Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
válasz
Dravenstorm #998 üzenetére
garancia? kicserélik újra
''vagy ugyanilyen apple fulhalgatot merre lehet kapni és mennyibe fáj?''..apple.hu -
Dravenstorm
tag
hi!
tonkrement a minimhez kapott fulhalgatom és most szeretnék venni egy ujat!
milyen fulhalgatot ajánlotok? ne legyen drága de szépen szoljon mély hangokat is jol nyomja
vagy ugyanilyen apple fulhalgatot merre lehet kapni és mennyibe fáj? -
-
GP-Sz
senior tag
[link]
Ha ez a cucc 1, de max 2 ezresbe kerülne, akkor vennék egyet, de még az usából rendelve is 5ezer lenne, itthon meg 9 körül van, ami egyszerűen nevetséges. Egy ilyen vackot Kínában 50Ftért legyártanak nagy sorozatban -
GP-Sz
senior tag
2. reakció:
-a kijelzője látványosan sokkal jobban olvasható a minijénél
-a szöveggörgetés is sokkal jobban van megcsinálva (a minin sokszor összefolyt a szöveg)
-a fülescsatlakozás sokkal jobb helyen van lenn
-a brick és a solitaire is jobb lett (nem mintha játszanék)
-a hold kapcsoló lehetne kicsit puhább
Hirtelen ennyi jut eszembe. -
GP-Sz
senior tag
Igaza volt annak, aki azt mondta, hogy az aproneten egy óra alatt el lehet passzolni egy minit
Holnap jön a nanom, aztán az utolsó pillanatra hagytam a minim eladását és bejött, 38ért elvitték 2 óra alatt
Amúgy 7 hónap használatnak semmi nyoma nem volt a minin, úgyhogy én nem tudom, de szerintem nem b..hatták el annyira a nanot, hogy én összekarcoljam... Na majd kiderül.
Amúgy nem kell valakinek egy lila ipod zokni? -
leewi
aktív tag
-
tr00p3r
addikt
ma bevette az A4 a fülesem. bár nem sok reményt fűzök a dologhoz, mert amikor kivettem a mellényem zsebéből odakoppant a pultra és a csaj egyből azzal jött, hogy ''ezt nem szeretik a fülesek''! mondtam, hogy OK, de ez már elött is szar volt. 3 hónapos a mini és beszart a fülhallgató! aztán mondtam, hogy a jobb oldali szar, erre beírta, hogy bal ''füles recseg''! holnap felhívom őket, hogy abban ne keresenek hibát mert nem fognak találni! kiváncsi leszek a ''bevizsgálás'' eredményére!!!???
-
Bikerman
aktív tag
Könyörgöm az ÚJ iPodra lehet expolerről zenét letülteni? [link] Tehát erre.
-
Maddox
csendes tag
csácsá
már eléggé régen íram és csak kiváncsi vagyok milyen a zokniügylet meg ilyesmi??? jah amugy az ipodom nagyon zsír 1-2 hónapos és qvajó.. az déletem részévé vállt
jah és amugy lehet hogy lesz iskin tokom spanyolországból... ott kb olyan 3000-4000
de max 5000 ft.. nagyion fasza
nah csak ennyit akartam
csácás -
szijartg
őstag
ez a garancia is hányszor ki lett már tárgyalva
-
AloeVera
tag
Nem kötözködni akarok, de ezt a magyarországi Apple és a hivatalos szervizek is így tudják? Esetleg volt már valakinek tapasztalata külföldön vásárolt iPod itthoni garanciális ügyintézésében? Csak azért kérdezem, mert pl. az apple.com iPod Service Request oldalán Magyarországot ki sem lehet választani, Németországot vagy Ausztriát viszont igen. És volt már más műszaki cikk (nem Apple), aminél a ''világgarancia'' itthon semmit sem ért.
-
leewi
aktív tag
válasz
modestmouse #952 üzenetére
kicsit olvasgass itt vissza..s sok kérdésedre lelsz választ..
de akinek lehetősége és esze van nem a magyar forgalmazótól vásáról az irreális ár miatt..
APPLE termékekre 1 ÉV VILÁGGARANCIA VAN ÍGY SEMMI BONYODALOM NINCS HA NEM M.O.-on ÉS NEM BOLTBAN VETTED(pl COLÁS nyereményt veszel meg) -
leewi
aktív tag
szabvány USB..vagyis 5V..a gyári is ugyanezt tudja..kivéve, hogy az szép fehér ill. annak kivehető a csatlakozója így ha nem szabvány EU-s csatlakozós országban jár-kel az ember (UK, USA, JAPÁN..) akkor a megfelelőt lehet csatlakoztatni s nem kell venni újjat..(world kit a neve akit érdekel)
''...ugyananyi idő alatt tölti fel...''-így már gondolom világos a válasz.. -
modestmouse
csendes tag
Ööö....Ti mindannyian apple boltokban vettétek az ipodot?Sztetek ha rendelem akkor is van rá ugyanannyi gari....mondjuk akkor bonyodalmasabb ha van vele vmi....
-
Taybor
tag
-
leewi
aktív tag
válasz
modestmouse #943 üzenetére
parancsolj: [link]
a lényeg ennyi de el lehet olvasni az egészet:
''De nem helyes, hogy a merevlemezgyártók - bár helyesen értelmezik a prefixumokat - gigabájtban adják meg a winchesterek tárolókapacitását, mert ez az információ felesleges és használhatatlan a felhasználók számára. Csupán azért alkalmazzák ezt a winchestergyártók, mert ez által kisebb kapacitást tudnak eladni nagyobbként. Gondoljunk bele, egy 40 GB-nak nevezett merevelemez 40,000,000,000 bájt adatot képes hozzávetőlegesen tárolni, ami valójában csupán 37.25 GiB adatnak felel meg. Elmondhatjuk tehát, hogy a gyártók már felfedezték, hogyan fordíthatják javukra az új rendszer adta lehetőségeket, mert 2,949,672,960 bájttal kisebb kapacitású merevlemezt adtak el 40 GiB kapacitású áráért. Mindezt csak azért, mert a fejekben az rögzült, hogy a 40 GB egyenlő 42,949,672,960 bájttal.'' -
szijartg
őstag
válasz
modestmouse #945 üzenetére
de megvan szerintem! nekem ''kopp, kopp'' jó az akksija!
igaz nem is játszok vele, meg nem megy a világítás fényes nappal sem -
modestmouse
csendes tag
és az aksi neked szaraxik?Mennyit bir egy töltéssel?Gondolom nincs meg még a 10óra sem,nemhgy a 18..
-
szijartg
őstag
válasz
modestmouse #943 üzenetére
20megát foglal a rendszer rajta meg többi cucc!
de most 4 és 6gigán veszítesz pár megát, akkor az számít neked?
mert nekem egy 6-os van és hetente frissítem zenével, de mostis van rajta kb. 1giga szabad hely!
meg ha megveszel 120giga winyót, akkor ottsem kapsz pont 120at
[Szerkesztve] -
modestmouse
csendes tag
Télleg igaz,hogy a 4GB s minire nem 4GB zenét, hanem csak 3,7et lehet rátölteni?? Meghogy a 6GBos is csak 5,7GB fér??modest
-
Taybor
tag
Azt meg tudnátok mondani hogy hol lehet a legolcsobban hálozati töltöt venni nanohoz. Néztem a speedshopban ott 3 ezer a legolcsobb. Ti tutok valami jobbat? (persze ne apple termék legyen)
-
GP-Sz
senior tag
Most erre mit lehet mondani? Ha nem olyan cuccot veszel, amilyenre szükséged van, akkor nem leszel elégedett és ez talán nem a gyártó hibája. Jóval kevesebbért vehettél volna valamilyen sokkal kisebb méretű 512 megás flashes lejátszót, ami tovább is bírja szuflával. De nem vettél. Így jártál
-
Kanczy
veterán
júniusban kaptam 1-et,de most már annyira nem vagyok tőle elragadtatva..
ugyaennyiért meg lehet kapni a samsung 1 gigás ketyeréjét,nekem kb. 400 MB van megtöltve a cuccosból -
GP-Sz
senior tag
Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
Ha ez rohadt nagy szerencse, akkor azért úgy érzem, mégse lehetett olyan drága az enyém 59750értNa, várom már én is, már csak egy hét.
Amúgy iTunes-szal nem fogsz tudni számokat leszedni róla (jogi okok miatt lett így), de vannak ezek a mindenféle 3rd party progik, azokkal lehet, keressél guglival. -
Taybor
tag
Na meg van az ipod nanom! Rohat nagy szerncsével sikerült kifognom egy alig használtat 51 ropiért
nagyon örülök!
A készülék maga lenyüzöző hogy milyen szép és kicsi, én ugyan még csak a sima ipodot fogtam kézbe de ahhoz képest fantasztikus.
Elöször tul kicsinek tünt de hamar meg lehet szokni, a kijelzöje gyönyörű nagyon szép felbontásu. Hangminőség szintén jó a kezelhetösége normális a kisebb ckick-wheel nem zavaró. A magyar szoftver is elég jó ( mondjuk a be helyett on-t jelez ki de mindegy) a fülese nem rossz asima ipodénál sokkal jobb nem recseg keményebb baszusnál sem. Nekem fekete van ami tök jól néz ki.
Az itunessel pakoltam is rá pár számot ami eddig tökéletesen müködik csak azt nem tudom hogy amit rajtahagyott az akitöl vettem azokata számokat hogy lehet lementeni hogy ne veszen el ha letörlöm??? Ebben kérlek segitsetek mert áthuzgálni uj mappába nem engedi és nem ismerem az itunest semenyire és hogy a atörlés hogy müködik pontosan az ipodrol abban kérlek segitsetek. -
AloeVera
tag
válasz
archer18 #926 üzenetére
...nem tudom hogy hogy kell beállítani azt hogy egy bizonyos albumot állítson be ébresztésnek és ne PL: a ''most 25played''-et.
Az alarm beállításánál a Beep-en kívül az iPodon található playlistekből lehet választani. Tehát csinálj egy playlistet a kívánt szám(ok)ból.
Mondjuk nálam érdekesen működik az alarm; bekapcsol az iPod, és pause állapotban van. (1.4-es firmware.) -
archer18
csendes tag
Hi all!
A kijelző jobb felső sarkában van két kis világosabb folt,lehet hogy pixelhiba?Ha a háttérvilágítás aktív akkor nám látszik de ha nem aktív akkor csak egy bizonyos szögből látszik.Még egyszer sem ejtettem le. -
sowi
őstag
válasz
modestmouse #927 üzenetére
szerintem abszolut megeri, ha az eszemre hallgatok enis olyat vennek
-
szijartg
őstag
válasz
modestmouse #927 üzenetére
az attól függ, hogy mire akarod használni!
ha csak zenét akarsz hallgatni, és elég a 6giga. akkor érdemes! -
modestmouse
csendes tag
Karácsony után készülnék venni egy 6GB s minit....szerintetek érdemes még a minire áldozni,és nemvalami ujjabb dologra???kösze
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Szerintem mindenki tudja hogy a minit belehet állítani úgy hogy ébresszen de nem tudom hogy hogy kell beállítani azt hogy egy bizonyos albumot állítson be ébresztésnek és ne PL: a ''most 25played''-et.Ehhez szeretnék segítséget kérni.
Elöre is thnx. -
leewi
aktív tag
legalább te telefonon tudtad meg..
képzeld amikor becaklattam a corner-ba s monsták, hogy ők ilyet nem tudnak..mejek az A4-hez..
az első kérdésm és a világgarancia? nem hatotta meg őket..így átevickéltem az A4-be..akikkel beszéltem telefonon s egy hölgy tájékoztatott arról, hogy nem érvényes a gar. a fülesre..
onnan a kedves hölgy már nagyon ingerülten elhajtott zsebemben avval, hogy tudtam, hogy igazam van..gyorsan felhívtam a központot..persze pont akkor nem volt bent az illetékes..
rá két órára hívtam beszéltünk..igazat adott..mondta, hogy menjek vissza s megoldjuk..
vagy
s itt jön kis hon hazánk:
a HDSYS kft. a Magyar apple importör s mint olyan ők azok akik intézik a világgaranciát..menjek be hozzájuk (istenháta mögé 2. kerület) s ő ott azonnal kicseréli..ekkor döbbentem rá arra, hogy ez itt sajnos a balkán..s egy ilyen remek dolgot is el tud b@szni egynéhány tájékozatlan ember akit ráadásul még egy olyan központi helyen alkalmaznak mint az A4..
herc-ide-hurca oda eltelt egy év s az a hölgyike adta a kezembe az új fülest aki 6-7 nappal azelött elküldött..azt hittem nyertem s ekkor jött az igazi ráadás..miközben a kezembe nyomta elárulta, hogy csak 1 hónap garancia van rá..sajnos nem vagyok az a háborgós típus de úgy elküldtem volna valamerre, hogy..s akkor megnyugtattam, hogy megyek ezentúl a HDSYS-hez ha bármi gondom van..kicsit több idő de legalább nyugodt maradok..
ha már ilyen kisregényt faragtam még egy adalék:
ez a garanciális és ügyfélkezeléses dolog sajnos HUNGARIKUM..nemrég olvastam mac-as forumon, hogy valakinek gondja volt egy iBook-al..valami hasonló elhajtásos dolog történt..s ekkor kiment az illető ausztriába..ahol nem hajtották a város tulsó felébe mert csak ott foglalkoznak világgaraciával hanem abban a botban megoldották s még talán elnézést is kértek, hogy kb. 1-2 óráig elhúzódott a dolog(de lehet, hogy ez már csak az én agyszüleményem)..
konklúZSÖn..nem EU kell ide hanem normális emberek.. -
tr00p3r
addikt
az a4 ügyvezetője ill tulaja az ismerősöm, szóval remélem nem lesz gond. bár ma meg holnap leltár miatt zárva! nem mindegy hogy hova szól a gar?? tehát a gránátalmában ma szóba sem állnak velem?
most hívtam a gránátalmát! ha a gari az a4-hez szól oda kell menni!!akkor ezek szerintn nem globális gari van rá, hanem a kisker ami csak oda szól!! bakker! nem minden aranyalma ami fénylik!
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
volt egy igazán szarul sikerült széria..
sajnos azok sorra adják meg magukat..
csak ne az A4-hez keljen menned..engem majdnem elhajtottak, hogy mit képzelek mert nem tudják megállapítani, hogy magától ment-e tönkre vagy én tettem-e
de ne hagyd magad KI KELL, HOGY CSERÉLJÉK!!!
máhol szerencsére nincs gond..apple corner-ban azonnal cserélték volna csak nem oda szólt a garanciám..
de végül megoldódott.. -
tr00p3r
addikt
visszaolvastam és sokan szidjátok a gyári fülhallgatót... szerintem jól szól, de sajna tényleg gyorsan beszart. holnap beviszem gariba az enyém és lehet,h intézek egy jobbat helyette!
-
tr00p3r
addikt
hát gyerekek, mert asszem mondhatom, hogy ebben a topikban hozzám képest sokan gyerekek, ma beszart magától a fülhallgatóm jobb oldala. recseg mint állat
a minim még garis, de nemtom, hogy a fülhallgatóra is vonatkozik a gar??
-
Maddox
csendes tag
csácsá!!
nah először is GP- Sz hez szólnék: tehát nekem is van 1 4 GB-s ipod mini-m 2 generációs és én 32 ért vettem, mert kólával nyerte a srác és neki nem kellett!!!
bevittem a suliba magammal és a haveromnak is nagyon nagyon megteccett és azt mondta, hogy ő is igényt tartana erre!!!
tehát szentem ő olyan 30- ért meg tudná venni plusz minusz nem to,m olyan 5-7 ezer
majd még dumálunk!!!
és akkor szentenm lebonyolíthatyuk a zokniügyet az őszioszünetben, itt a kolozsin és akkor hányan is vagyunk ??? számojjuk össze
csak én lehet hogy lemegyek füredre...
jah és Kewin21 nek pedig azt szeretném mondani, hogy én a speedshopban vettem egyet 990- ven firintért, tényleg nem írtam el 1000 forint alatt van és nagyon jól működik, csak az a baja hogy nem apple és hogy nem fehér, de annak ugy is jobb akinek fekete nanoja van!!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kewin21
tag
Bocs hogy ilyet kérdezek,de nano-hoz jár hálózati töltő,vagy külön kell hozzá venni?
-
esfrost
tag
Valaki mondja el nekem hogy a settings-ben mit jelent a sound check? hallom hogy máshogy szól tőle a cucc... de nem értem hogy mit jelent. kösz előre is.
bye -
GP-Sz
senior tag
Én úgy voltam vele, hogy tudom magamról, hogy vigyázni szoktam az ilyen kütyükre, úgyhogy vállalom a kockázatot
Ráadásul még mindig gyanús nekem ez a karcolódás ügy, hogy nem csak valami hype-e az egész. Elvégre megkarcolni igencsak egyszerű bármit. Sok hülye user odab..ssza a kulcsait a zsebébe a nano mellé, aztán meg néz, hogy összekarcolódott
Na mindegy, majd meglátom, jövő héten jön az enyém.
-
Taybor
tag
-
Taybor
tag
Semmi baj
azé én is irtam hülyeségeket
Egyébként tényleg rohat olcson szállitja az e-seller csak az a baj hogy most épp nincs készletük. Én meg azon gondolkozom hogy megvegyem e 51 ért használtan ( de biztosan) vagy várjak pár hetet ami még elég bizonytalan idő és ár szempontjábol
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- Vírusirtó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest