- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Azért kell pontszám, mert nem közvetlenül két ember cserélne (arra most is megvan a lehetőség, és sokszor nem megy, mert nincs közös cserealap). Ha meg bárki cserélhet bárkivel, akkor mérni kell, hogy ki mennyit adott be a közösbe, és itt nyilván egy Enclave nem ér annyit, mint egy AoE Legacy Bundle.
@ZsZso:
miért kéne automatikusan beárazni mindent? Az nem működne, hogy mindenki megszabja az "árat", amit kapni szeretne érte?Egyébként izgin hangzik a saját weblap ötlete, kíváncsi leszek, mire jutsz vele.
-
-
-
reelc
veterán
Nem mindenki fázik a DRM-Free-től.
Nekem speciel szimpatikus a GOG.
Nekem a játék fontos, nem az achievementek, a kártyák, meg a közösségi dolgok.
Én annak csak örülök, ha egy régi lemezes játékom (a Bloodrayne 10 éve volt a GS-hez) meglesz digitálisan. Lehet már nem is működik a lemez. -
reelc
veterán
Még lehetnek jó búnuszok.
Nekem pl. tetszik, hogy a Bloodrayne 2 lesz bónusz. A múltkor az első volt választható.
Most a csomagban benne van a LBA 2-ik része, a múltkor az első volt választható.
Szimpatikus ez a húzás, és tudtommal jó játékok.
A Bloodrayne-k megvannak lemezen, régen játszottam velük, most már digitálisan is meglesznek. -
furdancs
csendes tag
Oldalon szerepel:
"Announcements
Be Mine 14 will not have a Dollar Days promotion coming up." -
reelc
veterán
Nekem szimpatikus ez a Groupees.
Általában az $1-os bundlihoz is járnak az extrák. Csak ritka, hogy nem teljesül minden cél.
Vannak néha jóféle régi játékok (Syberia 1-2, The Longest Journey, Bloodrayne), amik most már nemcsak lemezen vannak meg.
Be lehet jelölni, melyik kulcsodat használtad fel, ez sokat segíthet.
Meg újabban a DD miatt is.
A számlálókkal sem "szórakoznak", mint régebben ahogy az IndieGala és a BundleStars tette.
(Bocs, új üzenetet akartam, véletlenül válasz lett.) -
sto1911
veterán
Itt az instantot szoktam valasztani, nyilvan attol fugg hogy valoban instant-e, hogy a bankod azonnal el tudja-e majd inditani a tranzakciot. Hetvegen meg 16:00 utan csak hetfore ill. masnapra lesz meg, hetkoznap meg 4 oran belul.
Az itt megadott adatokkal kell utalast inditani a bankodbol es a PP tudni fogja, hogy te kuldted.
Persze ha marazonnal kell a penz, akkor ez nem mindig jarhato ut
-
Hunbeast87
senior tag
Én átadom ha kell, de csak mert jó fej vagy!
(tegyük hozzá, hogy valóban...kaptam már én is tőled játékot köszönömért cserébe
)
Indie Royale-on elindult a The Shoe Bundle.
Most 2,48€, amiért a Tied lehet:
-Stealth Bastard Deluxe
-Jack Lumber
-Savant: Ascent
-Mr. Bree+
-Oozi: Earth Adventure
-FLY'N
-Akane the Kunoichi
-Doomed'n Damned -
-
-
-
eami
Topikgazda
harminc embernél az már 600 forint, amit felőlem akár el is rakhatsz magadnak xD
mivel van gmail címed nem kell semmi extrát regelni, csak a kártyádat walletbe. Egyelőre a gmail messze biztonságosabbnak néz ki a két faktoros azonosítással mint a paypal sima user/pass verziója -
-
reelc
veterán
A Face Noir neve ismerős volt. Groupees Be Mine X egyik BTA-ja volt.
-
reelc
veterán
Jó ez a mostani Humble is. A Company of Heroest már megakarom venni egy ideje. Tudom, volt már nagyon olcsón többször, itt a remek alkalom. A Classic Sega Games is jó kis csomag. A Total War-ok eddig kimaradtak.
Indiegala: Szerintem a mostani csomagból nem rossz a két Supreme Commander. Most még így fix $3.99-ért.
A Hostile Waters sem tűnik rossznak. Amint megláttam az Interplay logóját, sejtettem, hogy nem mai gyerek.
Probably Archery is tűrhetőnek tűnik. Meg még 3 BTA is lesz.
Szerintem egész vállalható az előzőekhez képest. Nem nagy durranás, de Indiegalához képest nem rossz. Ráadásul nem végtelenített Codemasters bundle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest