- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Bocs, benéztem. A Dragon Bundle fül aktív, és úgy látszott azon van a HH, de nem azon van. Nem is néztem, hogy nincs ott a bazi nagy Happy Hour felirat az oldalon.
Elnézést.Akkor viszont gáz van, alig több, mint 1 nap múlva lejár. A bánat sem tudja követni őket, hogy lezs-e hosszabbítás, és HH.
-
-
eszement24
aktív tag
Elég mély
Nu van új Indiegala monday
Kemény 5 db játék:
- Chronicles of a Dark Lord
Ep. 1 - Tides of Fate
- Moto Racer Collection
- Rooks Keep
- Starion Tactics
- TRIP
Steam EditionSzerintem nem olyan rossz.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
Értelmesebb játékokról beszéltem, bár nyilván némileg szubjektív ennek jelentése. A nagy kiadókra céloztam az üzleti modell kapcsán. A HB anno, a kezdetekkor éppen azért volt nagy durranás, mert olyan címek repdestek, mint a Civ 4, Sims 2, Simcity 4 stb. Ezek -még akkor is, ha már régebbiek-, össze sem hasonlíthatók a mai átlag bundle címekkel. Bár sok indie játék tényleg nagyon jó és innovatív, de jellemzően ezekből is egyre kevesebb szerepel a csomagokban. Sajnos egyre több a hulladék, ami tényleg nem jó semmire maximum gyűjtőnek, akiknek mindegy mit vesznek, csak +1 tétel legyen a Steam fiókban.
-
Vesa
veterán
Nem rajtuk múlik. A kiadóknak, fejlesztőknek lehet nem érte meg ez az egész üzleti modell (pontosabban, inkább promóció, mert csak arra jó). Ezért a nagyobb címeket sem adják már ilyen célra olyan könnyen.
Az ilyen komolytalan Game Makerrel összemókolt platformerek fejlesztőinek viszont jól jöhet az a kis pénz, ami így esetleg beesik a zsebbe. -
-
Zamery
senior tag
Jó, hát egy pillanatig sem gondoltam, hogy pont most, pont ezért az egy játékért ad valaki majd egy kulcsot, ezért is került a mondat végére a mosolygós számjli. De egy hónap múlva, amikor már nem lesz elérhető a bundli, akkor majd el lehet adni ennyiért.
(#5799) BigBlue69: okés, várom az ajánlatodat!
-
bul07
nagyúr
Aki akarta már kijátszotta azokat amelyik érdekelte, így max plusz soroktól szabadítanak meg ha mégis törlik
Kártyák eladva, vagy 8€ jött belőlük , kicsit visszaadtak a náluk elvert 63,5$-ból , most számoltam össze 2013. márciusa óta ennyit fizettem náluk, lehet jobb lett volna nem összeadni, mert komolyan egy játék se érdekkelt csak jó lesz az még valamire elgondolás volt a vásárlás mögött
(#5714) Hunbeast87
Mi az a BaGB ?
-
Vesa
veterán
OFF
1. Senki nem teremtett senkit...
ON
2. Kevered a kiadókat a fejlesztőkkel... A kiadó dönti el, mit hajlandó finanszírozni és mit nem. Éppen ezért indul számos nagy fejlesztő is külön utakon, pl. kickstarteren (lásd: Elite, Star Citizen stb.). Így tudják megőrizni a teljes irányítást a játékuk fölött, és nem a kiadók hülyesége szerint ugrálni.
Ismerek személyesen több profi játékfejlesztőt, nem is hinnéd, hogy a kiadók milyen szinten diktálnak és szólnak bele a munkába. Ami viszont természetes, mert ők finanszírozzák a projectet így az anyagi kockázat is az övék. -
EmptyParadox
senior tag
Lehet, hogy én vagyok csak így, de a magyarítások vagy komolytalanná teszik számomra a játékokat a játékokban előforduló "szakszavak" által, vagy egyszerűen érezni szoktam, hogy rossz a fordítás. Bár jó pár éve nem használtam magyarítást, nem is értem miért van akkora igény rájuk, angolul sokkal élvezhetőbbek a játékok. Bár olyanra is van példa, hogy egy nem angol anyanyelvű játékkészítő játékában csak nézel, hogy wtf egy két szöveg után.
-
-
Vesa
veterán
Néha nekem is van olyan érzésem, hogy ezeket valalmi gamemaker szerű rettenettel, szalagon gyártják, talán éépen bundlikba...Az rendben van, hogy az ősrégi platform és arcade játéktermi stílusnak még mindig van egy szűk vásárlói csoportja, de szvsz azok is megválogatják, hogy mit vesznek meg mert vannak minőségi programok is. De hogy ezekkel a bénaságokkal a kutya nem játszik, az biztos...
-
ZsZso
Közösségépítő
Egy pozitívumot látok csak ebben az IndieRoyale csomagban eddig. Szerencsére eddig mindig olyan fosnak tartottam az IndieRoyale -t, hogy sose vásároltam náluk. Most a zsákbamacskát előre megvettem és sorban olyan címek jönnek, amik már 100 másik bundliban voltak, viszont amiatt, hogy ezeket eddig hanyagoltam, egyik sincs még meg. Most már mind kártyás lesz, szóval az árát bőven visszahozza, panaszra nem lehet ok. Sok plussz-egy-sor, még cserére sem érdekesek, olyan sz@rok
.
-
Crytek
nagyúr
Megmondtam, indieroyale
Mindegy de legalább 0.79 euroért örömet szerzek ezzel a sok játékkal másoknak a csoportban.
Rég volt ilyen hogy egy se érdekel a pakkból és ezeket a hulladékokat elnézve ebben nem nem lesz egy értelmes game se.indiegalanál meg epekedve várom a holnapot,hogy végre méltóztatnak-e elküldeni majd a csomagom linkjét.
-
reelc
veterán
Most vettem meg, jött levél, de nem aktív valamiért. A többi bundlimat kiírja a linken, amit küldeni szokott. Ennek csak a neve van ott.
Ja, most látom valamiért $1-árt fizettem, nem $2-őt. Már fáradt vagyok, benéztem. Akkor ezt most buktam, gondolom.Pár napja elkezdtem összeírkálni Excelbe a játékaimat, most volt 1 éve, hogy bundlizgatok.
Régen volt vásárlásom a Gala Storeból, ami sokáig elérhetetlen volt. Most már megint van, de nem látom, miket vettem ott. Ha nem vezettem volna a vásárlásaimat txt-be, akkor nem tudnám mim van.
Nem tudom hogy férhetnék hozzá a serialokhoz. Support? -
reelc
veterán
Most látom, hogy nekem meg is van
, $1-os Groupees Greenlight bundliban volt, meg még egy pár másikban.
-
reelc
veterán
A Depth Hunter 2: Deep Dive elvileg egyszer volt eddig bundliban (FPS Redux by Bundlestars), meg most, ezt még nem nevezném még örökös tagnak.
Még.
Amúgy lehet van benne logika, ha széles körben elterjed az alapjáték, akkor talán többen veszik a DLC-t is, ami nincs bundliban.Az 5-ből 3 elég új megjelenés:
Shadow Puppeteer 2014 szeptember
Depth Hunter 2: Deep Dive 2014 augusztus - másodjára bundlis
Gods vs Humans 2013 szeptember
Squishy the Suicidal Pig 2014 október
Ancients of Ooga 2011 május - még ez volt 1x bundliban.Mindent összevetve számomra nem tűnik rossz csomagnak, még a kezdő áron.
-
lm83
őstag
-
reelc
veterán
Indieroyale: az első 1-2 játék nem győzött meg, nem követtem figyelemmel, utána meg már nem akartam jóval többet fizetni.
A Groupeesnál $2 volt az előrendelés, feltételezem a felső határ $5 lesz. Mint a Be Mine-nél szokás.
(#5029) ZsZso: Köszi. A többi tipp micsoda? A Novelistet írtátok, látom.
-
Sirpi
senior tag
Kibogoztam. Amikor megvetted, kaptál egy db desura kulcsot, ami ott van a collection-öd tetején, valami ilyesmi:
Your Desura key for this bundle is: ***********. Click it to connect these games with your Desura account. For updates from us check @indieroyale and spread awesome video games further by gifting your friends.
A kulcsra kattintva hozzáköti a desura-fiókodhoz az összes játékot (a desura fiók és az indieroyale fiók ugyanazzal az email-cím+jelszó párossal használható). Ezek után a Major Mayhem-nél megjelenik a steam-kulcs kérés lehetősége a szokásos módon, majd jön a koppanás:
"You need to get keys from Indie Royale where this game was purchased."
Ott meg ugye nincs kulcs, szóval nagyon úgy fest, hogy ezt benézték és remélhetőleg javítják.
-
ZsZso
Közösségépítő
És itt is köszönjük w77d kollégának az SG fórumáról a kulcsokat.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Gyúrósok ide!
- Mesterséges intelligencia topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest