- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maddox
csendes tag
Lécci segítsen valaki mert nagyon rosz hogy nem is,eri fel a gép az ipodomat és semmit nem lehet rátenni meg leszedni róla
-
Maddox
csendes tag
sziasztok!!! valami para van... elmentem nagybátyámhoz ,és ott rátettünk valamit az ipodomra... nem iTUNES használatával... és itthon le akartam szedni, de az itunes-ban nem jelenik meg az Ádám's ipod....mivel ez a neve....tölteni tölt, de nem ismeri fel és nem lehet semmit rátenni...amugy tölteni meg konnektorról szoktam,mert vettem töltőt,de 2. generációs...idáig hibátlanuol működött....segítsetek pls... köszi
Adam -
Maddox
csendes tag
csácsá... nah nekem már szeptember vagy október óta van ipod minim ésd nagyon szeretem!!! teljesen az életem részévé vált... ahogy itt a fórumot nézem, mondom hogy nekem is speedshop-os töltőm van és nagyom zsír...tök régen irtam... de nemtom mért
-
Maddox
csendes tag
csácás... nah az egyik haverom most kapott egy video ipodot és léci monnyátok meg, hogy meilye...(akinek van) kösz
-
Maddox
csendes tag
csácsá... nah csak azt szeretném kérdezni,hogy réges-régen valami zokniügyletet beszépltünk itt a srácokkal... nah és annyi lenne, hogy hogy áoll az ügy??? csak kérdezem.
előre is thx! -
Maddox
csendes tag
csácsá.. nah én vagyok és boxsa hogy nem írtam csak el voltam foglalva... nekem most egy ipod minim van,olyan 2 és fél hónapja és nagyon jól megy meg minden semmi baja!!!
nagyon szeretem... a nano sem rosz de nekem a mini sokkal jobban teccik... jah és a fülhalélgatóm is nagyon zsírrul megy tehát azzal sincsen gond... nincsen valaki aki tudna oolyan helyet mondani, ahol olcsón lehetne iskin-t venni?
Előre is thx!!! -
Maddox
csendes tag
válasz
Rastafari86 #1047 üzenetére
melyik saturnban van 1600 ért???????????,,,
-
Maddox
csendes tag
csácsá...
nah ahogy nézem a fülhallgaton van a hangsúly mostanság...
nekem az a fülhallgatom, amit azz ipodhoz adtak, teljesen megfelel!! semmi baja és nagyon jó... bár mikor voltam a BNV-n (Budapesti Nemzetküzi Vásár), ott láttam egy logitech fülhallgatot, ami bluetooth os volt és az nagyon teccett... de amit mutattatok, az ok is nagyon zsírak voltak... -
Maddox
csendes tag
csácsá
már eléggé régen íram és csak kiváncsi vagyok milyen a zokniügylet meg ilyesmi??? jah amugy az ipodom nagyon zsír 1-2 hónapos és qvajó.. az déletem részévé vállt
jah és amugy lehet hogy lesz iskin tokom spanyolországból... ott kb olyan 3000-4000
de max 5000 ft.. nagyion fasza
nah csak ennyit akartam
csácás -
Maddox
csendes tag
csácsá!!
nah először is GP- Sz hez szólnék: tehát nekem is van 1 4 GB-s ipod mini-m 2 generációs és én 32 ért vettem, mert kólával nyerte a srác és neki nem kellett!!!
bevittem a suliba magammal és a haveromnak is nagyon nagyon megteccett és azt mondta, hogy ő is igényt tartana erre!!!
tehát szentem ő olyan 30- ért meg tudná venni plusz minusz nem to,m olyan 5-7 ezer
majd még dumálunk!!!
és akkor szentenm lebonyolíthatyuk a zokniügyet az őszioszünetben, itt a kolozsin és akkor hányan is vagyunk ??? számojjuk össze
csak én lehet hogy lemegyek füredre...
jah és Kewin21 nek pedig azt szeretném mondani, hogy én a speedshopban vettem egyet 990- ven firintért, tényleg nem írtam el 1000 forint alatt van és nagyon jól működik, csak az a baja hogy nem apple és hogy nem fehér, de annak ugy is jobb akinek fekete nanoja van!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Maddox
csendes tag
csácsá
nah ma voltam a mammutban és most ki vannnak álítva az ipodok...!
nem is tom, nekem a nano nem teccett.
nagyon szép meg minden de nekem nem álkl kézre annyira mint a kis minim. de ez nem para........
és akkor milesz azookal a zoknikkal mert már megcsinálhatnánk valamikor!!!!!! -
Maddox
csendes tag
csácsá
nah már elég régen írtam ugyhogy nem is tom...
hogy áll a zokni ügylet???
jah és itt a Kolosi téren is lehet kapni zoknit mert ki van állítva a kirakatba... -
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
nah nézd meg a www.ipodbattery.com ot ot vannak az aksikasszem..
és ha az ipodod 1. generációs, akkor olyan 5-6 óra nem durva mert az 1. generacio 8 orat bir ki
a 2. 18- at -
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
nah ez a tok nagyon zsír wazee.. és azt szeretném kérdezni, hogy ezt a kis irányítópanelt is adják hozzá??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
előre is köszi!!! -
Maddox
csendes tag
csácsá
nah szentem lehet hogy ott is van 1 mert nnekem is rémlik a név..
amugy ezt az iskint bécsben lehet kapni??? mert nekem is nagyon teccik -
Maddox
csendes tag
csács!!
hnjah szentem nekem is jó és nem gáz ha messze van 1 kicsit de a kolozsi tér amugy moszkva tértől 4es 6os villamos a Margit híd budai hídfőig ,és aztán 17es villamos... ott van 1 apple bolt és szentem ott kéne megcsinálni de nekem mind1 ahol nektek is jó..
szombat nem tom hogy jó e....
meg még aszem kellene 1 ember... -
Maddox
csendes tag
csá
aki benne vanm a vételben léccike mondja meg hogy mikor lesz és hol...
köszi.. -
Maddox
csendes tag
csácsá...
nah akkor mikor esedékes a vétel??? -
Maddox
csendes tag
csácsá!!
nah akkor én beszállok ebbe a bizniszbe és akkor a szürkét vagy a narancssárgát lefoglalnám.. jah és vannak még egyéb progik is:
anapod
és az ephpod, amivel winamp playlisteket lehet rámásolni az ipodra és az ephpod asszem INGYENES..
keressetek rá nekem le van töltve...... -
Maddox
csendes tag
válasz
Papa-Georgo #685 üzenetére
csá!!!
jah én a 2. kerületbe a Móricz Zsigmond Gimibe járok és nálunk olyan mult karácsonykor hozott be egy srác egy ilyen ipodot és megfogtam belehallgattam és elmondhatatlan volt és most is mikor a kezembe veszem nagyon jó érzés.. és ez már 2. generációs a srácé meg 1. genereációs volt szal ez még jobb is monnyuk kellett rá spórolnom fél évet de azé bnekem nagyon megérte!!!!!!!!!! -
Maddox
csendes tag
csácsá..
jah szentem is nagyon zsír az ipodérzés annyira király meg az ipod nekem nagyon bejön belső és külső eccerű dde mégis sokat tud a külseje dizájnos nem annyira hivalkodó kicsi és könnyű a kezelhetőséghe...
meg most nagyon írják hogy meghal az ipod mini meret bejött a nano de szentem nem és a mini 18 órát bír a nano 14 et szentem ilyen kicsi képernyőn jójó elég szép de én nem tudnám kihasználni meg a telefonomra teszek képe ha akarok és nekem tejjesen mindegy hogy nem 9 hanem 8 centi hosszú, nem 4 hanem 3 cm széles és mem 1.3 cm hanem 0.8 cm vastag és nem 103 gram hanem csak 89 de attól még biztos jó.... -
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
Nálam az egész történrt ugy kezdődött, hogy már szinte majdnem lezsíroztam Lewwi nevű hozzászólóval, hogy megveszem az ipodját..
aztán eggyik délután megyek haza, jmire anyám szembe jün kocsival... megkérdeztem hova megy, mondta hogy szálljak be mert megyünk venni egy ipodot...
nagyon elkezdtem örülni..
Pestszentlőrincen volt, ugyhjogy olyan 2 órát utaztunk érte...
A srác kólával nyerte, ráadásul meghívták a kóláraa mázlista
eredetileg 35 ért atta de 32 ért vettük meg és teljesen original meg minden 2. generációs szürke nagyon zsír
és is megijedtem hogy semmi nincs a garipapíron de aztán észrevettem a pecsétet szal az enyémen asszem van pecsét
és azóta is boldog tulaj vagyok kb 3 hete nagyon szeretem, teljesen az életem résdzévé vált de akinek van ipodja az tudja milyen ez az érzés és akinek meg lessz, az is tudni fogja...
ja és a kijelző kicsit karcolódik nincs rá valami megoldás??????:
-
Maddox
csendes tag
csácsá
nah csak azt szeretném mondani hogy nekem is van egy töltőm a speedshpból és az 990 forint volt bruttó és nagyon zsírul megy olyan mintha apple lenne cak nem fehér....nekem bejön a Dózsa György úton lehet venni ilyen..
jah és Leewi mért rendelsz 2-t a nanoból? -
Maddox
csendes tag
csá
köszi de már van töltőm a speedshopból és az is nagyon jó és az 990 forint volt és amugy én vagyok taday meg tadayka meg tadogg... tudod: Ádám, aki majdnem megvette az ipododat... de amugy hogy vagy és megvan már a nano vagy még mindig nem érkezett meg??? jah és köztünk nincs harag ugye!?
jah meg amugy a töltőt mért nem tartod meg a nanohoz??? vagy ahoz adnak???
[Szerkesztve] -
Maddox
csendes tag
nah csá.. én vagyok tadogg cask nem tom a jelszót...
amugy nem tom én se nagyon szoktam rendelni neten cuccokat de olyan 11 rugó télleg nem sok meg minden..
Az én iPOD minimet ha hiszitek ha nem aprohirdetésen vettem 32-ezerért original, szürke 4 GB, 2. generációs
a srác kólával nyerte és nem kellett neki.
kibontottam és nagyon zsír annyira szeretem pedig még csak alig 10 napos asszem
Elmetem vasárnap a BNV.(budapesti nemzetközi vásár) és ott 4, azaz négy ezer forintértr vettem hozzá egy nagyon pöpec kis hangfalat..
oylan szépen muzsikál, hogy lemegyek hídba, de nincs aki felavat...
valakinek van ég hozzá valami kiegészítője???
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Autós topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest