- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Eladtam a 70-200-ast (természetesen úgy, hogy a vevő tudott a hibáról, megjavíttatta és azóta elégedetten használja. El se adtam volna, ha nem cserélem IS-es változatra (IS mellett a képminősége is jobb).
Nem tervezési hiba, minden zoom objektívnél, amiben szalagkábel van, elfáradhat egy idő után. Én 2006-ban vettem a sajátomat és 2013 ősz környékén jött elő a hiba. Ez volt a legsűrűbben használt objektívem. 7 évig tökéletesen működött. Az évek alatt sokszor volt tekergetve a zoom gyűrű, elfárad a szalagkábel egy idő után, előfordul sajnos, de nem 70-200 széria hiba (más objektívemben is kellett már cserélni). -
Monya78
veterán
Minden tesztkép iso100-on készült, ennél az érzékenységnél, sötétből való visszahúzásban egy százezres D3xxx nikon váz is megelőzi akár a csúcs canont is.
Szerencsénkre a képek szűk köre kezdődik azzal a recepttel hogy: húzd a shadow csúszkát +100-ra
Aki többségében ilyen képeket csinál, az ne vegyen canont, ennyiAmúgy mi a baj a Tamron 24-70 VC-vel? Úgy vettem észre sokk FF váz tulaj használja megelégedéssel.
-
simán. tényleg nem nagy kaland, felmásolod a cuccot a kártyára, nyomsz a canonon egy fw update-et, és onnantól megy.
arra vigyázz, hogy innentől picit lassabban indul a kamera és lassabban áll is le, amíg világít a piros led, ne nagyon tépd ki belőle a kártyát.ja, van még egy fícsör, amit még nem próbáltam, de van benne fantázia (de nem tudom, hogy a sima ml is tudja-e, vagy csak a tl): energiatakarékosra lehet állítani a gps-t, hogy csak akkor menjen, amikor a gép be van kapcsolva.
-
az a spotmérés szerintem fotómódban nem működik
mivel a kijelzőn mér. ha úgy nézel vissza képet, hogy nem teljes képernyőn van az elkészült kép, akkor a kihasználatlan fekete területre simán rámondja középen, hogy 0%. nem mondom hogy haszontalan, de nem váltja ki a natív spotmérést
az 1/8000 nekem nem nagyon hiányzik. igaz én vettem nd szűrőt
-
copass
veterán
nekem Magic Lantern-em van.
kábé olyan amikor a trabit telenyomod elektronikával, motorvezérlés ilyesmik.
irgalmatlan sok funkciód lesz hirtelen. én 1100D-n használom.
- tudok natiív iso-ban fotózni iso 160,320,640,1250.
- ettr segéd, visszajelzi a képen histogrammal, hogy mennyit kell még korrigálni.
- gombokra spec funkciókat tudsz rakni pl. set-re nekem vált két beállítás között rekesz,iso,zárseb ilyenek.
- gyorsabb,kényelmesebb zoom képvisszanézésnél, timelapse, expodiff keresés a képeknél
- értékelés, törlés vázon sokkal egyszerűbb. törlés annyi hogy egyszerre nyomom le a set+del-t.
- mozgásérzékelős exponálás, expokülönbség, mozgásra és stabil, utóbbi vicces, akkor exponál ha nem mozog a váz!
- M,Av,Tv beállításokat elmenti, tehát ki-be kapcsolásnál tudsz egyből egy jó beállítással fotózni, nem kell állítgatni.
- éles részeket kiemeli expo után a kijelző
stbstbstb
mi ez a tragic lantern? jaa látom, átírták az ML-t. -
feltenni rettentő egyszerű, csak kövesd a leírást
mit ad... videóban én a mindenféle hangbeállításokat használom, a plusz kijelzéseket, zebrát-peakinget meg azt, hogy simán tudsz vele érzékenységet állítani felvétel közben, nem ugrálva, és ugyanezt a fehéregyensúllyal is.
egyébként van benne mindenféle, timelapse, raw videó, bitrátahekkelések, sdkártya sebességteszt, dual iso (felbontásvesztés árán egy ké két érzékenységgel készül egyszerre), hangrögzítés, fps-beállítások, csomó minden más. szóval inkább az a kérdés, hogy mire van szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kuponkunyeráló
- Microsoft Outlook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest