Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
Nálam az egész történrt ugy kezdődött, hogy már szinte majdnem lezsíroztam Lewwi nevű hozzászólóval, hogy megveszem az ipodját..
aztán eggyik délután megyek haza, jmire anyám szembe jün kocsival... megkérdeztem hova megy, mondta hogy szálljak be mert megyünk venni egy ipodot...
nagyon elkezdtem örülni..
Pestszentlőrincen volt, ugyhjogy olyan 2 órát utaztunk érte...
A srác kólával nyerte, ráadásul meghívták a kóláraa mázlista
eredetileg 35 ért atta de 32 ért vettük meg és teljesen original meg minden 2. generációs szürke nagyon zsír
és is megijedtem hogy semmi nincs a garipapíron de aztán észrevettem a pecsétet szal az enyémen asszem van pecsét
és azóta is boldog tulaj vagyok kb 3 hete nagyon szeretem, teljesen az életem résdzévé vált de akinek van ipodja az tudja milyen ez az érzés és akinek meg lessz, az is tudni fogja...
ja és a kijelző kicsit karcolódik nincs rá valami megoldás??????:
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest