-
Mobilarena
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #22986 üzenetére
StriX B550-I
Ehhez tudsz házat is ajánlani? -
Cathulhu
addikt
válasz
stratova #22983 üzenetére
jogos, en biztos az LGA-ra gondoltam BGA helyett, mea culpa.
Serulekenyseg? hat nem tudom, a PGA sokkal robosztusabb, ha sikerul osszekocolni a labakat akkor is jo esellyel meg lehet menteni, ugyanehhez sok sikert LGA-s alaplapnal... Akar hova rakod a labakat, van esely a kocolasra, szoval nem ertem miert lenne jobb a lapon mint a procin...
Viszont PGA-nal legalabb sokkal biztosabb es nagyobb feluletu kontaktot kapsz, kisebb esely a hibara, stabilabb rogzites a procinak stb. [link]Az egyetlen elonye az LGAnak a suruseg, de sima desktopon nincs szukseg olyan surusegre, nem veletlen hogy feljebb mar azt hasznal az AMD is.
Az LGA egyedul a procigyartonak jo, olcsobb a CPU, de dragabb a lap es serulekenyebb is, tenyleg nem ertem user szemmel miert preferalja valaki.#22984: csavard a bordat mielott leszeded, ennyi a trukk, alapszabaly.
-
-
válasz
stratova #21390 üzenetére
Ja igen, a GloFo anyag, el is felejtettem. Kíváncsi lennék a mostanit mivel reklámozták.
Már előre tudható, ha esetleg nem jönne össze az 5GHz, az AMD kapja majd az ívet, hogy csak ígérgetni tudnak.(#21391) hokuszpk: a dián nem +40% órajelet látok írva a 14 -> 7 váltáshoz. De legyen úgy, ahogy írjátok, örülni fogok neki.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
stratova #21092 üzenetére
> AMD ilyen gagyi diákat nem csinál
(AMD) Befektetőknek szóló 2018.Márciusi slide-ja - lehet számolni az egy oldalra jutó bullshiteket
- Our Strategy and focus = Graphic , Compute, Solutions
- Market opportunity
- Ryzen EFFECT
- High-Performance premium Notebooks ( Ryzen7Pro Mobile 2700U)
*** Performance and Power Efficiency
*** State-of-the-Art Security Features
*** Commercial-Grade Reliability
- Graphic Market , Radeon RX/PRO/INSTINCT
- RADEON INSTINCT "VEGA" 7nm ---> Machine Learning, ML Software stack
- Datacenter -> EPYC -> x86 Server Market -> Performance/$
- Simplified Machine Intelligence Architecture
- OEM&ODM customers : future: Inventec, Lenovo, Wistron
- Datacenter customers: MS Azure, Baidu, Tencent, ...
- Machine Learning Stack, CUDA-based application -> "HIPify"
- FINANCIAL PRIORITIES
- GROSS MARGIN EXPANSION -> 2016 ~ 31% -> 2018 ~ >36% -> 2020 > 40%
-- MORE premium products ...http://ir.amd.com/static-files/bdd95d7a-a689-487b-8da5-8bc3cdbacf5c
FAQ:
K: ha valaki kérdi, hogy miért nincs ilyen, vagy olyan APU
V: Az AMD fókuszált stratégiát folytat ( "Focused Execution" a befektetőknek szóló slide-on ) nem söréttel lő a piacra.K: az Intel IPC -ben még mindig előbbre jár ... vagyis ...
V: A security is számít. 300 km/h -val légzsák nélkül életveszélyesMint az autóknál a törésteszt is számít.
-> ( " State-of-the-Art Security Features" )K: az Intel még mindig jobb ... vagyis ...
V: A verseny mindenkinek jó, az Intel vásárlóknak is, amúgy semmi baj az Intel-el, Az a jó, ha mindenki a számára a legjobbat megtalálja. ( ---> " AMD Distrpting The Status QUO " ) -
Vartanus
őstag
válasz
stratova #20824 üzenetére
Igen azt kihagytam a számításból, hogy a RR alapvetően mobil szegmensbe szánt lapka és egyértelmű, hogy az AMD desktopra nem fog tervezni egy másik RR lapkát duplázott L3-mal.
Nézegettem a Ryzen delid képeket, mellette egy méretarányos HBM2-t és ha jól láttam elviekben fizikailag odaférne az AM4 foglaltba a RR lapka mellé egy 4GB-os HBM2...csak hát gondolom az elég komoly tecnikai kihívás lenne, hogy a DDR4 vezérlő mellé még applikáljanak a Vega 11-be is egy dedikált HBCC-t.
-
Vartanus
őstag
válasz
stratova #20819 üzenetére
Abban mi a logika, hogy a szintén 4/8-as R5 1400-ban - ami valamivel olcsóbb, mint a 2400G lesz - 2x annyi L3 van...vagy még jobb kérdés, hogy miért vágta felére az AMD a Ryzen APU-k L3 cache-jét az árban hasonló ~ egy évvel korábbi modellekhez képest(Az 1500X-ről nem id beszélve amin 16MB L3 van)?
Illetve hogy milyen milyen progikban és kb. mennyi hátrányt fog ez okozni -
.Ishi.
aktív tag
válasz
stratova #20815 üzenetére
Reméljük, hogy minél hamarabb, mert valamit csak csatába kéne küldenie az AMD-nek a Kaby Lake/Coffee Lake Pentiumok ellen a desktop fronton.
Szerk.: Mondjuk laikusként még kérdezem, hogy az APU-kra is igaz az, hogy nagyon jó kihozatali aránnyal rendelkezhetnek, mint mondjuk az első Ryzenek esetében? Tehát ezek is nagy szerverchipként kezdik, amit folyamatosan vágnak le, és hozzáteszik a Vega iGPU-t vagy teljesen más a folyamat? Csak azért kérdezem, mert sok helyről jött az az infó, hogy több R5 1600-ban is teljesen jól működött a 8 mag/16 szál, tehát az extra magokat és szálakat "elfelejtették" kikapcsolni (vagy a minőségellenőrzés cseszte el az egészet, of course). És ha ez igaz, akkor gondolom az AMD-nek nem nagyon lesz érdeke teljesen jól működő chipeket még kisebb darabokra vágni, hogy meglegyen a Pentium rivális.
-
S_x96x_S
addikt
válasz
stratova #20763 üzenetére
> Pl itt egy ThinkCentre M715q HMM (még Bristol Ridge)
Mintha erre AMD B300-as chipset-et irnának. ( Akkor a 00-ás sorozat: X300, A300 és B300 )
http://psref.lenovo.com/syspool/Sys/PDF/ThinkCentre/ThinkCentre%20M715q%20Tiny/M715q%20Tiny.pdf -
stratova
veterán
válasz
stratova #20763 üzenetére
HP EliteDesk 703 G3 mini szintén zenész (pdf 55.o).
-
Vartanus
őstag
válasz
stratova #20714 üzenetére
Megnéztem a teljes jelenlegi AM4 Mb kínálatot DP csak ezeken van:
Giga AB350 ITX, AB350-D3H M-ATX
MSi AB350 Mortar (Arctic)
Asus ROG Strix deszkák+ az általad is kinézett X370 - PROMás:
Jelenleg dVGA egy R7 260X 2GB OC, a R5 2400G IGP milyen erővisznyoban lesz a jelenlegi karimmal sac/kb?
-
Strapáciusz
csendes tag
válasz
stratova #20624 üzenetére
Notebookokban jó helye lesz, AIO-kban is, asztaliban....háááát ott már érdekes lesz a konkurencia miatt.
( Én meg jó nagy marha vagyok, de arra gondoltam, hogy az egyik notebook helyett AIO-t használnék. Épületen belül idönként vándorlok, ami notebook-kal könnyebb lenne, viszont nagyobb képátlóra lenne szükségem. Hülyén fogok kinézni, de nincs jobb ötletem)
Van AIO 27"-os Ryzen-nel (hát ilyet azért nem cipelnék), most várok egy 22-24" körülire RR-el. Remélem nem hiába. -
Strapáciusz
csendes tag
válasz
stratova #20620 üzenetére
Ok. Nem ezzel van gondom, hanem azzal, hogy:
1, ha minden igaz nem lesz belőle nagyobb (főleg ez zavar)
2, ez mire megjelenik, gyakorlatilag belépőszint. És az árazása? Nem lehet túl magas. Ha magas, a kutyának sem kell. Ha alacsony. hol lesz az AMD-nek haszon az erősödéshez, a fejlődéshez. -
HSM
félisten
válasz
stratova #20598 üzenetére
Én így tuningoltam anno a 4690K-mat. Ott az AVX2-es melegedés okozott volna gondot, így a TDP limitre bíztam, hogy ne süsse meg magát. [link]
Tökéletesen működött. Ugyan kisebb órajelekkel, de még így is hasított AVX2 alatt is. A topik közben meg tele volt sírva, hogy így melegszik, meg úgy hűthetetlen, közben szűk 60 fokos volt egy durván CPU-igényes játék alatt.
Hát, még ha a P-state feszekkel is lehetett volna játszani... -
HSM
félisten
válasz
stratova #20584 üzenetére
Amennyiben tényleg a magasabb órajelekre mennek rá, és erre optimalizálják a csipet, akkor az EPYC-nek szvsz nem lesz jó, a TR pedig erősen kérdéses, ott sincs nagyon hova menni feljebb a TDP-vel. A 14 vs 12nm jóval kevesebbet számít már itt szvsz, mint az, hogy mire optimalizálják a csip belső felépítését. Ahol lehetne vele villantani, a kliens oldal, AM4.
Tehát vagy a mostani rendszert optimalizálják kicsit, de akkor nem lesz lényeges órajel emelkedés, cserébe mehet mindenhova, vagy átmennek a "client only" vonalra, és akkor lehet, de akkor TR-be és EPYC-be nem lesz jó. -
hokuszpk
nagyúr
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
stratova #20534 üzenetére
a 12nm jon most. tudtommal ez lesz a Ryzen+.
-- ja tenyleg a Tom is ezt irja. --"erre jó példa maga Ryzen, ahol már szinte gyárilag kimaxolták a node adta lehetőségeket."
tippre 7nm -en is ki fogjak maxolni a node adta lehetosegeket, szukseg lesz ra, mire az eljon csak felporog az Intel es hoz valamit az asztalra.
-
wsanyi
aktív tag
válasz
stratova #20430 üzenetére
A csúnya az, hogy már megint beindult az intel inkorrekt marketinggépezete, azaz a tesztoldalakon csak az jelenik meg, hogy miben jobb az intel, de hogy miben jobb az AMD, az nem. Ráadásul még a saját HEDT-s 7800X-ét is sikerült megvernie a coffee laken-nek. Ami érdekes, hogy egyelőre készlethiány van. Hogy ez marketing, vagy valóság, az jó kérdés. Ráadásul nincs is hozzá túl olcsón lap, mert 60 e Ft fölött indulnak a lapok hozzá. Ryzenhez már 35-ért nagyon jó B350-es lapot lehet kapni... Ennyi. Kb.
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #20425 üzenetére
Nem értem, mire gondolsz. Én ezeket nem állítottam, csupán hallottam, de nyilván nem mentes minden logikától:
Ha a coffee lake jó (most mindegy, hogy tényleg jó-e meg mire és mennyire, a lényeg, hogy fogy) és emiatt csökken a kereslet a ryzenre, akkor két dolgot tehet az AMD:
- árat csökkent és fenntartja a gyártási és értékesítesi volument
- a lecsökkent kereslethez igazítja a termelést és így kevesebbet értékesít, de meghagyva a magasabb margót. Persze az igaz, hogy ebből a wsa miatt csak akkor jöhet ki jobban, ha tud más termelni. Mondjuk raven ridge-t?
- az is opció, hogy nem is csökken a kereslet...A kérdésem a következő hónapokban várható AMD marketing tevékenységre irányul: mit lép az AMD a coffee lakere? Árat csökkent, vagy átteszi a fókuszt a nextgenre?
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #20421 üzenetére
A jelenlegi apuk a llanonál integráció tekintetében sokkal fejlettebben. Ennek ellenére tökre nem láthatók ah előnyök:
- nincsenek programok, amik lényegesen és érezhetően gykrsabbak lennének általános felhasználás tekintetében. Nyilván az érezhező egy zen esetén már nehezen megállapítható. De az sincs, hogy zen magok helyett elég lenne valami kicsi, vagy ilyesmi. Kicsi lapka, kis mag, kis fogyasztás. De nem.
- és az sem kimutatható, hogy az integrált, beleértve a hbm memóriát is, kevesebbet fogyasztana.
- és az sem kimutatható, hogy olcsóbb lenne az integrált. -
TRitON
aktív tag
válasz
stratova #20413 üzenetére
Válaszom arra az esetre vonatkozik, ahol az APU-n lévő HBM mellé nem lehet külső memóriát tenni.
Nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy jelentősen drágább lenne, ugyanis amit spórolni lehet:
- a memória foglalatot (tudom, elhanyagolható tétel) és annak helyét,
- a 200+ impedancia illesztett vezetékből álló DDR memóriabusz által elfoglalt helyet az alaplapon,
- a memória tápját és az általa elfoglalt helyet az alaplapon,
- ezáltal sokkal kisebb helyen is el fog férni egy processzor a memóriájával együtt, illetve a vezetékezés egyszerűsödése miatt az alaplapon elképzelhető rétegszám csökkentés is,
- illetve magát a memóriát, ami 2x4GB esetén ~100USD, 2x8GB esetén ~200USD.
Nyilván a technológia drága, de nagy tételben gyártva kétlem, hogy ne érné meg mindenkinek, mert maga a SOC drágább lenne, de nem biztos, hogy annyival, amennyit az egyéb alkatrészeken meg tudsz spórolni. Végtére is (többek közt) ez hajtotta az integráció fejlődését, nem? -
-
hobizoli
nagyúr
válasz
stratova #20168 üzenetére
ez OK, de ebbe meg mindig muszáj vagy venni vmi kepalkoto berendezest is, es eleve dragabb annelkul is
a 2/4-s versenykepessege igy meg sajnos most se latszik vmi jonak, ha a kispenya itt-ott gyorsabb fele core-l ennel a 4/4-snel is, de legalabb ~ugyanazt tudja 8-10k-val óccsóóbbé
-
hobizoli
nagyúr
válasz
stratova #20160 üzenetére
neztem teszteket, es hiaba 4/4, azert a 2/4 G4560-hoz kepest game kozben kb semmi elonye
sot, vmikor a kispenya eleg sok fps-l tobbet is tudegy beugro, netezos gepbe ez meg igy se eleg jo megoldas, max ha vki kesobb fejlesztene
meg ha ez is 110USD, akkor a IGP-s verzio majd mennyi lesz...?
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #20087 üzenetére
Azt értem, de azon a képen 4db zeppelin (2x4mag) die van. Ez az EPYC konfigurációja, így jön ki a 24 (4x6), meg a 32 (4x8) mag. (Illetve amennyiben lehetséges, akkor ezek akármilyen kombinációja)
Threadripper 16 magos.
Akkor ez azt jelenti, hogy a Threadripper nem 2 Zeppelin-es konfig, hanem 4 zeppelin lapkás, amiből tetszőlegesen tiltanak le CCX-eket? (Ami azt jelenti, hogy a Threadripper az EPYC selejtje)
Vagy a Threadripper esetén kupak alatt valójában csak 2 olyan zeppelin die van összerakva?
Ezt kérdezem. -
-
Fiery
veterán
válasz
stratova #20029 üzenetére
Errol nincs informaciom jelenleg. A Raven Ridge erosen keszuloben van, me'g nem tart ott a cucc, hogy konkret, a kesobbiekben kereskedelmi forgalomba kerulo SKU-krol lehessen beszelni. Tehat barmi is alljon ezek mogott az ES modell szamok mogott, annak nem feltetlenul lesz sok koze ahhoz, amit majd a notebookokban viszontlathatunk az ev masodik feleben (elvileg).
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #20018 üzenetére
Ha abból indulunk ki, ahogy az elmúlt 8 évben az intel fejlesztett, igazad van. A tick-tock-ba versenytárs nélkül bőven belefért az éves ciklus, az amdnek meg nem is nagyon volt olyan termékek, amit érdemes volt kiadni.
Az intel megközelítéséből az a tack hiányzott, ami a magszámot emelte volna.
De a cannonlake idén 6 maggal érkezik a mainstreambe. Ha ez nem jár komoly regresszióval az órajelre nézve, akkor érkezésével elavulttá teheti a ryzen 6-8 magos verzióit. Kérdés persze, mennyire tudja elengedni az intel a 6+ mag prémiumként való értékesítésének igényét.
Ha az intel gyorsít, az amd se ér rá totojázni. De egyébként artikulált céljuk nem piaci követő lenni, hanem vezető, ehhez pedig szükséges lehet, hogy 12-15 hónapos termékciklus helyett 9-11 hönappal dolgozzanak. Ha bírják. És ha a GF bírja.
Abban egyetértek, hogy az ilyen hírek, hogy a szokásosnál hamarabb érkeznek új, jobb termékek, rontja a vásárlási kedvet
De egyébként továbbra sem vagyunk Nagy ellentmondásban.
Ha a zen2 tapeout 2017Q4, akkor abból legkorábban 2018Q4-ben lehet termék.És a ryzen 2017Q1 - zen2 2018Q4 közé még befér 2017Q4-re a Zen+. Fiery is mondta, hogy a raven ridge kicsit más processzen jön. Ha ez jobb, rámehet a ryzen+ is.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
stratova #19784 üzenetére
Hardverben igen, csak az Intel IGP-k szoftveres fronton nagyon viasza vannak fogva. Sokkal többet tud a dizájn, mint amennyit kiaknáznak belőle a driverek. Például meg mindig nincs aszinkron compute, pedig a Gen9 óta annyira képes a hardver, amennyire a Maxwell és a Pascal ebből a szempontból. Csak a meghajtó nem támogatja. Tucatnyi hasonló limit van a rendszerben.
-
-
Petykemano
veterán
válasz
stratova #19575 üzenetére
Azt mondják, a 14lpp nem bírja a hőt.60 fok fölött elkezd a Fogyasztási karakterisztika magasan felfelé ívelni.
Ez a 100mhz gyári hűtővel értendő. Ha ráteszel valami bazi nagy bordát, többet is bírhat.
Az polaris Fogyasztási minőségének javulása és a zen frekvenciájának folyamatos emelkedése arra utal, hogy lehet még növekedés. A nevezéktanban is hagytak helyet egy 1900-Nak és egy 1900X, vagy akár 1950X-nek.
Nem tudom célja-e az amdnek kínlódni a performance crownért. De az elég világosan látszik, hogy HEDT szegmensben egylapkás procival nem fog érte vetekedni. Az 1800x persze megközelíti a 6950K-t, de nem éri el és mire egy 1900X érkezik, érkezhet a skylake-x.
Vajon csak a performance crown érdekében összetákolnak egy 2*6 magos mcm megoldást 1-1 letiltott memóriavezérlővel am4-be? -
-
and1ao
őstag
válasz
stratova #19130 üzenetére
+ (#19129) Oliverda
Bocs igazatok van, nem vettem észre hogy ausztrál dodó a bankó.
Bár ti nem dobtatok rá adót vagy igen? Plusz én mindig rászámolok egy 10% kisker hasznot is biztos ami biztos ne érjen meglepetés56+adó+kisker haszon: 75k, de inkább számoljak többet
"Hasonló árban megy a konkurens Z270-A remélhetőleg az AMD-s körítés/felszereltség legalább olyan lesz."
Igen ezért volt nekem is elsőre nagy büdi a dolog.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
stratova #18526 üzenetére
Ha kilövöd a Strix-eket, az még mindig 5-tel több, mint amit AMD alá hoztak.
Volt itt aki azt írta, hogy úton a Crosshair VI, el is hiszem neki, megint más azt mondta, hogy még demo/mockup lapokat se csinált az Asus, ez is vitathatatlan, különben kint lennének, a kérdés az, hogy mi lesz majd rajta, ha egyáltalán jön? Mert kövezzen meg, aki szerint volt/van a CES-en egyetlen igazán durva AMD-s deszka is.
-
leviske
veterán
válasz
stratova #18335 üzenetére
Pont inkább az árazásról beszéltek a srácok, mert a jelek szerint a palettával az Intel később fog alkalmazkodni az AMD olcsóbb áraihoz.
Ami kérdés, az inkább az, hogy milyen hatással lesz ez a PC eladásokra. Mert a lassuláshoz sokat hozzájátszott az Intel emlegetett termékpolitikája. Ha sikerül egy komolyan vehető imázst kialakítani a Ryzen körül és az olcsóbb árai körül, valószínűleg több embert sikerül majd megmozgatni. Akár olyanokat is, akik úgy nyilatkoztak, hogy nem terveznek PC-re költeni az elkövetkezőkben. Ehhez viszont nagyon ésszel kell kiválogatni azokat az oldalakat, akiknek az első példányokat kiszórják tesztre.
-
Ragnar_
addikt
-
válasz
stratova #18105 üzenetére
Igen, ez érdekes, hogy alig van Bristol/Stoney APU-val szerelt noti, miközben "Az AMD esetében az asztali piacra szánt APU-k iránt 10%-kal csökkent a kereslet, de a mobil APU-k eladása 19,1%-kal nőtt."
mod: jobban belegondolva lehet Beema húzza az eladásokat.
-
HSM
félisten
válasz
stratova #17718 üzenetére
Pont ez a lényeg. Intelnél 95W a max abba a foglalatba, és azt azért "rá lehet írni" egy jobb 3-4 fázisos lapra, lehet 800 fokon, de el fogja bírni, főleg, mert a 95W-os TDP mellett ritkán fogja azt ténylegesen elérni a proci. Főleg ugye, hogy a belépő lapokon elég komolyan korlátozva van a tuning, szval ez kb. fel sem merül.
A HEDT-nél sem csak a memóriaslotok a lényeg, hanem hogy minden komolyabb. Kezdve a proci tápellátásától a PCIE slotok számáig. Persze, ez drága. De igazából a lényeg, hogy erősen javallott külön választani valamilyen módon a nagyon olcsó, kisebb fogyasztású rendszereket a komolyabb, tuning szörnyektől. Nyilván egészen más környezetben lesz jó (és versenyképes árú!) egy kétmagos HTPC APU, mint egy 8c/16t compute monster, főleg ha még meg is tuningolják...
Az csak egy extra opció, hogy így a szeparálással adott esetben extra funkcionalitás is hozzáadható.... Gondolok itt leginkább arra, hogy egy kétmagos HTPC APU-nak lehet, a dual DDR4 is overkill, míg egy komolyabb húzott 8c/16t procinak meg iszonyat kevés lenne....
-
Oliverda
titán
válasz
stratova #17497 üzenetére
Nincs ebben semmi vicces és meglepő. Logikus, hogy egy tök új dizájnba az elérhető legújabb egységeket tették be, mint ahogy az is, hogy ilyen, egyelőre elhanyagolható funkciók miatt miatt nem tervezték újra a korábbi lapkát ezzel kiszórva pár 10 millió dollárt az ablakon, ami jó eséllyel sosem térült volna meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest