Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem a mai naptól van ipod mini-m. 4GB-os, szürke, szintén kólás! a garin van pecsét!
régóta vágyta egy jó, nagytárhelyű empémárom játékosra és végre megvan! de! csak nekem tűnik komplikáltnak a számok felvitele? vagy csak béna vagyok az itunes-hoz? nem olvastam vissza, de nem írná le valamelyik kollega, hogy hogy is csinálják a (már) profik??
pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............