- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tr00p3r
addikt
sztok,
nekem a mai naptól van ipod mini-m. 4GB-os, szürke, szintén kólás! a garin van pecsét!
régóta vágyta egy jó, nagytárhelyű empémárom játékosra és végre megvan! de! csak nekem tűnik komplikáltnak a számok felvitele? vagy csak béna vagyok az itunes-hoz? nem olvastam vissza, de nem írná le valamelyik kollega, hogy hogy is csinálják a (már) profik??
pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............

Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Építő/felújító topik
- Bittorrent topik
- Fujifilm X
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Apple iPhone 13 Pro 256GB kék / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

pl.: én importálok egy könytárat a Library-be. azon belül lévő fájlokat mindig abc sorrendben játsza le!! vagyis nem veszi figyelembe a fájlok számozását! miért? ha utána még felrakom a hozzátartozó m3u playlistet, akkor a playlist alapján, jó sorrendben játsza le az albumot! nektek is qrva lassan rakja fel a számokat? hiába USB2.... ráadásul úgy tűnik mintha az itunes meg is fagyna néha, mert ''not responding''... aztán előjön, de k lassú! így egyelőre élvezhetetlen az ''ipod érzés''............