- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Anduriel]
aktív tag
Ez kicsit fura, de ha belegondolok nem sokat szoktam ránézni az iPodom kijelzőjére csak elindítom a zenét és hadd keverjen dj. shuffle, tehát szerintem ennek a modellnek is van létjogosultsága(bár ennek ellenére én nemhiszem hogy beneveznék egy ilyenre), ha meg kijelzőre vágyik valaki annak ott az 1GB-os nano, ami most jelent meg.
-
einhorn2
csendes tag
Hi all!
Szeretnék venni egy fali usb töltőt a minimhez hogy tudjam konnektorrol is tölteni és a kérdésem az lenne hogy számít-e hogy Pl:hány amperes,vagy akérmelyik jó? -
-
Sziasztok!
Tudom, hogy ez a mini topik, de a shuffle-nek nincs külön témája s lenne pár egyszerű kérdésem.
Ennek nincs semmi menüje?Honnan tudja az ember, hogy mit hallgat vagy hogy választunk könyvtárat?Netán azért shuffle a neve, mert csak így látatlanban lehet kezelni?
Hangzásra hasonló mint a mini vagy a nano?
Mert nekem elég lenne gy 512-es vagy egy 1GB-os lejátszó, de valami minőségibb, viszont minél olcsóbban, csak ez idegesítő lehet, hogy nem látni a könyvtárszerkezetet. -
killerdog
csendes tag
1262-es
-
killerdog
csendes tag
1261 es hozzászolas
-
csigaADSL
tag
Ezek szerint senki?
-
csigaADSL
tag
Sziasztok,
van köztetek olyan ember aki cserélt már házilag akksit az iPod mini-jében? -
Tas
tag
válasz
Papa-Georgo #1280 üzenetére
Elvileg el a gari
A gyakorlat mar mas teszta. Jopar nap es uvoltozes a boltossal
Probalkozz a nagyon hivatalos Apple MO kepviseletnel. -
csigaADSL
tag
pl Conrad (az Oktogon téren), esetleg Lomex (Lehel úton)...vagy veszel három csatlakozót (dugót+2aljzat)+1m kábel és egy forrasztópákával össze bütykölöd kb 10 perc alatt megvan az egész.
-
killerdog
csendes tag
hol lehet oan elosztot venni amibe ket fulest tudok tenni.
-
killerdog
csendes tag
sajna (illetve nem sajna
) cd-s a radionk, és én azt szeretnem ha az autoban tudjam hallgatni az ipodot.
-
csigaADSL
tag
válasz
killerdog #1282 üzenetére
Neked az ún. iTripre van szüséged az olyasmi mint egy kis rádió adó, egy másik topikban vki árul ilyet 5k-ért.
nézz be ide:
[link]
Vagy van még az a megoldás , ha kazettás magnód van akkor lehet olyat kapni műszaki áruházakban hogy egy kazetta amit beraksz a magnóba és ebből kilóg egy kábel aminek a végén van egy jack és erre tudod dugni a cd-lejátszót, iPodot stb..
[Szerkesztve] -
killerdog
csendes tag
autórádiohoz mi kell h tudjak rajta ipodot hallgatni?
-
kukac7
tag
válasz
Papa-Georgo #1280 üzenetére
el a vilaggari, de a garipapir kell mindenkepp hozza, szamla nem.
-
Papa-Georgo
senior tag
USA-ban vásárolt iPodra is él elvileg a gari itthon, nem?
Viszont, kint lett rendelve és csomagban legjobb tudomásom szerint számla, vagy garilevél nemigen volt.
Viszont fülest kéne cseréltetnem. Mi a teendő ilyenkor? -
Maddox
csendes tag
Lécci segítsen valaki mert nagyon rosz hogy nem is,eri fel a gép az ipodomat és semmit nem lehet rátenni meg leszedni róla
-
rumos14
nagyúr
egyetértek azokkal amiket leírtál, okosan reagáltál a kicsit provokatív hozzászólásomra.
mindenki azt vegye ami tetszik neki, aztán legközelebb ha vesz vmit, még okosabb lesz.
ez érdekes, hogy több samsung fogy itthon, de talán azért van, mert Mo-n a flashmemóriás, 30e ft alatti lejátszókból adnak el a legtöbbet, amiben az iPod elég szerényen képviseli magát, és azt hiszem a Shuffle képernyőtlensége sokakat elriaszt.
egyszer szívesen ''nyúznék'' kicsit egy akármilyen iPod-ot hogy elsőkézből tudjak nyilatkozni, főleg a hangminőségről. a nano valóban egy csinos darab.
ez is szubjektív, de nem kell sztem félni a vinyós megoldásoktól, a Sony-ban még vmi hangzatos ''zuhansávédelmet'' is beépítettek. méretben viszont verhetetlen a flashmemóriás kiépítés. bár figyelmedbe ajánlom a nemsokára megjelenő, iszonyúapró iAudio6-ot.
még vmi: nekem az is fontos, hogy zseben keresztül is tudjam nyomkodni a gombokat, nano-nál tudsz mondjuk hangerőt állítani, pause-olni, számokat léptetni, stb?
ja és a cnet-ről írtakakt fenntartom, bár Mo-n biztos kevesen olvassák, de világviszonylatban az egyik legnagyobb lap a témában. -
Caesarion
aktív tag
válasz
csigaADSL #1267 üzenetére
Update: If you choose Update, the software on your iPod is updated with the new version of software. Songs and other data on iPod are not affected.
s aláirom az itt elhangzott szöveget, tényleg nem törölt róla semmit. ( sikerült egy pillanatra életre keltenem, mert addig dugtam bele ki-be az usb kábelt mig áramot nem kapott vmelyik porton annyit hogy alma legyen...s utána már copyPOD meg program update...)
szóval szoftver update nem bántja a zenéket. -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1271 üzenetére
hát nem is tudom..ez egy olyan eszmecsere aminek sok lényegbeli értelme nincs..vagyis úgyse jutunk dűlőre neked az tetszik nekem meg ez..és ez így szép (számomra)..
nekem egy dolog volt fontos..ne wincseszteres legyen és viszonylag értelmesen kezelhető..én megtaláltam ezt egy 4gb-s nano-ban..
a hd-5-ös egy jó dolog főleg, hogy pár hónapja a westendben munkálkodtam és 54-ért adták a 20gb-osat(gondolom ebből nincs is kisebb méret)..szóval méret/ár arányban abszolút győztes volt..de nekem nem szempont a 20gb..
iAudiom is van avval sincs semmi gond..de valahogy eme db(nano) többet ad nekem..
neked divat nekem valamiféle érzés ami kielégítésre talált mp3 lejátszó terén..különben tapasztalatból nyilatkozom, hogy itthon a samsung sokkal nagyobb számban kel el mint iPod..legalábbis media/saturn viszonylatban..
én találok elég sok objektívumot is ám..
összefoglalva..szerintem mindenki találja meg ami tetszik neki..legyen oly kivételezett, hogy meg is tudja engedni magának s onnantól élvezze, hogy vágyát kielégítette..
sztem fölösleges ilyen gondolatokra ''''energiát pazarolnod'''' - ''..iPod-buzi cnet..'' -
Maddox
csendes tag
sziasztok!!! valami para van... elmentem nagybátyámhoz ,és ott rátettünk valamit az ipodomra... nem iTUNES használatával... és itthon le akartam szedni, de az itunes-ban nem jelenik meg az Ádám's ipod....mivel ez a neve....tölteni tölt, de nem ismeri fel és nem lehet semmit rátenni...amugy tölteni meg konnektorról szoktam,mert vettem töltőt,de 2. generációs...idáig hibátlanuol működött....segítsetek pls... köszi
Adam -
rumos14
nagyúr
igen, ezt az iPod élmény meg életérzés dumát sokan felhozzák... hát én erre nem vagyok vevő, de ez szubjektív.
nem tudom ismered-e konkrétan a Sony NW-HD5 lejátszót, engem meggyőzőtt. nem színes a kijelzője, nem tapigombos (bár én inkább nyomkodok normális gombokat, minthogy huzogassam az újjamat körbekörbe), nincs benne rádió (ez ugye ismerős), viszont 30+ órát megy egy töltéssel, cserélhető az aksi és jobban szól mint az iPod, érdemes megnézni, az amúgy iPod-buzi cnet-ről [link] . idézek: ''...But it was the brand-new Sony NW-HD5 that consistently ranked number one, delivering MP3s ''with a crispy warm seal.'' Which consistently ranked last? Apple's iPod Photo.''
egyediség? az eladott mp3 lejátszók 3/4-e iPod.
élmény? azt hiszem ha veszel egy iRivert, iAudio-t, stb. ott is meglesz az élmény, az újdonság varázsa, az elégedettség.
na nem akarok én az iPod ellen fellázadni, mert volt a kezemben egy 5G-s darab, és meggyőző volt a gyors kezelés, a vékonyság, a nagy kijelző ... nagyjából ennyi. az egész inkább egy divat, de könyörgöm, ha zenelejátszót akarunk venni, vegyünk figyelembe objektív dolgokat is. ez az én véleményem. -
leewi
aktív tag
válasz
csigaADSL #1266 üzenetére
én a tájt azt olvastam, hogy az aksi mellé adnak valami spéci szétszerelő eszközt is..ill a srác mintha hajszárítóval kicsit megfujkálta volna (ugye valamennyire lazula a dolog) s akkor az alján keresztül lehet az egészet kihúzni belőle..
de próbálj meg írni valamelyik szervíznek..illetve ha ők nem túl segítőkészek írj valamelyik külhoninak.. -
leewi
aktív tag
válasz
rumos14 #1265 üzenetére
saját tapasztalatom, hogy sony szép meg jó meg miegymás de valahogy mégse az igazi..
nem a minőség az jó..de valahol félúton elakadtak a négy betűt ráírjuk s az majd elég lesz dolognál..be is jött..valamennyire..
illetve ár/érték vagy inkább ÉLMÉNYnek fogalmaznám terén verhetetlen a Jipodvan benne valami töblet amit eddíg másoknak nem sikerült..
meg ha nem hazánakt szemléljük akkor mindenfelé normális helyeken a zenebolt se egy utolsó kutya..szóval a körítés messzemenően jobb s nem utolsó sorban egy darabka egyediség birtokosa is lehetsz.. -
csigaADSL
tag
válasz
Caesarion #1263 üzenetére
1) nem tom mi lehet, egyszer volt hasonlóval dolgom de akkor egy almát kirajzolt akkor vmi szoftver frissítéssel megoldódott nem tom mi lehet vele.., de ha garis ne késlekedj..
2) Igen szoftver updatenél minden törlődik róla
3) copypod nevű progival én is nem rég szedtem le és nagyon jó (ötlet by Leewi) -
Caesarion
aktív tag
Hy all,
három gyors kérdés, amolyan Nektek belépő szintű:
1) iPod mini 2nd gen. 6 Gb-os meg se nyikkan. se play gomb, se usbre rádugva hgoy töltsem, se play+menü lenyomva sok másodpercig hogy restartoljon... a hold gomb persze hogy ''ki van véve''... van vmi ötlet amit még itthon ki tudok próbálni vagy menjek garival a boltba?
2) iPod software update során minden zene ill adat elveszik a gépröl?
3) milyen program teszi lehetövé hogy iPod-os zenéimet vissza-alakithassam mp3-má? -
csigaADSL
tag
Köszi Deep ezt a képsort már én is láttam de ha jobban megnézed akkor ez egy iPod!! ami meg nekem van iPod mini a kettő között akad némi különbség pl kialakításra..
De a szándék a lényeg és díjazom hogy próbálsz segíteni..
Kíváncsi vagyok viszont az iAudio-ra amit vettél vmelyik nap megnézem.....gondolom jó kis ketyere, éppen kávét nem tud főzni -
-
rumos14
nagyúr
bár nem nagyon pörög a topik, felteszek pár kérdést, úgy általában az iPod-okról.
1. pc-hez csatlakoztatásnál az iPod külön meghajtóként megjelenik, pl G:, és bármilyen programmal (pl. TCommander) lehet rámásolni adatot?
2. zenét viszont csak iTunes-szal lehet másolni? vannak nem Apple által írt kis programocskák ennek megkerülésére?
3. felmásolok rá zenét teszem azt iTunes-szal, akkor ha megnézem bmi fájlkezelővel hogy konkrétan mi van a vinyón, összevissza fileokat látok, a nevüknek köze nincs a felmásolt zenékhez?
4. milyen eq állítási lehetőségek vannak? semmi custom EQ?
[Szerkesztve] -
csigaADSL
tag
Egy kérdés:
Van-e itt a fórumozók között olyan ember aki már cserélt házilag Ipod miniben akkumulátort,
mert én egy ilyenre készükök és jó lenne ha néhány tapasztalatot megosztana velem vki.
Hogy hol kell elkezdeni a szétszedést, mire kell ügyelni, mit milyen sorrendben kell kiszedni és visszarakni, mennyire bonyolult a művelet és hogy, csere után milyen volt az új akksi, illetve hogy az utólag berakott akksi eredeti vagy utángyártott volt-e....stb..
Remélem akad vki akinek volt már dolga ilyennel és tud segíteni...
Előre is köszi.. -
killerdog
csendes tag
csatlakoztatom az ipodom a géphez és az itunesban nincs meg az ipod, semmi sem történik.itunes nem látja h csatlakoztattam.
??? mi a megoldas? -
csigaADSL
tag
Találtam egy megoldást az iPod mini akku csere helyett, plusz pót akkut lehet venni.
[link]
-
sowi
őstag
hmm, utanaolvastam, szimplan nem lehet kicserelni, formazni es particionalni kell ahogy olvastam, raadasul csak a mac-es verzio volt kulfoldon leirva
-
sowi
őstag
szerintetek van arra esely hogy a beszart 30as vinyo helyett berakok egy 20ast es nyomok egy restore-t, utana elkepzelheto hogy mukodni fog?
-
N.Y.P.D.
tag
válasz
Monya78 #1242 üzenetére
Nekem első minim első generáció volt JQ szériás! Ott is megtörtént mindez,diskmode nuku,szervíz->csere! illetve nálam,az a szériás totál feltötlve hálózatival kibirt 3-4 hónap használat után,kb 2 órát. Illetve érzékeny volt az aksija az usb töltésre,állitolag az a széria elég rosszul sikerült és sokat vittek vissza behalással. A füles pedig kb 2 hónap alatt kezdett
recsegni,utana pedig fel szakadt a szigetelése Y-nál,pedig vigyáztam rá. Amit még anno 1 éve adtak cserébe 2Z szériaval ami még mindig első szériás,de ezzel nincs gond,az elmult 1 évben!
Szóval kiv vagyok,h milyen széria halt be nálad? -
sowi
őstag
lenne vki aki ipod szeriaszam alapjan meg tudja mondani hogy garis e meg a cucc?
-
killerdog
csendes tag
az szerintetek miert van hogy ha ket napig nem hasznalom az ipodot akkor, nem tudom bkapcsolni, felteszem ttolteni es az akksit nullarol kezdi el tolteni, és akkor mar megy rendesen.? akksihiba?
amugy naggggyon rendesek voltak ma az Andrassy uti ipod centerben. bevittem afulesem es 2 perc alatt szo nelkul csereltek ki -
kukac7
tag
ugy nez ki, hogy egy 4 gb-os mini eladosorba kerult.
akit erdekel, keressen meg. -
Monya78
veterán
Mindent uninstalláltam, majd beraktam az eredeti lemezt...kéri a csatlakoztatást, majd felismeri az iPodot, és formázni akarja...hagyom hogy formázza, jó sok idő után komoly hibaüzenetekkel leáll...
Ha össze van kötve a géppel akkor látja az új meghajtót, de nem lehet megnyitni...
Bejön ez a Disk mod, sőt ha rá van kötve a gépre mindíg ez a Disk mód van aktiválva...
de semmi... -
leewi
aktív tag
ha esetleg még mindíg nem ismerné meg..
akkor..reseteld MENU + a KÖZEPSŐ gomb kb. 6 ms-ig..
megjelenik az ALMA logo..
ekkor viszonylag gyorsanengedd el és nyomd meg a KÖZÉPSŐ + a LEJÁTSZÁS gombot..ugyanúgy pár ms és bejön az, hogy DISK MODE-ba került..ekkor már fel kell ismernie a windowsnak és tudod RESTORE-olni..így minden adat elvész róla..de megjavul..
-
leewi
aktív tag
válasz
Monya78 #1236 üzenetére
a hiba elvileg abból adódik, hogy a szoftver feltelepítése nélkül lett az iPod csatlakoztatva és aztat valamiért nem szereti windowsos környezetben..
a lényeg, hogy otthon is kijavítható s nem kell szervizbe vinni és várni..
a hivatalos hozzáállás(a mappa és felkiáltójel) az, hogy Nem jó a szoftver..
a megoldási ajánlat: (ez is hivatalos)
törölj mindent ami ipodoz kapcsolódik a gépen..vagy uninstallálj..
ezek után tedd be az eredeti cd-t (bár sztem megteszi a sima updater is) és installáld..
az majd megmondja, hogy most csatlakoztasd az ipod-ot és minden valószínűséggel működnie kell.. -
Monya78
veterán
Tisztelt iPod tulajok, volna egy kis problémám
Áthoztak hozzám egy Ipod mini-t hogy egy pár számot rárakjunk...szoftwert próbáltam felrakni de nem ismerte fel az Ipodot, ezek után az iPod nem akar müködni egy dokumentum ikonon van egy felkiáltójel, és kiírja hogy ''www.apple.com/support/ipod''
mit csináljak??? -
Bero
aktív tag
Eladó: [link]
Illetve akkor megkérdezném, hogy most menyi lenne, ennek a reális ára.
Nagyon sürgős lenne. Mármint az eladás -
killerdog
csendes tag
nem lehet vhogy az ipodon lévő számokat egy hangerőre rendezni?de ugy hogy ha van egy halk meg egy hangos szám akkor a halkat a hangoshoz igazitani csak ezt nem számonként seretnem vegigjaccani.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Endrusz83 #1230 üzenetére
Az mindegy, nekem is 4Gs 2. generációs volt, de 6GB volt a hátulján (bár ez lehet, hogy csak valami elcseszés volt és amúgy 4GB van a 4Gsekre gravírozva, mindenesetre az tuti, hogy az 1. generáción nincs egyik se). Nincs ''baja'', csak a 2. generációsokban sokkal jobb akku van. A clickwheel meg az, amire gondolsz. Mondjuk ha nem garanciális, akkor valszeg 1. generációs, mert a 2. csak 11 hónapja létezik.
Nézd meg ezt [link]
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
válasz
Endrusz83 #1228 üzenetére
Honnan tudhatom hogy az akksija milyen állapotban van?
Sehonnan
Amúgy gondolom ennyiért nem rossz, de nem figyelem a használt árakat, mióta eladtam. Arra mindenesetre figyelj, hogy ne 1. generációst vegyél. Vizuális megkülönböztetés: a 2. generációson a ház hátulján van egy 6GB felirat és a clickwheelen a jelek azonos színűek a házzal. -
Endrusz83
tag
Hali!
Mp3 lejátszót szeretnék venni.Több van kilátásban,többek között I
iPod mini 4gb-os is 29k-ért.Ez megéri?
Honnan tudhatom hogy az akksija milyen állapotban van?
thx -
Maddox
csendes tag
csácsá... nah nekem már szeptember vagy október óta van ipod minim ésd nagyon szeretem!!! teljesen az életem részévé vált... ahogy itt a fórumot nézem, mondom hogy nekem is speedshop-os töltőm van és nagyom zsír...tök régen irtam... de nemtom mért
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Nemrég azt vettem észre hogy a clickwheel kezd elszíneződni vagy kopni ott ahol a legtöbbet használom.Ti tapasztaltatok ilyet?Lehet vele kezdeni v.mit?
A válaszokat elöre is köszönöm. -
leewi
aktív tag
a kollega igazat mond..
kivéve, hogy itthon egy akucsere 38e Huf...
megnekérdezze senki, hogy miképp lesz ennyi a hivatalos 56 $-ból...
az iLounge-en [link] kiscit szétnézel ott szétszedtek egy mini-t lépésről lépésre..és le is írták..ha jól emlékszem az ottani valaki hajszárítóval kicsit megmelegítette és úgy könnyebben széthúzható lett..
megjegyzendő, hogy a gyári csomagolású aksihoz jár egy műanyag kis szerszám (valamelyik külhöni lapon láttam ilyet) amivel könnyebb szétszedni..ennek hián...jó sok odafigyelés, türelem meg egy kis ''finomság'' és volá... -
GP-Sz
senior tag
válasz
ShadowLord #1220 üzenetére
[link]
Alig hiszem, hogy ennél van olcsóbb.
A cseréről annyit, hogy a neten van pár ipod boncolás (mini is), ott leírják, hogy kell szétszedni. Mindenesetre rá kell szánni az időt, baromi óvatosan kell csinálni, akkor nem lehet baj. Emlékeim szerint annyi, hogy finoman le kell feszíteni az aljára ragasztott borítást, utána már könnyű szétszedni. Kibontás után az akkucsere fél perc lehet.
Gondolom a szervízekben is lehet akkut cseréltetni, de persze gondolom hozottra nem, az alkatrész ára meg biztos csillagászati. Nem tudom mennyi, de akku+csere szerintem 15-20ezer lehet minimum
[Szerkesztve] -
-
Ipod mini-hez lehet aksit venni ha igen hol mennyibe kerül és otthon ki lehet e cserélni?
-
Tas
tag
hasznalja vki a speedshopban kaphato utangyartott ipod mini halozati toltot? [link] erdemes megvenni?
-
leewi
aktív tag
azzz igggenn..mármint a 38..a hivataos apple ár 50$..aksival együtt..
bocs ez a hivatlaos verzió:
''iPod Owners
Your one year warranty includes replacement coverage for a defective battery. You can extend your coverage to two years with AppleCare Protection Plan. During the second year, Apple will replace the battery if it drops below 50% of its original capacity. If it is out of warranty, Apple offers a battery replacement for $59, plus $6.95 shipping. Apple disposes your battery in an environmentally-friendly manner.''
de hogy ebből hogy lesz 38e?
de a lényeg, hogy sikerült..
Az én problémám, hogy ameddig hagyják, hogy ilyan emberek KERESKEDŐK legyenek addíg minden egyes ilyen példa kurít egyet az APPLE hírnevén..de hát ez van.. -
Tas
tag
Nos a balkani kalandom vegere ertem. Az akksi volt a ludas, amit nagy kegyesen ki is csereltek. A csere egyebkent 38e huf (!!!
) lett volna nem gari eseten. Ezt jol megaszondtam. Ennyiert veszek egy uj ipodlit (igaz nem boltban). Ismet az orrom ala dorgoltek a papirokkal kapcsolatos dolgokat, de kerdem en ha nem hajlando kitolteni a garlapot a bolt, akkor en mit tudok tenni?? Sztem az o erdekuk is (marmint a forgalmazoe), hogy a Fukar kitoltse a lapot, de sztem ok leszarjak es ha nem csapkodod az asztalt es nem viseledsz allat modjara, akkor elhajtanak. (Igaz a szamla hianyaval en voltam a hunyo).
Tanulsagokat levontam
Most orulok magamnak. -
leewi
aktív tag
..
reméltem legalább változik a helyzet..majde eccer..
hasonló utat jártam végig csak az A4 kft.-vel és fülhallgató csere ügyben..nem akarták gariztatni (recsegett - a népbetegség) mert hogy bíztos én rontottam el..teszem hozzá ekkor már mindeneki (apple-ös) tudta, hogy van egy hibás széria és azok közül nagyon sok megy vissza..de ők nem..
de jön a mentsvár..régebb HDSYS mostanság már IMC kft.(hivatalos importör) és ők foglalkoznak a nemzetközi gar.-al is..rászoltak az A4-re és hipp-hopp egyből lett garancia és cserélték..
kedves honhazánk még mindíg ott tart, hogy kell valaki 'felülről' aki megmondja, hogy miképp is működnek a dolgok és akkor cselekszenek..sajnos..de majd a jEU változtat..
ellenben a a sérülésekre nagyon kényes az egész apple garanciáztatás..így nagyon huzzák amilyük van ha egy kicsi sérülés is díszeleg rajta..függetlenül attól, hogy van szervíz menű és gondolom a hozzáértők megtudják állapítani, hogy mi is lehet a baj..
mindent bevizsgálásra vesznek át..kell az idő míg lesszállítják a cserealkatrészt..
legrosszabb esetben egy unalmasabb napodon elruccansz Sogorékhoz és az első apple boltban segítenek rajtad..(megtörtént már párszor..) de azért elöbb érdeklődj.. -
Tas
tag
Eheh meg mindig Balkan vagyunk
Visszavittem gariztatni az ipodot, elotte beszeltem fickoval telon, hogy nincs kitoltve a garlap es szamla sincs mar meg (fene sem gondolta, h kell kesobb, mivel az eddigi tapasztalataim szerint a garlap eleg). Valasza nem 1ertelmu hebeg habog, majd kiboki vigyem be. Boltban belekotott, h nincs kitoltve a garlap es nincs szamlam sem, igy nem tudom igazolni, h meg garis a cucc. Igaz o utana tudna nezni az ipodon levo sorszam alapjan a gepeben, de azok az adatok nem eleg megbizhatok (
). Nyomas Fukarhoz kaptam igazolast arrol, h mikor es mit vettem (garlapot tovabbra sem toltik ki es soha nem is tettek), vissza boltba ahol most az a problema, hogy addig nem veszik szervizbe amig nincs kitoltve a garlap (amit senki nem akar kitolteni) es kifogasoljak, h van az egyik sarkan egy utodes (leesett a konyhakore), biztos az a baja es en tettem tonkre. Scandisk hibat nem jelzett a mikrodrive-on, leeses ota nem volt semmi problemam vele csak most ez az lemerulok vagy megsem szindroma, mint amikor kifingik egy mobiltelo akksija. Vegul szervizbe nem, csak bevizsgalasra vettek at. Most varhatok arra, hogy megallapitsak, h en vok a hibas (meg akkor is ezt fogjak mondani ha valoban szar a cucc!)
Jupiii!!
[Szerkesztve] -
killerdog
csendes tag
hello!az ipod fulesemnek a jobb fele iszonyat recsegve szól. azt vissza tudom vinni a garanciaval?
-
leewi
aktív tag
IGEN érdemes megvenni
DE én a helyedben még várnék..most lesz valamikor jan. eleje környékén a Mac expo s nagy valószíűséggel megjelenik egy új shuffle..(bár ez csak erős találgatás -nem a részemről-)
az ára odaát napnyugta országban 99$..ill. ha egy kicsit ügyes az ismerősöd akkor olcsóbban is hozzájuthat..
hangminőségileg sztem jó, problémákról eddíg nem hallottam..mivel jelen állapotban kijelző nélküli így vagy az iTunsba rendezed úgy a számokat ahogy neked tetszik s akkor valamellyest tudod, hogy mi fog következni vagy maga a lejátszó egymás után ill. shuffle módban is letudja játszani..
nagyjából ennyi.. -
c*
aktív tag
Udv,
van nekem egy mp3 playerem de sajnos az aksija kezdi megadni magat ezert cserere szorul,
ahogy nezegettem ipod lenne a jo valasztas tapasztalatom nincs mert meg nem hallgattam , ezert csak a velemenyek alapjan dontottem e mellett.
Nyilvan hogy a legolcsobb egy 512 es shuffle lenne , namost a kerdesem hogy milyen gondok szoktak jelentkezni ennel a keszuleknek tehat megeri e a penzet ?!
aksija birja fules jo ? illetve ez ugy muxik hogy feltoltok ra x mp3 at es random jatsza le mind ? vagy feltoltes sorrendjebe ?
Illetve vett e mar valaki ilyesmi az USA ban es ha igen hol lehetne megnezni mert egy ismerosom lehet tudna hozni csak az arat szeretnem pontositani . . . -
leewi
aktív tag
normálisabb orságokban (ahol van hivatalosan apple) még papír sem kell elég csak a készülék mert rajta a sorszám..
nálunk csak hivatalos forgalamzó van így kell a papír..de amid neked van bőven elég..én is úgy gariztattam a minim még annó, hogy a papír teljesen üress volt csak az A4 pecsét volt rajta..
így nyugodtan vidd el.. -
Tas
tag
Legfrissebb soft (1.4) rajta, termeszetesen ujraformazva. Gari az viszont erdekes, mert a Fukarban lett veve 2005 jun kozepen, de a pecseten kivul mas nincs a garlapon. 1 matricat talaltam az Intercas nevu cegtol azt kesz. Sztem ez karcsu a gariztatashoz
Aksicserevel megoldodna a bajom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest