- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #14850 üzenetére
Annak úgy volna értelme ,ha valaki akinek nincs még előfizetése ő venné..
Amit nyernénk vele 9 euro (ennyiért simán elviszik a 10 játékot) vagy 10 game ingyen...
De ugyanott vagyunk kik kapják, hogy sorsoljuk ki érdeke-e egyáltalán valakiket ez a "sok" maradék? A havi címek nyilván igen ott van pár elég jó ...Ez direkt ilyen közösségi célzatú dolog...én nem vagyok semmi jó elrontja.Bárkinek bármi ötlete van mi legyen a dologgal ,ne tartsa magában
FunPro: Az csak akkor jár ha előfizet akit meghivtál és mivel eleve kap ingyenes hónapot az nem előfizetés szerintem mivel nem fizetett érte az illető így nem járna a reflinkes 7 euro.. de akkor megint az volna mi legyen a 7 euroval azt is be kéne dobni a közösbe...érted... valakinek mindig jó lenne, de itt az a lényeg mindenkinek az legyen ne csak 1 embernek...
Közben Humble törölte a régi Observer kulcsot és adott újat, szóval akinek gázos volt és jelezte nézzen rá!
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #14850 üzenetére
Az ingyenes choiceal nem lehet behúzni a 7 eurót reflinkel?
Mert akkor már nagyon jók lennétek.
-
pingtest
tag
válasz
s7evcsenko #14840 üzenetére
Eladni soha nem szoktam, maximum ajándékozni.
Igazad van, lehet megveszem, azt többit elajándékozom.
-
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #14703 üzenetére
Az, hogy ők megtudják venni azt a bizonyos cuccot, az egyedül a codemaster hibája.
Ha azt mondják ők elkúrtak valamit, egyetértek. De ettől a rendszer még nem lesz hibás.
-
Crytek
nagyúr
válasz
Az a vicces hogy magadnak nem tudod megvenni az Ultimate Editiont mivel megvan csak giftbe de az ultimate edition upgrade-et igen. Szóval a költő se tudja mit akartak a store-ban ezekkel a dolgokkal
reelc: Valve nem igen fizet le senkit ,szóval még viccnek is rossz volt a hasonlat.Nem mellesleg epicnél egy akármelyik létező fizikai /digitális boltban ALAP kosár sincs..
(#14706)
LOL, Az nem a valve sara... Mivel steamen ha kapnál plusszot valamelyikből azt ők adnák neked. És minek adjanak ők neked ha arra sem méltattad őket hogy tőlük vedd hanem kufárkodtad a kulcsokat? Teljesen jól van hogy nem adnak plussz példányt. -
Beniii06
addikt
válasz
De hát a Steam-től nincsen jobb.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
s7evcsenko #14484 üzenetére
Tárgytalan.
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #14161 üzenetére
Szerencsére a szövege kő egyszerű én nem tudok angolul (legalábbis ezt tartom magamról) de ezt csodák csodájára értettem..(game passos cumokra ugye nem létezik magyarítás)
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #14158 üzenetére
Akkor tuti.Én mindennel IS így vagyok.. Tőzsde stb. amikor azt hiszem jókor adtam el még 1200-at megy fel az árfolyam
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #14158 üzenetére
Ezzel tetted biztossá, hogy az legyen.
-
looser
addikt
válasz
s7evcsenko #14102 üzenetére
Helló! Nem vagyok előfizető, ezért érdekelne, hogy adott hónapban épp mik vannak. Megtaláltam más oldalon, de maga a HB oldal nem írja sehol, hogy mely 1x játékból választhatsz éppen. A Fanatical Spring Mystery-nél értem, hogy találomra kapsz játékokat a megvett kulcsok függvényében (max azt tudhatod, hogy mikből kaphatsz), de itt - mivel még nem vagyok előfizető - mivel akarnak előfizetésre bírni, ha nem látom, mit kapok érte? Másik oldalon megtaláltam, de a HB oldaláról mégis kényelmesebb lenne; minden játékuknál van bőven infó, a Choice esetén viszont nincs. Elég zavarbaejtő :-)
Köszönöm mindenesetre -
mepet
addikt
válasz
s7evcsenko #14011 üzenetére
Én nem fogadtam el ezeket a feltételeket és nem nyomtam rá az előfizetés gombra.
-
warcat
veterán
válasz
s7evcsenko #13969 üzenetére
Van egy 9 választásos (Frostpunk) humbli choice csomagom 9$ ha érdekel valakit.
-
Corleone33
senior tag
válasz
s7evcsenko #13646 üzenetére
csúnya vagy sem, technikailag akkor se jár hozzá
-
Corleone33
senior tag
válasz
s7evcsenko #13646 üzenetére
leellenőrizték páran, sajna nem a definitive edition-t adja oda: https://steamdb.info/sub/268072/apps/
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #13543 üzenetére
Nincs tennivalód, alapból a classic jár így.
-
Executioner
tag
válasz
s7evcsenko #13352 üzenetére
Még a nevében is benne van, hogy ez egy előfizetés...
amit a fizetés után 1 másodperccel már lemondhatsz kb 5 másodperc alatt! Ha pedig írsz nekik akkor visszaadják a pénzed.
Tényleg arra játszanak, hogy ellopják a pénzed......... -
Zolás
addikt
válasz
s7evcsenko #13347 üzenetére
Én utoljára az akciós három hónapost vettem, sikeresen vett megint egy három hónapost. Vasárnap hazaérek, megpróbálom refundolni. Vicces, hogy ilyen módon próbálnak lehúzni.
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #13189 üzenetére
A Groupees minősége sokszor az Indiegala alatt van.
Az Indiegala néha bundlizik jó játékokat, a Groupeesről nem is tudom mit tudnék mondani, mi volt az utolsó jó.(#13190) Vertigo18: Persze, mert zsákbamacska.
A Preorder lejárta után fedik fel.
Ahogy fentebb írtam, a fejlécben lévő képek és a chatjük alapján 2-3 címet felszoktak fedni előre.Szerintem jobban jár az ember ha megpótolja és vesz egy normálisabb Fanatical vagy Humble bundlét. Nem zsákbamacskák és vannak bennük jó címek.
A Groupees "hátha jó lesz" bundlikkal rég felhagytam. -
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #13187 üzenetére
Konkrétan zsákbamacska mint mindig, vásárlás után derül ki, de az oldalán a fejlécen lévő képek alapján vannak találgatások, esetleg a saját chatjükön erősítenek még meg 1-2 címet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s7evcsenko #13129 üzenetére
A múlt hónapban én is így jártam, írtam nekik, persze meg se voltak nézve a kódok, visszaadták a pénzt pár napon belül.
-
AllTheBest
őstag
válasz
s7evcsenko #13119 üzenetére
óóó... telefonról néztem és megzavart az ajálnott rész, így már lényegtelen, pedig jó lett volna
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #13119 üzenetére
Valóban, túl szép volt, hogy igaz legyen. Az ajánlottakat néztem.
-
Anonymus23
veterán
válasz
s7evcsenko #12632 üzenetére
Amíg nem vonta le a zsét, addig tudod skippelni, szerintem a Conan exile-os bundlénak már levonta, asszem hónap utolsó péntekén vonja, következő hónap első Péntekjén derülnek ki a még rejtett címek...
-
reelc
veterán
válasz
s7evcsenko #12618 üzenetére
Nem a havira gondolt, hanem a keddire.
Vártam én is, de semmi. -
törölt tag
válasz
s7evcsenko #12527 üzenetére
Talán annyi még, hogy a pause idejére nem férsz hozzá a Humble Trove-hoz. Ha újra aktiválódik az előfizetés, akkor elvileg megint van 10% kedvezmény, Trove stb. Még soha nem fizettem elő egy évre, általában 2-3 havonta, ha érdekel az Early Unlock, akkor megveszem, így nincs tapasztalatom benne. Viszont azt írják, hogy több egymás utáni hónapot is kihagyhatsz, annyi, hogy minden hónapban manuálisan kell pause-olni, mert a kihagyott hónap után automatikusan aktiválódik az előfizetésed:
Humble Monthly Pause -
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #12402 üzenetére
igen, es a 25$ eloszor konvertalodik kb 21 eurora, es azt koltheted, es csak a storeban, bundlira nem.
-
khmmmm
tag
válasz
s7evcsenko #12257 üzenetére
A kulcsok felett ki kell választani, hogy steam verziót kérsz vagy valami más drm-et.
-
törölt tag
válasz
s7evcsenko #12257 üzenetére
Ezeknek nem kellene elfogynia elvileg. Hol látod így?
-
Sirpi
senior tag
válasz
s7evcsenko #12253 üzenetére
Az accountodban a Purchases alatt keresd meg az új vásárlást. Ott rá tudsz még fizetni - ha szükséges még pár centet - ha BTA alatt vagy: a lap tetején van egy felirat: Like what we're doing? Click here to increase your order amount!
Csak azt írd be, mennyit akarsz pluszban költeni, ne a teljes összeget újra. Írni fogja, mennyi kell még a BTA-ig. -
FunPro
őstag
válasz
s7evcsenko #12253 üzenetére
Elméletileg nincs, de ha elnézted, bármikor tudod emelni az összeget, hogy megkapd a többi kulcsot.
-
FehérHolló
veterán
válasz
s7evcsenko #11987 üzenetére
kulccsal másnál működik, öcsémmel így seftelünk
gift linknek nem sok értelme van, ha megbíztok egymásban
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11989 üzenetére
A gift linkkel garantálhatod a másik fél számára, hogy Te nem láttad a kulcsot (hiszen ha láttad volna, akkor gift linket nem tudnál küldeni) + így nincs benne az a minimális rizikó sem, hogy aktiváltad (vagy aktiválni fogod valamikor a trade után). Ha tréderrel cserélsz akkor Ő ezt fogja preferálni, hogy hónapok múlván amikor továbbadja a játékot, akkor se legyen abból galiba, hogy a kulcs tán már aktiválva van.
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #11987 üzenetére
Én mindig a kódokat küldöm el privátban, eddig nem panaszkodott senki.
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
s7evcsenko #11959 üzenetére
Fordítok rajta: szerintem azért nem nagy cucc, mert ezek a játékok már voltak ennyiért. A nagy királyság az lett volna a Rockstar részéről, ha egy 4. tierbe beleteszik a GTA V -t, mondjuk $25-$30 -ért. (Online rész mikrotranzakciós feature miatt még érthető is lett volna kb.)
Ettől függetlenül persze igazat adok Neked is, mert való igaz, hogy jó áron van a pakk. Bullyt sajnálom, hogy nem $1 -ba tették
.
-
gyimger
őstag
válasz
s7evcsenko #11942 üzenetére
És ha utána lemondja a delikvens, akkor...?
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #11703 üzenetére
Korlátlan.
-
powerwade
senior tag
válasz
s7evcsenko #11673 üzenetére
Megmernék rá esküdni, hogy ebben a topikban láttam a tippet hozzá, de most nem találom.
Szerk: azért meg hülye vagyok. Nem QB hanem a Watch_Dogs
Valamiért kevertem őket, mea culpa
-
Golden9
veterán
válasz
s7evcsenko #11673 üzenetére
Ez valami December elsejei tréfa lehet powerwade-töl, én nem találtam róla semmi infót.
-
warcat
veterán
válasz
s7evcsenko #11671 üzenetére
Későn kaphattak észbe a kikapcsolással, a 19:26-kor érkezett számlán is 10.80$ szerepel, még működött rá.
-
powerwade
senior tag
válasz
s7evcsenko #11666 üzenetére
Ubinál pár hete ingyen volt a QB. De azért behúzom itt is, a Steam szimpibb platform. A többit meg kiszórom
-
Agyzuzo
addikt
válasz
s7evcsenko #11483 üzenetére
Ha tippelnem kéne egy évig kb. semmi nem fog történni, amíg megtörténik a roll-out, aztán lesznek majd jelentősebb változások. Kiderül melyik irányba... Attól függ, hogy a másik cégnél milyen overhead-el és profit-elvárásokkal számolnak, ha magasabbal akkor fognak hígítani, de kár találgatni, mert elsülhet bármilyen irányba. Változni biztosan fog.
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko #11483 üzenetére
Ilyen cégeket a userek száma miatt vesznek meg, illetve mert aktuálisan nagy látogató számmal futnak, vagyis értékes reklamfeluletet jelent.
-
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #11107 üzenetére
Jeleztem nem? Megtörtént a vétel? NEM! Bukott rajtam valaki? NEM
De dobáljuk a szart mert menő az itt -
Crytek
nagyúr
válasz
s7evcsenko #11105 üzenetére
Micsoda? Fogok én itt napokat várni rátok mint összebandázodtok
-
bepken
veterán
válasz
s7evcsenko #11010 üzenetére
"The Batman Arkham Pack brings together the critically acclaimed Batman: Arkham Asylum - Game of the Year Edition and Batman: Arkham City - Game of the Year Edition in one heroic package, delivered as individual Steam keys."
ez alapján: igen
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10456 üzenetére
Ezt az egesz tortenetet csak egyfelekeppen tudom elkepzelni, ha giftet vettél. A gift pedig nem egy adott havi elofizut jelent, hanem egy havi elofizut. Ertsd amikor beaktivalod, akkor elofizettel az eppen aktualisan fizetheto monthlyra.
szerk: nem tudom hogy visszaadjak e a penzed, hatareset lesz. Ha nem jon ossze supporttal es neked problema, atvehetem toled 12$-nyi paypalert, bar witnesses bundlere kulonosebben nincs szuksegem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10454 üzenetére
Most nézem a Total War a márciusiban van.
Ide lépj be és nyomj egy Ctrl+F5-öt és nyisd meg a márciusi bundle-t.
-
NyMRooD
őstag
válasz
s7evcsenko #10452 üzenetére
Mikor vetted meg?
A februárit március 3. este 8-ig lehetett megvenni. Ha utána vetted a monthly-t akkor már a márciusi járt.
szerk: Az érdekes, mert addig elvileg nem is lehetne tudni, hogy mi van a márciusiban.
A fiókodban nézted, hogy mi szerepel?
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10449 üzenetére
Hat igen, tudomasul kell venni, el kell fogadni. Az a gond, hogy ha valamit el*nak, akkor a 100-200.000 eladott bundle tulaja hirtelen elég nagy forgalmat tud produkálni, és akkor az olyan apróságok mint hogy nem tudok bejelentkezni, vagy az istenért se erkezik az emailemre a belepeshez szukseges aktivacios kod...nos ezek az aktualis tomeg utan kerulnek rogton elso helyre
-
maross
nagyúr
válasz
s7evcsenko #10447 üzenetére
Egyetlen problema az, hogy kb 2-3hetes valaszido van, folosleges ujat irnod. Amig automata valaszok jonnek, addig varni kell, amint felveszi veled tenylegesen valaki a kapcsolatot, onnan mar csak 1 napos varakozasi idok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest