Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországon is élesedett a Pixel 9 műholdas segélyhívója
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem a mai naptól van ipod mini-m. 4GB-os, szürke, szintén kólás! a garin van pecsét!
régóta vágyta egy jó, nagytárhelyű empémárom játékosra és végre megvan! de! csak nekem tűnik komplikáltnak a számok felvitele? vagy csak béna vagyok az itunes-hoz? nem olvastam vissza, de nem írná le valamelyik kollega, hogy hogy is csinálják a (már) profik??pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............
-
Jared
aktív tag
Hello!
Valaki tudja esetleg, hogy hol lehet jó áron (15000HUF) szerezni ''Belkin iPod akkumulátor csomag''-ot? -
Batman
őstag
Haliho!
Válalkozó szellemü embereket keresek, ehez:
Bővebben: link
Még négy ember kellene.
9500ft-ba fáj és ezt osztanánk 6 felé.Akit érdekel jelezze.
üdv -
Maddox
csendes tag
válasz
Papa-Georgo #685 üzenetére
csá!!!
jah én a 2. kerületbe a Móricz Zsigmond Gimibe járok és nálunk olyan mult karácsonykor hozott be egy srác egy ilyen ipodot és megfogtam belehallgattam és elmondhatatlan volt és most is mikor a kezembe veszem nagyon jó érzés.. és ez már 2. generációs a srácé meg 1. genereációs volt szal ez még jobb is monnyuk kellett rá spórolnom fél évet de azé bnekem nagyon megérte!!!!!!!!!! -
Papa-Georgo
senior tag
Én kb. 2éve fogtam először kezemben iPodot, akkor még nem tudtam micsoda és mire jó ez, csak azt tudtam, h ilyen kell nekem is, mert egyszerűen annyira jó érzés volt, rögtön szívembe lopta magát.
-
Maddox
csendes tag
csácsá..
jah szentem is nagyon zsír az ipodérzés annyira király meg az ipod nekem nagyon bejön belső és külső eccerű dde mégis sokat tud a külseje dizájnos nem annyira hivalkodó kicsi és könnyű a kezelhetőséghe...
meg most nagyon írják hogy meghal az ipod mini meret bejött a nano de szentem nem és a mini 18 órát bír a nano 14 et szentem ilyen kicsi képernyőn jójó elég szép de én nem tudnám kihasználni meg a telefonomra teszek képe ha akarok és nekem tejjesen mindegy hogy nem 9 hanem 8 centi hosszú, nem 4 hanem 3 cm széles és mem 1.3 cm hanem 0.8 cm vastag és nem 103 gram hanem csak 89 de attól még biztos jó.... -
Jared
aktív tag
Felhívtam a srácot és azt mondta ''neki így küldték''.Nem lehet utólag lepecsételtetni?Lehet valamit tenni?
Eküszöm, ha szívóznak akkor bemegyek és
-
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
Nálam az egész történrt ugy kezdődött, hogy már szinte majdnem lezsíroztam Lewwi nevű hozzászólóval, hogy megveszem az ipodját..
aztán eggyik délután megyek haza, jmire anyám szembe jün kocsival... megkérdeztem hova megy, mondta hogy szálljak be mert megyünk venni egy ipodot...
nagyon elkezdtem örülni..
Pestszentlőrincen volt, ugyhjogy olyan 2 órát utaztunk érte...
A srác kólával nyerte, ráadásul meghívták a kóláraa mázlista
eredetileg 35 ért atta de 32 ért vettük meg és teljesen original meg minden 2. generációs szürke nagyon zsír
és is megijedtem hogy semmi nincs a garipapíron de aztán észrevettem a pecsétet szal az enyémen asszem van pecsét
és azóta is boldog tulaj vagyok kb 3 hete nagyon szeretem, teljesen az életem résdzévé vált de akinek van ipodja az tudja milyen ez az érzés és akinek meg lessz, az is tudni fogja...
ja és a kijelző kicsit karcolódik nincs rá valami megoldás??????:
-
szijartg
őstag
az akksi az enyémben nagyon jó. tegnap utaztam 2és fél órát. az akksitöltöttség azt jelezte hogy ki van merülve, vagyis nem volt semmi jel. és kibírt két és fél órát
jó, nem volt világítás, meg nem volt maxon a hang!!! -
Jared
aktív tag
Bassza+ az enyémen semmilyen pecsét sincs!
Hogy néz ki?Kaptam a cumóhoz két lapot oszt annyi..
-
Durai
csendes tag
válasz
Papa-Georgo #668 üzenetére
Ok köszi a segítségeteket!
-
Papa-Georgo
senior tag
Megnyugtatás képpen mondanám, h nekem is kanca kólás, és gari papiron bizony rajta van az ApplePort, Pilisszentiván pecsét, tehát gari legláisan tod érvényesíteni, mert az a márkaszervíznek a pecsétje, úgyhogy szépen vidd be oda...
-
Durai
csendes tag
válasz
Blade Runner #648 üzenetére
Szerintem megcsinálják a szervízben de elég szép summát elkérnek majd érte
-
Durai
csendes tag
válasz
Blade Runner #648 üzenetére
Igen valóban nagyon remek!
-
Durai
csendes tag
Hellosztok!
Egy hatalmas nagy problémám van az ipod mini készülékemmel!
Bekapcsolom de semmit nem látok a képernyőn viszont a háttérvilágítást be tudom kapcsolni és ha vaktában nyomogatom, még zenét is tudok rajta hallgatni.
De számítógépre kötve se reagál semmire! Már ipod softwaret is ujitottam de semmi, nem jelenki meg az alma jel
Kérlek segtsetek ha van ötletetek!!! -
archer18
csendes tag
Nekem is sikerült megtalálni a töltőt a speedshop honlapján de ott 220V-ot(konverter,hálózatra(220V) csatlakoztható átalakító usb kimenetre) írnak míg itt fentebb valaki 230V-ot írt.Erre a töltőre gondoltatok?
-
Jared
aktív tag
Figyelem!Az alábbi hsz nem biztosíték a GoPod veszélytelenségére!
Naszóval.Kipróbáltam a programot és nem léptek fel komplikációk.A hang nem lett torz stb.-egyéb tévhitek-.Ami furcsa, hogy hirtelen emeli magasabbra a hangot(tehát a sáv vége felé, de érezhető az emelkedés)..Maga a FAQ is leírja, hogy ez nem egy veszélytelen eljárás.Ja igen.A moddolt mini 2-dik generációs és a legújjab apple sw van rajta(1.4).Az iTunes továbbra is rendesen érzékeli.
Mégegyszer:Ezek szigorúan személyes tapasztalatok! -
szijartg
őstag
válasz
Blade Runner #637 üzenetére
no problem
-
Blade Runner
csendes tag
hehe
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
Blade Runner #634 üzenetére
NEM!
ha pesti lennék akkor nem itt keresném a választ! akkor már cselekedtem volna!
Jared: köszi szépen!
[Szerkesztve] -
Maddox
csendes tag
csácsá
nah csak azt szeretném mondani hogy nekem is van egy töltőm a speedshpból és az 990 forint volt bruttó és nagyon zsírul megy olyan mintha apple lenne cak nem fehér....nekem bejön a Dózsa György úton lehet venni ilyen..
jah és Leewi mért rendelsz 2-t a nanoból? -
Jared
aktív tag
Kritikán aluli..Az a probléma, hogy nem tudnék konstruktív kritikát mondani.
Legyen még 1 utolsó szó postod aztán fejezzük be.
szijartg:Bővebben: linkNagyon eldugva, de ottvan a töltő. -
leewi
aktív tag
mér lenne harag? ez ügyben már egyszer elmondtam a véleményem..
botsi nem esett le, hogy te vagy..
azért akarom eladni mert nem tudom kihasználni..de valszínű marad a nanóhoz..
nanó ügyben intézkedem..hamarosan jön haza a srác s ő valószínű hoz..probálok legalább 2őt hozatni.. -
Maddox
csendes tag
csá
köszi de már van töltőm a speedshopból és az is nagyon jó és az 990 forint volt és amugy én vagyok taday meg tadayka meg tadogg... tudod: Ádám, aki majdnem megvette az ipododat... de amugy hogy vagy és megvan már a nano vagy még mindig nem érkezett meg??? jah és köztünk nincs harag ugye!?
jah meg amugy a töltőt mért nem tartod meg a nanohoz??? vagy ahoz adnak???
[Szerkesztve] -
Maddox
csendes tag
nah csá.. én vagyok tadogg cask nem tom a jelszót...
amugy nem tom én se nagyon szoktam rendelni neten cuccokat de olyan 11 rugó télleg nem sok meg minden..
Az én iPOD minimet ha hiszitek ha nem aprohirdetésen vettem 32-ezerért original, szürke 4 GB, 2. generációs
a srác kólával nyerte és nem kellett neki.
kibontottam és nagyon zsír annyira szeretem pedig még csak alig 10 napos asszem
Elmetem vasárnap a BNV.(budapesti nemzetközi vásár) és ott 4, azaz négy ezer forintértr vettem hozzá egy nagyon pöpec kis hangfalat..
oylan szépen muzsikál, hogy lemegyek hídba, de nincs aki felavat...
valakinek van ég hozzá valami kiegészítője???
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
Esetleg fordulj ehhez:Bővebben: link
szijartg:Mint már fentebb irtam az új akksi ára átszámítva úgy kb 6000HUF(200Ft-tal számolava)+postakoltseg sacc 4-5kHUF.Ez azért nem 2dik gen ár.
És az oldalon leírják a behelyezés módját is.
[Szerkesztve] -
esfrost
tag
Hojjj
1. generációs a cuccom mert nincs ráírva a hátuljára. Ezene a 8ora üzemidőn akumlátorral nem lehet segíteni (uj aksi).?
-esfrost- -
tadogg
csendes tag
csá!!!
nah rá van írva az ipodod hátuljára, hogy 4 vagy 6 gb???
mert ha nem, akkor a tiéd 1.generációs, és az olyan 8 órát bír ki
ha rá van írva, akkor lehet hogy mindig megy neked a háttérfény, és az nagyon meríti meg ha jáccol az is
ha egyiksem, akkor ne tudom
szerintem fordulj leewi-hez segítségért,mert ő nagy májer az ipodos cuccokban ott van kicsit följébb és az e-mail címe sokcipo@freemail.hu
soxerencsét -
esfrost
tag
Hello újra.
Nem bírtam tétlenül várni így egy kicsit bele bújtam ebbe a ''csökkent kapacitása az aksimnak'' dologba és érdekes dolgokkra bukkantam... ugyan nemtudom, hogy mennyire igazak illetve érdemes e bele fogni ezekbe a dolgokba de azért egy pillantast, elolvasást simán megérnek...
Találtam két érdekes oldal-t sok infoval és tippekkel...
http://www.ipodbatteryfaq.com/#2
http://homepage.mac.com/paalb/iPod/iPod2.html
bye-bye
-esfrost- -
esfrost
tag
Hello everyone.
A szituáció a következő. Vettem kb 1,5 hete egy ipod mini-t... természetesen szerelmes vagyok bele. De azért kicsit fúrja az oldalamat egy dolog... Olvasgattam a forumot meg egyéb oldalakat, és mindenhol ilyen tizenórás üzemidőkről olvasgattam (18 óra talan vagy mennyi.) nah msot a nagy helyzet az, hogy feltőltöm csutkóra a cuccot, utazom 1.5 órát reggel, kb fél ora utan az aksijelző cuccon már nincs full a skála, hanem csak háromnegyedig van, délutan utazom még 1.5 órát akkorra csaknem a felénél jár már a skála, kora este megínt halgatom mondjuk egy órát és mit veszek észre? hogy csaknem le van merülve az ipodom... Olvastam róla, hogy volt valami rossz szeriás ipod aminek nagyon hamar lecsökkent az akumlátor teljesítménye... lehetséges, hogy az én készülékem is bele esett ebbe a szériába? Ha igen, akkor ki lehet e valahol cseréltetni az aksiját? Igen, láttam a linket, hogy lehet venni aksit.. de ki cseréli ki nekem? Papirok nincsenek a cuccrol se doboz se semmi. Apple szervizben kellenek nekem ilyen dolgok a szervizeléshez? Van még rajtam valakinek ilyen negatív tapasztalata a cuccrol? Annyit még hozzá teszek, hogy nem mászkálok a menüben sokat.. bekapcsolom beállítom a halgatni kívánt albumot vagy playlistet és szebre rakom... össze véve kb ha 2 percet tőltök a menüben mászkálással.
Válaszokat, tippeket, ötleteket, segítséget, előre is köszönöm.
-esfrost- -
leewi
aktív tag
nem értitek a lényeget..amilyen ütemben halad a technika és akik a célközönsége az iPod-nak azoknak ez mind nem számít..nekem is nehéz megérteni még de van olyan ember aki a mediában megveszi 16.000 a kábelszettet miközben az apple-nél HIVATALOSAN 12.000 (ez csak egy példa)..és különben meg BELKINI gyártottan kb 8.000..így gondolkozzatok..
a fejlődés dolog pedíg..csak gondolj bele mekkora volt 4 évvel ezelött a legnagyobb winyó..flash kártya stb.
ahogy ezek fejlődnek más lesz az igény is és újjabat fognak venni mert arra több fér..stb.
szóval ez egy nagyon jó termék leszámítva néhány apró hibát..de nem örök életre szól..s nem azért mert ne tartana ki hanem azért mert APPLE-ék gondoskodni fognak arról, hogy megvedd a legújjabb termékeit.. -
pschio
őstag
ebben igazad van. de nekem nem a kedvenc idotoltesem uj aksikra vadaszni ha eljon az ideje. en azt szeretem ha barmelyik olyan uzletben megkapom a 2000-3000miliamperoras aksikat 30 dollar toredekeert
es sztem itt fejezzuk is be ne flemeljunk.mind2onkenk igaza van a sajat szemszogebol
-
Jared
aktív tag
Persze emlékszem.
Az ''oktatás'' szó egy picit hmmmm na mind 1.Azért én nem basz''am le senkit ,mert kérdezett.Le is írtam a választ tisztességel.Na de tényleg azért olyan dolgokat télleg nem kérdeztem.
Sikerült elpasszolni ''jó áron'' a töltőt?
U.I.
ÉN is elitélem a pánikkeltést még akkor is ,ha ilyen jellegű kérdéseket én is feltettem.
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
ilyen B@ROMSÁGOKKAL ne fáraszd a PODnépet..
inkább olvass vagy kérdezz...úgy többre mész..
csak egy kis belső infó..(valamelyest közöm van APPLE-ékhez)
az első generációs iPod mostanra már 4 éves s annak az aksija még mindíg megy fele időt..vagyis az akkor ígért 8 órábol még 4-t működik..
namármost 4 év alatt annyit fejlődik a technika, hogy már nem az aksit fogod nézni hanem, hogy melyik újjat vegyed meg.. -
Jared
aktív tag
Bővebben: linkEz a téma már sokszor felmerült és mindannyiszor kitárgyaltuk. Én is sokat aggódtam.
-
pschio
őstag
szep es jo az ipod de nem cserelheto az aksija
en ezert nem veszek csak, mert ha gajjra megy az akkumulator nehezen lehet vagy egyaltalan nem lehet potolni
ceruza vagy mini elemeknel amik ujratolthetoek ez nem gaz mert veszel ujat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest