal is.
-
szeva000
addikt
válasz
M_o_g_y_i #34236 üzenetére
Én a D90-et 15e expóval,gyári markolattal,2gyári akkuval,és a 18-105-el vettem 190k-ért.De ezen már nem volt gari és 1éve volt...sztem reális a 130-140k csak a vázért a gari miatt.
de ez nem realitás kérdése...hanem az üzleti érzéké és,hogy mennyire kell a zsé az eladónak...akkor lehet alkudni bőven.
Az a baj,az ismerősöm D800-ára még mindig alkudozok...nem nagyon akarja eladni,pedig semmit nem ért hozzá....remélem hamarosan megunja
-
gab.m
senior tag
válasz
M_o_g_y_i #34214 üzenetére
Mire jó? Szórakozásra, mittudomén, valaki nagyon unatkozhatott. Ezért nem is szoktam az expresszt nézegetni, csak az indexet meg a pixinfot, és persze itt a hardveraprot. Megbízhatóbbnak találom ezeket az oldalakat, eddig nem is volt ilyen probléma. Mondjuk úgy egy hónapja valaki indexen benyomott egy fake hirdetést, fake telszámmal, de bannolták is érte..
Na de ez rajtad nem segít, fogadd őszinte részvétem, amiért nem lett D300sed ilyen áron. Nézd meg a pixinfot, ma kerültek fel elég tetszetős példányok, reális áron, nem kamunak hirdetve.Throme: Melyik gép kapta meg a d90 szenzorát?
-
válasz
M_o_g_y_i #32388 üzenetére
Itt senki nem hallott az NPS és a CPS- fogalmáról?
Vannak a mezei felhasználók, senkit nem érdekel mire veszi a gépet, az általános szabályokat betartva történik a javítás, nincs más az árban, ha kell akkor elküldik külföldre, és vár az ügyfél 2 hetet... ez így működik, a lehető legkisebb költségvetésből történik a javítás, és egy általános munkamenet sebességgel. Ez ugyanolyan, hogy beállsz a boltban a húspulthoz, vannak a sorban 10-en, és kivárod, míg előtted a bácsika megveszi az 5 dkg szalámit, hiába veszel te 8 rúd kolbászt, meg 6kg csirkecombot... vársz és az eladó sem integet neked, hogy gyere, mert te többet fogsz venni, bácsika meg ráér.
Aki munkaeszköznek veszi, az vagy köt egy megfelelő szerződést, és fizet havidíjat, és van csereeszköze ilyen esetekre, és megoldja ha valami gond van a gépével, vagy kockáztat.
Picit átgondolhatjátok, hogy lehet mindenért háborogni, de ha megemelnék az árát 10%-al, arra való hivatkozással, hogy garanciális javítások rugalmasabb ügyintézése, akkor mindenki forgatná a szemét és prüszkölne.
Én is ki szoktam akadni ezeken, de van ennek határa, amit tudni kell hol van.
Az meg, hogy kinek mekkora erőfeszítésébe telik kifizetni egy-egy eszközt, senkit sem érdekel. -
Peethy
őstag
válasz
M_o_g_y_i #32388 üzenetére
"mi van, ha a Kedves Ügyfél pont munkaeszközként használja, és emiatt bukik vele megrendelést ill. csak korlátozottan tudja elvégezni emiatt a melót?"
Ilyen közvetett károkozásért nincsen cég, amelyik felelősséget vállalna. Hallottam már olyanról, hogy valaki kifakadt, akkor kapott cseregépet addig. Persze ettől még bosszantó dolog, főleg ilyen drága gépnél.
(#32389) charlie_hu: ahhoz képest, hogy a D90 utángyártott akksival simán bír 1500-1800 képet, az 500 elég kevés eredetivel. 900nál hamarabb nekem nem szokott lemerülni, pedig van automatikus előnézet a kép elkészülte után, és néha vissza is szoktam nézni...
-
-
Peethy
őstag
-
m3ss
veterán
válasz
M_o_g_y_i #22554 üzenetére
hat 1.8-on nyilvan joval jobban mos, mint a 18-105, az gondolom 4 ala sem tud menni 50-en. amugy en hetvegen probaltam macrozni kozgyurukkel, (36+20+12) 50mm1.8-al, teljesen hasznalhato. de a legy szemet azert nem fogod lefotozni vele
ha kivancsi vagy mennyit kozelit flickremen van par 55mm+36+20+12mm kenko kep, kb hasonlo lenne.
-
aleister
veterán
válasz
M_o_g_y_i #22316 üzenetére
Vajon van különbség, ha ebay-en keresztül rendelem meg, vagy a bolt webshopjából?
-
szeva000
addikt
válasz
M_o_g_y_i #20783 üzenetére
a vámmentesség sztem,az áfa-mentesség 40euro körül,ha jól rémlik 10sör után
Ugyebár nem is az a 3-4%vám a sok,hanem a 25% ÁFA.De,ha mindent rávernek,akkor lerendezik rendesen az árat.Nomeg ugyebár a pk-el együtti ár után kell mindent fizetni,emellé a postai kiszállítást a vám miatt,ami szintén 2-3rugó,mert ugyebár akkor bekérik a számlát előtte,azután kalkulálnak,majd kiszállítják jó pénzért,te meg rosszul leszel.
Aktív témák
Hirdetés
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest